Nisan 2013 Anneleri

aaa kızlar liste yapmışsınız beni de ekler misinizzzzz??? yaşım 25, sat 2 temmuz, ilk çocuğum olacak, izmirde yaşıyorum, sanırım 9 nisanda doğacak.. beni unutmayın lütfeeen...

kızlar dr dan geliyorum.. karından ultrasonla baktı keseyi gördük minnacık bişe vardı kenara yapışık bi kasılma vardı kalp atışı gibi, dr ben henüz bebek diyemem dedi bişe görmüyorum dedi salı günü tekrar bakalım dedi..

Kızlar sizin beta hcg ler ne kadar yüksek...ya da benimki mi düşük ??
5. haftada 334 çıktı...acaba yanlış giden birşeyler mi var?...

sanmam bazılarının düşük seyrediyor.. sen kürtajdan vazgeçtin sanırım.. kürtajdan sonra hamile kalma olasılığı topiğinde okudum yazını kürtaj için bişeyler sormuşsun..heralde vazgeçtin

evet cnm aldıramam..istesem de yapamam..çünkü günah çok araştırdım bu bebek istemeden oldu..hala da çok istediğim söylenemez ama Allah ne derse o...oluruna bıraktım herşeyi...

canım senin tam olarak kaç hafta, kese kaç mm?

kızlar beta hcg konusunda korkmayın herkesin döllenme zamanına göre farklı oluyor önemli olan günaşırı 2 kat artması, 1000 olduğunda vajinal 5000 olduğunda karından kese gözlenebiliyor

evet cnm aldıramam..istesem de yapamam..çünkü günah çok araştırdım bu bebek istemeden oldu..hala da çok istediğim söylenemez ama Allah ne derse o...oluruna bıraktım herşeyi...

sakın yapma o dediğin şeyi lütfen
ben çok zor sahip oldum bebeğime allah ne güzel size aratmadan vermiş kıymetini bilin

canım sen istemedin ama Allah sana verdi sakın kürtajı düşünme hayatımızda neler olacak neler biticek herseyin bir sebebi vardır bu bebegin sana gelmesininde bir sebebi vardır artık duygularını onu istediğin şeklinde degiştir.o minigin hiç sucu yok istenmeden olan cocukların anneleri genellikle iyiki dogmus diye yorumlar yaparlar inş sende öle olursun canım :) artık istiyosun zaten hcg degerinin düşük cıkması bu kadar kafana taktıgına göre:))

çok doğru bi karar vermişsin.. ben 2 senedir bu bebek için uğrşıyorum. daha önce bi düşüğüm oldu parça kaldı içerde kürtaj oldum.kürtaj o kadar kötü bişey ki!! helede sağlıklı bebeği aldırmak cinayet.. ben bebeğim düştü die kürtaj oldum mecburen ama psikolojik yıkımı çok büyük...

bebeğin hayatına yeni bi anlam getirecek senden ve eşinden bi parça o, minnacık bi umut ..

özele yazdım ama burayada yazayım 6+0 haftamız, kese boyutunu söylemedi dr ,sordum normal dedi..ama bebek göremedim dedi,salı günü gel dedi.. yan da kasılma gibi minnacık bişe var ama onun hakkındada yorum yapmadı dr

bence erken canım 7 haftalıkta görülebiliryor kafana takma sen salı günü git bakalım cuma günüde ben gidicem görürüz inş

selam hanımlaaar

uzun zamandır uğrayamadım burayaa

bnde 6+3 üm ama dün gece yine görünmedi bebiş endişelendim :18:
:18:

bende 6+0 ım bugün gittik görünmedi.. kenarda minnacık bişe var kalp atışı gibi bi kasılma var ama dr bebek görmedim dedi ,o minnacık şeye yaklaştırdı ölçtü biçti, salı gel bence dedi daha bişe yok dedi

Kızlar Allah razı olsun Allah hepinizin bebesini size bağışlasın hep destek oldunuz bana.Biraz duygusalım birkaç gündür.Gurbette bir başıma 5 haftalık gebelikten olsa gerek.
Kızlar başka bir topikte karnımdaki bebeğe bir yazı yazmıştım.Belki görmüşsünüzdür.
Sizle paylaşmak istedim...

Merhaba bebek.
Sana ilk defa burdan sesleniyorum.
Herşeyi biliyoruz aslında değil mi?
Seni öğrendiğimde mutlu olmadım.Seni istemedim.
Babanın çocuk sahibi olma ihtimali %5 idi.
Bende de babanı tanımadan önce kist vardı.
Yani ikimizde sorunluyduk.
Ama evlendik.Hiç korunmadık.
Uzuun bir süre bebeğimiz olmaz diyordum,hatta tedavi olmadan olmaz diyordum..
Bu yüzden korunmadım.Rahattım.
3 ay sonra seni tanıdım.Apansızca geldin.Sevinmeli miydim?-Hayır sevinmedim...
Seni istemediğim halde sana sahip oldum.
Ama üzülmemeliyim değil mi bebek?
Çünkü bu benim hatam.Üzülmeye hakkım yok.Tamamen suçluyum biliyorum....
Annen seni sarıp sana bakabilecek gücü kendinde görmüyor.
Sana bakamamaktan korkuyor.
Açık söyleyeyim bebek (ki sen bunu biliyorsun) sana hazır değildim.
Bu sabah bağıra bağıra ağladım.
Parmağımda yavru muhabbet kuşum vardı bebek.
Ben muhabbet kuşlarını çok severim.
O da daha yavru.Ben ağlayınca sessiz sessiz ötmeye başladı parmağımda.Onu öyle sevdim ki.Küçücük bir kuş o halbuki.Sadece bir kuş...
Onu o kadar sevebiliyorsam belki seni de sevebilirim,sana alışabilirim bebek,ne dersin?
Ne dersin sana bakabilecek miyim?Alışabilecek miyim?
Annen güçlü bir kadın değil bebek.Deli gibi sigara içen bir annen var.Kötü beslenen ve hep umutsuz,hep zayıf olan...
Daha çok çok yenisin.Benim hatam sonucu oradasın.Belki sen de beni sevmiyorsundur?
Haklısın aslında.Kim ister böyle bir anneyi....
Belki benimle kalır,belki doğmadan uçup gidersin bir melekle...
Ama herşeye rağmen seni tanımak iyiydi,güzeldi,değişikti...
Şimdilik hoşçakal bebek...

tt
zuzucum senin sat'ın ne zmandı. benim 11 temmuz dün doktor 4hafta 1günlük dedi. hcg 216 seninkine göre baya düşük.
kimyasal gebelik olduğu ne zaman belli oluyor ya bende çok korkuyorum boş gebelik ya da kimyasal gebelikten.
ikiz bebek de çok hoş olur hayırlısı olsun.

benimkide 4.haftada 216, diğer arkadaşlarınkini okuyunca benimkide baya düşük gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…