Nisan 2013 Anneleri

ağlamak bende de vardı canım, hemen alınıyordum ama neyse ki geçti :2: doktorda large olmamı söyledi, ama bu hormonların etkisi altındayken kolaydı sanki

oo sizin de baya iyiymiş maşAllah
bizde korunmayı bıraktığımız ay bebiş haberi aldık ama doktor 6 hafta diyince şaşırdık benim eşim hala anlayamıyo bu hafta olayını, kafası karıştı adamcağız...

çok yiyorumm yaa kendime engel olamıyorum biri beni durdursun

şu iştahtan bana da göndersen canım, hiç bişe yiyemiyorummm

Yok canim cinsiyet tahmini yApmiyorum cunku benim icin fark etmez

bana da farketmiyor canım yeter ki miniğim sağlıklı olsun, sakin olsun, akıllı olsun falannnnnnnn

neden vajinal ultrason yapıyor ki canım, üstten görünmüyormu?
benim ilk muayenem de görünmedi miniğim, vajinal bakarsak görünür ama gerek yok bidahakine görürüz dedi doktorum,
çok bilgim yok ama genel de ilk aylarda yapılmaması gerektiğini duyuyorum.

evett canım benim doktorum da çok sık ultrasonun sağlıklı olmadığını söyledi, acele etmeye gerek yokmuş,
halbuki bana kalsa hergün gidicem

Canim sen bu hesabi yapabildiysen bi hesaplarmisin.benim 28.03.1989.esimin 24.02.1979.nutfen nutfen hesaplarmisin

Canim bence bunda korkulacak bisey yok kanaman oldugu icin boyle devam etmek istemistir dr bu gibi riskli durumlarda zaten kullaniliyo vajinal usg zararli bisey olmadigi acik bence yoksa hamilelikte kullanilmazdi allahim hepimpzin bebekleribi korusun

merhaba bicco senin leke nasıldı? yani benimde iki gündür özellikle biraz yürüdüğüm zaman akıntım cok oluyor ve kahverengi yada koyu sarı gibi bilmiyorum.. moralimiz cok bozuldu dr u aradım benm dr çok relaks, düşen düşer modunda... kalan sağlar bizimidr şeklinde düşünen biri.. aradığımda da kaşıntı yoksa normaldir dedi.. yani sadece enfeksiyondan şüphelendi sanırım.. düşük ihtimali ile ilgili hiç bir sey demedi... bende baska bi dr dan yarın için randevu aldım.. yarın hiç aklımızda yokken yine dr a gtcez

ewtt kızlar bende gittim bugun doktora ve bebişimizi yani noktamızı gördük 7 mm ve 4 haftalık dedi doktor.gelecek cuma kalbini dinlemeye gidicez inş.. rahat bir nefes alırız.
bende gecen hamileliğimde tansiyonum yükselmişti 33 haftalık dogum yaptım ve de gebelik şekeri vardı ondan temkinli gidiyorum yemek konusunda.işe yaradı galiba cok şükür hersey yolunda cıktı. ne yapıyorum diye sorarsanız saatlerimi ayarladım saati sati yemek meyve yiyorum hayatımda seker ve tuzu cıkardım yani yemeklerde sıfır tuz atıyorum.bide aksamları yürüyüşe cıkıyorum
ilk hamilegimdeki gibi hatalar yapmıycam yani önüme ne geldiyse yemiyorum şekeri cıkardım ceviz yiyorum ama abartmadan.sizlerede tavsiyem bunlara uymanız sonu kötü oluyor valla.gelecek hafta diyetisyene gidicem en az kilo alarak kapatmak istiyorum.
bende de pko vardı bide tansiyon oldugunda sende düşük riski daha fazla dedi ondan bende protesron mu ne ona başladım ecoprin bide glükofene devam dedi bide folik aman bende de cok hastalık var galiba (( ama temkinli giderek eski yaşananları unutucam:)
gaz sorunun söylemeyin bana utanıyorum walla eşimden adam bende soguyacak bide bizede yasak kalp atısına kadar.
kasık agrıları bende var korkmayın bence ama.
aklıma gelenler bu kadar herkese kolay gelsin canlarım...

