- Konu Sahibi miraclegirl
-
Folik asit gaz yapıyormuş aklınızda bulunsun kızlar. Bı de bazı insanların bağırsakları gaz yapmaya yatkinken bazilarininki yapmazmış. Yani biraz da kişisel. Ben de şanssız gruptayim maalesef. Hemen şişerim.
bencede folik asit yapıyor bu gaz durmunu benimde karnım şişiyor durmadan gaz çıkartıyorum dün bugün biraz daha iyiyim sabahları kendi yaptığım kayası suyunu içiyorum oda iyi gelmiş olabilir.cinsiyet konusunuda eşime göre erkek öyle hissediyormuş ben bişey hissemiyorum ama hamile kaldığımı öğrenmeden birkaç gün önce rüyamda 2 tane tanımadığım kadın kız bebek doğurdu yanımda öyle gördüm çok güzel bebeklerdi.birde cinsiyet tahmin işi var bu formda yaptığım herkeste tuttu bugüne kadar link ekliyimde sizde hesaplayın bakalım http://www.kadinlarkulubu.com/bebek.../278925-cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.html benim bu hesaba göre kız bebeğim
Rüzgar ismini beğeniyorum ben de canim, esıla ne demek?
ağlamak bende de vardı canım, hemen alınıyordum ama neyse ki geçti :2: doktorda large olmamı söyledi, ama bu hormonların etkisi altındayken kolaydı sanki
oo sizin de baya iyiymiş maşAllah
bizde korunmayı bıraktığımız ay bebiş haberi aldık ama doktor 6 hafta diyince şaşırdıkbenim eşim hala anlayamıyo bu hafta olayını, kafası karıştı adamcağız...
şu iştahtan bana da göndersen canım, hiç bişe yiyemiyorummm
bana da farketmiyor canım yeter ki miniğim sağlıklı olsun, sakin olsun, akıllı olsun falannnnnnnn
dayanamadım ben baktım, hesaba göre erkek senin ki canım
en son eşinin hücreleri yenilenmiş...
ewtt kızlar bende gittim bugun doktora ve bebişimizi yani noktamızı gördük 7 mm ve 4 haftalık dedi doktor.gelecek cuma kalbini dinlemeye gidicez inş.. rahat bir nefes alırız.
bende gecen hamileliğimde tansiyonum yükselmişti 33 haftalık dogum yaptım ve de gebelik şekeri vardı ondan temkinli gidiyorum yemek konusunda.işe yaradı galiba cok şükür hersey yolunda cıktı. ne yapıyorum diye sorarsanız saatlerimi ayarladım saati sati yemek meyve yiyorum hayatımda seker ve tuzu cıkardım yani yemeklerde sıfır tuz atıyorum.bide aksamları yürüyüşe cıkıyorum
ilk hamilegimdeki gibi hatalar yapmıycam yani önüme ne geldiyse yemiyorum şekeri cıkardım ceviz yiyorum ama abartmadan.sizlerede tavsiyem bunlara uymanız sonu kötü oluyor valla.gelecek hafta diyetisyene gidicem en az kilo alarak kapatmak istiyorum.
bende de pko vardı bide tansiyon oldugunda sende düşük riski daha fazla dedi ondan bende protesron mu ne ona başladım ecoprin bide glükofene devam dedi bide folik aman bende de cok hastalık var galiba(( ama temkinli giderek eski yaşananları unutucam:)
gaz sorunun söylemeyin bana utanıyorum walla eşimden adam bende soguyacak bide bizede yasak kalp atısına kadar.
kasık agrıları bende var korkmayın bence ama.
aklıma gelenler bu kadar herkese kolay gelsin canlarım...
günaydın kızlar..nasılsınız? ben dün gece böbrek ağrısı çektim pofff...ondan önceki gece dr antibiyotik vermişti onu kullandm,idrarmda enfeksiyon çıktı çünkü..acaba böbreklerime kadar çıktı mı enfeksiyon..böbrek ağrısıda çok fena ağrı kesicide alamıyorum hamileyim diyee
Çok teşekkürler canım, bu paylaşım çok iyi oldu. Doktorun da ilgilimiz çok Guzel.
günaydın kızlar..nasılsınız? ben dün gece böbrek ağrısı çektim pofff...ondan önceki gece dr antibiyotik vermişti onu kullandm,idrarmda enfeksiyon çıktı çünkü..acaba böbreklerime kadar çıktı mı enfeksiyon..böbrek ağrısıda çok fena ağrı kesicide alamıyorum hamileyim diyee[/QUOT
AYYY GEÇMİŞ OLSUN CANIM KENDİNE DİKKAT ET ÜŞÜTME .KLİMADAN VANTİLATÖRDE UZAK DUR ÖZELLİKLE VARSA VANTİLATÖRDEN
Herkese günaydın...ben de bu cumartesi gideceğim doktora çok heyecanlıyım, bir yandan da korkuyorum....bu arada aile hekimimiz kan tahlili yaptı, kasızlık var diyerek bir kan hapıverdi ama ben kadın doğumcuya gitmeden içmeyi düşünmüyorum kan hapını
saol canım ne klima var ne vantilatör ama heryer açık yatıyoruz.. bide hala idrarımda yanma oluyor sizdede yanma oluyor mu?günaydın kızlar..nasılsınız? ben dün gece böbrek ağrısı çektim pofff...ondan önceki gece dr antibiyotik vermişti onu kullandm,idrarmda enfeksiyon çıktı çünkü..acaba böbreklerime kadar çıktı mı enfeksiyon..böbrek ağrısıda çok fena ağrı kesicide alamıyorum hamileyim diyee[/QUOT
AYYY GEÇMİŞ OLSUN CANIM KENDİNE DİKKAT ET ÜŞÜTME .KLİMADAN VANTİLATÖRDE UZAK DUR ÖZELLİKLE VARSA VANTİLATÖRDEN
geçmiş olsun canım budurumdada ne kötü
evet canım ya hamilelikte başka hastalıklar çok zor
Benimlen neden konuşulmuyor ezikmiyim lan bennnnnnnnn
buyur söyle ayşemdinliyyruzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?