- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.201
Arkidisler nasilsinizz. Ben bugun bebeimin evini gordumm kesem olusmus temissama uffacikk 3.5haftalikmiss ve ciffffftt kese varrrr:-D guldugume balmayin hala soktayim. Haftaya gel iyice netlesir dedi tam gorurus bebek mi kan pihisimi die ... Ailemisde olmasa korkmasdim amavar abimin ikiz kizlari var ve esimin anneannesi ikizz... Rabbim korusun bizi ve dagina gore kar versin herseyin hayirlisi. Esimle gittik nasil heyecanlaniyo iki tane var gordum falan diyoo':-o oo benden daha panik,ins.kursagimizda kalmass....
Arkidisler nasilsinizz. Ben bugun bebeimin evini gordumm kesem olusmus temissama uffacikk 3.5haftalikmiss ve ciffffftt kese varrrr:-D guldugume balmayin hala soktayim. Haftaya gel iyice netlesir dedi tam gorurus bebek mi kan pihisimi die ... Ailemisde olmasa korkmasdim amavar abimin ikiz kizlari var ve esimin anneannesi ikizz... Rabbim korusun bizi ve dagina gore kar versin herseyin hayirlisi. Esimle gittik nasil heyecanlaniyo iki tane var gordum falan diyoo':-o oo benden daha panik,ins.kursagimizda kalmass....
benimde aklımda vardı testi tekrarlamak bugun alıp yapalım..o testi alıp eve heyacanlı heyecanlı gitmek bile başka oluyodu
hayırlısı olsun..:)) ne güzel bi haber almıssın böyle..biri düşünürken bi piyango daha çıkması ne güzel bi sürpriz..sağlıklı gelsinler inşallah.. :)
canım inşallah ikizdirsenin kendi ailende (kadınlarda) annen babannen halan teyzen vb. onlarda var mı? çift yumurta ikizi kadının kendi ailesinden gelir, yani eşinin anneannesinde olması ve abinin eşinde olması senle ilgisi yok ,bayanla ilgili bi durum.. demekki sen çift yumurtladın, benim de bu ay çift yumurtam vardı hala ultrasonda bakmadık en merak ettiğim şey şuan bu... hem korku hem heyecan değişik bi mutluluk.. benimde babannem babannemin kız kardeşinde babamın kız kuzenlerinde var..inşallah bendede olur diyorum ama yinede korkuyorum...
hayırlı olsun canım umarım ikiside tutunur değerlerin kaçtı ?
Benim ailemde yok,yada ben bilmiyorum. Dedigini ilk defa duydum anneden deldigi mantikli ama.... Rabbim herkesin gonlune gore versin ben korktum sahsen heves etmedim cook zor cunku. Degerlerim 1000 uzeri ok var ve buyuk isareti var dr bu boyle olmasdi ama gel bi bakalim pkesene dedi cift kese gordu. Kan vercem ogrencem net degerlerimi bakalim nasil bende bilmiyorum???
hayırlı uğurlu olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeklerini karından mı baktı doktor ultrasonla bende ne zaman gideceğime karar veremedim henüz gidip göremezsem diye korkuyorum
hayırlı uğurlu olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeklerini karından mı baktı doktor ultrasonla bende ne zaman gideceğime karar veremedim henüz gidip göremezsem diye korkuyorum
Merhaba kızlar...
Benim sat 10 temmuz ama adet düzenim son aylarda bozulduğu için beklenen adet tarihim 7-10 Ağustos arası net tarih bilemiyorum...
Bugün evde test yaptım 2. çizgi silik çıktı, kan testi yaptırdım 26.96 çıktı doktorumu aradım 2 gün sonra testi tekrarla dedi... ama bu 2 gün nasıl geçer bilmem
Dilerim 2 gün sonraki testte değerim yükselir de ben de aranızda olurumm... benim için dua edin lütfen
bende alttan baktırmak istemiyorum canım ondan sordum adetin 15.günü gitmeyi planlıyorum en azından kesesini görmek için senin yerinde olsam bende bilemezdim sevinsem mi üzülsem mi haklısın çok zor iki tane birden bakmak yardımcı biri olmadan. ama olsun ikizsede allah verir kolaylığını haftaya kesinlesir yazarsın bize tek mi bebek çiftmi bakalım.inşallah tutunur sana.Allah razi olsun tam belli degil yaa ikiz olacagi arife gunu belli olcak,sirf benim ozel durumum icin gelcek dr cok mrk ettim dedi:-D seyy benim dusuk tehlikem var. Bu yuzden alttan bakmayi uygun gormuyorum dedi... Kaarnimdan bakti dedi ki ucbucuk haftalik cok ufaklar ama kese tam dedi 10.haftada risk anca azalir dedi. Benim adetimin 11.gunu bugun dusun ne kdr gec dollenme oldugunu... Cook yeniyim anlicann
bende alttan baktırmak istemiyorum canım ondan sordum adetin 15.günü gitmeyi planlıyorum en azından kesesini görmek için senin yerinde olsam bende bilemezdim sevinsem mi üzülsem mi haklısın çok zor iki tane birden bakmak yardımcı biri olmadan. ama olsun ikizsede allah verir kolaylığını haftaya kesinlesir yazarsın bize tek mi bebek çiftmi bakalım.inşallah tutunur sana.
Selam hamilelikleriniz hayırlı uğurlu olsun
Nisan 2013 adlı başka bir topic açılmış ve sabit e alınmış sanırım gözünüzden kaçmış yöneticilerimize yazdım
Sanırım iki topic i birlestirebilirler
Acaba burada listeniz var mı?
[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]ANNENİN ADI[/td][td]ANNENİN YAŞI[/td][td]YAŞADIĞI ŞEHİR[/td][td]SON ADET TARİHİ[/td][td]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ[/td][td]KAÇINCI BEBEK[/td][td]BEBEĞİN DURUMU[/td][td]CİNSİYET KIZ ERKEK[/td][td]BEBEĞİN İSİMİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosdik[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]04.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tugbaogretmen[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]01.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kayaes[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]07.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pirlepe[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]05.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]MyWorld[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]07.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]rengin35[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]01.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]_lena_[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]09.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]aamut[/td][td]32[/td][td]istanbul[/td][td]10.06.2012[/td][td]16.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]MRL_26[/td][td][/td][td][/td][td]26.06.2012[/td][td]02.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]chosy[/td][td]32[/td][td]kocaeli[/td][td]04.06.2012[/td][td]10.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]BLONDYb[/td][td]32[/td][td]istanbul[/td][td]13.06.2012[/td][td]16.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]eLsi[/td][td]27[/td][td]hatay[/td][td]28.06.2012[/td][td]04.04.2013[/td][td]2.[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[/table]
benim hazirladigim liste bu ister iseniz eklemeleri yapabilirim ya da sizin listenize bu isimleri eklersiniz...
benide ekleyin pembetual yaş 30 doğum :06.04.2013 son adet :30.06.2012 ilk bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?