Nisan 2013 Anneleri

Hosgeldin aramıza, mutlu bir hamilelik dilerim. 4 hafta erken daha, ben de sadece şişkinlik ve gaz sorunu vardı, ilk defa bugün bas dönmesi oldu. Yani ne zaman başlayacak belirtiler diye merak ediyordum ama sabahı bas dönmesi beni mahvetti her şey sıra ile oluyor canım, kimimizde az kimimizde çok... Paylaşalım burda deneyimlerimizi.

kanamann mı vardıda progesteron başladı canım.birşey olur yada olmaz diyemem.ama kanaman varsa progesteronu kullanman gerekir.bu korkuyla yaşayacağına gidip bir eczaneden alsan daha iyi olmazmı.çok pahalı ilaçlar değil.

bende kimyagerim daha önce süleyman demirel üni. tıp fakültesi biyokimya laboratuarında çalıştım.mesleğimi geç hade.enfeksiyondan bebeğimi kaybettim.atarsın yaparsınlarla.benim gittiğim doktorda bulunduğum yerin en iyi doktoru diyorlardı 150 tl muayene ücreti verdiğim gerizekalının tekiydi.yine de sen bilirsin tabe.ama lökosit mi eritrosit mi 15 ? o değerleri tam bir söylersen daha iyi olur.ben yazdığım değerlerle şuanki doktorum başladı antibiyotik.bitti bile.ve hala sıfırlamadı.

sevgili "naneli_limon", boş gebelikte de aynen hamilelik belirtileri oluyor olmadığını nerden biliyorsun, bunu sen ayırt edemezsin ki. Ay kızdırmayın beni ya gerdiniz haaa, ulen haftaya görecez işte off, benimki daha minicikti ya kesesi bile minicikti:2:

Son düzenleme:
merhaba seker anneler

benim 5 hafta 4. gün bugün sanirim . ben 5 hafta 2 günlükken gittim doktora direk bana sormadan vajinal bakti ve hem keseyi hemde bebegi gördü.

neden vajinal baktirmiyorsunuz ya da baktirdiniz da hala mi görünmedi ?:26:

canım böyle kötü şeyler düşünme Allahın izniyle sağlıklıdır bebeşin.ama negatif düşünüp onuda etkileme.çok geçmiş değilsin.içini rahat tut oldumu.:) Allah sağlıkla bebeğini kucağına nasip etsin inşallah. :)

Kızlar sizin beta hcg ler ne kadar yüksek...ya da benimki mi düşük ??
5. haftada 334 çıktı...acaba yanlış giden birşeyler mi var?...

Canim merhaba... Gercekten yanlis giden biseyler var?? Ya gec dollenme,yada kimyasal gebelik olumlu yanindan bakalim bebek daha kcuk 5 haftalik degil. Dr gittin mi? Satin neydi?

canım ben de 5+2 de karından baktı kese 5 mm embriyo göremedi ama küçüktür dedi, diğer arkadaşları bilmiyorum sen gördüğünde kese ne kadardı?

Kanamam yok tatlim ama onlem amacli yapti kanimca dusuk yaptim 6j ay once kimyasaldi. Bu arada gercekten koktum simdi keske degelerim yanimda olsaydi kelebekcim ama yok yazliga geldim butun tahlillerimi yaptirdim arife gunu gidicez. Isin iyi tarafi minnacik bi kasiti haricinde koku yanma farkli renkte akintilar yok cok sukur tabi korkulcak bisy olmasi yadsinamaz bi gercek. Dr gidene kdr bisey yapamam dr tavsiye etmeden. Sunun surasinda 5 gun sonra dr gidicem. Insallah bi problem saptamaz. Bisey sorucam birde,benim sat 3temmuzdu ben hamile kaldigimi hissedip adetimden 5 gun once kan verdim negatif. Sonrasinda birkez iliski oldu sanirim onda hamile kaldim cunku bebis kucuk dedi dr yada vardida kandami cikmadi? O kandan bir hafta sonra birdaha baktirdim 390,1hafta sonra 7500 simdi beni m minigim kac haftalik ve buiradaki cizelgeyi nasil olmasi gerektigi haftalikmis gibi ayarlauyacagimm cok soru sordum galibga kelebekimm;-)

Canim merhaba... Gercekten yanlis giden biseyler var?? Ya gec dollenme,yada kimyasal gebelik olumlu yanindan bakalim bebek daha kcuk 5 haftalik degil. Dr gittin mi? Satin neydi?

tatlım SAT 2 Temmuz...ayrıca progesteron hormonumda 13 çıkmıştı..normalde 30 falan olması gerekirmiş...

