- Konu Sahibi miraclegirl
-
cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum değerim katlandı arkadaşlar ama kese için daha erken sanırım, 2 gündür ota b.ka ağlıyorum belirtim yok diye bile ağladım, eşime alındım ağladım, tahlil sonuçları çıkmadı ertesi güne kadar ağladım. Eşim de diyor ki en büyük belirtin ağlamak işte
mrb anne adayları
bugün kontrole gittik
tahlil vermiştik geçen hafta sonuçları gösterdik.
çok şükür bir sorun çıkmadı
5 hafta 5 günlük hamileymişim
eşim duyunca şok oldu
çünkü biz 4 haftalık evliyiz :)
tabi kısa bir açıklamadan sonra normale döndü :)
çok yiyorumm yaa kendime engel olamıyorum biri beni durdursun
Yok canim cinsiyet tahmini yApmiyorum cunku benim icin fark etmez
benim dün akşam hafif lekelenmem oldu, öğleden sonra baktım yine çemeşırım kirlenmiş, doktorumu aradım hemen gel bakalım dedi, progestan 200 mg verdi günde 3 defa dedi ciddi bir durum yok ama kanama kanamadır dedi. birde kızlar birşey sorucam doktorum beni her seferinde vajinal ultrasona alıyor 10 . hafataya kadar vajinal ultrason dedi, herkesin aynı mı bu durum beni rahatsız ediyr
arkadaslar hamilelikle ilgili bir kitap okuyorum orada amerika da hamilelere toplamda doguma kadar yalnizca 3 defa ultrason yaptiklarini, kanitlanabilir zarari simdiye kadar olmamasina ragmen yalnizca gerekli durumlarda yapilmasini soyluyorlarmis, ingiltere de arkadasim var onunda hamileliginde yalnizca 3 defa yapilmis, biraz korktm bizde cok sik yapiliyor benim doktorum da gecen hafta daha birsey gorunmesi icin erken oldugu halde yapti, bu hafta yine yapalim dedi acaba cok mu abartiyoruz? doktorunuza sorarmisiniz gittiginizde ne kadar fazla gorus alirsak o kadar iyi olurrr
bencede folik asit yapıyor bu gaz durmunu benimde karnım şişiyor durmadan gaz çıkartıyorum dün bugün biraz daha iyiyim sabahları kendi yaptığım kayası suyunu içiyorum oda iyi gelmiş olabilir.cinsiyet konusunuda eşime göre erkek öyle hissediyormuş ben bişey hissemiyorum ama hamile kaldığımı öğrenmeden birkaç gün önce rüyamda 2 tane tanımadığım kadın kız bebek doğurdu yanımda öyle gördüm çok güzel bebeklerdi.birde cinsiyet tahmin işi var bu formda yaptığım herkeste tuttu bugüne kadar link ekliyimde sizde hesaplayın bakalım http://www.kadinlarkulubu.com/bebek.../278925-cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.html benim bu hesaba göre kız bebeğim
neden vajinal ultrason yapıyor ki canım, üstten görünmüyormu?
benim ilk muayenem de görünmedi miniğim, vajinal bakarsak görünür ama gerek yok bidahakine görürüz dedi doktorum,
çok bilgim yok ama genel de ilk aylarda yapılmaması gerektiğini duyuyorum.
yani üstten artık görünmesi lazım 6. haftanın içindeyim , ilk hamileleiğim , pek bilgim yok, ilk gittik doktora sesimide çıkaramadım istemem diye, bugünde korktum zaten, doktorumu mu değiştirsem acaba, internetten araştırdığımda vajinal ultrasonun zararlı olmadığı yazıyor, hangisi doğru kafam karıştı(
Canim sen bu hesabi yapabildiysen bi hesaplarmisin.benim 28.03.1989.esimin 24.02.1979.nutfen nutfen hesaplarmisin
benim dün akşam hafif lekelenmem oldu, öğleden sonra baktım yine çemeşırım kirlenmiş, doktorumu aradım hemen gel bakalım dedi, progestan 200 mg verdi günde 3 defa dedi ciddi bir durum yok ama kanama kanamadır dedi. birde kızlar birşey sorucam doktorum beni her seferinde vajinal ultrasona alıyor 10 . hafataya kadar vajinal ultrason dedi, herkesin aynı mı bu durum beni rahatsız ediyr
amin canım inşallahCanim bence bunda korkulacak bisey yok kanaman oldugu icin boyle devam etmek istemistir dr bu gibi riskli durumlarda zaten kullaniliyo vajinal usg zararli bisey olmadigi acik bence yoksa hamilelikte kullanilmazdi allahim hepimpzin bebekleribi korusun
