- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.361
kızlar bende 2013 nisan anesi olucam inş benimde son adet tarihim 30 haziran ama 29 temmuzda 1 2 damla pembe gördüm sonra 3 4 damla khve sonra doktor gittimde 5.5 hafta hamile olduğumu öğrendim kan değerim 10307 bende ne bulantı var nede baş dönmesi biraz kasık ağrısı ve mide yanması var[/QU
tebrik ederim.bendede fazla belriti olmadı hafif geciyor suan.kasık agrıları adet döneminde oldu gecti suan.dr.bu akıntıntılarla ilgili bişey söylemedimi?
merhaba nisan 2013 anneleri bende aranıza katıldım umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız.
benim sat 6 temmuz bugün itibariyle 5+1 günlük hamileyim beklenen doğum tarihim de 12 nisan hayırlısıyla.
bu benim 2. gebeliğim ilkini 8+4 ken kalp atışlarının durması sonucu kürtajla aldırmak zorunda kaldım. umarım bu bebeğimi sağlıcakla kucağıma alırım. ilk doktor randevum 17 agustosta ve benim hamileliğe dair göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim yok umarım herşey yolundadır
canım bu gün enfeksiyon oldu yarın kese zarar görmüyor.benim enfeksiyonum 13 hafta boyunca tedavi edilmediği için zedelemiş keseyi.o konuda endişe etme.hidrar yolu enfeksiyonundan birşey olacağını sanmıyorum.ama arkadaşa yazdığını okudum düşük tehliken varmış.progesteronu ihmal etme.bir eczaneden mutlaka al.diğer ilaçlarınıda.bende 6.haftada kanama olmuştu ilk gebeliğimde kullanmıştım progesteron.düşüğü önlemek amaçlı o ilaç.folbiol bebeğin gelişimi için.diğeride kan sulandırıcı sanırım onu çok bilmiyorum kullanmadım.
canım bebeğin kaç haftalık olduğuna adet döneminin ilk gününden itibaren karar veriliyor.döllenmeye rahmin hazırlandığı süreç olarak kabul ediliyor.yani döllenmenin olduğu(ilişkiye girdiğini) tarihe değilde son adet tarihinin ilk günü karar veriliyor.döllenmenin olduğu gün bakılırsa o zaman 2 haftalık falan oluyor.ama biyolojik gebelik tarihine göre gebelik hesaplanıyor. ve 40 haftada doğumun gerçekleşmesi bekleniyor.bu sitede ve doktorlarda hesaplarken son adet tarihinin ilk günü gebeliğin başladığı tarih olarak belirleniyor.
soruların sorun değil.kafana takılan şeyler olursa lütfen sor.benim için yardımcı olmak büyük zevk.ilk gebeliğimde bende hiçbirşey bilmiyordum.hatta bebeği kaybedene kadar de pek birşey bilmiyordum.gebelik hakkında.
canım bende 3 bebeğimi kan pıhtılaşmasından dolayı kaybetmiştim.4.de kan sulandırıcı iğneye başladık hanmile olduğumu öğrenir öğrenmez.ve çok şükür 2012 nisan da oğlumu kucağıma aldım.eğer kan pıhtılaşması varsa aspirin yetmiyor canım bende 2 sinde aspirin kullandım ama yine kaybettim.tekrar aynı şeyleri yaşamaman adına lütfen doktorunla bu iğne olayını konuş.9 ay boyunca günde 2 defa kendi kendime iğne vurdum ben.çok şükür ki işe yaradı.buarada ben kendimden şüphe ediyorum.adetim 5 gün geçti.çok korkuyorum hamileyim diye.oğlum daha 4 aylık.geçen sene bu zamanlar aynı heycanları bende yaşıyordum.aynen ramazan ayında hamile olduğumu öğrenmiştim.
kızlar yumutlamagünlerinden sonra kasıklarda agrı,batma şeklindeydi
şuan adetime 5 gün var göbek deligime kadar belli bir bölge genişliyomuş gibi agrıyor..sizdede bu belirtiler oldumu
kızlar yumutlamagünlerinden sonra kasıklarda agrı,batma şeklindeydi
şuan adetime 5 gün var göbek deligime kadar belli bir bölge genişliyomuş gibi agrıyor..sizdede bu belirtiler oldumu
Be
Benim karindan bakip 4 haftalik oldugunu ve kesenin cift oldugunu gordu,dusuk tehlikem oldugu icin vajinal bakmadi. Aride gunu gideicem belki o gun bakar diger kesi net gorebilmesi icin ikiz mi su kesesi mi diye??
kızlar benim bugün bulantım iyice çoğaldı berbat bi duygu yaa.. tarhana çorbası yaptım içtim o kesti aklınızda olsun belki sizinde işinize yararbilerek yaptığım bişe değildi ama bulantıma iyi geldi valla
canım hayırlı olsun. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Bu gun benim de ilk kez midem bulandı, ne yapacağımı şaşırdım. Gercekten berbat bisey. Sagolsun esim ekmek arası tuzlu peynir ve maydanoz hazırlayıp verdi. İyi geldi. Ama aklımda bulunsun tarhana. Paylaşım için teşekkürler pembetual.
kızlar benim bugün bulantım iyice çoğaldı berbat bi duygu yaa.. tarhana çorbası yaptım içtim o kesti aklınızda olsun belki sizinde işinize yararbilerek yaptığım bişe değildi ama bulantıma iyi geldi valla
iyi akşamlar anne adayları
bir haftadır mide bulantısından mahvoldum
bulantıyı bastırsın diye yediğim herşeyi çıkarıyorum
en güzeli hiç bir şey yememek
canım tarhana mucize gibi geldi bana yaa,
hem mideme sıcak bişiler girdi, hem de sonrasında bulantı yapmadı,
teşekkürlerrrrr
bende hiç bişe yiyemiyorum canım midem bulanmasın diye,
ama yatak başına leblebi yada çubuk koyarsan sabh bulantılarını bastırabilirsin...
pembetualın tarhana fikri de cazip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?