- Konu Sahibi miraclegirl
-
kızlar sizdede şişkinlik varmı özellikle gece olunca elim ayağım karnım davul gibi oluyo sıcaklardanmı acaba nedir
canım bende var şu an bile karnım şiş kütük gibii
Benimde benimde... Hatta sol kasik agrisi tuhaf bi sekilde yer degistirdi ve saga gecti ve midemde tuhaf bi bosluk var sanki bomboss hicbisey yememisim gibii... Erken diilmi yavvvc??
merhaba kızlar benim de sat 25 haziran nete göre bebişim 1 nisanda doğacak görünüyor henüz doktora gitmedim haftaya gideceğim ilk bebeğimi 9 haftalıkken kaybetmiştim inşallah Allah bunu sağsalim kucağıma almayı nasip eder.[/QUOcanım
son adet tarihimiz aynı senle nette heryerde 1 nisan diye gözüküyo ama burdaki hesaplayıcıda 2 nisan zaten genelde bebekler nadiren günü günü doguyo artık erken gelmezlerse
Arkadaşlar dün keseyi görmeye gittim dr keseyi gösterirken rahmimin çentikli olduğnu farketti. Sabahtan beri ağlıyorum moralim çok bozuldu. Genellikle düşük olurmuş bu durumda. Hatta yüzde 40-80 ihtimalle düşük olurmuş. Araştırmama göre ölü bebek doğuranlarda bi hayli fazla yada normal bi şekilde doğuranlarda. Benim işim Allahakalmış. İyikide kimseye söylememişim hamileyim diye. Artık söylemeyi de düşünmüyorum. arnım çıksa bile söylemiycem. Çünkü her an düşük yada ölü bebek doğurma riski var.
canım bende var şu an bile karnım şiş kütük gibii
Ben yemek yiyemiyorum. tatlı şeyler midemi bulandırıyor.Siz de bu tür problemle karşılaşıyor musunuz kızlar bir de hergünihmal etmeden aldığınız besinler neler ?
Hosbuldukkkk:)Aramiza hosgeldinn... Bende aynen senin yasadiklarini yasadim,adet olmam gereken gun sadece bir damla kahve leke geldi ahaa geliyo ebnimki dedimm hatta sevindim tam 28.gun yine die baktim 5 gun boyunca dvmi yikk idrar testi yaptim pozitif kandada pozitiff persembede gidip kesemizi gorcess teysesi 7.aydir olmuyodiu bebisim dualarla getirttikk...
Arkadaşlar dün keseyi görmeye gittim dr keseyi gösterirken rahmimin çentikli olduğnu farketti. Sabahtan beri ağlıyorum moralim çok bozuldu. Genellikle düşük olurmuş bu durumda. Hatta yüzde 40-80 ihtimalle düşük olurmuş. Araştırmama göre ölü bebek doğuranlarda bi hayli fazla yada normal bi şekilde doğuranlarda. Benim işim Allahakalmış. İyikide kimseye söylememişim hamileyim diye. Artık söylemeyi de düşünmüyorum. arnım çıksa bile söylemiycem. Çünkü her an düşük yada ölü bebek doğurma riski var.
aaaaaaa
geçmiş okumaktan bi hal oluyorum her gelişimde..
bu kadar hızlı olmak zorunda mısınız
kahvaltıyı ben de çok zor yapıyorum. suyu çok az tüketirdim normalde. doktor idrar tahlilini görür görümez su içmiyorsun dedi. böyle giderse bebeğini kaybedebilirsin dedi. korkuttu baya benii.. her saat başı koca bir bardak su içmelisin dedi. zar zor da olsa içiyorum korkumdan. ihmal etmeyin sizde sakın kzlar
Canım ya çok üzüldüm. Allah'tan ümit kesilmez zmbk arkadasın dediği gibi. Moralini yüksek tutmaya çalış. Eğer o bebek dünyaya gelecekse, ömrü varsa ne olursa olsun gelecek ve yasayacak. Hamilelik ve dogum olaylarında öyle mucizeler duyuyoruz ki, şimdiden üzme kendini. İnşallah hayırlısı ile kucağına alır huzurla büyütürsün.
kızla dün dr bana progestan verdi ama düşük dozda.birşey dicem.baş dönmesi yaparmı benim şu an çok fazla baş dönmesi var normalmiii.hafif miğde bulantısı
Ayynen oylee cok sukur. O bana bide iyi bakiyo ,meyve sulari sodalar kendi sut sevmedigi icin cok gereksiz su ic daha iyi diyor. Ama tansiyon problemi olanlqra sodali ayran cok iyi geliyormus esim bol bol yapiyo iciyoruum. Cok sansliyiz tuba hamisligimiz super bi zamana denk geldi. Hem ramazan mubarek ay,hem yaz hersey bol vitamini dogal yoldan karsilariz ozellikle d vitaminini vee dogumumuz ilk bahar super yaa... Senin sikayetlerrin varmi herhangi bu arada?
tuğbacım canım gözün aydınn minnaka iyi bakmıssın maşallah subhanallah..darısı cumarteside benim basıma..bende çok kuruyorum kafamda..
inşallah sağlıklıdır benim meleğimde..
hadi yaaa o dr baya benim klafadanmış benimde dün akşamdan beri miğdem karışıyor sanki iğrenç birşey istifra edicek gibide değilim ama kötü yani
kızlar 2012 aralık anneleri bebeklerine aldıkları kıyafetleri koymuşlar çok kıskandım.ama güzel bir kıskançlık bizde yapalım ne olur.bizde göbeklerimizi koyalım ne olur ama ne olurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?