Nisan 2013 Anneleri

Arkidisler nasilsinizz. Ben bugun bebeimin evini gordumm kesem olusmus temissama uffacikk 3.5haftalikmiss ve ciffffftt kese varrrr:-D guldugume balmayin hala soktayim. Haftaya gel iyice netlesir dedi tam gorurus bebek mi kan pihisimi die ... Ailemisde olmasa korkmasdim amavar abimin ikiz kizlari var ve esimin anneannesi ikizz... Rabbim korusun bizi ve dagina gore kar versin herseyin hayirlisi. Esimle gittik nasil heyecanlaniyo iki tane var gordum falan diyoo':-o oo benden daha panik,ins.kursagimizda kalmass....

hayırlı olsun canım, Rabbim bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım inşallah ikizdir senin kendi ailende (kadınlarda) annen babannen halan teyzen vb. onlarda var mı? çift yumurta ikizi kadının kendi ailesinden gelir, yani eşinin anneannesinde olması ve abinin eşinde olması senle ilgisi yok ,bayanla ilgili bi durum.. demekki sen çift yumurtladın, benim de bu ay çift yumurtam vardı hala ultrasonda bakmadık en merak ettiğim şey şuan bu... hem korku hem heyecan değişik bi mutluluk.. benimde babannem babannemin kız kardeşinde babamın kız kuzenlerinde var..inşallah bendede olur diyorum ama yinede korkuyorum...
hayırlı olsun canım umarım ikiside tutunur değerlerin kaçtı ?

hayırlısı olsun..:)) ne güzel bi haber almıssın böyle..biri düşünürken bi piyango daha çıkması ne güzel bi sürpriz..sağlıklı gelsinler inşallah.. :)

benimde aklımda vardı testi tekrarlamak bugun alıp yapalım..o testi alıp eve heyacanlı heyecanlı gitmek bile başka oluyodu

Ben dun eczaci arkasima ugradim sohbet muhabbet derken bi tane aldim idrarimda kopp koyuu o ikinci cizgiyi 4. Kez gordum ohhh gbi rahatladim ve mutlu olsum kii sormayinn,terapi gibi... 7 ay bekleyinceee ohh miss. Gibi geliyo valla. Daha uzun beklemislere belkleyenlere sabirr versin rabbim. Sonrada bebisss versin herkeseeee

hayırlısı olsun..:)) ne güzel bi haber almıssın böyle..biri düşünürken bi piyango daha çıkması ne güzel bi sürpriz..sağlıklı gelsinler inşallah.. :)

Tesekkur ederim rabbim bilir isini soktayim sadece simsiden evham yapmak istemiyorum belki degildir bi testlerimin sonuclarini alayimda bakalim...

hayırlı uğurlu olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeklerini karından mı baktı doktor ultrasonla bende ne zaman gideceğime karar veremedim henüz gidip göremezsem diye korkuyorum

Benim ailemde yok,yada ben bilmiyorum. Dedigini ilk defa duydum anneden deldigi mantikli ama.... Rabbim herkesin gonlune gore versin ben korktum sahsen heves etmedim cook zor cunku. Degerlerim 1000 uzeri ok var ve buyuk isareti var dr bu boyle olmasdi ama gel bi bakalim pkesene dedi cift kese gordu. Kan vercem ogrencem net degerlerimi bakalim nasil bende bilmiyorum???

hadi hayırlısı canım.. demekki çift yumurtlamışsın rabbimbi kolaylığını verir hele bi olsunlar sağlıkla gelsinlerde gerisi gelir büyür giderler bee... bende 2 senedir uğraşıyorum bebek için ,5 senelik evliyim ,beklemek çok zor bu kadar bekleyiş sonrası ikiz gelmesi tüm sıkıntıları alır götürür..bi taşla iki kuş ne güzelll

hayırlı uğurlu olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeklerini karından mı baktı doktor ultrasonla bende ne zaman gideceğime karar veremedim henüz gidip göremezsem diye korkuyorum

