Nisan 2013 Anneleri

Canım maydonozun hamilelere yasak olduğunu duymuştum bı Dr.a sor istersen.

inşallah güzel haberlerle yazacaksın canım burada.benim bulantı kusmalarım başladı.emedur kullanıyorum.her yemekten önce bir tane alıyorum .buna rağmen kusuyorum.halsizlik ,kokulara karşıda hafif hassasiyetim var.kasıklarım çok ağrımıyor.4.ve 5.haftada kramplar giriyordu yatakdan doğrulurken.şimdi kalmadı.

hiperaktiflik falan kalmıyor canım hamilelikte.tamamen değişiyorsun.duygularında değişme olmaya başladımı.ben geçen hamileliğimde çok sinirliydim şimdilerde daha rahatım.

selam kızlar bende 7 haftalık hamıleyım aranıza yenı katılıyorum.benıde aranıza alırsanız cok sevınırım.sılzere bırde sorum olacak böbrek tası olupda hamıle olan varmı aranızda.sımdıden tesekkurler

kızlar bebeklerınızın kalp atıslarını duydunuzmu ben henuz doktora gıtmedım duyan varsa yazarsa sevınırım

Duygu degisimi oldu evet gerginim... Uzatip kaprise donusturmuyorum ama gecen hafta esim iliskiye girmek istedi israr edince sicak basti sinirle buz gibi suyin altina girdim yikandim cikamadim ama oracikta titreme tuttu sitmadan bir saat kurtulamadim aglayarak kitlendim esimcarsafa sarif yanima iuzandi beni isitmak icin ama bana dokunmani istemiyorum diee agladim feryat figan. Sabah bu nasil oldu yaa die kendime sasirdim ama bana uyasak oldugu icin yogun tepki verdim. Ilk gebeligmde iliski sonrasi kanamayla düsük yaptm. Bu konuda hassasim 10. Haf.kdr yasak. Bu isime geldgndn dgl cok sewiyorum istyrm ama akillandim. Bu arada ben kasik agrisi safhasndym galiba kusmak icn erken ama baş donmesi yorgunluk hat safhada...

selam canım benımde son adetım 26 hazıran.sende hamılesın degılmı merak ettımde.

kızlar bebeklerınızın kalp atıslarını duydunuzmu ben henuz doktora gıtmedım duyan varsa yazarsa sevınırım

Hosgeldin dorti...ben dha ilk defa gittim ve keseyi gorduk daha cok minikmis hakkinda pek bisey ogrenemedik yanlisca iki tane kese goruyorum desi. Ne oldugunu gormek icin arife günü gdcgm dr.a... Sanirm o günde duyamaycgm minnak oldugunda ancak 5 haftalk olurum heralde,aslinda sat 3temmuz ama adetime yakin yumurtlamisim herhalde beklemiyordum mucize oldu,ee 7ay bekleyince... Ama müths bır duygu bu,kalp atislarini düsünemyrm ...

Yok agridan kanamadn dgl öncesinde kimyasal düsük yaptm ne olur ne olmz dedi,düsük yapmak icin lekelenmenin kirmizi kana dönüsmesi gerek cok sükür öyle bi sikayetm olmasada dr sansa birakmylm dedi,hersey yasak. Yillik iznimi aldim yazliktym deniz yasak,iliski yasak,ayakta uzun kalmak,uzanmak,yasakladi hepsini sadece otrdgm yrdn ymk yapiyorm.

Sudenaz bu arada benim kesemi karindan 3,5 haftalikken gordu hemde ikisinide vajinadan bakmiyor dusuk riskinden dolayi. Seninki hayli hayli gorunur. Ama edr dinle tabi 5.hafta gidersen daha cok bilgi verir her hafta bir gelisme oluyor minnoslardaa...

canım günaydın sanada iyi gelmesine sevindim.. bende şimdi kalktım hemen tarhanamı yaptım, ben içine karabiber kırmızıbiber felan atıyorum çok çok az kekik inşallah bunlar gebeliğe kötü etki eden şeyler dğeildir..bide sarımsakta koyuyorum..öyle iyi geldiki içime sıcak sıcak çok şükür ilacımı buldum..sabah bulantm vardı yine azaldı tarhanayla...leblebi çubuk felan kar etmedi bana günlerdir

Ooo herkeste yavas yavas ekin etmis bakiyorum gunaydinlar herkese... Butun kizlar topalndik desenizee,super;-) ee sikayeti olan varmii? Benim sikayetim sikayetimin olamamasi,minik herhalde hic bana belirti vermiyorr bu yavluuum:$

canım kekik rahimde acılma yapar aman diyeyim yani kasları gevsetir o yüzden baharatlarda dikkat etmek gerekir kekik yok benim bildiğim kadar.

ben 10 nisanda bekliyorum ama hiç bulantı falan yok benimle aynı günde olan cok kişi var onlarda nasıl durumlar

zuzu tatlım 7 temmuzda 334 çıktı.Daha da gitmedim.doktora.senin değer tarihlerini bana yazar mısın lütfen ???

