- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.181
canım ben antrönöre danıştım oda 2 doğum yapmış bir bayan üstelik sporcu ,o bile ilk 3 ay hızlı bile yürümedim diyo..3 ay dan sonra çok rahat pilates yaparsin dedi..3 ay sonra ebru şallının hamilelik pilates dvd leri var onlardan alır hep birlik yaparız..bende çok severim sporu spor yapmadığım gün üzerime ağırlık çöker ama bebiş için 3 ay katlancam..sende hafif hafif yürü..karın kaslarını çok çalıştırma..
canım ben de hamilelikten önce sıkı tempolu yürüyüş yapıyordum arada plates, ama ebru şallının hamile dvd sine baktım bebek yokken bile zorlandım. Siz siz olun bi eğitmen desteği almadan hamile platesi yapmayın gerçi ben ilçedeyim imkanım yok ama o dvd yi uygulayamam gibi geliyor:26: tabi tek başına yaparsan beni de bilgilendirebilirsin
ben adetime daha 5 6 gün kala öğrendim, düşün..
doktor bile dalga geçiyor bizimle, nası farkettiniz bukadar erken diye
canım ben antrönöre danıştım oda 2 doğum yapmış bir bayan üstelik sporcu ,o bile ilk 3 ay hızlı bile yürümedim diyo..3 ay dan sonra çok rahat pilates yaparsin dedi..3 ay sonra ebru şallının hamilelik pilates dvd leri var onlardan alır hep birlik yaparız..bende çok severim sporu spor yapmadığım gün üzerime ağırlık çöker ama bebiş için 3 ay katlancam..sende hafif hafif yürü..karın kaslarını çok çalıştırma..
merhaba herkese ben 5 hafta 4 günlük hamileyim ve 2 gündür sürekli başım dönüyor sizlerde de var mı böyle bir durum anlık bir baş dönmesi değil ama heran dönüyor
slm sevgili nisan anneleri. inşaallah hepimiz muhteşem bi 9 ay geçiririz. sonunda da sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
ben 4 yıl sonra ilk tüp bebek denememde aldım bu güzel haberi. rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu.
topiği baştan sona okuyayım dedim ama oku oku bitiremedim. 50 de bıraktım.
tüp bebek topiğinde hamile olan arkadaşlar vardı. onları burda göremedim. onların başka bi topiğimi var acaba.
sizinle paylaşmak istediğim bişey var benimkiler ikiz olabilir.
değerim transferin 13. günü 811, 15.günü 2292 çıktı.
korku,heyecan, mutluluk herşeyi bir arada yaşıyorum.
ne güzel olur ikiz bebekler :)
ben de evlenmeden önce 2 defa, evlendikten sonra da 1 defa ikiz bebek gördüm rüyamda. kayınvalidem de 1 defa ikiz görmüş. :) şimdiden anlaşılabiliyo mu bu?
Ben 6+3 de gittim. Yani dün, normalde 6+4 olması lazım ama ultrasonda öyle çıktı, herhalde geç dollendi neyse. Karından ultrasonla baktığında kalp atışları gözükmedi ama vajinal yapınca gördük. Yoksa bir hafta daha beklemem gerekecekti.
cahilligimi bagislayin nolur bu 6+3, 6+4 filan ne demek kac haftalik oluyor yanii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?