Allah razi olsun tam belli degil yaa ikiz olacagi arife gunu belli olcak,sirf benim ozel durumum icin gelcek dr cok mrk ettim dedi:-D seyy benim dusuk tehlikem var. Bu yuzden alttan bakmayi uygun gormuyorum dedi... Kaarnimdan bakti dedi ki ucbucuk haftalik cok ufaklar ama kese tam dedi 10.haftada risk anca azalir dedi. Benim adetimin 11.gunu bugun dusun ne kdr gec dollenme oldugunu... Cook yeniyim anlicann

Allah razi olsun tam belli degil yaa ikiz olacagi arife gunu belli olcak,sirf benim ozel durumum icin gelcek dr cok mrk ettim dedi:-D seyy benim dusuk tehlikem var. Bu yuzden alttan bakmayi uygun gormuyorum dedi... Kaarnimdan bakti dedi ki ucbucuk haftalik cok ufaklar ama kese tam dedi 10.haftada risk anca azalir dedi. Benim adetimin 11.gunu bugun dusun ne kdr gec dollenme oldugunu... Cook yeniyim anlicann

Kızlar selamm ben de geldim aranıza çok şükür
Bugün tekrarlattım testi ve doktorumdan "tebrik ederim, hamilesin!!!!" cümlesini duydum dünyalar benim oldu....

bende alttan baktırmak istemiyorum canım ondan sordum adetin 15.günü gitmeyi planlıyorum en azından kesesini görmek için senin yerinde olsam bende bilemezdim sevinsem mi üzülsem mi haklısın çok zor iki tane birden bakmak yardımcı biri olmadan. ama olsun ikizsede allah verir kolaylığını haftaya kesinlesir yazarsın bize tek mi bebek çiftmi bakalım.inşallah tutunur sana.

Cok mantikli canim bana gecmedi o bir hafta en guzeli git direk gor keseyi dinle dr dediklerini,hqarika valla maslallah sana...

Selam hamilelikleriniz hayırlı uğurlu olsun

Nisan 2013 adlı başka bir topic açılmış ve sabit e alınmış sanırım gözünüzden kaçmış yöneticilerimize yazdım

Sanırım iki topic i birlestirebilirler

Acaba burada listeniz var mı?

"tuncss" adlı arkadaşımız listeyi oluşturuyor, birleştirilse çok güzel olur hep beraber bilgilerimizden faydalanırız

[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]ANNENİN ADI[/td][td]ANNENİN YAŞI[/td][td]YAŞADIĞI ŞEHİR[/td][td]SON ADET TARİHİ[/td][td]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ[/td][td]KAÇINCI BEBEK[/td][td]BEBEĞİN DURUMU[/td][td]CİNSİYET KIZ ERKEK[/td][td]BEBEĞİN İSİMİ[/td]
[/tr]

[tr]
[td]tosdik[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]04.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tugbaogretmen[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]01.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kayaes[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]07.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pirlepe[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]05.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]MyWorld[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]07.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]

[td]rengin35[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]01.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[/tr]
[tr]

[td]_lena_[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]09.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[/tr]
[tr]

[td]aamut[/td][td]32[/td][td]istanbul[/td][td]10.06.2012[/td][td]16.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[/tr]
[tr]

[td]MRL_26[/td][td][/td][td][/td][td]26.06.2012[/td][td]02.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[/tr]
[tr]

[td]chosy[/td][td]32[/td][td]kocaeli[/td][td]04.06.2012[/td][td]10.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[/tr]
[tr]

[td]BLONDYb[/td][td]32[/td][td]istanbul[/td][td]13.06.2012[/td][td]16.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[/tr]
[tr]

[td]eLsi[/td][td]27[/td][td]hatay[/td][td]28.06.2012[/td][td]04.04.2013[/td][td]2.[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]

[tr]

[tr]

[/table]

benim hazirladigim liste bu ister iseniz eklemeleri yapabilirim ya da sizin listenize bu isimleri eklersiniz...

benide ekleyin pembetual yaş 30 doğum :06.04.2013 son adet :30.06.2012 ilk bebek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…