Nisan 2013 Anneleri

kızlar sizinde oturduğunuzda beliniz ağrıyor mu bugün nedense biraz uzun oturayım belim ağrıyor.birde şişkinlik var.folik asiti 2gündür içiyorum ondan mıdır acaba?

merhaba bende bugün katıldım aranıza nasipse bende nisan annesi olacağım.Hepimiz için hayırlı sonuçlansın.heyecanlı ve mutlu bir bekleyiş..

Bugün doktor teyzeye gittik:) Bebişim aslında 5+5 değil 6+1 miş:) 5 mm cik minişim:)) kalp atışını da gördük teyzoşları:))

Merhabalar... Yeni arkadaslar aramiza hosgeldi,bi butun olmak hos olacak. Bende dr gittim ama daha 3.5 haftalikmis yani gec dollenme oldugu icin minnacik tatlimm... Ama yinede hesaplayici 10 nisan diyor. Onu baz alabiliriz simmdilik. Yasim 27 istanbulda oturuyorum,ilk bebisim ikiz olma ihtimali var oyle olursa son da olacafa benziyorr:-D

selam kızlar bende bugün keseyi görmeye gittim,5 mm gördük bişeler

bayramdan sonra gidicem kalp atışlarını duymaya
yarın memlkete gidiyorum,gelince gidicez
inşallah sorun çıkmaz
bu arada benim ilk aşılamamdı,tuttu çok şükür
ama 2 yıldır istiyoduk
hala inanamıyorum

bide bi arkadaş 6.haftada bulantıların olması gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyo demiş
üzüldüm biraz, hani sanki bulantı olmayınca sağlıklı değil gibi olmuş
bende göğüslerden başka bi belirti yok da(

iyi akşamlar arkadaşlar.. biz de bugün doktora gittik sat a göre 5 + 3 olması gerekiyor ultrasonda 6+1 çıktı ve kalp atışlarını gördük.sanırım erken yumurtlama olmuş benim de..))
ikinci çocuğum olacak oğlumda da çok duygulanmıştım bunda da gözyaşlarımı tutamadım çok güzel bi duygu..)allah isteyen her kadına hayırlısıyla nasip etsin..

ben dün doktora gittim yani 5 hafta 3 günlüktü beta hcg 11850 çıktı ama keseyi zor gördü 11 mm imiş 2 haftadan öncede kalp atışı duyulmaz dedi ama bana biraz geç gibi geldi bide sanki kesem küçükmüş gibisinden konuştu ama ben araştırdım biraz normal geldi bana sizinkiler ne durumda acaba

normal canım.benimde o şekilde çıktı.bana alttan baktığı halde zor gördük.şuan 6+2 deyiz 7 .haftada kalp atışı için gideceğim.şuan belki duyuluyordur ama kesin olsun diye 7.haftada bakacak.

normal canım.benimde o şekilde çıktı.bana alttan baktığı halde zor gördük.şuan 6+2 deyiz 7 .haftada kalp atışı için gideceğim.şuan belki duyuluyordur ama kesin olsun diye 7.haftada bakacak.

ilk olunca insan panik yapıyor ister istemez teşekkür ederim rahatladım biraz

ya bişey daha sorucam haftaya tatile gidiyorum ve geri döndüğümüzde 9 hafta 2 günlük falan hamile oluyorum kalp atışını dinlemek için çok geç olur mu acaba haftayada duyulmaz dedi doktor en iyi fikir tatildeyken doktora gitmek galiba

kızlar sizinde oturduğunuzda beliniz ağrıyor mu bugün nedense biraz uzun oturayım belim ağrıyor.birde şişkinlik var.folik asiti 2gündür içiyorum ondan mıdır acaba?

canım ilk gebeliğin mi ?çalışıyormusun.ben şimdi çalışmıyorum .ama sabahları uyanınca bel ağrım oluyor.folik asiti aylardır kullanıyorum.öyle bir sorun yaşamadım.şişkinlik derken gaz sorunundan mı bahsediyorsun.

evet orada bir doktora gidip duyabilirsin canım.yanlız denize yada havuza girecekmisin.yüzmek iyi geliyor hamileliğe ancak temiz olmayınca ilk aylarda riskli olabilir.istersen doktoruna bir sor.

ilk olunca insan panik yapıyor ister istemez teşekkür ederim rahatladım biraz

rica ederşm canım.benim 2.gebeliğim ama ilk gebeliğim de 20 haftalıkken bebeğimi kaybettim.idrar yolları enfeksiyonu yüzünden .aklına takılan herhangibirşey olursa sorabilirsin.doğumdan sonra çok araştırma yaptım.yardımcı olmaya çalışırım.

teyzesi bizim kese daha 5,8mm ya ben ne yapayım:) üstelik sat 26 haziran. Ama ben de pko var geç gelişti yumurta

Son düzenleme:
evet orada bir doktora gidip duyabilirsin canım.yanlız denize yada havuza girecekmisin.yüzmek iyi geliyor hamileliğe ancak temiz olmayınca ilk aylarda riskli olabilir.istersen doktoruna bir sor.

hiç düşünmemiştim bunu havuza girmem önlem amaçlı deniz temizdir zaten sorun olmaz ama sorarım yine de

hiç düşünmemiştim bunu havuza girmem önlem amaçlı deniz temizdir zaten sorun olmaz ama sorarım yine de

canım ben kimyagerim geçen hafta bir fabrikada işe başlayacaktım.doktorum izin vermedi laboratuar kimyasal içerir ilk 3 ay için riskli dedi.hatta çamaşır suları ve diğer ev temizlik maddeleri bile bebek için zarar verebiliyor.

dilersen aşağıya link kopyaladım oradan oku.yada google HAMİLELİKTE EV İŞİ YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER yazarsan oradanda okuyabilirsin.

HAMİLELİKTE EV İŞİ YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

benimde idrar testimde iltihap çıktı, yanma olmadığı için önemsemedi sanırım doktor, bol su iç dedi sadece umarım bir sorun çıkmaz

benimde idrar testimde iltihap çıktı, yanma olmadığı için önemsemedi sanırım doktor, bol su iç dedi sadece umarım bir sorun çıkmaz

değerlerin yanındaysa yazabilirmisin canım.lökosit ,eritrosit,epitel,keton değerlerini yazabilirmisin.

bu doktorun nasıl bilmiyorum ama enfeksiyonun devam ederse mutlaka başka doktorada görün.geçen gebeliğimde 7.haftamda kusmalarım çok olduğu ve baygın bir halde olduğum için gece eşim özel bir hastanenin acil servisine götürdü.3 tane serum verdiler orada 5 saat hastanede kaldım.ve yoğun enfeksiyon için doktor antibiyotik yazdı.kendi doktorumu aradım.güya ona güveniyorum diye.kullanma antibiyotik dedi.ve ben kullanmadım.13 hafta boyunca defalarca ağlayarak ağrım var diye aradım gaz sancısı dedi.20.haftamda kese açıldı.bebek yaşadığı halde suyum bittiği için erken doğuma girdim.sonuç enfeksiyon keseyi zedelemiş.

bunları sana üzülesin diye yazmadım canım.eğer doktorun önlem almıyorsa başka bir doktorada mutlaka görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…