Nisan 2013 Anneleri

kızlar bende 5haftalık hamileyim gün itibariyle..şuan tek derdim 9ayımı geçirebileceğim bir doktor bulmak.şuan gittiğim doktor pek içime sinmedi.bilmiyorum benmi çok şey bekliyorum.sizden doktora ilk gittiğiniz muayenede yaşadıklarınızı öğrenmek istiyorum,neler yaptı neler söyledi doktorunuz..şimdiden teşekkürler..

ilk testimi farklı bi yerde yaptırmıştım sonra doktoruma gittiğimde tabiki kan testi istedi tekrar deger güzel çıkınca ilaçları yazdı 2 günde 1 kontrole çağırdı değerler güzel yükseliyomu diye karından ultrason istediğim için bu hafta çarşamba veya perşembe kontrole çagırdı keseyi görmek için ama eşiminde olmasıni istediğim için cumartesi görecez inşallah

ya ben folik asiti bile kendim hatırlattım doktora.daha önce gebelik hikayem olup olmadığınıda sormadı.kilo tansiyon bilmemne hiç ilgilenmedi.size ilaç ne yazdı peki? ilginize teşekkür ediyorum ayrıca trabzonlu6153:)

merhabaa nisaaaaaan anneleriiiiiiii

nasılsınız bgünnn , topiğimiz şenlenmiş umarım daha da artar

yeni hamiş arkadaşlar war tebrik ediyorum sağlıkla alalım kucaklarımıza inş

kızlaaarrr allahıma binlerce kez şükür bende hamileyyiimmmmmm :) allah hepimizin bebişini sağ salim hayırlı bir şekilde kucağımıza almak nasip eder

regl tarihimden 6 gün önce yaptırdım 35 çıktı ya sen ne zaman yaptırdın kaç çıktı? cuma doktor randevum var doktorum bi daha yaptırma gelince bakarız dedi

benim reglim geçeli 2 gün olmuştu test yaptık pozitif çıktı tabi inanamadık hastneye gidip kan tahlili yaptırdığımızda yani 2 gün önce 1328 çıktı benim doktorumun daha haberi yok cumartesi randevu aldk bakalım ne diyecek

folbiol, progestan 200 mg yumuşak kapsül (felaket baş dönmesi yapıyo) bide bebe aspirini

mrb cnm konuyu açan arkadaş mart annesi sanırım 2.mesajda senin ilk sayfaya bir liste yapsana kaç tane nisan annesi var görmüş oluruz örnek için mart annelerinin sayfasına bakabilirsin

Son düzenleme:
selam kızlar kısmet olursa bende nisan annesi olcam ...ilk hamileliğim ve çok mutluyum rabbim bu mutluğu herkese tattırsın...s.a.t 26 haziran

Bir sürü yeni hamiş gelmiş, sayfamız şenlenmiş, ohh ohh maşAllah
Rabbim hepimize sıkıntısız bir şekilde miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

neyaptınız bugün doktora gidecektiniz inşallah görmüşsünüzdür keseyi benimde cumartesi randevum offf inşallah görürüm çok heyacanlıyım

evet canım gittim dün dr çok küçük olmasına rağmen keseyi gördük kan verdim kan değerim 4980 çıktııı 2 hafta sonra tekrar gidicem kalp atışlarını duymaya

Mrb arkadşlar bende mide bulantısı,koku hassasiyeti yok. Sadece göğüslerimde şişlik ve kasıklarda ağrı var biraz ve uykuda oluyor bol bol. Sizler ne alemdesiniz?

Günaydın kızlar. Bende pazartesi gidecem keseyi görmek için. Pazartesi gittiğimde kan değerim 910 du. Doktorla size ilaç falan verdi mi. Demir ilaçı yada ne bileyim başka bir şey. Bende de henüz bulantı falan yok. Kasık batması arada. inşallah bulanmaz. Yeme alışkanlıklarınızı değiştirdiniz mi. Ben en çok çayı özledim. Normalde çok düşkünüm. Öğrendiğimden beri içmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…