bide kızlar eklim bu aylarda şişmeniz gelecek aylarda şişeceginiz habercisi ondan yürüyüş yapın. ben 1.5 litre suyu yanıma alıyorum 2 şise bitiriyorum şimdi yüzükleirm normalde bol geliyor :))

Merhaba kizlar ben de 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim bu haftasonu. Hemen testlerimi yaptrdim camlica erdemdeki adalet hanima gittim. İlk bebegim ve cok korkuyorum
Acikcasi doktordanda cok sey bekledim ama kafami cok karistirdi pek yeterli bilgiler vermedi bana ultrasonda da gorunmedi alttan bkicam dedi ama bende cok korktum 2 gun sonra yine cagirdi yine gorunmesae mecbur alttan bakicakmis cok korkuyorum bu durumdan napicam bilmiyorum..

merhaba kizlar

bende yarin sabah 8.45 de randevum var doktorda. cok cok heyecanlyiyiz. ins bir sorun yoktur. ilk gidisimiz. burda hemen almiyorlar doktora. yarin döner dönmez yazacagim size de.

yeni gelen hamis arkadaslarimiz hos geldiniz

Merhaba kızlar...
Benim sat 10 temmuz ama adet düzenim son aylarda bozulduğu için beklenen adet tarihim 7-10 Ağustos arası net tarih bilemiyorum...
Bugün evde test yaptım 2. çizgi silik çıktı, kan testi yaptırdım 26.96 çıktı doktorumu aradım 2 gün sonra testi tekrarla dedi... ama bu 2 gün nasıl geçer bilmem
Dilerim 2 gün sonraki testte değerim yükselir de ben de aranızda olurumm... benim için dua edin lütfen

Canim bence bunda korkulacak bisey yok kanaman oldugu icin boyle devam etmek istemistir dr bu gibi riskli durumlarda zaten kullaniliyo vajinal usg zararli bisey olmadigi acik bence yoksa hamilelikte kullanilmazdi allahim hepimpzin bebekleribi korusun
amin canım inşallah )

bendeki lekelenme ilk adet göreceğim zaman koyu kahve akıntı gelir ya o şekildeydi, yani kırmızı kan yok, doktor enfeksiyondan değilde düşük riskinden şüphelendi, umarım ilk hamileliğimde ole birşey yaşamam Allah bebişlerimizi sağsalim kavuşmamızı nasip etsin,dikkatli olmamı söyledi,canım sende gönlünü ferah tut, hayırlısı inş hepimiz için

Slm kizlar 15 aylik bir kizim var kaza sonucu bende katildim araniza bugun test yaptim cift cizgi sanirim nisan annesi olucam cuma gunu dr a gidicem :)

transferimin 16.günü kan testi yaqptık 250 çıktı.doktorum pozitif dedi prosgestan iğnelerine sabah akşam devam dedi .AYIN 16 SINDA kontrol için çağırdı .kese için erken dedi artık bende burada bulunacam.Aranıza benide eklermisiniz yani bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmemir_bebek:

Slm kizlar 15 aylik bir kizim var kaza sonucu bende katildim araniza bugun test yaptim cift cizgi sanirim nisan annesi olucam cuma gunu dr a gidicem :)

Öncelikle hayırlı olsun, kaza da olsa her işte bir hayır vardır, ikisi bir arada büyürler. Benimde 21 aylık bir kızım var nasipse diğeri yolda. Henüz düşünmüyodun sanırım

Çok teşekkürler canım, bu paylaşım çok iyi oldu. Doktorun da ilgilimiz çok Guzel.

gebelikte belli miktarda iyot alman gerekmiyomu çocugun beyin gelişimi açısından o yüzden sıfır tuz dogrumuki bende hipertiroit oldugu halde mecburen belli miktarda kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…