- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.401
tbrk ederim canım 4 ayda gelmiş senin ben 1 sene beklemiştim ama şükürler olsun Allahıma bebeğim gelmiş bende perşembe günü öğrendim 5.5 haftalık olduğunu ve hamile olduğumu doktor söledi bende senin gibiydim halada alışamadım şikayetler herkese göre değişir canım benimde yeni olduğu için bişi diyememki canım benim bulantım falan yok sık sık acıkıyorum ve göğüslerim acıyor bunun dışında rahatım şimdilikmerhaba kızlar :) bu sabah bende hamiş olduğumu öğrendim o kadar değişik duygular içindeyim ki anlatamam çok mutluyum ALLAH olmayanlara da versin inşallah biz mayıs ayında çalışmalara başladık:) bu aya kısmetmiş olmayacak diye o kadar korktum ki şükürler olsun RABBİM bizede nasip etti.daha tecrübeli benden önde giden hamişler neler önerirsiniz şikayetleriniz nelerdir
canım benimde göğüslerim o kadar büyüdü ki normalde çok küçükler bir haftadır aynaya bakıp bakıp seviniyorum:)onun dışında bi sorunum bulantım yok ben bu sabah evde test yaptım yarın da doktoro gidicez inşallah sana doktor kalp atışları için kaçıncı haftada gelmeni söyledi yarına kadar dayanamıcam
Mrb arkadaşlar zaman bir türlü geçmiyor ben bundan yakınıyorum en çok. Şu kalp atışlarını görebilseydik
ayın 9unda gittim 10 gün sonra kalp atışlarına bakıcaz dedi bayram olduğu için cuma gnü gidicem Allahımın izniyle kalp sesini duyucam inşallah canım tahminimce ayın30unda 6 haftalık olucak benimde evet göğüslerim benimde öle oldu normalde çok küçük ağzıma gircekler gibi ama mutluym
kızlar sabah bulantım çok oluyor kusuyorum. bulantı için önerebileceğiniz bir şey var mı ??????
kızlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra kullanmaya başladığı vitamin vb. ilaçlar var mı? doktor bana folibol verdi, siz neler kullanıyorsunuz?
canım ben topiklerde okudum. maydonoz yemeyin diyorlar. düşük ve erken doğuma sebep oluyomuş allah korusun. sen araştır ondan sonra ye.
Canım maydonozun hamilelere yasak olduğunu duymuştum bı Dr.a sor istersen.
canım kekik rahimde acılma yapar aman diyeyim yani kasları gevsetir o yüzden baharatlarda dikkat etmek gerekir kekik yok benim bildiğim kadar.
ben 10 nisanda bekliyorum ama hiç bulantı falan yok benimle aynı günde olan cok kişi var onlarda nasıl durumlar
Hamilelikte kullanılmaması gereken bitkiler
Adaçayı
Ahududu çayı
Aloe
Ananas
Ardıç meyvesi
Arnika
Ayı üzümü
Barut ağacı kabuğu
Civan perçemi
Devedikeni
Ekinezya
Enginar yaprağı
Fesleğen
Hayıt meyvesi
Kekik
Keten tohumu
Kınakına kabuğu
Maydanoz otu ve kökü
Meyan kökü
Mine çiçeği
Sinameki
Tarçın
Tere
Yılan kökü
Zencefil
Zerdeçal
mrb canım benim sat 30 haziran 29 temmuzda çok az kahfe gördüm 1 gün o kadar 5.5 haftalıbebeğim seninescape merhaba sanırım seninle zamanlarımız aynı 24ünde gideceğim bende kontrole. sat ım 11 temmuzdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?