- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.381
Bu gun benim de ilk kez midem bulandı, ne yapacağımı şaşırdım. Gercekten berbat bisey. Sagolsun esim ekmek arası tuzlu peynir ve maydanoz hazırlayıp verdi. İyi geldi. Ama aklımda bulunsun tarhana. Paylaşım için teşekkürler pembetual.
Ne güzel anlatmissin yawrum yaa allah razi olsun. Arife günü gittigimde insallah daha detaylı müjdeler alirim. Tüm gebelere rabbim sabir we hayirli ewlatlar wersin. Senin asermen bulantın falan warmi? Benim istahszlgm war yada canim ne istiyorsa onu ymk ıstiyrm... Kasik agrim we hemen yorgunlugum war gecmeyen ki teshisli hiperaktifm beni bu minnaktan baska ne zaptedebilrdi ki:-D sükürler olsun...
canım bende de bu belirtilerden vardı ama benimki tedavi olduğu için ben ilaçlardan olduğunu düşündüm. seninki normal mi, tedavimi.
inşallah güzel haberlerle yazacaksın canım burada.benim bulantı kusmalarım başladı.emedur kullanıyorum.her yemekten önce bir tane alıyorum .buna rağmen kusuyorum.halsizlik ,kokulara karşıda hafif hassasiyetim var.kasıklarım çok ağrımıyor.4.ve 5.haftada kramplar giriyordu yatakdan doğrulurken.şimdi kalmadı.
hiperaktiflik falan kalmıyor canım hamilelikte.tamamen değişiyorsun.duygularında değişme olmaya başladımı.ben geçen hamileliğimde çok sinirliydim şimdilerde daha rahatım.
benimde satım 26 haziran ve 2 yaşında bir oğlum var eşimle pr.tif. kullanarak korunuyorduk. taki 14 ü gecesine kadar ogün bir yanlışlık oldu ve olan oldu. ertesi gün uyandığımda çok fazla akıntım olduğunu farkettim yani yum. günüm olduğunu düşündüm. bu sebepten dolayı, beklenmedik ama sonucu bizi üzmeyecek bir durum oluştu. yani 2. bebeği herkesden çok arzuluyorduk sadece 6 ay 1 sene kadar beklemeyi düşünüyorduk .. eğer olmuşsa yüreğimize hoş gelir. bizi sevindirir. ama yoksa da ertelenmiş planımız devam eder..1 . bebeğim için 1 sene uğraşmıştım.. eğer bu bir keresinde tuttuysa rabbime şükretmekten başka bir şey gelmez elimden.. sanada bebişinle birlikte sağlık diliyorum tatlım.. ben diğerinde 6 ay boyunca istifra etmiştim. inşallah senin rahat bir gebeliğin olur. sıkıntılardan uzak dur... sıkıntı derken olumsuz düşünceleri kastediyorum. sağlıklı günler dilerim tatlım..
kızlar bebeklerınızın kalp atıslarını duydunuzmu ben henuz doktora gıtmedım duyan varsa yazarsa sevınırım
canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
4 haftalıkken kese görünüyomu. ben de merak içindeyim. dr 5. hafta çağırdı.
canım düşük tehlikesi nasıl oluyo. yani nasıl anlıyosunuz. bendede kabızlık ve kasıklarda ağrı varda.
canım tarhana mucize gibi geldi bana yaa,
hem mideme sıcak bişiler girdi, hem de sonrasında bulantı yapmadı,
teşekkürlerrrrr
bende hiç bişe yiyemiyorum canım midem bulanmasın diye,
ama yatak başına leblebi yada çubuk koyarsan sabh bulantılarını bastırabilirsin...
pembetualın tarhana fikri de cazip
canım günaydın sanada iyi gelmesine sevindim.. bende şimdi kalktım hemen tarhanamı yaptım, ben içine karabiber kırmızıbiber felan atıyorum çok çok az kekik inşallah bunlar gebeliğe kötü etki eden şeyler dğeildir..bide sarımsakta koyuyorum..öyle iyi geldiki içime sıcak sıcak çok şükür ilacımı buldum..sabah bulantm vardı yine azaldı tarhanayla...leblebi çubuk felan kar etmedi bana günlerdir
zuzu tatlım 7 temmuzda 334 çıktı.Daha da gitmedim.doktora.senin değer tarihlerini bana yazar mısın lütfen ???
Ooo herkeste yavas yavas ekin etmis bakiyorum gunaydinlar herkese... Butun kizlar topalndik desenizee,super;-) ee sikayeti olan varmii? Benim sikayetim sikayetimin olamamasi,minik herhalde hic bana belirti vermiyorr bu yavluuum:$
kızlar günaydın :d benimde fazla belirtim yok göğüslerde acıma ve sık sık acıkmak dışındaayy ben hala günlük hayatıma devam ed,yorum arkadaşlarım kızıyor yat dnlen diye ama ben fıldır fıldır geziyorum dikkat etmem lazım bu aralar kalp atışını dinlemeye gidicem Allahımın izniyle bi duysam daha bir rahatlıcam hepimizin bebeğini Allahım korusun amin:)) ya kızlar ben üstüne gördüm herhal adet tarihimde çok az pembe ve kahfe gördüm 3 4 damla doktorum bununla ilgili bişi demedi sadece 5.5 haftalık hamile oldumu söledi kötü bişi olsa sölerdi herhalde değilmi?
senin ne kadarlık canım ben hamile olduğumu öğrenmeden adet tarihimden 1 gün önce oldu ayyy ben yatamıyorum ya doktorda bişi demeyinceak şimdi kokrtum en iyisi kendimyormayayımCanım benimde oldu bı kere az bişey kırmızı geldi sonra bı kaç kere kahverengi geldi.dusuk tehlikesi olma ihtimaline karsı yattım sürekli.bu sırada regl sancısı gibi sancımda oldu.
senin ne kadarlık canım ben hamile olduğumu öğrenmeden adet tarihimden 1 gün önce oldu ayyy ben yatamıyorum ya doktorda bişi demeyinceak şimdi kokrtum en iyisi kendimyormayayımcanım ya senin ara ara batmaların oluyormu benim azaldı gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?