- 20 Aralık 2010
- 1.053
- 314
- 323
- Konu Sahibi miraclegirl
-
Hamislik cok eksta mutluluk veren bi duygu bu yuzden superizzz,ozelizzzz,guzelizzz;-)
kız merciminik akşama mercimek yemeğimi yapsam acaba.ne yapıyorsun bakalım
çokkkk teşekkür ederimmm canım benimmm. burdaki herkese çokkk teşekkür ederim. daha önce internetten adını sanını bilmediğin insanlara yakınlık duyacaksın deseler inanmazdım. burdaki herkese yakınlık ihssediyorum. 9 ayımın ve tabiki daha sonramız hep güzel sağlıklı geçer inşallah.
benim de bulantım yok canım fakat kasıklarım ağrıyorson adet tarihim 26 hazirandı senin ne zaman ?
Ben varim topik arkadasim arada buraya takiliyorumbende hiç düşünmüyorumbenimkide hiç gıkını çıkarmıyo çok zor sahip olduk zaten riske atmak istemiyoruz allah koruyup kollasın hepsini inşallah
kızlar benim bebişler tüp bebiş aranızda tüp bebekle hamile olan var mı:26:
Hayirli olsun canim hosgeldin dikkat et kendineSelam arkadaslar, bende yeni katildim araniza, regl oldugumu dusunmustum, olmam gereken zamanda kahverengi akintim oldu, seytan durttu test yaptim evde silik ikinci cizgi cikti, hemen esimle kan tahliline gittik, positif cikti, cumartesi gunu ogrenmis oldum hamile oldugumu, kahverengi akintim olugundan dolayi doktorum yatmam gerektigini soyledi cumartesiden beri yatiyorm bitti sukur akintim. Ustune gorme denilen olayi yasadim sanirim. Cumartesi gunu yeniden randevum var doktorla insallah keseyi gorebilirimmm
Canim cok normal bu yasadiklarin icini ferah tut gec dollenme olmustur bazen gec gozukebiliyor.Kizlar ben araniza yeni katildim. Hamis oldugumu cuma ogrendim cokk guzel bbir duygu isteyen herkese nasip etsin rabbim. Ama benim kesemi goremedi hemen buda benim aklima takildi persembe gel dedi bakalom neler olcak korkuyla karisik duygularla beklemedeyim. Ben kalp atislarinin ne zaman duyulacagini mrak ediyorum bi bilen varsa solermi acabaa?
Degerin cok guzel masallah insallah keselerimizi gorur kalp atislarini duyariz.günaydın arkadaşlar bugün ben de güzel hberler vereceğim size.hani beta hcg miktarım azdı ya dün yapılan testte 3197 olmuş 10 günde doktor sağlıklı görünüyor gebeliğin dedi pazartesi ultrasona gireceğim inş.bende o minnacık şeyi görebilirim inşallah.
Hayirli olsun canim.slm kızlar bende bugün itibari ile 5+1 oldum dün doktora gittim keseyi gördüm çok şükür ben klomenle hamile kaldım 2.ayımda ve de tek yumurtayla rabbime binlerce kez şükürler olsun doktorum bana folik asit coraspirin bide progestan verdi çiğ et yemek bide ilişkiye girmek yasak :)
Canim degerin insallah cok guzel artar ve bebegini gorursun.merhaba bu foruma o kdr çok yorum yapmıştımki anne olmak için...sormadığım şey kalmamıştı arkdaşlara ve sonunda bende hamileyim..Allah ım isteyen herkese nasip etsin..bn daha dün öğrendim ve çok küçük..dün beta hcg 64,06 çıktı..haftaya bakılck ultrasonda..düşük ihtimaline karşı progestan hap ve iğne birde folik asit verdi.idrar ve kan tahlili yapıldı tüm değerlere bakmak için..bugün 15.00 da gidicem dr a.İNŞALLAH bebeğim bana tutunur..Allah ım isteyen herkese nasip etsin...
Slm bayanlar, bende hamileyim.Nasipse 7 nisan tahmini doğum tarihimiz. İkinci bebeğim olucak inşallah:18:
sağlıklıdır canım korkma sağlıksız bebekler olsa zaten vücut kabul etmiyor.sen hiç üzme kendini çok tatlı olucak herşey
Benide çağırırsan olur valla:)) Rüyamda zaten mercimek çorbası sarma gördümmm:)
Sıcaktan mahvoluyorum ya ne olsun ama şikayet yok demi:) Ha birde şu mide bulantısı olmasa(
Sen ne yapıyorsun bakalım? Bebişin nasıl:))
ya ayşem gerçkten herkese neşe saçıyorsun .güzel paylaşımlar için herkese çok teşekkürler .... inşallah allahım herkese kucağına almayı da nasip eder.Bende akşama kadar kafamda milyonlarca senaryo kuruyorum çk korkuyorum bebeğimi kaybetmekten .şu okul açılsada biraz kafam dağılsa çok iyi olacak
sağlıklıdır canım korkma sağlıksız bebekler olsa zaten vücut kabul etmiyor.sen hiç üzme kendini çok tatlı olucak herşey
bebişim iyi teyzesi ellerinden öper.bulantıların başladımı yaaaa senin.benim sadece miğdem böyle karışıyor gibi kötü bir his var.tabikide gelebilirsin yemeğe hayatım
arkadaşlar sizde de duygusallık var mı? bende gereksiz bi duygusallık var.az önce kentin ramazan bayramı reklamına ağladım.geçen gece eşimle film izleyelim dedik. bi hint filmiydi. öğrenme bozukluğu olan bir çocuğun hayatını anlatıyor. adı da do your think (yerdeki yıldızlar) izlemek isteyen için.kesinlikle tavsiye ederim.neyse film başladı ben ağlamaya başladım filmin sonuna kadar.ama engelleyemiyorum kendimi.eşim pişman oldu izleyelim dediğine.bizim çocuğumuzda böyle olursa bizde böyle bi anne baba olursak filan diye saatlerce durup durup ağladım yani. öyle kolay ağlayan bi insanda değilimdir normal hyatta ama işte hamileliğe yordum ben...
Allah razı olsun canım sağol..cumartesi hayırlı haber alayım başka bişi istemiyorum..Bütün meleklerimiz Allaha emanet olsunlar..
Maşallah hep iyi olsun:)) Bulantı derken midemde tuhaf bir his var ama hiç geçmiyor. Yemek yiyemiyorum kahvaltı falan asla yapamıyorum,yumurtadan tiksindim. Şuan sadece salatalık domates ve meyve(
Kızlar progesteron hormonlarınız kaç çıktı??
Tek düşük tehlikesi yaşayan benim sanırım kimse cevap yazmıyor........
Neyse sevindim sizin adınıza en azından.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?