Nisan 2013 Anneleri

kızlar bende 2013 nisan anesi olucam inş benimde son adet tarihim 30 haziran ama 29 temmuzda 1 2 damla pembe gördüm sonra 3 4 damla khve sonra doktor gittimde 5.5 hafta hamile olduğumu öğrendim kan değerim 10307 bende ne bulantı var nede baş dönmesi biraz kasık ağrısı ve mide yanması var

tebrik ederim.bendede fazla belriti olmadı hafif geciyor suan.kasık agrıları adet döneminde oldu gecti suan.dr.bu akıntıntılarla ilgili bişey söylemedimi?
yok sölemedi sadece progestan verdi alttan koyuyorum. ben çatlatma iğnesi kullandım 2.iğneden sonra kist oluştu duphaston diye ilaç kuulandım o ay hamile kalmışım meğer.sanırım üstüne gördüm bir sorun olsaydı doktorum sölerdi herhalde demi canım? senin ne kadarlık canım

merhaba nisan 2013 anneleri bende aranıza katıldım umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız.
benim sat 6 temmuz bugün itibariyle 5+1 günlük hamileyim beklenen doğum tarihim de 12 nisan hayırlısıyla.
bu benim 2. gebeliğim ilkini 8+4 ken kalp atışlarının durması sonucu kürtajla aldırmak zorunda kaldım. umarım bu bebeğimi sağlıcakla kucağıma alırım. ilk doktor randevum 17 agustosta ve benim hamileliğe dair göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim yok umarım herşey yolundadır

canım hayırlı olsun. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

kızlar yumutlamagünlerinden sonra kasıklarda agrı,batma şeklindeydi
şuan adetime 5 gün var göbek deligime kadar belli bir bölge genişliyomuş gibi agrıyor..sizdede bu belirtiler oldumu

Ne güzel anlatmissin yawrum yaa allah razi olsun. Arife günü gittigimde insallah daha detaylı müjdeler alirim. Tüm gebelere rabbim sabir we hayirli ewlatlar wersin. Senin asermen bulantın falan warmi? Benim istahszlgm war yada canim ne istiyorsa onu ymk ıstiyrm... Kasik agrim we hemen yorgunlugum war gecmeyen ki teshisli hiperaktifm beni bu minnaktan baska ne zaptedebilrdi ki:-D sükürler olsun...

kızlar benim bugün bulantım iyice çoğaldı berbat bi duygu yaa.. tarhana çorbası yaptım içtim o kesti aklınızda olsun belki sizinde işinize yarar bilerek yaptığım bişe değildi ama bulantıma iyi geldi valla

Canım çok sagollll ama bişeyler sorucam...diğer bebeklerimden farkı betahcgm normal artıyor..doktorumu hemen aradım adet olmadan öğrendiğim icin...10 gun sonra yani adet olmam gereken günden 8 gun sonra bana gel bu arada aspirinine ve ilaçlara devam et panik olma dedi....17 Ağustos'ta randevum var dua edin lütfen aynı acıları yaşamısiz nede olsa...ben Dr a gidene kadar 2 günde 1 beta hcg baktiriyorum ağzım yandı...sizi haberdar edicim...

slm arkadaşlar. bende sata göre bugün 4+4 düm. salı gün randevum var. keseyi görebilirmiyim acaba.
ilk hamileliğim olduğu için mi bilmiyorum çok heyecanlıyım. salı gün bi gelse.

şuan adetime 5 gün var göbek deligime kadar belli bir bölge genişliyomuş gibi agrıyor..sizdede bu belirtiler oldumu

canım bu belirtiler bendede vardı ama benim tedaviyle olduğu için ben ilaçlardan olduğunu düşündüm. senin normal mi? tedavi mi?

canım bende de bu belirtilerden vardı ama benimki tedavi olduğu için ben ilaçlardan olduğunu düşündüm. seninki normal mi, tedavimi.

Be

Benim karindan bakip 4 haftalik oldugunu ve kesenin cift oldugunu gordu,dusuk tehlikem oldugu icin vajinal bakmadi. Aride gunu gideicem belki o gun bakar diger kesi net gorebilmesi icin ikiz mi su kesesi mi diye??

canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
4 haftalıkken kese görünüyomu. ben de merak içindeyim. dr 5. hafta çağırdı.
canım düşük tehlikesi nasıl oluyo. yani nasıl anlıyosunuz. bendede kabızlık ve kasıklarda ağrı varda.

Bu gun benim de ilk kez midem bulandı, ne yapacağımı şaşırdım. Gercekten berbat bisey. Sagolsun esim ekmek arası tuzlu peynir ve maydanoz hazırlayıp verdi. İyi geldi. Ama aklımda bulunsun tarhana. Paylaşım için teşekkürler pembetual.

canım ben topiklerde okudum. maydonoz yemeyin diyorlar. düşük ve erken doğuma sebep oluyomuş allah korusun. sen araştır ondan sonra ye.

Kızlar goguslerimde hassasiyet başladı. Adet olurken bile göğüs ağrım olmazdı. Bi belirti istiyodum oldu :)

iyi akşamlar anne adayları
bir haftadır mide bulantısından mahvoldum
bulantıyı bastırsın diye yediğim herşeyi çıkarıyorum
en güzeli hiç bir şey yememek

canım tarhana mucize gibi geldi bana yaa,
hem mideme sıcak bişiler girdi, hem de sonrasında bulantı yapmadı,
teşekkürlerrrrr

iyi akşamlar anne adayları
bir haftadır mide bulantısından mahvoldum
bulantıyı bastırsın diye yediğim herşeyi çıkarıyorum
en güzeli hiç bir şey yememek

bende hiç bişe yiyemiyorum canım midem bulanmasın diye,
ama yatak başına leblebi yada çubuk koyarsan sabh bulantılarını bastırabilirsin...
pembetualın tarhana fikri de cazip

çubuk kraker ve leblebiyi mutlaka denicem canım . ama toz tarhananın çorbasıyla eskiden beri aram iyi değildir.
bikaç gün ekşi elma iyi gelmişti
şimdi o da çok kötü yapıyo
sabun kokusundan bile rahatsız olmaya başladım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…