Nisan 2013 Anneleri

Merhaba minigim nasilsin baak burdada yollarimiz kesisti;-) tahmini dogum ne zaman? Kalp atisini duydunmu?

:)) Geçen hafta gitmiştim doktora ama herhangi birşey söylemedi bu konuyla ilgili. Perşembe için yine çağırdı bakalım ne diyecek doktor teyzemiz. Nete göre 6-7 nisan gibi ama:))
Peki sende ne alemde durumlar?

merhaba kızlar benim de sat 25 haziran nete göre bebişim 1 nisanda doğacak görünüyor henüz doktora gitmedim haftaya gideceğim ilk bebeğimi 9 haftalıkken kaybetmiştim inşallah Allah bunu sağsalim kucağıma almayı nasip eder.

Aramiza hosgeldinn... Bende aynen senin yasadiklarini yasadim,adet olmam gereken gun sadece bir damla kahve leke geldi ahaa geliyo ebnimki dedimm hatta sevindim tam 28.gun yine die baktim 5 gun boyunca dvmi yikk idrar testi yaptim pozitif kandada pozitiff persembede gidip kesemizi gorcess teysesi 7.aydir olmuyodiu bebisim dualarla getirttikk...

bende mide bulantısı var, kusma şeklinde değil de sadece rahatsız edici bir bulantı...arada ağzıma geliyor yedikleriM..onun dışında dün karnıma biraz ağrı girdi başkada bir şey hissetmedim...

inş canım hayırlısıyla görürsünnnn.

senin adına çok sevindim umarım tutunmuştur bebeişin hiç. stres yapmaaaa

yaaaa çok kıskandım bende hemen duymak istiyorum görmek istiyorum bebeğimi n asıl güzel bir duygu yaaaa

inş canım hayırlısıyla görürsünnnn.

çokkkk teşekkür ederimmm canım benimmm. burdaki herkese çokkk teşekkür ederim. daha önce internetten adını sanını bilmediğin insanlara yakınlık duyacaksın deseler inanmazdım. burdaki herkese yakınlık ihssediyorum. 9 ayımın ve tabiki daha sonramız hep güzel sağlıklı geçer inşallah.

ayyy evet ya iş yerinde baş dönmesi ve uyku bastırdı sersem gibi oldum neden olduğunu bilemedim hemşire arkadaşlara sordumda o ilacın yapabiliceğini söylediler

hadi yaaa o dr baya benim klafadanmış benimde dün akşamdan beri miğdem karışıyor sanki iğrenç birşey istifra edicek gibide değilim ama kötü yani

benim dr bana serbest dedi ilişkiyi.ama ilişki sonrası 2 damla kan geldi nasıl korktum ama.birşey oluyor sandım başladım sinirden ağlamaya

hahahahaha demek göbek seveyim derken küçük zuzuya gidiyor eli ...hahahah benimkie artık kolay kolay yaklaşamazzzz

bende sadece keseyi gördüm canım.kalp atışlarını haftaya gidicez dinlemeye.benim iyi bulantı falan yok rahat yani sende başladımı bulantııı.senin son adet tarihin ne zamandı

benim de bulantım yok canım fakat kasıklarım ağrıyor son adet tarihim 26 hazirandı senin ne zaman ?

bebişiler derken kaç tane var kız ikizmi hamilesinnn

evet canım yaaa bende o konuda klendimi şanslı görüyorum tam güzel zamanda hamile kaldık şimdi herşeyin tam mevsimi bebeklerimiz doğduğu mevsim çok güzelll.

tuğbacım canım gözün aydınn minnaka iyi bakmıssın maşallah subhanallah..darısı cumarteside benim basıma..bende çok kuruyorum kafamda..
inşallah sağlıklıdır benim meleğimde..

sağlıklıdır canım korkma sağlıksız bebekler olsa zaten vücut kabul etmiyor.sen hiç üzme kendini çok tatlı olucak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…