Nisan 2013 Anneleri

Merhaba az önce doktordan geldim.
B-HCG 335,8
Progesteron 13,87 çıktı.Progesteron hormonum düşükmüş düşük olabilirmiş....İlaç verdi...6 kutu...

kız merciminik akşama mercimek yemeğimi yapsam acaba.ne yapıyorsun bakalım

Benide çağırırsan olur valla:)) Rüyamda zaten mercimek çorbası sarma gördümmm:)
Sıcaktan mahvoluyorum ya ne olsun ama şikayet yok demi:) Ha birde şu mide bulantısı olmasa(
Sen ne yapıyorsun bakalım? Bebişin nasıl:))

inşallah canımmm yaaaa.burda hepimiz birbirimize 9 ay boyunca destek olucaz yardım edicez

Ben varim topik arkadasim arada buraya takiliyorum
Hayirli olsun canim hosgeldin dikkat et kendine
Canim cok normal bu yasadiklarin icini ferah tut gec dollenme olmustur bazen gec gozukebiliyor.
Degerin cok guzel masallah insallah keselerimizi gorur kalp atislarini duyariz.
Hayirli olsun canim.
Canim degerin insallah cok guzel artar ve bebegini gorursun.
Slm bayanlar, bende hamileyim. Nasipse 7 nisan tahmini doğum tarihimiz. İkinci bebeğim olucak inşallah:18:

Hayirli ugurlu olsun canim
arkadaslar dun tansiyonu 8-5 e dustu bas agrisi bas donmesi korkunctu
simdi 10-7 daha iyi.normalmi bu sizce yani dusmesi istahim azaldi yemek yiyemiyorum ondan olabilir mi?
surekki dinleniyorum bol sivi aliyorum ama yine de oluyor sadece bulantilardan yemek yiyemiyorum gecmezse
yari dr a gidicem.

sağlıklıdır canım korkma sağlıksız bebekler olsa zaten vücut kabul etmiyor.sen hiç üzme kendini çok tatlı olucak herşey

ya ayşem gerçkten herkese neşe saçıyorsun .güzel paylaşımlar için herkese çok teşekkürler .... inşallah allahım herkese kucağına almayı da nasip eder.Bende akşama kadar kafamda milyonlarca senaryo kuruyorum çk korkuyorum bebeğimi kaybetmekten .şu okul açılsada biraz kafam dağılsa çok iyi olacak

bebişim iyi teyzesi ellerinden öper.bulantıların başladımı yaaaa senin.benim sadece miğdem böyle karışıyor gibi kötü bir his var.tabikide gelebilirsin yemeğe hayatım

arkadaşlar sizde de duygusallık var mı? bende gereksiz bi duygusallık var.az önce kentin ramazan bayramı reklamına ağladım.geçen gece eşimle film izleyelim dedik. bi hint filmiydi. öğrenme bozukluğu olan bir çocuğun hayatını anlatıyor. adı da do your think (yerdeki yıldızlar) izlemek isteyen için.kesinlikle tavsiye ederim.neyse film başladı ben ağlamaya başladım filmin sonuna kadar.ama engelleyemiyorum kendimi.eşim pişman oldu izleyelim dediğine.bizim çocuğumuzda böyle olursa bizde böyle bi anne baba olursak filan diye saatlerce durup durup ağladım yani. öyle kolay ağlayan bi insanda değilimdir normal hyatta ama işte hamileliğe yordum ben...

stres yapmıyoruz hayatımmm.no stres vay anasını nasıl bir ingilizcedir bu ya süpoermiyim neeee

bebişim iyi teyzesi ellerinden öper.bulantıların başladımı yaaaa senin.benim sadece miğdem böyle karışıyor gibi kötü bir his var.tabikide gelebilirsin yemeğe hayatım

Maşallah hep iyi olsun:)) Bulantı derken midemde tuhaf bir his var ama hiç geçmiyor. Yemek yiyemiyorum kahvaltı falan asla yapamıyorum,yumurtadan tiksindim. Şuan sadece salatalık domates ve meyve(

o reklamda bende ağladım yaaa o dedcik balkonda milletin gelmesini bekliyor bennormlade çizgifilme bile ağlarım o yüzden hamileliğe yormuyorum

Maşallah hep iyi olsun:)) Bulantı derken midemde tuhaf bir his var ama hiç geçmiyor. Yemek yiyemiyorum kahvaltı falan asla yapamıyorum,yumurtadan tiksindim. Şuan sadece salatalık domates ve meyve(

o his bendedee var ama ben herşeyi yiyorum yemek içmekte sıkıntı yopkkkk hahahaha ay doğumdan sonra kaç kilo olurum ben acaba

Kızlar progesteron hormonlarınız kaç çıktı??
Tek düşük tehlikesi yaşayan benim sanırım kimse cevap yazmıyor........
Neyse sevindim sizin adınıza en azından.....

Kızlar progesteron hormonlarınız kaç çıktı??
Tek düşük tehlikesi yaşayan benim sanırım kimse cevap yazmıyor........
Neyse sevindim sizin adınıza en azından.....

canım benim ilk 3 ay tüm anneler için tehlikeli bir dönme mesela bende progeston ilçakullanmaya başladım benim düşük tehlikem var.progeston hormonum kaç onu bilmiyorum

kızlar 2012 aralık anneleri bebeklerine aldıkları kıyafetleri koymuşlar çok kıskandım.ama güzel bir kıskançlık bizde yapalım ne olur.bizde göbeklerimizi koyalım ne olur ama ne olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…