- Konu Sahibi miraclegirl
-
kızlar bende 5haftalık hamileyim gün itibariyle..şuan tek derdim 9ayımı geçirebileceğim bir doktor bulmak.şuan gittiğim doktor pek içime sinmedi.bilmiyorum benmi çok şey bekliyorum.sizden doktora ilk gittiğiniz muayenede yaşadıklarınızı öğrenmek istiyorum,neler yaptı neler söyledi doktorunuz..şimdiden teşekkürler..
ilk testimi farklı bi yerde yaptırmıştım sonra doktoruma gittiğimde tabiki kan testi istedi tekrar deger güzel çıkınca ilaçları yazdı 2 günde 1 kontrole çağırdı değerler güzel yükseliyomu diye karından ultrason istediğim için bu hafta çarşamba veya perşembe kontrole çagırdı keseyi görmek için ama eşiminde olmasıni istediğim için cumartesi görecez inşallah
bende hamileyim ama doktora gitmeden inanamayacağım galiba 4 idrar ve 1 kan testi pozitif :) ben hala inanamıyorum
al bende de o kadar canım hala inanamıyorum kan testin kaç çıktı
regl tarihimden 6 gün önce yaptırdım 35 çıktı ya sen ne zaman yaptırdın kaç çıktı? cuma doktor randevum var doktorum bi daha yaptırma gelince bakarız dedi
folbiol, progestan 200 mg yumuşak kapsül (felaket baş dönmesi yapıyo) bide bebe aspirini
hoşgeldiniz arkadaşlar hepimize hayırlı olsun.. Rabbim daim etsin kucaklarımıza almayı nasip etsin..
neyaptınız bugün doktora gidecektiniz inşallah görmüşsünüzdür keseyi benimde cumartesi randevum offf inşallah görürüm çok heyacanlıyım
Mrb arkadşlar bende mide bulantısı,koku hassasiyeti yok. Sadece göğüslerimde şişlik ve kasıklarda ağrı var biraz ve uykuda oluyor bol bol. Sizler ne alemdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?