- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.321
Daha belli degil arife gunu belli olacak benimiinede cok kucuk dedi o kdr. Dr iyi biri onemsiyor ama detay vermiyor sanki. Ne biliyim elimize bi ultrason goruntusu mm si, bisey demekten cekiniyor ve bende heyecandan soramiyorum her gittigimde bisey soyliyip elimi ayagima karistiriyor..;-) mesela genital bolgemde kasinti var sadece o kdr yogun bir enfeksiyon yok anladigim kdrla ama o cok onemsemedi tahlillerini yaptir gel gorelim dedi....[/QUOçi
çifte bayram yaparsınız inş.Güzel haberlerini alırız
Daha belli degil arife gunu belli olacak benimiinede cok kucuk dedi o kdr. Dr iyi biri onemsiyor ama detay vermiyor sanki. Ne biliyim elimize bi ultrason goruntusu mm si, bisey demekten cekiniyor ve bende heyecandan soramiyorum her gittigimde bisey soyliyip elimi ayagima karistiriyor..;-) mesela genital bolgemde kasinti var sadece o kdr yogun bir enfeksiyon yok anladigim kdrla ama o cok onemsemedi tahlillerini yaptir gel gorelim dedi....[/QUOçi
Kızlar sizin beta hcg ler ne kadar yüksek...ya da benimki mi düşük ??
5. haftada 334 çıktı...acaba yanlış giden birşeyler mi var?...
sanmam bazılarının düşük seyrediyor.. sen kürtajdan vazgeçtin sanırım.. kürtajdan sonra hamile kalma olasılığı topiğinde okudum yazını kürtaj için bişeyler sormuşsun..heralde vazgeçtin
kızlar dr dan geliyorum.. karından ultrasonla baktı keseyi gördük minnacık bişe vardı kenara yapışık bi kasılma vardı kalp atışı gibi, dr ben henüz bebek diyemem dedi bişe görmüyorum dedisalı günü tekrar bakalım dedi..
evet cnm aldıramam..istesem de yapamam..çünkü günah çok araştırdım bu bebek istemeden oldu..hala da çok istediğim söylenemez ama Allah ne derse o...oluruna bıraktım herşeyi...
evet cnm aldıramam..istesem de yapamam..çünkü günah çok araştırdım bu bebek istemeden oldu..hala da çok istediğim söylenemez ama Allah ne derse o...oluruna bıraktım herşeyi...
özele yazdım ama burayada yazayım 6+0 haftamız, kese boyutunu söylemedi dr ,sordum normal dedi..ama bebek göremedim dedi,salı günü gel dedi.. yan da kasılma gibi minnacık bişe var ama onun hakkındada yorum yapmadı dr
bence erken canım 7 haftalıkta görülebiliryor kafana takma sen salı günü git bakalım cuma günüde ben gidicem görürüz inş
selam hanımlaaar
uzun zamandır uğrayamadım burayaa
bnde 6+3 üm ama dün gece yine görünmedi bebiş endişelendim :18:
:18:
ttBende 4haftalik hamisimm. Dun son tahlillerimi yaptim bhcg 7500 du dr gayet iyi dedi ama bende iki kese gordu diger kese ikizmi yoksa su kesesimi arife anlicak. Bende 3 gun uyuyamadim 7 aydir istiyordum guzel bi mevsime denk geldi.arife gunu gidip son durumlari ogrenmek icin sabirsizlaniyorum. Esimle gittim keseyi gormeye bi heyecanlandi iki tane diee hepsine beraber gidelim dedi... Dusuk tehlikem var 10.haftaya kdr,bir dusugum daha var kimyasaldi ama cok sukur bunada...
benimkide 4.haftada 216, diğer arkadaşlarınkini okuyunca benimkide baya düşük gibi geldiKızlar sizin beta hcg ler ne kadar yüksek...ya da benimki mi düşük ??
5. haftada 334 çıktı...acaba yanlış giden birşeyler mi var?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?