Be
Benim karindan bakip 4 haftalik oldugunu ve kesenin cift oldugunu gordu,dusuk tehlikem oldugu icin vajinal bakmadi. Aride gunu gideicem belki o gun bakar diger kesi net gorebilmesi icin ikiz mi su kesesi mi diye??

tatlım SAT 2 Temmuz...ayrıca progesteron hormonumda 13 çıkmıştı..normalde 30 falan olması gerekirmiş...

Benimde 3 temmuz. Gec dollenme oldugu halde ilk baktirdim 390 ikincisi 7500 cikti belki ikiaz ihtimalimden dolayi yuksek ama seninkide tarihe gore dusuk tatlim sanki. Peki ilk degerin kacti ve dr gitmedin mi bununla ilgili??

canım ben de 5+2 de karından baktı kese 5 mm embriyo göremedi ama küçüktür dedi, diğer arkadaşları bilmiyorum sen gördüğünde kese ne kadardı?

canim burda öle rakam filan vermezler. kan degerimi bile söylemediler

sadece hersey yolundami degilmi onu söylerler.

benimde bakti keseyi ve de bebegi gördü 20 sine randevu verdi kalp atislarini duyariz dedi. o kadar. bende hic sormadim boyutu nedir yok kandegerim nedir filan. kafami bulandirmak istemiyorum

canım bu gün enfeksiyon oldu yarın kese zarar görmüyor.benim enfeksiyonum 13 hafta boyunca tedavi edilmediği için zedelemiş keseyi.o konuda endişe etme.hidrar yolu enfeksiyonundan birşey olacağını sanmıyorum.ama arkadaşa yazdığını okudum düşük tehliken varmış.progesteronu ihmal etme.bir eczaneden mutlaka al.diğer ilaçlarınıda.bende 6.haftada kanama olmuştu ilk gebeliğimde kullanmıştım progesteron.düşüğü önlemek amaçlı o ilaç.folbiol bebeğin gelişimi için.diğeride kan sulandırıcı sanırım onu çok bilmiyorum kullanmadım.

canım bebeğin kaç haftalık olduğuna adet döneminin ilk gününden itibaren karar veriliyor.döllenmeye rahmin hazırlandığı süreç olarak kabul ediliyor.yani döllenmenin olduğu(ilişkiye girdiğini) tarihe değilde son adet tarihinin ilk günü karar veriliyor.döllenmenin olduğu gün bakılırsa o zaman 2 haftalık falan oluyor.ama biyolojik gebelik tarihine göre gebelik hesaplanıyor. ve 40 haftada doğumun gerçekleşmesi bekleniyor.bu sitede ve doktorlarda hesaplarken son adet tarihinin ilk günü gebeliğin başladığı tarih olarak belirleniyor.

soruların sorun değil.kafana takılan şeyler olursa lütfen sor.benim için yardımcı olmak büyük zevk.ilk gebeliğimde bende hiçbirşey bilmiyordum.hatta bebeği kaybedene kadar de pek birşey bilmiyordum.gebelik hakkında.

Be

Benim karindan bakip 4 haftalik oldugunu ve kesenin cift oldugunu gordu,dusuk tehlikem oldugu icin vajinal bakmadi. Aride gunu gideicem belki o gun bakar diger kesi net gorebilmesi icin ikiz mi su kesesi mi diye??

anladim canim. hayirlisi insallah sorunsuz görürsün bebegini

ben niye göremiyorum bebeği yaaaa

keseyi görüyoruz bebek yok diyo dr. anlamadım gittiiiiiiiiiiii

bilemiyorum ki canim. karindan mi bakti seninde

Benimde 3 temmuz. Gec dollenme oldugu halde ilk baktirdim 390 ikincisi 7500 cikti belki ikiaz ihtimalimden dolayi yuksek ama seninkide tarihe gore dusuk tatlim sanki. Peki ilk degerin kacti ve dr gitmedin mi bununla ilgili??

zuzu tatlım 7 temmuzda 334 çıktı.Daha da gitmedim.doktora.senin değer tarihlerini bana yazar mısın lütfen ???

Mrb arkadaşlar offf içimi boş gebelik korkusu sardı perşembeye kadar nasıl beklycem ben?
aynı korku bende de var ya, ne zaman geçecek bilmiyorum
canım 4 haftalıkken düşük tehlikesi olduğunu nasıl anladı doktor? erken değil mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…