Nisan 2013 Anneleri

yas:30 yasadıgım sehir gaziantep sat 04.07.2012 dogum tarihi :10.04.2013 2.cocuk

karnıma çok bastırdı belkide bu yüzdendir. Senin karnından gördü mü bebeği? Benim 6+1 ama karından göremedi.Sadece keseyi gördü. Alttan bakınca göründü bebek. Rahmim biraz arkaya doğruymuş sanırım.

Son düzenleme:

yok canım benim ikisindede sadece alttan baktı.karnımdan bakmadı.ama biliyorum o bastırınca çok acıyor.birde insan kendi dokunmaya kıyamıyor o kadar bastırınca canı yanıyor .ne demekmiş rahmin arkaya doğru olması.bunun sakıncaları varmıymış.

canım benmm de idrarda bakteri çıktı. doktor ilaç yazmıyorum çok erken dedi bol su iç dedi. değerler şöyleydi :her sahada 2-3 lökosit ve orta seviyede bakteri görüldü. çok tedirginim

Bebeği neden görmekte zorlandığını o şekilde ifade etti sanırım.Bi sakıncası olsa söylerdi mutlaka diye düşünüyorum.Peki test vb bisey yaptı mı? Bana haftaya gel ondan sonrada tetkikleri yaparız dedi

listeye beni de ekleyin arkadaşlar :) bugün öğrendim hamileyim, geç döllenme olmuş sanırım p. tesi gidicem doktora ilk bebişim, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

canım benmm de idrarda bakteri çıktı. doktor ilaç yazmıyorum çok erken dedi bol su iç dedi. değerler şöyleydi :her sahada 2-3 lökosit ve orta seviyede bakteri görüldü. çok tedirginim

yok sorun değil canım bu değerler.bendede böyle çıkınca başlamıyor.bana ilaç başladığında şu şekildeydi değerlerim.
lökosit : bol
eritrosit : 10-12
epitel :3-4

bu gebeliğimde oldu.25.07.2012 tahlillerim.değerler bu şekilde yüksek çıkması gerekiyor.antibiyotikten sonra tekrar yaptırdım o zaman lökosit :5 , epitel :2 çıktı ilaç başlamadı.

umarım yardımcı olabilmişimdir.

listeye beni de ekleyin arkadaşlar :) bugün öğrendim hamileyim, geç döllenme olmuş sanırım p. tesi gidicem doktora ilk bebişim, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

hayırlı olsun canım tebrik ediyorum :))) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

sende yinede o konuyu bir sor böyle söylemiştiniz bunun bir sakıncası var mı diye canım.benim doktorum özelde ama ben devlete gidip tahlillerimi yaptırıyorum.doktorun demesini beklemiyorum.benim ilk bebeğim düşük olduğu için elimden geldiğince dikkatli davranıyorum.

hayırlı olsun canım.
arkadaş şunu demek istemiştir.mide bulantısı oldukça bebek gelişiyor geliştikçe bazı insanlarda mide bulantısıı yapıyor.ama mide bulantısı olmayıpta turp gibi çocuk dünyaya getiren çok insan da var.bizim arkadaş 9 ay boyunca tık demedi.9.ayda midede sadece yanmaları oldu.ama maşallah çokda sağlıklı bir kızı var.
bu arada kocaelidemisin canım listede görmüştüm senin ismini.neresindesin kocaelinin hangi doktora gidiyorsun.

Ah canim gecmis olsun,bu defa Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin.
Evet haklisin sormaliyim doktora..Ne gibi tetkikler yapiliyor ki?Kocaelidesin sanirim,ben gebzede medicale gidiyorum ama izmite gidis gelis zor oluyor,daha dogrusu esim izin alamadigi icin izmitte bi doktor bulmami istiyor.

Bir umitle Nisan 2013 annesi olurum diyordum ama test negatif çıktı her ay bı kac kez negatif çizgiyi görmekten bunalsam da hayırlısı Allah tan

Bacılar iki topic oldu diğer topic te liste yoktu kazen kardesim liste oluşturmuyor musunuz yazınca ben bı liste yapmıştıM
Ama bu Topicte de bı liste olmuş

Listeyi yapan kardesimizin emegine saygı acısından ben sadece kendi listemi kopyaladım ornegi kopyalayıp üzerinden devam edebilir o yüzden şimdilik ben ekleme yapmayayım ayıp olmasın Bir de konuyu ilk açan kardesimizin listeyi ilk mesajına kopyalaması kolaylık olur diye düşünüyorum

Sayfa ilk açıldığında liste gözümüze çarpar sayfa arasında liste aramak zorunda kalmayız ..)

Son düzenleme:
Benide ekleyin listeye 7 yıldır bugünü bekliyordum ve hamile olduğumu öğrendim tüp bebek yaptık ve tuttu. kanda test verdim sonuçlar iyidi ama hala inanamıyordum hamile olduğuma eşim buğün idrar testi aldı ve iki çizgi gördük ve ağladık( 7 yıl boyunca her testten sonra adet oluyordum)
yaş 32
bebegin doğum tarihi:11 -04-2012
yaşadığımız yer :istanbul

Son düzenleme:
günaydın güzeller güzeli nisan anneleri ve bebişleri. inş bebişler de sizler de çok iyisinizdir.
benim şimdilik hiç bi belirtim yok. yiyip içip yatıyorum.
ha tedavi nedeniyle şiş bi göbüşüm var.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün allahtan pek bi bulantım yok bir ara sadece hastalardan biri çok kötü koktu o yüzden ardarda öğürmek zorunda kaldım.siz ne yaptınız voynnn

Günaydın. Medikalde hangi doktora gidiyorsun. Bende orda mine hanıma gittim ve ondan nefret ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…