Nisan 2013 Anneleri

günaydın kızlarrrrrr
bu sabah itibariyle benimde miğde bulantıları baş göstermeye başladışimdide başım döndü bunlar hoşuma gitti ama benim bebişlerimi daha görmediğim için herşeyin yolunda olduğunu gösteriyo sanırımmm

Mrb arkadaşlar ben kendimde boş gebelikten şüpheleniyorum çünkü bende bulantı, koku hassasiyeti yok. Kasıklarda ağrı dışında elle tutulur gözle görülür bişy yok. Offf ya inş boş gebelik değildir. Dün 6.haftam bitti bugün 7.haftadayım. Acaba gitsem şimdi kalp atışları için çok mu erken olur? Dr haftaya perşembeye randevu verdide kim dayanır o zamana kadar? bu arada çok havuza gidesim var ama daha yeni idrar y.enf. geçirdim yeni yeni değerlerim düzeldi. Gitsemmi gitmesemmi bilemedm

canım herkesin miğdesi bulanacak başı dönecek diye birşey yok bence sevinmelisin bile rahat hamilelik geçireceksin aklında kötü şeyler getirme bebeğin gayet iyi 7 haftada duyulması lazım kalp atışlerının tabiyki benim haftaya 6 haftalık olmuş olacak o zaman çağırdı dr hem keseyi görmeye hemde pıt pıtları duymak içinnn

günaydın arkadaşlar..yine hafif bir bulantıyla günaydın diyorum düne göre daha iyiyim snaırım.. dün sahile biraz yürüyüşe çıktık deniz havası iyi geldi..evimiz iki adım sahile ama ben paso yaatıyorum ..bide ramaazan eşim oruçlu iftardan sonra adamın perti çıkıyo çıkamıyoruz..sahil havası açtı biraz bulantıma iyi geldi..

nane limon canım ille bulantın olması şart değil, benim annem kardeşime de bana da hamileyken ne bulantı ne baş dönmesi ne aşerme hiç bişe hissetmemiş. hatta diyorki öyle özenirdim ki aşerenlere midesi bulananlara bende niye olmuyo dye üzülürdüm diyo

günaydın kızlar bu beslenme konusunu araştırıyorumda çok önemliymiş düzenli ve dengeli beslenme bebek için örnek menüler ve ne yememiz gerektiğine baktım mesela örnek menü
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 bardak süt veya meyve suyu
1 haş yumurta
penir domates salatalık
ayrıca 1 meyve
ara öğün 1 meyve yanında yoğurt veya süt
öğlen
etli sebze yemeği 2-3 kaşık pilav veya markarna
1 dilim ekmek salata ve yoğurt 1 meyve
ara öğün meyve veya ayran bisküvi
akşamda öğlendeki gibi sebze yemeği et salata yoğurt meyve

ne kadar fazla yiyecekler bu şekilde beslenmemiz gerekliymiş bebek için bunları yersek daha çok kilo alırız gibi geldi bana siz ne düşünüyorsunuz.

canım benimde koku hassasiyetim ve mide bulantım yok..bulantılı bir basım var sadece..yeni kalkmıs gibi..
kötü düşünme..bende hiç doktora gitmedim yarın gidicem..istersen sende yarın git başka doktora..için rahatlasın..bekleme perşembeyi..

canlarım yaaaa herkesde hamilelik bir olur mu? kasık ağrısından nası tedirgin oluyorsak bişi olurmu diye, bulantıdan da o şekilde bahsetmiştim ben,
hem bence şükretmeniz gerekiyor buantınız olmadığı için inanın okadar kötü bi durum... bende niye olmuyor diye söyleniyordum, şimdi çok da mutlu olduğumu söleyemicem..

