Nisan 2013 Anneleri

Benim sat tarihim 13tem2012 :))Bugün 28.Gunüm betahcgm 656 çıktı 2gun önce 233 dü... hamileyim..:)))
Allahım tüm isteyenlere versin..bu benim 3. Bebeğim..ilk iki bebeğimi kaybettikten (((sonra pihtilasma sorunum olduğunu anladım..ve tabi Doktorumu değiştirdim...
Aspirin folikasit ve b 12 kullanıyorum..umarım bu bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder alah..doktorum haftaya cumaya randevu verdi..
Herseyin yolunda gitmesini diliyorum..dua ediyorum..
Sevgiyle...

Gecmis olsun canım. İnşallah bebek de sen de iyisinizdir, daha iyi olacaksınız, rahat ol, Guzel seyler duşun germeyin birbirinizi

Tebrikler canım, inşallah kucaklaşmak nasip olsun bebeginle. Herseyin yolunda gitmesini dilerim ben de:)

Gecmis olsun canım. İnşallah bebek de sen de iyisinizdir, daha iyi olacaksınız, rahat ol, Guzel seyler duşun germeyin birbirinizi

Cok tesekkur ederim canim.. cok tedirgin olduk dogal olarak.. ama cok sukur ki bebek iyiymis.. ama doktor her an hersey olabilir sakin olmaya calis dedi.. Rabbim yardimcimiz olsun.. Hepimizi korusun..
Surekli yatmam gerekiyormus.. kimildamadan yatiyorum simdi..

canım panik yapma sen panik yaparsan bende yapmalıyım çünkü bende de ne mide bulantısı nede baş dönmesi var hemde düşük önleyici ilaç almama ragmen.göyüslerinde hassesiyet yada agzında garip tat var mı bende onlar var ben gelecek cuma gidicem kalp atışı için acele etme.hem öle seyleri aklına getirme

canım yat sürekli inş rabbim sana bagışlar bebegini güzel şeyler düşün inş dogumdan sonra sende başkalarını teselli edersin

cok gecmis olsun canim, bende hamileligimi ogrendigimden beri yani bir haftadir hicbirsey yapmadan yatiyorum. kahverengi akintim var, doktor kesilene kadar yatmami soyledi ve aspirin iciyorum, sabrimi zorlasa da bazen uslu uslu yatmaktan baska eleen birsey gelmiyor, insallah Allah bir an once ikimizin de saglikli bir sekilde bu durumu atlatmamizi nasip etsin.

slm kızlar benim bu ilk gebeliğim evliliğimizin 2. yılı doldu ve 2. yılında gebe oldugumu ögrendim.aslında istiyorduk 5 ay öncesine kadar olmayınca moraller bozuldu haliyle bizde oluruna bıraktık stres bitti bebişimiz oluverdi.daha yeni olmasına ragmen aşırı bulantılarım var ve etli yemeklere karşı tiksinti başladı.limonlu ekşi şeyler bastırıyor bi de tuzlu şeyler ama geçici.allahım yar ve yardımcımız olsun.miniklerimizi hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alalımda katlanacagız artık.sadece betahcg baktırdım doktorum cok yogun oldugu için 28 agustosa randevu alabildik zaten o zamana kadarda kese görünür inş bi sorun çıkmaz.karın ağrılarım ve gaz problemim var olan var mı acaba benim gibi??

canım çok geçmiş olsun, yaradana teslim ol dua et başka yapacak şey yok, o emanetini gönderecekse eğer senden daha iyi korur..

Sabret canım, muradına ereceksin :) önce kendini duşun, sonra bebeginle geçireceğin keyifli zamanları duşun. Su anını düşünürsen zaman geçmez, bebek doğduktan sonra neler yapacaksıniz onları hayal et. Hersey Guzel olacak, bizler de burda zamanimizi birbirimizle paylaşmak için varız, sıkıntılar güzellikler derken horoz bir bakımsız bebek fotoları ile süslenmiş burası

geçmiş olsun canım korkup panik yapma o sımsıkı tutundu sana sürekli yatıp dinlen
allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın
hamileliğin ilk haftalarında olabilirmiş böyle şeyler biliyorsun zaten bak kanamada kesede değilmiş zaten
dualrımız seninle

Allah seni ve bebeğini korusun canm.. inş en kısa zamanda atlatırsın bu sıkıntıyı. Dualarımız sennle..

Rabbim'e emanet miniklerimiz canım, dualarımız sizinle,
bak miniğin sana sıkı sıkı tutunmuş, sende sakin olmaya çalışarak ona destek ol anneciği
doktor seçiminden memnun olman da çok büyük bi şans...

canımm dualarımız seninle ..RAbbim korusun meleğini..ve senii..

Canlariiiimmmm..
Hepinize binlerce tesekkurler..
Allah'im hepimizi miniklerimizi korusun..
Tek tek alinti yapamadim telden giriyorumm.. en kisa zamanda bol bol burda olacagimm insallah

benim ablam ve annemde de olmamış hiç de, ne biliym işte
konakta fundaya gidiyorum ben,sen?

ben gebzedeyim canım.ama kaynarcada medicine hospital de neslihan şekere gidiyorum.

annen ve ablanda olmamışsa inşallah sende de olmaz.benim başladı mide bulantılarım.kusmak istemesemde oturduğum yerde geliyor.dün gece ve bu gün sabah kustum (( ilaç kullandığım halde.

geçen gebeliğimde günde 4 kez çıkarıyordum.(( inşallah bu öyle olmaz.((

Benimde war yaa,off! Eritrosit lokosit 15,epitel hücre az. Korkuyorumm

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim 5haftalik hamileyim benim icinsupriz olduve 17aylik big Oglum var emzirmeyi kesme konusunda kararsizim benimle ayni durumda olan varmi yardima ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…