- Konu Sahibi miraclegirl
-
Hayır olsun rüyan canım, isim bile dusunmustum, ben de ilerleyen zamanlarda buradaki isim fikirlerinden kopya çekeceğimben progestan filan kullanmıyorum ama bu aralar zaten Sik Sik basım donüyor, etrafındakiler şüphelenmeye başlıyor.
sobes merhaba sen bana özelden mesaj atmıssın ben cvb veremedim sana..bebeğinizin olmadıgını söylemişsin ama bebek bekliyorsun..anlamadım..
arkadaşlar sizde de duygusallık var mı? bende gereksiz bi duygusallık var.az önce kentin ramazan bayramı reklamına ağladım.geçen gece eşimle film izleyelim dedik. bi hint filmiydi. öğrenme bozukluğu olan bir çocuğun hayatını anlatıyor. adı da do your think (yerdeki yıldızlar) izlemek isteyen için.kesinlikle tavsiye ederim.neyse film başladı ben ağlamaya başladım filmin sonuna kadar.ama engelleyemiyorum kendimi.eşim pişman oldu izleyelim dediğine.bizim çocuğumuzda böyle olursa bizde böyle bi anne baba olursak filan diye saatlerce durup durup ağladım yani. öyle kolay ağlayan bi insanda değilimdir normal hyatta ama işte hamileliğe yordum ben...
kızlar ohhh ohhh bir sürü hamiş olmuşuz kusura bakmayın cumartesiden beri giremedim gittik doktora keseyi gördük aynen dediklerini söylüyorum
-adaçayı yeşilçay kesinlikle içmiyorsun onun dışındaki bitki çaylarını rahatlıkla tüketebilirsin
-kafeinli hiçbir içecek almıyorsun ve hazır karışımlı içecekleri soda dışındaki gazlı içecekler yasak türk kahvesi de mümkünse çay içme dedi
-yürü yüz plates yoga yap serbestsin ancak kesinlikle nefes nefese kalmanı istemiyorum kaldığın anda hemen dinleneceksin
-ilaç alman gerekirse grip yada herhangi bir hastalığa kapılırsan muhakkak beni ara ama aklında bulunsun eğer bir problem olur ve bana ulaşamazsan parol ya ada minoset alabilirsin ama almaman çok daha iyi olucaktır dedi
-kedi, köpeğe dokunmuyorsun çiğ eti ellemiyorsun dedi çiğ köfte yemiyorsun salam sucuk sosis v.s gibi katkılı maddeler yiyeceksen bunların çok kızartılması gerek dedi sakın çiğ yeme dedi
- ilişkiye yasak koymadı ancak son 1,5 ay içeriye boşalma ve gögüs ucu uyarısı istemiyorum erken doğum riskine karşı dediAma eşimde bunu duymuş olmasına rağmen çok şirin bir şekilde ben çok korkuyorum yapmayalım dedikçe ben gülmekten ölüyorum tabii
-özür dileyerek bunu da söylemem gerek kızlar bir çoğumuz bu dertten muzdaribiz sarı-beyaz akıntım var dedim çok normal dedi olucak korkmana gerek yok dedi gebeliğin 13,5 haftası kasıklarda ağrı tek taraflı ağrı karın ağrısı ağlama krizi suçlama krizi tiksinme bulantı beğenmeme gibi birçok duyguları yaşayabilirsin sakın telaşlanma bunlar normal bir hamilelik durumlarıdır dedi
tabi bu arada önümüzdeki hamilelik sonuna kadar ki bütün evreleri ve önümüzde olan bütün durumları anlattı testleri her kontrolde nelere bakılacağı gibi
evlendiğimden beri gittiğim bir doktor olduğu için bütün geçmişimizi biliyor bizde kan uyuşmazlığı var neler yapılacağını anlattı ve çok basit olduğunu belirtti
kızlar aklıma geldikçe eklerim 10 dk muayene falandı ,30 dk rahat konuştuk
Arkadaşlar dün keseyi görmeye gittim dr keseyi gösterirken rahmimin çentikli olduğnu farketti. Sabahtan beri ağlıyorum moralim çok bozuldu. Genellikle düşük olurmuş bu durumda. Hatta yüzde 40-80 ihtimalle düşük olurmuş. Araştırmama göre ölü bebek doğuranlarda bi hayli fazla yada normal bi şekilde doğuranlarda. Benim işim Allahakalmış. İyikide kimseye söylememişim hamileyim diye. Artık söylemeyi de düşünmüyorum. arnım çıksa bile söylemiycem. Çünkü her an düşük yada ölü bebek doğurma riski var.
Tuzu azaltmak ise yaratabilir. Benim de biraz sis parmaklarım falan. Yüzük takmıyorum artık. Suyu artırır tuzu da azaltırsan hafifler diye düşünüyorum. Beni çok rahatsız etmiyor şimdilik tuzlu yiyorum. Yoksa tansiyonum çok düşüyor. Ama oğlumda epeyce tuzsuz yemiştim ve rahattim.