tecrübeli olan warsa paylaşabailir mi? dün gittiğim yerde, kız çocukta çok bulantılı hamilelik olduğunu, erkek çocukta hamileliğin daha sakin geçtiğini söylediler

kızlar size tavsiye beyaz ekmek tüketmeyin tam buğday yada çavdar.pilav ve makarnayıda çok yemeyin evde yapmayın canınız çok çekerse biraz yersiniz.ben ilk gebeliğimde 7 aya kadar 16 kilo aldım gebelik şekeri çıktı sonra diyet yaptım yazdıklarıma dikkat ettim asıl kilo almam gereken zamanda sadece 2kg aldım.hamilelik şımarıklığı ile herşeyi yemeyin (yanlış anlamayın şımarık dediğim için herkes ne bulursa yedirir ya hamileyken sen 2 canlısın ye derler)sonradan kiloları vermesi çok zor helede kilo alması kolay vermesi zor olan bir yapınız varsa

keşke yiyebilsek canım yaa hepsini yemeyi çok isterdim, ama bukadar çok yersem, sonrası kötü olurrr

günaydın nisan anneleri hayırlı cumalar tüm dualarınız kabul olsun bu mübarek günde.Salı günü il kontrolüme gitcem inşallah güzel haberler alırım

Aysem ben de aynı durumdayım, çok siskinimmmm ve gaz var. Esim kosu bandı aldı, aksam 15dk yürüyorum, iyi geliyor. En azında var olan şişkinlik rahatsız etmiyor eskisi gibi. Bu şişkinlik hissi uzun sürecek gibi. Bu arada Esila değişik ve Guzel bir isim, calabilirim

Ben yürüyüşlere başladım ama 15dk yürüdükten sonra bırakıyorum, Ebru Salli pilates cd aldım bugün elime ulaştı, az sonra izleyeceğim bakalım neler varmış cd de:)

merhaba kızlar; bende nasipse nisan annesi olacağım. sat: 10 temmuz yani bugün 4+4 üm. geçen cuma adet olmam gerekiyordu pazar günü
test yaptım çift çizgiyi gördüm. pazartesi doktora gittim kan testi yapıldı salı sonucu göstermem gerekiyordu gidemedim perşembe gittim
değerim 234 çıkmıştı düşük bir değer olduğunu haftaya perşembe tekrar gitmemi söyledi. tekrar beta hcg istemedi.
ağrın kanaman olursa gel dedi. dün iki kez bıçak gibi sancı girdi karnıma. ama çok şükür başka bi belirtim yok.
bugün başka doktora gitsem mi ya da beta hcg yi tekrarlatsam mı yoksa perşembeye kadar beklesem mi bilemiyorum.
bu 2. bebeğim 1 yaşında oğlum var onda 5.haftalıkken kanamam olmuştu 3 aylık olana kadar yatmıştım düşük tehlikesiyle.
içimde bir rahatlık var aslında ama bi yandan da çok merak ediyorum. ne yapsam bilemiyorum. çok kararsız kaldım.
herkesin hamileliğini tebrik ediyorum inşallah sağlıkla alırız kucağımıza...

Merhaba canlar..
pek sik gelemeyecegim bi sure..
dun aksam kanamam oldu.. acil doktora gittik bebegin eşinin arkasindan olmus kanama dedi..
Progestana basladim.. surekli yatmami soyledi doktor. simdi uzaniyorum surekli. cok tedirgin olduk. doktor her an hersey olabilir dedi.. Rabbim bizi korusun.. dualarinizi bekliyorum..
bu arada doktorumun dogru tercih oldugunu bir kez daha anladim.. telefonu hemen cevapladi hastaneye yonlendirdi ve hastaneye gider gitmez kapida karsilandik..

benim ablam ve annemde de olmamış hiç de, ne biliym işte
konakta fundaya gidiyorum ben,sen?

Merhaba dmt. Sat 10 Temmuz ve 3 Ağustos'ta (gecen cuma demişsiniz) adet olman gerekiyordu, o halde adet döngün 25gun. Belki dollenme yeni gerçekleştiği için degerlerin bu sekilde çıktı ve beklemek gerektiği için yeniden çağırdı doktor. Pozitif duşun canım, bebek rahat olsun sen de tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…