- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.161
dikkat et özellikle şu ilk 3 ay yavaş tempoyla yürüyüşler yapabilrisin o hareketleri yaparken yanlış bi hareket yaparsın allah korusun zaten ilk 3 ay nadiren kilo alınıyo ama evet dediğin gibi o hareketlerin çok faydası oluyo dogumu kolaylaştırıyo bende bu 3. aydan sonra başlamayı düşünüyorum hamile sporlarına
Evet
Kullaniyoruz canim. Ben bebe calismasina basladigimdan beri kullaniyorum 7 aydir... Seninde ilk uc ay kullanman gereken bisey... Eczaneden recetesiz alabilirsin folbiol adi 2 lira biseyy gunde birtane iciyorsun basla hemen sende...
bende 2 günde 1 çağırdı 3 kez gittim düzenli katlanıyomu deger diye ama her doktorun uygulması farklı olabiliyo
korkma canım içini ferah tut doktorlar herkese böle seyler söylüyor.kan testini hepimiz yeniledik korkma yani hayırlı olsun
ayrıca her hamilelik cok farklı benim ikincisi ilkinde kalkamıyordum uyuyordum birde nasıl bulantım oldu bunda daha başlamadı agzımdaki tat cok gıcık sadece bunda da.ama size bişey söylim kızlar kendi deneyimim ve cevremde gördüklerim kız bebegin hamileliği cok zor oluyor erkek bebek o kadar rahat oluyor hayırlısı ama gercekten en önemlisi saglık sıhhatli olması.
kilo konusunda daha diyetisyene gitmedim gidersen paylasırım sizinle ama şimdiden saati saatine yiyorum kahvaltı ara ögünler kendime düzen kurdum 3 lt su. tabi tuvalet cok kötü orasını ayrı:)
canım sağol çok teşekkür ederim..ben ondan kaçmak için geç doktora gidiyorum ama görüyorumki bu haftada kaçış yok..sağol canım..miniklerimiz için hersey değer..Allah kucagına almak nasip etsin yavrunu..
o zaman ben en iyiysi haftaya falan gidiyim bida 2 hafta dayanamıcam sanırım
ailelerede söyledik söylmesemiydik diyoruz biraz endişemiz var biran önce duysaydık bi kalp atışlarını rahaylıcaktım biraz:26:
aslında evet yaa doğru olabilir benim çevremdekilerde de öyleydi şimdi sen söyleyince farkettim halada erkek bebeğe hamile olan tanıdıklarım var çok rahatlar
dikkat et özellikle şu ilk 3 ay yavaş tempoyla yürüyüşler yapabilrisin o hareketleri yaparken yanlış bi hareket yaparsın allah korusun zaten ilk 3 ay nadiren kilo alınıyo ama evet dediğin gibi o hareketlerin çok faydası oluyo dogumu kolaylaştırıyo bende bu 3. aydan sonra başlamayı düşünüyorum hamile sporlarına
Ama kendi kendime başlamadım, önce doktora sordum, yapabilirsin dedi. Zaten spor geçmişim de var azıcık ucundan da olsa :) belki güzel bir video bulup onu takip etsem daha temkinli davranmış olurum ama spora devam edeceğim. Zaten bacak saglıgım için buna mecburum.
canım yaşadığın okadar normal bi durum ki, insan inanamıyor ilk başta gözüyle görmeden, kimseyi söleyip de heveslendirmek istemiyor..
benim de ilk doktor muayenemde kesem görünmedi hemen tekrar kan testi istedi doktor, o testin sonucu çıkana kadar 2 saat aklıma gelmeyen ihtimal kalmamıştı inan...
ama şimdi kendime kızıyorum acele etcek ne vardı diye, bu gidişimde kalp atışlarını bile gördük çok şükür
senin ki de daha çok minik annesiiii, azcık büyüt bebişini kesesini de görürsün, kalp atışını da inşAllah.........
