Nisan 2013 Anneleri

Ben yemek yiyemiyorum. tatlı şeyler midemi bulandırıyor.Siz de bu tür problemle karşılaşıyor musunuz kızlar bir de hergünihmal etmeden aldığınız besinler neler ?

Arkadaşlar dün keseyi görmeye gittim dr keseyi gösterirken rahmimin çentikli olduğnu farketti. Sabahtan beri ağlıyorum moralim çok bozuldu. Genellikle düşük olurmuş bu durumda. Hatta yüzde 40-80 ihtimalle düşük olurmuş. Araştırmama göre ölü bebek doğuranlarda bi hayli fazla yada normal bi şekilde doğuranlarda. Benim işim Allahakalmış. İyikide kimseye söylememişim hamileyim diye. Artık söylemeyi de düşünmüyorum. arnım çıksa bile söylemiycem. Çünkü her an düşük yada ölü bebek doğurma riski var.

Üzülme canım. Allahın izniyle bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Allahtan ümit kesilmez. moralini bozma iyi düşün iyi olur inşallah..

canım bende var şu an bile karnım şiş kütük gibii

Tuzu azaltmak ise yaratabilir. Benim de biraz sis parmaklarım falan. Yüzük takmıyorum artık. Suyu artırır tuzu da azaltırsan hafifler diye düşünüyorum. Beni çok rahatsız etmiyor şimdilik tuzlu yiyorum. Yoksa tansiyonum çok düşüyor. Ama oğlumda epeyce tuzsuz yemiştim ve rahattim.

Ben yemek yiyemiyorum. tatlı şeyler midemi bulandırıyor.Siz de bu tür problemle karşılaşıyor musunuz kızlar bir de hergünihmal etmeden aldığınız besinler neler ?

Tatlılar daha rahat tükettiğim besinler. Ben de 3-4 gündür kahvaltı yapamıyorum. Hergün süt ve bol suyu ihmal etmemeye çalışıyorum. Multivitamin kullanıyorum. Daha fazlası yok şimdilik.

Hosbuldukkkk:)
Hadi hayirlisi zuzu19 insallah hepimiz saglikli bi sekilde bebislerimizi kucagimiza aliriz. Ilk ogrendigm gun tam 4 haftalikti kese gorunmedi bakalm cumartesi gunu gidicem bende insallah gorunurr. Senin kahverengi akintn bir defa mi geldi yoksa devam etti mi?

aaaaaaa
geçmiş okumaktan bi hal oluyorum her gelişimde..
bu kadar hızlı olmak zorunda mısınız

kahvaltıyı ben de çok zor yapıyorum. suyu çok az tüketirdim normalde. doktor idrar tahlilini görür görümez su içmiyorsun dedi. böyle giderse bebeğini kaybedebilirsin dedi. korkuttu baya benii.. her saat başı koca bir bardak su içmelisin dedi. zar zor da olsa içiyorum korkumdan. ihmal etmeyin sizde sakın kzlar

Canım ya çok üzüldüm. Allah'tan ümit kesilmez zmbk arkadasın dediği gibi. Moralini yüksek tutmaya çalış. Eğer o bebek dünyaya gelecekse, ömrü varsa ne olursa olsun gelecek ve yasayacak. Hamilelik ve dogum olaylarında öyle mucizeler duyuyoruz ki, şimdiden üzme kendini. İnşallah hayırlısı ile kucağına alır huzurla büyütürsün.

aaaaaaa
geçmiş okumaktan bi hal oluyorum her gelişimde..
bu kadar hızlı olmak zorunda mısınız

Aynen :) ben gecmisi fazla okuyamiyorum vakit acısından. Bu yüzden cevap yazamazsam lütfen bağışlayin kızlar. İnternetim pek hızlı değil galiba, sayfalar sak sak sak açılmıyor nedense.

Evet ben en çok bu yüzden orucu bıraktım. Susuzken basımı kaldıramıyorum.

