- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.221
benide ekleyin pembetual yaş 30 doğum :06.04.2013 son adet :30.06.2012 ilk bebek
ben dün doktora gittim yani 5 hafta 3 günlüktü beta hcg 11850 çıktı ama keseyi zor gördü 11 mm imiş 2 haftadan öncede kalp atışı duyulmaz dedi ama bana biraz geç gibi geldi bide sanki kesem küçükmüş gibisinden konuştu ama ben araştırdım biraz normal geldi bana sizinkiler ne durumda acaba
kızlar sizinde oturduğunuzda beliniz ağrıyor mubugün nedense biraz uzun oturayım belim ağrıyor.birde şişkinlik var.folik asiti 2gündür içiyorum ondan mıdır acaba?
normal canım.benimde o şekilde çıktı.bana alttan baktığı halde zor gördük.şuan 6+2 deyiz 7 .haftada kalp atışı için gideceğim.şuan belki duyuluyordur ama kesin olsun diye 7.haftada bakacak.
kızlar sizinde oturduğunuzda beliniz ağrıyor mubugün nedense biraz uzun oturayım belim ağrıyor.birde şişkinlik var.folik asiti 2gündür içiyorum ondan mıdır acaba?
ya bişey daha sorucam haftaya tatile gidiyorum ve geri döndüğümüzde 9 hafta 2 günlük falan hamile oluyorum kalp atışını dinlemek için çok geç olur mu acaba haftayada duyulmaz dedi doktor en iyi fikir tatildeyken doktora gitmek galiba
ilk olunca insan panik yapıyor ister istemez teşekkür ederim rahatladım biraz
ben dün doktora gittim yani 5 hafta 3 günlüktü beta hcg 11850 çıktı ama keseyi zor gördü 11 mm imiş 2 haftadan öncede kalp atışı duyulmaz dedi ama bana biraz geç gibi geldi bide sanki kesem küçükmüş gibisinden konuştu ama ben araştırdım biraz normal geldi bana sizinkiler ne durumda acaba
evet orada bir doktora gidip duyabilirsin canım.yanlız denize yada havuza girecekmisin.yüzmek iyi geliyor hamileliğe ancak temiz olmayınca ilk aylarda riskli olabilir.istersen doktoruna bir sor.
hiç düşünmemiştim bunu havuza girmem önlem amaçlı deniz temizdir zaten sorun olmaz ama sorarım yine de
rica ederşm canım.benim 2.gebeliğim ama ilk gebeliğim de 20 haftalıkken bebeğimi kaybettim.idrar yolları enfeksiyonu yüzünden .aklına takılan herhangibirşey olursa sorabilirsin.doğumdan sonra çok araştırma yaptım.yardımcı olmaya çalışırım.
benimde idrar testimde iltihap çıktı, yanma olmadığı için önemsemedi sanırım doktor, bol su iç dedi sadece umarım bir sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?