Nisan 2013 Anneleri

Folik asit gaz yapıyormuş aklınızda bulunsun kızlar. Bı de bazı insanların bağırsakları gaz yapmaya yatkinken bazilarininki yapmazmış. Yani biraz da kişisel. Ben de şanssız gruptayim maalesef. Hemen şişerim.

Bat 12 agustos ama bugun betahcg =0 cıktı 5 gun kala bir deger cıkması gerekirdi yanılıyormutum Çok üzgünüm ....

bencede folik asit yapıyor bu gaz durmunu benimde karnım şişiyor durmadan gaz çıkartıyorum dün bugün biraz daha iyiyim sabahları kendi yaptığım kayası suyunu içiyorum oda iyi gelmiş olabilir.cinsiyet konusunuda eşime göre erkek öyle hissediyormuş ben bişey hissemiyorum ama hamile kaldığımı öğrenmeden birkaç gün önce rüyamda 2 tane tanımadığım kadın kız bebek doğurdu yanımda öyle gördüm çok güzel bebeklerdi.birde cinsiyet tahmin işi var bu formda yaptığım herkeste tuttu bugüne kadar link ekliyimde sizde hesaplayın bakalım http://www.kadinlarkulubu.com/bebek.../278925-cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.html benim bu hesaba göre kız bebeğim

Son düzenleme:
Bat 12 agustos ama bugun betahcg =0 cıktı 5 gun kala bir deger cıkması gerekirdi yanılıyormutum Çok üzgünüm ....
henüz adet tarihin gelmemiş canım belkide geç yumurtlamış olabilirsin döllenmeden sonra 5-7 gün arasında kana geçermiş betahcg bekle bakalım adet tarihin bir gelsin.

bu hesaba göre benim miniğim de kız

Ben hic stres yapmadigimi saniyordum ama farketmeden yapiyormusum. Kendimi ne zaman rahat biraktim o zaman oldu tam su tatil programi gecsin derken haberi aldik o yuzden hic sikinti yapma canim kendini rahat birak o ne zaman gelecegini en uygun zamani bilir

mrb anne adayları
bugün kontrole gittik
tahlil vermiştik geçen hafta sonuçları gösterdik.
çok şükür bir sorun çıkmadı
5 hafta 5 günlük hamileymişim
eşim duyunca şok oldu
çünkü biz 4 haftalık evliyiz :)
tabi kısa bir açıklamadan sonra normale döndü :)

cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum değerim katlandı arkadaşlar ama kese için daha erken sanırım, 2 gündür ota b.ka ağlıyorum belirtim yok diye bile ağladım, eşime alındım ağladım, tahlil sonuçları çıkmadı ertesi güne kadar ağladım. Eşim de diyor ki en büyük belirtin ağlamak işte

çok güldüm buna yaa.. kendi eşimi düşündüm.. 3 yılı devirmiş olmamıza rağmen hamile kaldığımı duyduğunda bu hafta hesabını zor zar idrak etti ki biz 2 yılı aşkın süredir yırtınıyorduk bebeğimiz için.. artık doktor gibi olmuştuk..
hayırlı olsun bebeğiniz.. inşallah sağlıkla dünyaya gelir..

bende direk bravo valla dedim
benim eşim de ilk gece bebeği.. kayınvalidem ilk gün hamile kalmış..

planlı olsa daha mı iyi olurdu bilemiyorum
test yaptırmadan önce inşallah hamile değilimdir diye çok dua ettim
duyunca baya bi afalladım
ama şuan bu duruma fazlasıyla alıştım
bunda da vardır bir hayır diyorum :)
darısı bebek isteyen herkese olsun İNŞALLAH

bende direk bravo valla dedim
benim eşim de ilk gece bebeği.. kayınvalidem ilk gün hamile kalmış..

nasibi olan geliyor işte ya gerisi hikaye, sen kalp atışlarını duydun mu canım? Galiba bana tedaviyle ilgili bişeyler sormuştun ben 5 ay klomen kullandım 6 ay metformin, aşılama düşünmüştük ama sonra ramazan başlayınca amaaan dedim Rabbim verecekse her türlü verir, 28. gün tahlil yaptırdım b hcg 0,8 çıktı. Baya umutluydum fıs diye söndü hayaller, 35. gün öylesine bi test yaptım baktım 2. çizgi kabak gibi duyuyor:)) Rabbim devamını getirsin inş, kötü bir deneyim yaşatmasın hiçbirimize. Bu arada dr rahim filmi istemişti temmuzda, korktum çektirmedim.

Son düzenleme:
Kızlar biz bebeğimiz olmasını çok istiyorduk ama vajinismus sebebiyle açıkçası olmayacağını düşünüyordum.çok şükür buna rağmen hamile olduğumu öğrendim.doktora vaji sebebiyle gitmeyi düşünürken hamile olarak gittim çok mutluyum

inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirip bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.bende dün ilkk aşılamamı oldum, nasip olurda hamile kalırsam bende nisan annesi olcam inşallah 17 ağustos test günüm dualarınızı bekliyorum.. sizi ve mercimeklerinizi öpüyorum

Son düzenleme:
benim dün akşam hafif lekelenmem oldu, öğleden sonra baktım yine çemeşırım kirlenmiş, doktorumu aradım hemen gel bakalım dedi, progestan 200 mg verdi günde 3 defa dedi ciddi bir durum yok ama kanama kanamadır dedi. birde kızlar birşey sorucam doktorum beni her seferinde vajinal ultrasona alıyor 10 . hafataya kadar vajinal ultrason dedi, herkesin aynı mı bu durum beni rahatsız ediyr

arkadaslar hamilelikle ilgili bir kitap okuyorum orada amerika da hamilelere toplamda doguma kadar yalnizca 3 defa ultrason yaptiklarini, kanitlanabilir zarari simdiye kadar olmamasina ragmen yalnizca gerekli durumlarda yapilmasini soyluyorlarmis, ingiltere de arkadasim var onunda hamileliginde yalnizca 3 defa yapilmis, biraz korktm bizde cok sik yapiliyor benim doktorum da gecen hafta daha birsey gorunmesi icin erken oldugu halde yapti, bu hafta yine yapalim dedi acaba cok mu abartiyoruz? doktorunuza sorarmisiniz gittiginizde ne kadar fazla gorus alirsak o kadar iyi olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…