Nisan 2013 Anneleri

canım bende 3 bebeğimi kan pıhtılaşmasından dolayı kaybetmiştim.4.de kan sulandırıcı iğneye başladık hanmile olduğumu öğrenir öğrenmez.ve çok şükür 2012 nisan da oğlumu kucağıma aldım.eğer kan pıhtılaşması varsa aspirin yetmiyor canım bende 2 sinde aspirin kullandım ama yine kaybettim.tekrar aynı şeyleri yaşamaman adına lütfen doktorunla bu iğne olayını konuş.9 ay boyunca günde 2 defa kendi kendime iğne vurdum ben.çok şükür ki işe yaradı.buarada ben kendimden şüphe ediyorum.adetim 5 gün geçti.çok korkuyorum hamileyim diye.oğlum daha 4 aylık.geçen sene bu zamanlar aynı heycanları bende yaşıyordum.aynen ramazan ayında hamile olduğumu öğrenmiştim.

listenize benide ekleyin lütfen.
isim:sudenaz
sat: 11.07.2012
tahmini doğum: 17.04.2013

canım bende geçen sene hamileydim.benimde sat 11 temmuz 2011di.aynı yani seninle.ve 10 nisanda sezeryanla doğum yaptım.buraya girince birden eski günlerim geldi aklıma.heycanlarınızı okadar iyi anlıyorum ki:)

kızlar birey soracağım ben perşembe kan tahlili yaptırdım dr 2 gün sonra gel dedi artışa bakacak perşembe saat 19da yaptırmıştım bugün saat 13 te yaptırsam olurmu acaba çünkü bi tahlil labında yaptırcam 15te kapanıyormuş

günden güne katlandıgı için bence bişey olmaz doktorun daha iyi bilir ama git yaptır için rahat eder artış olur inşş

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım dün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim sat 11 temmuzdu. iki gecedir heyecandan uyuyamıyorum resmen. işin tuhafı hiç bir belirti yok. belirtiler için çok mu erken onu da bilmiyorum.

Bende 4haftalik hamisimm. Dun son tahlillerimi yaptim bhcg 7500 du dr gayet iyi dedi ama bende iki kese gordu diger kese ikizmi yoksa su kesesimi arife anlicak. Bende 3 gun uyuyamadim 7 aydir istiyordum guzel bi mevsime denk geldi.arife gunu gidip son durumlari ogrenmek icin sabirsizlaniyorum. Esimle gittim keseyi gormeye bi heyecanlandi iki tane diee hepsine beraber gidelim dedi... Dusuk tehlikem var 10.haftaya kdr,bir dusugum daha var kimyasaldi ama cok sukur bunada...

çokkk güzell,benim eşim de ikiz ama bizimki değil,kendisi umutluydu da bu konuda:),bizde perşembe günü bebişimizi gördük 4+2 haftalık ve 5.34 mm dedi.

merhaba arkadaşlar,bende perşembe günü doktora gitiim,idrar tahlilim pozitif çıkmıştı bekleyemedim.Doktor vajinal ultrasonla baktı 4+2 haftalık,daha çok küçük dedi:)) ama sonra tüm hevesimi kırdı; çift rahim gözüküyor gibi düşük tehlikesi var dedi ve proluton depot iğne(3 tane) ve elevit verdi,20 gün sonra tekrar gel dedi.Daha kimseciklere söyleyemedim hamiş olduğumu,korktum öle deyince.. ve bişey daha sormak istiyorum,oruç tutmamız bebişi etkiler mi? tutuyorum çok şükür ama çalışıyorum gün içinde halsiz oluyorumm..

canım yeni gördüm mesajını lökosit 15cell/uL yazıyor, epitel 7, keton negatif, eritrosit yazmıyor ama bide kasıklarımda ara ara sancılar oluyor

canım doktora gittin mi.birde eritrosit ve lökosit ayrı değerler.ikisi 15 olmaz.ama ihmal etme lütfen.keton ne çıkmış.kusmaların mide bulantıların varmı?

Ben hastanede calisiyorum canim cok yuksek degil dediler suyla atabilirmisim. Onun haricinde dr tam idrar tahlili ve toksoplazma sarilik rybella falan hepsini istedi kan sayimlarimin hepsini giderken hazir goturmustum zaten. Arife gunu bakacak ona gore verirse verir bisey ama suyla atmak daha mantikli tabi. Birde bana progestan folic ve corasprin baslatti ve ben 5 gunlugune yazliga geldim ve ilaclarimi evde unuttum cok korkuyorum bisey olurmu bes gun icmesem???

günaydın nisan anneleriii
canım gittiğin yerde eczane falan yok mu ben de coraspin ve folik asit kullanıyorum folik asit bebek için çok önemli aspirin de Allah korusun pıhtılaşma riskine karşı önlem için veriliyor orada almaya çalış bence.
Ben de bugün ilk randevum için doktordan randevu aldım çarşamba gününe bulabildim hep dolu malesef nerdeyse 8 haftalık olacağım yaa Allah korusun dış gebelik,boş gebelik vs birsürü şey duyuyorum korkuyorum daha hiç kontrole gidemedim:2::2::2:

çokkk güzell,benim eşim de ikiz ama bizimki değil,kendisi umutluydu da bu konuda:),bizde perşembe günü bebişimizi gördük 4+2 haftalık ve 5.34 mm dedi.

Daha belli degil arife gunu belli olacak benimiinede cok kucuk dedi o kdr. Dr iyi biri onemsiyor ama detay vermiyor sanki. Ne biliyim elimize bi ultrason goruntusu mm si, bisey demekten cekiniyor ve bende heyecandan soramiyorum her gittigimde bisey soyliyip elimi ayagima karistiriyor..;-) mesela genital bolgemde kasinti var sadece o kdr yogun bir enfeksiyon yok anladigim kdrla ama o cok onemsemedi tahlillerini yaptir gel gorelim dedi....

bana coraspin vermedi doktor neye göre veriyorlar acaba hamile kalmadan önce folik asit kullanıyordum ona devam et dedi sadece

Ayneeen. Bende 7.ayda hamile kaldim cokk sukurrr. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben gaz ve kasik agrisi cekiyorum okadar sisiyorki bisey yiyemiyorum. Istahsizim ben kucuk oldugu icin mide bulantimm as ermem falan yok. Bakalim arife gunu tekrar gidicem nelrer bekliyor bizii...

kızlar benim sabah ishalim geçmiyor yaa. yarın öbür gün okullar açılacak nasıl bineceğim dolmuşa otobüse sabahları yaa mide bulantılarım başladı öğürmekten yemek yapamıyorum. dr normal dedi aslında ama insan korkuyor yine de bir de ilk çocuk. kardeş yok yeğen yok sudan çıkmış balık gibiyim ya hiç bir şey bilmiyorum. Allah tan burası var da sorunlarımızı paylaşıyoruz yoksa kime sorsam aaa benimki şöyle kolaydı hiç zorluk çekmedim bilmemne sanki herşey şeker şerbet oluyor da bir ben böyleyim sanacaktım. seviyorum sizi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…