Heee birdaha gitmedinnn,solesenee bende panik yaptim burda:-D yok yaa kanaman falan yoksa o deger tavan yapmistir da sen nie bu kdr meraksissin bakiyim. Tamam istem disi olmus olabilir ama bak o senoi gayet istiyor ve zamp gibi yapismis. Rabbim birsuru insani bununla sinarken kusura bakma simariklik seninki... Ben 7 ay bekledim olmadi esime artik napalim asilama falan yaptiririz diyorum biranede dusuk yapmistim bu araada... Cok aci! Neyse sen en kisa zamanda dr git tahlillerini yaptir gunah bak ona hakkettigi gibi dogunca coook seeveceksin inan. Benim kan 3 agustos 390 10 agustos 7500 cikti... Dusun seninki kimbilir kactir uzerunden bir ay bir hafta gecmiss... Sikinti yok bu dr tek problem dr gitmeli gelisimini durumunu ogrenmelisin...

Merhaba kızlar,
Bende aranıza yeni katıldım.bayramdan sonraki Çarşamba kese ve kalp atisi icin gidicez doktorumuza.cok korkuyorum hayirlisiyla gozumuzle görsek rahatlicaz.bizimki epey zor oldu tup bebek tedavisiyle.o yüzden cok korkuyorum.ilk günler cok kasık ağrılarım oldu.simdi cok nadir arada kasiklarimda batma gerilme gibi oluyo.bu arada degerlerimiz yüksekti ikiz ihtimalimizde var.
Sizlerde ne gibi belirtiler var?akintiniz var mı?

Ooo herkeste yavas yavas ekin etmis bakiyorum gunaydinlar herkese... Butun kizlar topalndik desenizee,super;-) ee sikayeti olan varmii? Benim sikayetim sikayetimin olamamasi,minik herhalde hic bana belirti vermiyorr bu yavluuum:$

Günaydın canım bendede aynı durum var. Hiç belirti olmayinca da bi garip hissediyorum acaba kötü bişey mi var diye... İlk gebelik olunca böyle oluyor herhalde, yok yere kasiniyo insan:)

kızlar günaydın :d benimde fazla belirtim yok göğüslerde acıma ve sık sık acıkmak dışında ayy ben hala günlük hayatıma devam ed,yorum arkadaşlarım kızıyor yat dnlen diye ama ben fıldır fıldır geziyorum dikkat etmem lazım bu aralar kalp atışını dinlemeye gidicem Allahımın izniyle bi duysam daha bir rahatlıcam hepimizin bebeğini Allahım korusun amin:)) ya kızlar ben üstüne gördüm herhal adet tarihimde çok az pembe ve kahfe gördüm 3 4 damla doktorum bununla ilgili bişi demedi sadece 5.5 haftalık hamile oldumu söledi kötü bişi olsa sölerdi herhalde değilmi?

Canım benimde oldu bı kere az bişey kırmızı geldi sonra bı kaç kere kahverengi geldi.dusuk tehlikesi olma ihtimaline karsı yattım sürekli.bu sırada regl sancısı gibi sancımda oldu.

Canım benimde oldu bı kere az bişey kırmızı geldi sonra bı kaç kere kahverengi geldi.dusuk tehlikesi olma ihtimaline karsı yattım sürekli.bu sırada regl sancısı gibi sancımda oldu.
senin ne kadarlık canım ben hamile olduğumu öğrenmeden adet tarihimden 1 gün önce oldu ayyy ben yatamıyorum ya doktorda bişi demeyinceak şimdi kokrtum en iyisi kendimyormayayım canım ya senin ara ara batmaların oluyormu benim azaldı gibi sanki

5haftalik tahmin ediyorum 10gun sonra gidicez doktora.benimki tup bebek olduğu icin ekstra hassas davranıyoruz tabi ama ilk 3ay riskli donem dikkat etmekte fayda var.yorma kendini fazla ayakta kalma,uzanma vs. Batmalarım benimde azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…