- Konu Sahibi miraclegirl
-
henüz adet tarihin gelmemiş canım belkide geç yumurtlamış olabilirsin döllenmeden sonra 5-7 gün arasında kana geçermiş betahcg bekle bakalım adet tarihin bir gelsin.Bat 12 agustos ama bugun betahcg =0 cıktı 5 gun kala bir deger cıkması gerekirdi yanılıyormutum Çok üzgünüm ....
henüz adet tarihin gelmemiş canım belkide geç yumurtlamış olabilirsin döllenmeden sonra 5-7 gün arasında kana geçermiş betahcg bekle bakalım adet tarihin bir gelsin.
bencede folik asit yapıyor bu gaz durmunu benimde karnım şişiyor durmadan gaz çıkartıyorum dün bugün biraz daha iyiyim sabahları kendi yaptığım kayası suyunu içiyorum oda iyi gelmiş olabilir.cinsiyet konusunuda eşime göre erkek öyle hissediyormuş ben bişey hissemiyorum ama hamile kaldığımı öğrenmeden birkaç gün önce rüyamda 2 tane tanımadığım kadın kız bebek doğurdu yanımda öyle gördüm çok güzel bebeklerdi.birde cinsiyet tahmin işi var bu formda yaptığım herkeste tuttu bugüne kadar link ekliyimde sizde hesaplayın bakalım http://www.kadinlarkulubu.com/bebek.../278925-cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.html benim bu hesaba göre kız bebeğim
merhaba kızlar,ben daha sizden değilim ama olmayı çok istiyorum, eğer bu aya çalışmalarımız tutarsa ki daha hastayım başlamadık, sizin aranızda olmaya ümitliyim, o yüzden bi gelip selam vermek istedim... arefe günü bat tarihim eğer olmazsam bende nisan sonu itibariyel doğum yaparak aranıza katılabilirim kimbilir değil mi:)))
mrb anne adayları
bugün kontrole gittik
tahlil vermiştik geçen hafta sonuçları gösterdik.
çok şükür bir sorun çıkmadı
5 hafta 5 günlük hamileymişim
eşim duyunca şok oldu
çünkü biz 4 haftalık evliyiz :)
tabi kısa bir açıklamadan sonra normale döndü :)
acemiliğimizle herkesi güldürüyoruz :)
doktor da "vay be ilk gecede hamile kalmışsınız" diye baya bi gülmüştü :)
bende direk bravo valla dedim
benim eşim de ilk gece bebeği.. kayınvalidem ilk gün hamile kalmış..
bende direk bravo valla dedim
benim eşim de ilk gece bebeği.. kayınvalidem ilk gün hamile kalmış..
hiç cinsiyet tahmini yapabiliyormusun canım, gerçi rüyanda görmüşsün oğlanı ama ?
bana da herkes erkek diyor nedense :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?