- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.241
[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]ANNENİN ADI[/td][td]ANNENİN YAŞI[/td][td]YAŞADIĞI ŞEHİR[/td][td]SON ADET TARİHİ[/td][td]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ[/td][td]KAÇINCI BEBEK[/td][td]BEBEĞİN DURUMU[/td][td]CİNSİYET KIZ ERKEK[/td][td]BEBEĞİN İSİMİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tosdik[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]04.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tugbaogretmen[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]01.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kayaes[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]07.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pirlepe[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]05.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]MyWorld[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]07.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]rengin35[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]01.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]_lena_[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]09.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]aamut[/td][td]32[/td][td]istanbul[/td][td]10.06.2012[/td][td]16.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]MRL_26[/td][td][/td][td][/td][td]26.06.2012[/td][td]02.04.2013[/td] [td][/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]chosy[/td][td]32[/td][td]kocaeli[/td][td]04.06.2012[/td][td]10.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]BLONDYb[/td][td]32[/td][td]istanbul[/td][td]13.06.2012[/td][td]16.04.2013[/td] [td]ilk[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[/tr]
[tr]
[td]eLsi[/td][td]27[/td][td]hatay[/td][td]28.06.2012[/td][td]04.04.2013[/td][td]2.[/td] [td] [/td][td][/td][td][/td] [/tr]
[tr]
[tr]
[/table]
benim hazirladigim liste bu ister iseniz eklemeleri yapabilirim ya da sizin listenize bu isimleri eklersiniz...
Kızlar ya doktor alttan ultrasonla baktıktan sonra ağrınız oluyor mu?
karnıma çok bastırdı belkide bu yüzdendir. Senin karnından gördü mü bebeği? Benim 6+1 ama karından göremedi.Sadece keseyi gördü. Alttan bakınca göründü bebek. Rahmim biraz arkaya doğruymuş sanırım.
değerlerin yanındaysa yazabilirmisin canım.lökosit ,eritrosit,epitel,keton değerlerini yazabilirmisin.
bu doktorun nasıl bilmiyorum ama enfeksiyonun devam ederse mutlaka başka doktorada görün.geçen gebeliğimde 7.haftamda kusmalarım çok olduğu ve baygın bir halde olduğum için gece eşim özel bir hastanenin acil servisine götürdü.3 tane serum verdiler orada 5 saat hastanede kaldım.ve yoğun enfeksiyon için doktor antibiyotik yazdı.kendi doktorumu aradım.güya ona güveniyorum diye.kullanma antibiyotik dedi.ve ben kullanmadım.13 hafta boyunca defalarca ağlayarak ağrım var diye aradım gaz sancısı dedi.20.haftamda kese açıldı.bebek yaşadığı halde suyum bittiği için erken doğuma girdim.sonuç enfeksiyon keseyi zedelemiş.
bunları sana üzülesin diye yazmadım canım.eğer doktorun önlem almıyorsa başka bir doktorada mutlaka görün.
yok canım benim ikisindede sadece alttan baktı.karnımdan bakmadı.ama biliyorum o bastırınca çok acıyor.birde insan kendi dokunmaya kıyamıyor o kadar bastırınca canı yanıyor .ne demekmiş rahmin arkaya doğru olması.bunun sakıncaları varmıymış.
canım benmm de idrarda bakteri çıktı. doktor ilaç yazmıyorum çok erken dedi bol su iç dedi. değerler şöyleydi :her sahada 2-3 lökosit ve orta seviyede bakteri görüldü. çok tedirginim
listeye beni de ekleyin arkadaşlar :) bugün öğrendim hamileyim, geç döllenme olmuş sanırım p. tesi gidicem doktora ilk bebişim, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..
Bebeği neden görmekte zorlandığını o şekilde ifade etti sanırım.Bi sakıncası olsa söylerdi mutlaka diye düşünüyorum.Peki test vb bisey yaptı mı? Bana haftaya gel ondan sonrada tetkikleri yaparız dedi
selam kızlar bende bugün keseyi görmeye gittim,5 mm gördük bişeler
bayramdan sonra gidicem kalp atışlarını duymaya
yarın memlkete gidiyorum,gelince gidicez
inşallah sorun çıkmaz
bu arada benim ilk aşılamamdı,tuttu çok şükür
ama 2 yıldır istiyoduk
hala inanamıyorum
bide bi arkadaş 6.haftada bulantıların olması gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyo demiş
üzüldüm biraz, hani sanki bulantı olmayınca sağlıklı değil gibi olmuş
bende göğüslerden başka bi belirti yok da(
sende yinede o konuyu bir sor böyle söylemiştiniz bunun bir sakıncası var mı diye canım.benim doktorum özelde ama ben devlete gidip tahlillerimi yaptırıyorum.doktorun demesini beklemiyorum.benim ilk bebeğim düşük olduğu için elimden geldiğince dikkatli davranıyorum.
Ah canim gecmis olsun,bu defa Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin.
Evet haklisin sormaliyim doktora..Ne gibi tetkikler yapiliyor ki?Kocaelidesin sanirim,ben gebzede medicale gidiyorum ama izmite gidis gelis zor oluyor,daha dogrusu esim izin alamadigi icin izmitte bi doktor bulmami istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?