Hayır olsun rüyan canım, isim bile dusunmustum, ben de ilerleyen zamanlarda buradaki isim fikirlerinden kopya çekeceğimben progestan filan kullanmıyorum ama bu aralar zaten Sik Sik basım donüyor, etrafındakiler şüphelenmeye başlıyor.
olmaz mı canım olmaz mı başladı benim mide şikayetlerim, uyandığımda midem dönüyor dönüyor ama çıkartamıyorum, buz gibi ter boşanıyor vücudumdan, normal zmaandaki bulantılar bunun yanında hiç
hehee aslında hiç iyi bakamadım minnakıma teyzesiii, kilo bile vermişim :26:
kurma hiç kafanda dicem ama doktora gidene dek bende öyleydim, fena kabuslar görüyordum, ağlayarak uyanıyordum ama doktora gidip de görünce kesildi
evett canım senin kafadan doktorum ve senin gibi keyif saçıyor etrafa
benim göbüş gazdan şişmiş durumda 3aylık desem inanırlarrr
bence hiç boşuna üzme kendini tatlım, herşey olacağına varır, dualarınla destek ol miniğine
hahahah valla senin 3 aylık onun gaz olduğunu anlarlar benim sanki 5 aylık gibi.bizim bi arkadaş var aralıkta doğumu var opnun göbeğinden büyükkkk
kızlar ohhh ohhh bir sürü hamiş olmuşuz kusura bakmayın cumartesiden beri giremedim gittik doktora keseyi gördük aynen dediklerini söylüyorum
-adaçayı yeşilçay kesinlikle içmiyorsun onun dışındaki bitki çaylarını rahatlıkla tüketebilirsin
-kafeinli hiçbir içecek almıyorsun ve hazır karışımlı içecekleri soda dışındaki gazlı içecekler yasak türk kahvesi de mümkünse çay içme dedi
-yürü yüz plates yoga yap serbestsin ancak kesinlikle nefes nefese kalmanı istemiyorum kaldığın anda hemen dinleneceksin
-ilaç alman gerekirse grip yada herhangi bir hastalığa kapılırsan muhakkak beni ara ama aklında bulunsun eğer bir problem olur ve bana ulaşamazsan parol ya ada minoset alabilirsin ama almaman çok daha iyi olucaktır dedi
-kedi, köpeğe dokunmuyorsun çiğ eti ellemiyorsun dedi çiğ köfte yemiyorsun salam sucuk sosis v.s gibi katkılı maddeler yiyeceksen bunların çok kızartılması gerek dedi sakın çiğ yeme dedi
- ilişkiye yasak koymadı ancak son 1,5 ay içeriye boşalma ve gögüs ucu uyarısı istemiyorum erken doğum riskine karşı dediama eşimde bunu duymuş olmasına rağmen çok şirin bir şekilde ben çok korkuyorum yapmayalım dedikçe ben gülmekten ölüyorum tabii
-özür dileyerek bunu da söylemem gerek kızlar bir çoğumuz bu dertten muzdaribiz sarı-beyaz akıntım var dedim çok normal dedi olucak korkmana gerek yok dedi gebeliğin 13,5 haftası kasıklarda ağrı tek taraflı ağrı karın ağrısı ağlama krizi suçlama krizi tiksinme bulantı beğenmeme gibi birçok duyguları yaşayabilirsin sakın telaşlanma bunlar normal bir hamilelik durumlarıdır dedi
tabi bu arada önümüzdeki hamilelik sonuna kadar ki bütün evreleri ve önümüzde olan bütün durumları anlattı testleri her kontrolde nelere bakılacağı gibi
evlendiğimden beri gittiğim bir doktor olduğu için bütün geçmişimizi biliyor bizde kan uyuşmazlığı var neler yapılacağını anlattı ve çok basit olduğunu belirtti
kızlar aklıma geldikçe eklerim 10 dk muayene falandı ,30 dk rahat konuştuk
hahahah valla senin 3 aylık onun gaz olduğunu anlarlar benim sanki 5 aylık gibi.bizim bi arkadaş var aralıkta doğumu var opnun göbeğinden büyükkkk
eşimde dün bana diyorki çıkara çıkara bitiremedin şu gazları ne gazmıs bee diyo karnım davul gibi napıyımm
naparsam yapayım inmiyo göbüşümün şişliği, hele geceleri taş gibi oluyo, yüzüstü yatamıyorum, o derece :44:
anam sen yine hamilesi benim kocam da benim gibi gazman oldu önce bi utanır sıkılırdık şimdi ben rahat rahat saldığımdan oda koy veriyor gazı.anam ortalık kokuyor.duvarlara koku sinecek diye korkuyorum.
ben bacağımın arasına yastık koyuyorum anca öyle rahat yatıyorum yoksa bende artık yüz üstü yatamıyorum
naparsam yapayım inmiyo göbüşümün şişliği, hele geceleri taş gibi oluyo, yüzüstü yatamıyorum, o derece :44:
kız siz ne alem bi çiftsinizzz ayy sizin çocuğu hayal ettim de; junior gaz
aa hiç denememiştim bu gece deneyim bakalım rahat edebilcemmi :44:
kocişim gece bebekmişim gibi sırtımı sıvazlıyor, elinin sıcaklığı gerçekten çok iyi geliyor tafsiye ederim
bende masa basında çalışıyorum kızlar bacak bacak üstüne atınca resmen kasıklarım batıyo..denedinizmi hiç
canım ben de aynıyım. 4 aylık göbeğe sahibim. Aşırı gaz da olmuyor. kilo da almadım. geçen internetten resmimi gören arkadaşım 3 4 aylık sanmış bebeği. niye öyle yaaa :/
evet benbim kocamda yapıyor o göbeğime yapıyor ya mübdi diye dua okuyorr.evet canım bizde sanki eşim hamile o uyuyor.o aşeriyor.o gaz çıkarıyor.bütün belirtiler onda var o kız ben oğlan doğurucam heralde hahahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?