- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.261
kızlar eşim köyden keçi sütü getirtmiş. içebilirmiyim.
pastörize edilmemiş tabi.
bide kayın validem bundan yoğurt yaptı. yiyebilirmiyim.
Mrb arkadaşlar ben kendimde boş gebelikten şüpheleniyorum çünkü bende bulantı, koku hassasiyeti yok. Kasıklarda ağrı dışında elle tutulur gözle görülür bişy yok. Offf ya inş boş gebelik değildir. Dün 6.haftam bitti bugün 7.haftadayım. Acaba gitsem şimdi kalp atışları için çok mu erken olur? Dr haftaya perşembeye randevu verdide kim dayanır o zamana kadar? bu arada çok havuza gidesim var ama daha yeni idrar y.enf. geçirdim yeni yeni değerlerim düzeldi. Gitsemmi gitmesemmi bilemedm
Mrb arkadaşlar ben kendimde boş gebelikten şüpheleniyorum çünkü bende bulantı, koku hassasiyeti yok. Kasıklarda ağrı dışında elle tutulur gözle görülür bişy yok. Offf ya inş boş gebelik değildir. Dün 6.haftam bitti bugün 7.haftadayım. Acaba gitsem şimdi kalp atışları için çok mu erken olur? Dr haftaya perşembeye randevu verdide kim dayanır o zamana kadar? bu arada çok havuza gidesim var ama daha yeni idrar y.enf. geçirdim yeni yeni değerlerim düzeldi. Gitsemmi gitmesemmi bilemedm
selam kızlar bende bugün keseyi görmeye gittim,5 mm gördük bişeler
bayramdan sonra gidicem kalp atışlarını duymaya
yarın memlkete gidiyorum,gelince gidicez
inşallah sorun çıkmaz
bu arada benim ilk aşılamamdı,tuttu çok şükür
ama 2 yıldır istiyoduk
hala inanamıyorum
bide bi arkadaş 6.haftada bulantıların olması gebeliğin sağlıklı ilerlediğini gösteriyo demiş
üzüldüm biraz, hani sanki bulantı olmayınca sağlıklı değil gibi olmuş
bende göğüslerden başka bi belirti yok da(
günaydın kızlar bu beslenme konusunu araştırıyorumda çok önemliymiş düzenli ve dengeli beslenme bebek için örnek menüler ve ne yememiz gerektiğine baktım mesela örnek menü
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 bardak süt veya meyve suyu
1 haş yumurta
penir domates salatalık
ayrıca 1 meyve
ara öğün 1 meyve yanında yoğurt veya süt
öğlen
etli sebze yemeği 2-3 kaşık pilav veya markarna
1 dilim ekmek salata ve yoğurt 1 meyve
ara öğün meyve veya ayran bisküvi
akşamda öğlendeki gibi sebze yemeği et salata yoğurt meyve
ne kadar fazla yiyecekler bu şekilde beslenmemiz gerekliymiş bebek için bunları yersek daha çok kilo alırız gibi geldi bana siz ne düşünüyorsunuz.
canım yhaaaa ben hiç ama hiç tatlı yemek hamur işi sev mem ekmeği bile sadece sabhları yerim.evde pilav yapmam ama öğlenleri hastanbede çıkıyor.her akşam protein almaya çalışıyorum.ama yürüyüş yapamıyorum burası çok sıcak insan burda erir zifti gibi yola yapışır kalır ama kocam koşu bandı alıcakmışşş.baktı karısı hergün şişiyor.sizde bi şişlik varmı karnınızda acaba o şişlik gidermi
Amin.benimde pazartesi kont. var. Kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum.İnsallah güzel gececek kont.hepimiz için.Sonuçlarıda paylaşırız.günaydın nisan anneleri hayırlı cumalar tüm dualarınız kabul olsun bu mübarek günde.Salı günü il kontrolüme gitcem inşallah güzel haberler alırım
evet canım kesinlikle 3 aydan sonra.. spor salonundaki antrenöre sordum ben ilk 3 ay çok yavaş tempo yürüyüş dedi..kesinlikle hızlı bile yürüme dedi, sonuçta oda iki doğum yapmış bi bayan.. 3 ay dan sonra plates yapabilirsin dedi. ebru şallının hamile platesi cd sini almayı düşünüyorum 3 ayı geçtikten sonra inşallah
benim ablam ve annemde de olmamış hiç de, ne biliym iştehayırlı olsun canım.
arkadaş şunu demek istemiştir.mide bulantısı oldukça bebek gelişiyor geliştikçe bazı insanlarda mide bulantısıı yapıyor.ama mide bulantısı olmayıpta turp gibi çocuk dünyaya getiren çok insan da var.bizim arkadaş 9 ay boyunca tık demedi.9.ayda midede sadece yanmaları oldu.ama maşallah çokda sağlıklı bir kızı var.
bu arada kocaelidemisin canım listede görmüştüm senin ismini.neresindesin kocaelinin hangi doktora gidiyorsun.
merhaba kızlar; bende nasipse nisan annesi olacağım. sat: 10 temmuz yani bugün 4+4 üm. geçen cuma adet olmam gerekiyordu pazar günü
test yaptım çift çizgiyi gördüm. pazartesi doktora gittim kan testi yapıldı salı sonucu göstermem gerekiyordu gidemedim perşembe gittim
değerim 234 çıkmıştı düşük bir değer olduğunu haftaya perşembe tekrar gitmemi söyledi. tekrar beta hcg istemedi.
ağrın kanaman olursa gel dedi. dün iki kez bıçak gibi sancı girdi karnıma. ama çok şükür başka bi belirtim yok.
bugün başka doktora gitsem mi ya da beta hcg yi tekrarlatsam mı yoksa perşembeye kadar beklesem mi bilemiyorum.
bu 2. bebeğim 1 yaşında oğlum var onda 5.haftalıkken kanamam olmuştu 3 aylık olana kadar yatmıştım düşük tehlikesiyle.
içimde bir rahatlık var aslında ama bi yandan da çok merak ediyorum. ne yapsam bilemiyorum. çok kararsız kaldım.
herkesin hamileliğini tebrik ediyorum inşallah sağlıkla alırız kucağımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?