- 14 Mayıs 2012
- 319
- 19
- 118
- Konu Sahibi miraclegirl
-
Merhaba minigim nasilsin baak burdada yollarimiz kesisti;-) tahmini dogum ne zaman? Kalp atisini duydunmu?
Selam arkadaslar, bende yeni katildim araniza, regl oldugumu dusunmustum, olmam gereken zamanda kahverengi akintim oldu, seytan durttu test yaptim evde silik ikinci cizgi cikti, hemen esimle kan tahliline gittik, positif cikti, cumartesi gunu ogrenmis oldum hamile oldugumu, kahverengi akintim olugundan dolayi doktorum yatmam gerektigini soyledi cumartesiden beri yatiyorm bitti sukur akintim. Ustune gorme denilen olayi yasadim sanirim. Cumartesi gunu yeniden randevum var doktorla insallah keseyi gorebilirimmm
Ayynen oylee cok sukur. O bana bide iyi bakiyo ,meyve sulari sodalar kendi sut sevmedigi icin cok gereksiz su ic daha iyi diyor. Ama tansiyon problemi olanlqra sodali ayran cok iyi geliyormus esim bol bol yapiyo iciyoruum. Cok sansliyiz tuba hamisligimiz super bi zamana denk geldi. Hem ramazan mubarek ay,hem yaz hersey bol vitamini dogal yoldan karsilariz ozellikle d vitaminini vee dogumumuz ilk bahar super yaa... Senin sikayetlerrin varmi herhangi bu arada?
Insallahh gorunur yaa sen duydun mu?
günaydın arkadaşlar bugün ben de güzel hberler vereceğim size.hani beta hcg miktarım azdı ya dün yapılan testte 3197 olmuş 10 günde doktor sağlıklı görünüyor gebeliğin dedi pazartesi ultrasona gireceğim inş.bende o minnacık şeyi görebilirim inşallah.
merhaba bu foruma o kdr çok yorum yapmıştımki anne olmak için...sormadığım şey kalmamıştı arkdaşlara ve sonunda bende hamileyim..Allah ım isteyen herkese nasip etsin..bn daha dün öğrendim ve çok küçük..dün beta hcg 64,06 çıktı..haftaya bakılck ultrasonda..düşük ihtimaline karşı progestan hap ve iğne birde folik asit verdi.idrar ve kan tahlili yapıldı tüm değerlere bakmak için..bugün 15.00 da gidicem dr a.İNŞALLAH bebeğim bana tutunur..Allah ım isteyen herkese nasip etsin...
Günaydın Nisan Anneleriiiiii
iki gündür bilgsyrm bozuktu, uzak kaldım buralardan ama maşAllah oku oku bitiremedim sayfaları, yeni hamişleride buradan tebrik ediyorum....
dün doktor kontrolüm vardı veee bebeğim bize süpriz yaptı, tahminimizden büyük çıktıerken döllenme olmuşşş.
6+1 olmuşuz da haberimiz yokmuş, doktorumuz ultrasonla bakınca hem kese hem de miniğim göründü, tam bir yıldız gibiydi, yanıp yanıp sönüyordu, doktor bunun kalp atışları olduğunu söyledi, öyle güzeldi ki... kalp atışları şimdilik görünüyrmş ama 2 güne kadar duyulucakmış, ama görmek bile yetti bana, kabuslarımın boşa olduğunu öğrendim ya yeter. buarada kesemiz 4.4cm miniğim de 0.45cm
inş canım hayırlısıyla görürsünnnn.
canım benim son adetim 18 haziran.. ama 9 temmuzda yumurta takibinin sonuncusu yapılmıştı yani benim 22. günümdü ve hala orda 16mm boyutunda bir yumurtam vardı.. Rabbim nasip etti işte o doktorun bu aydan umudu keselim dediği yumurta bana bebeğim olarak geri döndü inşallah.. geç döllenme yani.. bebek bi ortaya çıksın adet tarihini değiştiririz dedi doktorum.. 18 hazirana göre 25 mart tahmini doğum tarihi ama benim hesaplarıma göre tam 10 gün bir sapma var ve muhtemelen 5 nisan gibi doğum olur diyorumhaftaya perşembe yani ayın 16sında kontrolüm var.. inşallah kalp atışını duyarız.. o gün eşimin doğum günü.. hem de ona hediye vermiş olurum
progestandan nefret ettim benbeni sürekli uyutuyordu.. hemde öyle böyle değil resmen ölü gibi uyuyordum.. kapı zili, telefon vs hiçbirşey duymaz hale geliyordum.. uyumazsam da ayakta içim uyuyyordu..
