Nisan 2013 Anneleri

canım ben de hamilelikten önce sıkı tempolu yürüyüş yapıyordum arada plates, ama ebru şallının hamile dvd sine baktım bebek yokken bile zorlandım. Siz siz olun bi eğitmen desteği almadan hamile platesi yapmayın gerçi ben ilçedeyim imkanım yok ama o dvd yi uygulayamam gibi geliyor:26: tabi tek başına yaparsan beni de bilgilendirebilirsin

canım ben normal ebru şallı ile pilates 2 dvd si ile kendim yapıyordum evde..spor salonundada 1 gün pilates yapıyordum 3 gün kardio evde yaptığım pilates salondakinden daha ağır , yani kendi kendinede yapılır gayet açıklayıcı kadının dvdleri..hamile pilates dvd sini almadım bilmiyorum..bakmak lazım, bide vücudun kas yapısıda önemli pilates kolay gibi görünsede çok zorlar, düzenli 2 hafta yapsan 3.hafta rahat yaparsın tüm hareketlerini.. hele bi 3 ayı atlatalım alırım..ayy o günlerr gelsinn

ben adetime daha 5 6 gün kala öğrendim, düşün..
doktor bile dalga geçiyor bizimle, nası farkettiniz bukadar erken diye

aaaaaaaa sendemi erken öğrendin bende adetime daha 1 hafta vardı tam 1 hafta oruçların ilk günü evde canım sıkıldı hadi test yapayımdedim ana bi yapdım şakadana ikinci çizgi çıktı.dr şaşırdı

Yok zaten karın kasları için özel hiçbir şey yapmıyorum. Zaten bacağı indir kaldır uzat o kadar yani.

merhaba herkese ben 5 hafta 4 günlük hamileyim ve 2 gündür sürekli başım dönüyor sizlerde de var mı böyle bir durum anlık bir baş dönmesi değil ama heran dönüyor

slm sevgili nisan anneleri. inşaallah hepimiz muhteşem bi 9 ay geçiririz. sonunda da sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
ben 4 yıl sonra ilk tüp bebek denememde aldım bu güzel haberi. rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu.
topiği baştan sona okuyayım dedim ama oku oku bitiremedim. 50 de bıraktım.

tüp bebek topiğinde hamile olan arkadaşlar vardı. onları burda göremedim. onların başka bi topiğimi var acaba.
sizinle paylaşmak istediğim bişey var benimkiler ikiz olabilir.
değerim transferin 13. günü 811, 15.günü 2292 çıktı.
korku,heyecan, mutluluk herşeyi bir arada yaşıyorum.

merhaba herkese ben 5 hafta 4 günlük hamileyim ve 2 gündür sürekli başım dönüyor sizlerde de var mı böyle bir durum anlık bir baş dönmesi değil ama heran dönüyor

Belki tansiyonun düşüktür. Yeterli su içiyor musun? Oruç tutuyor musun? Ben de iki hafta tuttum ve sürekli değilse de pek fena başım dönüyordu.

Ben bir gün girmesem hatta birkaç saat, aradaki sayfalar alıp basını gidiyor. Hizliyizdir

3 gün öncesine kadar oruç tutuyordum ama şimdi oruçlu değilim yeterli su içtiğimi de düşünüyorum ama tansiyon olabilir şimdiden böyle tkiliyorsa sonraki ayları düşünemiyorum ben ya

ne güzel olur ikiz bebekler :)
ben de evlenmeden önce 2 defa, evlendikten sonra da 1 defa ikiz bebek gördüm rüyamda. kayınvalidem de 1 defa ikiz görmüş. :) şimdiden anlaşılabiliyo mu bu?

ne güzel olur ikiz bebekler :)
ben de evlenmeden önce 2 defa, evlendikten sonra da 1 defa ikiz bebek gördüm rüyamda. kayınvalidem de 1 defa ikiz görmüş. :) şimdiden anlaşılabiliyo mu bu?

HCG değeri çok yükseliyorsa ikiz olabilir arkadaşın çok yükselmiş.. benimde ikiz olma durumu var çift yumurtam vardı çünkü, ilk ölçüldüğünde adetten 1 gün önce 224 tü ,2 gün sonra 3. gün 1568 çıktı..daha ultrasonda bakmadığımız için bekliyorum merakla.. rabbim sağlıklısını versin

cahilligimi bagislayin nolur bu 6+3, 6+4 filan ne demek kac haftalik oluyor yanii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…