ayyy çok teşekkür ederim canım yaa içim rahatladı gerçekten
ne güzel çok şükür inş sorunsuz devam eder böyle seninki de
evet yaa inş erken öğrendim adet günümde çok küçük daha miniğim
Ama kendi kendime başlamadım, önce doktora sordum, yapabilirsin dedi. Zaten spor geçmişim de var azıcık ucundan da olsa :) belki güzel bir video bulup onu takip etsem daha temkinli davranmış olurum ama spora devam edeceğim. Zaten bacak saglıgım için buna mecburum.
ben adetime daha 5 6 gün kala öğrendim, düşün..
doktor bile dalga geçiyor bizimle, nası farkettiniz bukadar erken diye
ben adetime daha 5 6 gün kala öğrendim, düşün..
doktor bile dalga geçiyor bizimle, nası farkettiniz bukadar erken diye[/QUO
hep erken öğrenmek istiyoruz ama öğrenincede kesesi kalp atışı derken bir sürü stres yapıyoruz
bende adetten 6 gün önce öğrendim hergün test yapıyordum çünküev eşik idrar testi doldu ..geçen hafta bile yaptım 4 tane :) daha idrar giderken control çizgisine gelmeden test çizgisi kos koyu oluyo artık maşallah
hep erken öğrenmek istiyoruz ama öğrenincede kesesi kalp atışı derken bir sürü stres yapıyoruz
ben yaptığım ilk testte gördüm canım, ramazanın ilk günüydü, korunmayı o ay bıraktık diye, ne biliyim öylesine içimden geldi test yaptım, sipsiliiik bi çizgi...
emin olmak için 3gün tekrarladım hep silik silikti bebeğimmeğer erken döllenme olmuş ondan görünmüş...
aslında yeniden idrar testi yapsam mı yaaaa ben koyu çizgi görmedim hiççççç
bende canım bu ay çatlatma iğnesi oldum yumurtalarım erken büyümüşlerdi 13. gün çatladı..bende iğneden sonra 9. gün başladım teste silikti git gide koyulaştıo koyu çizgileröyle güzel ki ben geçen hafta yaptım saklıycam onları
canım ben haftada 3 4 gün düzenli spor salonuna giden biriyim ,kardiyo çalışıyorum hemde ağır tempolu.. ama hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım.. çok dikkat et,ben şu 3 ayı atlatmadan mıçımı oynatmayı düşünmüyorum..önceki bebeğimde dikkat etmedim pilatese devam ettim sonra taşındım felan çok iş yaptım düştü bebecik ,bilmiyorum ondan mı değil mi ama, insan vicdan azabı duyuyor..çok hafif şeyler yapılabilir ama ben onu bile yapmıyorum şu sıralar
hmm silik olanları da saklıyorum ben, hatta numaralandırdım onları, göstercem miniğime,
iyi fikir, dur alayım da bi test daha, koyu bir hatıramızda olsun
o zaman ben en iyiysi haftaya falan gidiyim bida 2 hafta dayanamıcam sanırım
ailelerede söyledik söylmesemiydik diyoruz biraz endişemiz var biran önce duysaydık bi kalp atışlarını rahaylıcaktım biraz:26:
aslında evet yaa doğru olabilir benim çevremdekilerde de öyleydi şimdi sen söyleyince farkettim halada erkek bebeğe hamile olan tanıdıklarım var çok rahatlar
Evet haklisin kendimize dikkat etmeliyiz. Ben de ilk hamileliğimde korkudan kıpırdamaya eriniyordum. İs güç hak getire. Aksi gibi esim de çok anlayışli değil bu konuda. Tam tersi spor yap deyip duruyordu ama ben korkudan yapmıyordum. Çevremdeki herkes de aman otur falan diyorlardı. Sonra bel ağrılarım başladı, esim daha çok üstüme geldi, yani o günleri tekrar yasamak istemiyorum. Bir de üstüne 42 hafta dolmak uzereydi ve hala sancilanmamistim. Yani düzenli degildi. Son gün suni sancı verdiler ve öyle doğurdum. Yeniden öyle birsey de yasamak istemiyorum. Yani kendimi mecbur hissediyorum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?