hayırlı olsun.. klomenli denemelerin stresini defalarca yaşamış biri olarak çok sevindim pozitif sonuç almana..
ilişkiyi benim doktor da yasakladı..
benim 2gündür midem kötüydü, sanki deniz yolculuğu yapmışım gibi içim dönüyordu, doktora gidince belli oldu ki 6haftayı yeni geçmişim ve bulantılar 6 haftadan snra netleşirmiş, bilginize canım
dün doktora da dedim böyle böyle ne yiyeyim diye, benim doktorum hoş ve rahat bi kadın, ilk üç ay yararlı zararlı düşünme, canının istediği herşeyi ye dedi, zaten her hafta için alınması gereken belli vitaminler varmış, ve vücut onu istermiş. yiyebildiğin herşeyi ye her kalori bebeğine yarar dedi, şaşırdım, hoş zaten ben hiç bişi yiyemiyorum :26:
bence doktorunu değiştir canım sen ya doktor dediğin azıcık seni rahatlatmalı bence. hangi şehirdesin bilmiyorum ama memnun olanların tawsiyelerinden faydalanabilirsin
ayyyyy ben herkesin önüne geçtim şimdi, ilk ben mi doğururum acep
bana hiç bişe vermedi ya sadece folik asit yeterli dedi,
hatta artık eşinle de birlikte olabilirsin dedi, bebeğin kalp atışları oluştuğunda risk azalıyormuş ama güvenemedim yine de :26:
benim doktorum da bebeği görüp kalp atışlarını duyana dek ilişki yok ama sonrasında serbest bırakıcam sizi dedi..
ama kimi doktor da serbest bırakıyor.. kimi ilk 3 ay hiç olmasın diyor.. hepsi keyfine göre bişiler söylüyor sanırım..
ben sanırım 9 ay hiç yapamam
Aynenn tatlim guya karnimi seviyo bakiyorum parmaklariyla bi iki adim sonra hedefe ulasmaya lkalkmadan sert bir uyariyla o eli kapi disari ediyorum. Aslinda bu yuzden bana surat yapmiyo yapamazda buna en iyi ornek benim sanirimm,iliski sonrasi dusuk yaptim bundan once kanamam durmadi...:-(
bende sadece keseyi gördüm canım.kalp atışlarını haftaya gidicez dinlemeye.benim iyi bulantı falan yok rahat yani sende başladımı bulantııı.senin son adet tarihin ne zamandı
bende hiç düşünmüyorumbenimkide hiç gıkını çıkarmıyo çok zor sahip olduk zaten riske atmak istemiyoruz allah koruyup kollasın hepsini inşallah
kızlar benim bebişler tüp bebiş aranızda tüp bebekle hamile olan var mı:26:
Merhaba kızlar:)
Ayynen oylee cok sukur. O bana bide iyi bakiyo ,meyve sulari sodalar kendi sut sevmedigi icin cok gereksiz su ic daha iyi diyor. Ama tansiyon problemi olanlqra sodali ayran cok iyi geliyormus esim bol bol yapiyo iciyoruum. Cok sansliyiz tuba hamisligimiz super bi zamana denk geldi. Hem ramazan mubarek ay,hem yaz hersey bol vitamini dogal yoldan karsilariz ozellikle d vitaminini vee dogumumuz ilk bahar super yaa... Senin sikayetlerrin varmi herhangi bu arada?
tuğbacım canım gözün aydınn minnaka iyi bakmıssın maşallah subhanallah..darısı cumarteside benim basıma..bende çok kuruyorum kafamda..
inşallah sağlıklıdır benim meleğimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?