Kesinlikle katılıyorum ne mucizelere tanık oluyoruz rabbim yiyecek ekmek versin yeterki ona annem derki 2 taşın arasında kalsan da doğacağı varsa o bebek dünyaya gelir alllaha bol bol dua et moralini yüksek tut foruma da geldiğinde güzel şeyler oku kötü durumlar okuyup karamsarlığa düşürme kendini tatlım

Sağolun arkadaşlar galiba haklısınz Allah yaşatmak isterse zaten yaşatır. Takmamaya çalışacam. İnş Allah herkese hayırlısını verir.

kızla dün dr bana progestan verdi ama düşük dozda.birşey dicem.baş dönmesi yaparmı benim şu an çok fazla baş dönmesi var normalmiii.hafif miğde bulantısı

Hayır olsun rüyan canım, isim bile dusunmustum, ben de ilerleyen zamanlarda buradaki isim fikirlerinden kopya çekeceğim ben progestan filan kullanmıyorum ama bu aralar zaten Sik Sik basım donüyor, etrafındakiler şüphelenmeye başlıyor.

olmaz mı canım olmaz mı başladı benim mide şikayetlerim, uyandığımda midem dönüyor dönüyor ama çıkartamıyorum, buz gibi ter boşanıyor vücudumdan, normal zmaandaki bulantılar bunun yanında hiç

tuğbacım canım gözün aydınn minnaka iyi bakmıssın maşallah subhanallah..darısı cumarteside benim basıma..bende çok kuruyorum kafamda..
inşallah sağlıklıdır benim meleğimde..

hehee aslında hiç iyi bakamadım minnakıma teyzesiii, kilo bile vermişim :26:
kurma hiç kafanda dicem ama doktora gidene dek bende öyleydim, fena kabuslar görüyordum, ağlayarak uyanıyordum ama doktora gidip de görünce kesildi

hadi yaaa o dr baya benim klafadanmış benimde dün akşamdan beri miğdem karışıyor sanki iğrenç birşey istifra edicek gibide değilim ama kötü yani

kızlar 2012 aralık anneleri bebeklerine aldıkları kıyafetleri koymuşlar çok kıskandım.ama güzel bir kıskançlık bizde yapalım ne olur.bizde göbeklerimizi koyalım ne olur ama ne olurrrr

evett canım senin kafadan doktorum ve senin gibi keyif saçıyor etrafa
benim göbüş gazdan şişmiş durumda 3aylık desem inanırlarrr

bence hiç boşuna üzme kendini tatlım, herşey olacağına varır, dualarınla destek ol miniğine

kızlar ohhh ohhh bir sürü hamiş olmuşuz kusura bakmayın cumartesiden beri giremedim gittik doktora keseyi gördük aynen dediklerini söylüyorum

-adaçayı yeşilçay kesinlikle içmiyorsun onun dışındaki bitki çaylarını rahatlıkla tüketebilirsin

-kafeinli hiçbir içecek almıyorsun ve hazır karışımlı içecekleri soda dışındaki gazlı içecekler yasak türk kahvesi de mümkünse çay içme dedi

-yürü yüz plates yoga yap serbestsin ancak kesinlikle nefes nefese kalmanı istemiyorum kaldığın anda hemen dinleneceksin

-ilaç alman gerekirse grip yada herhangi bir hastalığa kapılırsan muhakkak beni ara ama aklında bulunsun eğer bir problem olur ve bana ulaşamazsan parol ya ada minoset alabilirsin ama almaman çok daha iyi olucaktır dedi

-kedi, köpeğe dokunmuyorsun çiğ eti ellemiyorsun dedi çiğ köfte yemiyorsun salam sucuk sosis v.s gibi katkılı maddeler yiyeceksen bunların çok kızartılması gerek dedi sakın çiğ yeme dedi

- ilişkiye yasak koymadı ancak son 1,5 ay içeriye boşalma ve gögüs ucu uyarısı istemiyorum erken doğum riskine karşı dedi ama eşimde bunu duymuş olmasına rağmen çok şirin bir şekilde ben çok korkuyorum yapmayalım dedikçe ben gülmekten ölüyorum tabii

-özür dileyerek bunu da söylemem gerek kızlar bir çoğumuz bu dertten muzdaribiz sarı-beyaz akıntım var dedim çok normal dedi olucak korkmana gerek yok dedi gebeliğin 13,5 haftası kasıklarda ağrı tek taraflı ağrı karın ağrısı ağlama krizi suçlama krizi tiksinme bulantı beğenmeme gibi birçok duyguları yaşayabilirsin sakın telaşlanma bunlar normal bir hamilelik durumlarıdır dedi

tabi bu arada önümüzdeki hamilelik sonuna kadar ki bütün evreleri ve önümüzde olan bütün durumları anlattı testleri her kontrolde nelere bakılacağı gibi

evlendiğimden beri gittiğim bir doktor olduğu için bütün geçmişimizi biliyor bizde kan uyuşmazlığı var neler yapılacağını anlattı ve çok basit olduğunu belirtti

kızlar aklıma geldikçe eklerim 10 dk muayene falandı ,30 dk rahat konuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…