bendeki lekelenme ilk adet göreceğim zaman koyu kahve akıntı gelir ya o şekildeydi, yani kırmızı kan yok, doktor enfeksiyondan değilde düşük riskinden şüphelendi, umarım ilk hamileliğimde ole birşey yaşamam Allah bebişlerimizi sağsalim kavuşmamızı nasip etsin,dikkatli olmamı söyledi,canım sende gönlünü ferah tut, hayırlısı inş hepimiz içinmerhaba bicco senin leke nasıldı? yani benimde iki gündür özellikle biraz yürüdüğüm zaman akıntım cok oluyor ve kahverengi yada koyu sarı gibi bilmiyorum.. moralimiz cok bozuldu dr u aradım benm dr çok relaks, düşen düşer modunda... kalan sağlar bizimidr şeklinde düşünen biri.. aradığımda da kaşıntı yoksa normaldir dedi.. yani sadece enfeksiyondan şüphelendi sanırım.. düşük ihtimdoktor enfeksiyondaali ile ilgili hiç bir sey demedi... bende baska bi dr dan yarın için randevu aldım.. yarın hiç aklımızda yokken yine dr a gtcez
Slm kizlar 15 aylik bir kizim var kaza sonucu bende katildim araniza bugun test yaptim cift cizgi sanirim nisan annesi olucam cuma gunu dr a gidicem :)
kızlar ohhh ohhh bir sürü hamiş olmuşuz kusura bakmayın cumartesiden beri giremedim gittik doktora keseyi gördük aynen dediklerini söylüyorum
-adaçayı yeşilçay kesinlikle içmiyorsun onun dışındaki bitki çaylarını rahatlıkla tüketebilirsin
-kafeinli hiçbir içecek almıyorsun ve hazır karışımlı içecekleri soda dışındaki gazlı içecekler yasak türk kahvesi de mümkünse çay içme dedi
-yürü yüz plates yoga yap serbestsin ancak kesinlikle nefes nefese kalmanı istemiyorum kaldığın anda hemen dinleneceksin
-ilaç alman gerekirse grip yada herhangi bir hastalığa kapılırsan muhakkak beni ara ama aklında bulunsun eğer bir problem olur ve bana ulaşamazsan parol ya ada minoset alabilirsin ama almaman çok daha iyi olucaktır dedi
-kedi, köpeğe dokunmuyorsun çiğ eti ellemiyorsun dedi çiğ köfte yemiyorsun salam sucuk sosis v.s gibi katkılı maddeler yiyeceksen bunların çok kızartılması gerek dedi sakın çiğ yeme dedi
- ilişkiye yasak koymadı ancak son 1,5 ay içeriye boşalma ve gögüs ucu uyarısı istemiyorum erken doğum riskine karşı dediama eşimde bunu duymuş olmasına rağmen çok şirin bir şekilde ben çok korkuyorum yapmayalım dedikçe ben gülmekten ölüyorum tabii
-özür dileyerek bunu da söylemem gerek kızlar bir çoğumuz bu dertten muzdaribiz sarı-beyaz akıntım var dedim çok normal dedi olucak korkmana gerek yok dedi gebeliğin 13,5 haftası kasıklarda ağrı tek taraflı ağrı karın ağrısı ağlama krizi suçlama krizi tiksinme bulantı beğenmeme gibi birçok duyguları yaşayabilirsin sakın telaşlanma bunlar normal bir hamilelik durumlarıdır dedi
tabi bu arada önümüzdeki hamilelik sonuna kadar ki bütün evreleri ve önümüzde olan bütün durumları anlattı testleri her kontrolde nelere bakılacağı gibi
evlendiğimden beri gittiğim bir doktor olduğu için bütün geçmişimizi biliyor bizde kan uyuşmazlığı var neler yapılacağını anlattı ve çok basit olduğunu belirtti
kızlar aklıma geldikçe eklerim 10 dk muayene falandı ,30 dk rahat konuştuk
valla benim etrafımdakiler biliyor bebek bekllediğimi.benim şu an aklımda 4 isim var.rüzgar -boran, esila- nefes
ewtt kızlar bende gittim bugun doktora ve bebişimizi yani noktamızı gördük 7 mm ve 4 haftalık dedi doktor.gelecek cuma kalbini dinlemeye gidicez inş.. rahat bir nefes alırız.
bende gecen hamileliğimde tansiyonum yükselmişti 33 haftalık dogum yaptım ve de gebelik şekeri vardı ondan temkinli gidiyorum yemek konusunda.işe yaradı galiba cok şükür hersey yolunda cıktı. ne yapıyorum diye sorarsanız saatlerimi ayarladım saati sati yemek meyve yiyorum hayatımda seker ve tuzu cıkardım yani yemeklerde sıfır tuz atıyorum.bide aksamları yürüyüşe cıkıyorum
ilk hamilegimdeki gibi hatalar yapmıycam yani önüme ne geldiyse yemiyorum şekeri cıkardım ceviz yiyorum ama abartmadan.sizlerede tavsiyem bunlara uymanız sonu kötü oluyor valla.gelecek hafta diyetisyene gidicem en az kilo alarak kapatmak istiyorum.
bende de pko vardı bide tansiyon oldugunda sende düşük riski daha fazla dedi ondan bende protesron mu ne ona başladım ecoprin bide glükofene devam dedi bide folik aman bende de cok hastalık var galiba(( ama temkinli giderek eski yaşananları unutucam:)
gaz sorunun söylemeyin bana utanıyorum walla eşimden adam bende soguyacak bide bizede yasak kalp atısına kadar.
kasık agrıları bende var korkmayın bence ama.
aklıma gelenler bu kadar herkese kolay gelsin canlarım...
bende masa basında çalışıyorum kızlar bacak bacak üstüne atınca resmen kasıklarım batıyo..denedinizmi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?