Nisan 2013 Anneleri

sobes merhaba sen bana özelden mesaj atmıssın ben cvb veremedim sana..bebeğinizin olmadıgını söylemişsin ama bebek bekliyorsun..anlamadım..

Bende de erken basladi duygusallik, sabah aynen kent in reklamina agladim bide olimpiyatlarda madalya alanlar icinde mutluluktan gozlerim yasariyo, cok komiklestimmmmm

çok güzel bir bilgilendirme oldu teşekkürler hangi şehirdesin hangi doktora gidiyorsun?

o nedemek yaaa allah korusun canım benim allah bebeğini sana bağışlasın.bol bol dua ett

o zaman ne diyoruz az tuz bol su normalde ben 3lt su içiyordum bugün yarım lt bile içemedimmm

valla benim etrafımdakiler biliyor bebek bekllediğimi.benim şu an aklımda 4 isim var.rüzgar -boran, esila- nefes

hahahah valla senin 3 aylık onun gaz olduğunu anlarlar benim sanki 5 aylık gibi.bizim bi arkadaş var aralıkta doğumu var opnun göbeğinden büyükkkk

ay ne kadar iyi bir dr muş o ne güzel herşeyi ayrıntılı anlatmış çok güzel valla

eşimde dün bana diyorki çıkara çıkara bitiremedin şu gazları ne gazmıs bee diyo karnım davul gibi napıyımm

anam sen yine hamilesi benim kocam da benim gibi gazman oldu önce bi utanır sıkılırdık şimdi ben rahat rahat saldığımdan oda koy veriyor gazı.anam ortalık kokuyor.duvarlara koku sinecek diye korkuyorum.

anam sen yine hamilesi benim kocam da benim gibi gazman oldu önce bi utanır sıkılırdık şimdi ben rahat rahat saldığımdan oda koy veriyor gazı.anam ortalık kokuyor.duvarlara koku sinecek diye korkuyorum.

kız siz ne alem bi çiftsinizzz ayy sizin çocuğu hayal ettim de; junior gaz

ben bacağımın arasına yastık koyuyorum anca öyle rahat yatıyorum yoksa bende artık yüz üstü yatamıyorum

aa hiç denememiştim bu gece deneyim bakalım rahat edebilcemmi :44:
kocişim gece bebekmişim gibi sırtımı sıvazlıyor, elinin sıcaklığı gerçekten çok iyi geliyor tafsiye ederim

evet benbim kocamda yapıyor o göbeğime yapıyor ya mübdi diye dua okuyorr.evet canım bizde sanki eşim hamile o uyuyor.o aşeriyor.o gaz çıkarıyor.bütün belirtiler onda var o kız ben oğlan doğurucam heralde hahahahhaha

hiç cinsiyet tahmini yapabiliyormusun canım, gerçi rüyanda görmüşsün oğlanı ama ?
bana da herkes erkek diyor nedense :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…