Nisan 2013 Anneleri

merhaba kızlar :) bu sabah bende hamiş olduğumu öğrendim o kadar değişik duygular içindeyim ki anlatamam çok mutluyum ALLAH olmayanlara da versin inşallah biz mayıs ayında çalışmalara başladık:) bu aya kısmetmiş olmayacak diye o kadar korktum ki şükürler olsun RABBİM bizede nasip etti.daha tecrübeli benden önde giden hamişler neler önerirsiniz şikayetleriniz nelerdir

tbrk ederim canım 4 ayda gelmiş senin ben 1 sene beklemiştim ama şükürler olsun Allahıma bebeğim gelmiş bende perşembe günü öğrendim 5.5 haftalık olduğunu ve hamile olduğumu doktor söledi bende senin gibiydim halada alışamadım şikayetler herkese göre değişir canım benimde yeni olduğu için bişi diyememki canım benim bulantım falan yok sık sık acıkıyorum ve göğüslerim acıyor bunun dışında rahatım şimdilik

canım benimde göğüslerim o kadar büyüdü ki normalde çok küçükler bir haftadır aynaya bakıp bakıp seviniyorum:)onun dışında bi sorunum bulantım yok ben bu sabah evde test yaptım yarın da doktoro gidicez inşallah sana doktor kalp atışları için kaçıncı haftada gelmeni söyledi yarına kadar dayanamıcam

bu arada senin adına da çok sevindim bebeğin geldi ya çok şükür ALLAH analı babalı büyütsün inşallah sorunsuz bi gebeliğin olur canım:)

ayın 9unda gittim 10 gün sonra kalp atışlarına bakıcaz dedi bayram olduğu için cuma gnü gidicem Allahımın izniyle kalp sesini duyucam inşallah canım tahminimce ayın30unda 6 haftalık olucak benimde evet göğüslerim benimde öle oldu normalde çok küçük ağzıma gircekler gibi ama mutluym

ya zuzucumm yanlis yazmisim pufff (
7 agustosta 334 cikti...
7 agustostan sonra gitmedim doktora...
brn yurtdisinda yasiorum burda saglik hizmetleri cok pahali ya 2tane test 80 lira..
zuzucum sence 7 agustosa gore iyi bir değer mi? sat 2 temmuzdu..

escape merhaba sanırım seninle zamanlarımız aynı 24ünde gideceğim bende kontrole. sat ım 11 temmuzdu...

kızlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra kullanmaya başladığı vitamin vb. ilaçlar var mı? doktor bana folibol verdi, siz neler kullanıyorsunuz?

canım ben topiklerde okudum. maydonoz yemeyin diyorlar. düşük ve erken doğuma sebep oluyomuş allah korusun. sen araştır ondan sonra ye.

Canım maydonozun hamilelere yasak olduğunu duymuştum bı Dr.a sor istersen.

Evet arkadaslar maydanoz tüketimi hamilelik döneminde ölçülü olmalıymış. Düşük riski olanlar dikkat etmeliyiz. Ama ben zaten 2 dal yedim, çok değil. Paylaşımınız için teşekkürler suudenaz ve alabilda

selAM KIZLAR.. misan anneleri :)) aranızda olmak için ne kadar can atıyorum bi bilseniz:)

size birşey danışacağım,diğer sayfalarda da okudum ama sizden biri denemişse 1. ağızdan duymak isterim..

şimdi şöyle ki;

ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ve günleri değerlemdirmeye çalıştım çok şükür... şimdi sorum yumurtalama günleri bittikten sonra ben yine öylesine bir test yaptım ve 2.çizgide fazlasıyla belirgindi... başka yerlerde ovulasyon testinin bazı durumlarda gebel,ik testinden daha önce sonuç verdiği yazıyor, acaba hamile olablir miyim_

ne dersini<? birazdan kalkıp tekrar tapma istiyorum, tekrar ikinci çizgiyi koyu görürsem umutlanabilir miyim, ne tavsiye edersiniz_

Benim de 10 Nisan bulantı yok sadece 2 sabahtir bas dönmesi oluyor ve çok Sik tuvalete gidiyorum. Bu arada baharat kullanırken doktorunuza danışın. Özellikle düşük riski olanlar bazı baharatları ve bazı bitki çaylarını belli ölçülerde tuketebiliyor ya da tüketmemesin gerekiyor.

Hamilelikte kullanılmaması gereken bitkiler
&#8226;Adaçayı
&#8226;Ahududu çayı
&#8226;Aloe
&#8226;Ananas
&#8226;Ardıç meyvesi
&#8226;Arnika
&#8226;Ayı üzümü
&#8226;Barut ağacı kabuğu
&#8226;Civan perçemi
&#8226;Devedikeni
&#8226;Ekinezya
&#8226;Enginar yaprağı
&#8226;Fesleğen
&#8226;Hayıt meyvesi
&#8226;Kekik
&#8226;Keten tohumu
&#8226;Kınakına kabuğu
&#8226;Maydanoz otu ve kökü
&#8226;Meyan kökü
&#8226;Mine çiçeği
&#8226;Sinameki
&#8226;Tarçın
&#8226;Tere
&#8226;Yılan kökü
&#8226;Zencefil
&#8226;Zerdeçal

Vay vay, faydalı bir paylaşım olmuş canım. Dikkat edelim bunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…