- Konu Sahibi miraclegirl
-
Günaydın kızlar. Bende pazartesi gidecem keseyi görmek için. Pazartesi gittiğimde kan değerim 910 du. Doktorla size ilaç falan verdi mi. Demir ilaçı yada ne bileyim başka bir şey. Bende de henüz bulantı falan yok. Kasık batması arada. inşallah bulanmaz. Yeme alışkanlıklarınızı değiştirdiniz mi. Ben en çok çayı özledim. Normalde çok düşkünüm. Öğrendiğimden beri içmiyorum.
gözün aydın canım,j,kızlar yaaa allah herkese bu güzel duyguyu yaşatır inşallah.kesesiğ bile çok tatlı yavrumunnn.
bende de göğüste şişlik ve hassasiyet dışında hiçbir belirti yok:26: o yüzden endişeleniyorum biraz.Mrb arkadşlar bende mide bulantısı,koku hassasiyeti yok. Sadece göğüslerimde şişlik ve kasıklarda ağrı var biraz ve uykuda oluyor bol bol. Sizler ne alemdesiniz?
Gunaydin aekadaslar aramiza yeni katilanlar olmus onlarada hosgeldiniz
diyorum.rabbim hepimize sorunsuz bir hamilelik gecirtip
yavrularimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasio etsin
ben de 14agustosu iple cekiyorum tup bebek merkezim test tarihinden
21gun sonraya verdi cunku.7.hafta yabi.ama zaman gecmek bilmiyor
surekli evham endise stres merak korku nasil gececek bu 9ay
insallah rahatlarim bir an once kalp atislarini duyup.7.haftadan once kalp atisi
duyulur mu acaba?
canım bende aynıyım, dr a perşembe gidecektim evhamdan p.tesi gittim kan testlerimi yaptırdım..kanım bi tık düşük çıktı b.hcg değerim 224 ten 1568 e çıkmış ..maşallah barekallah...ama stresten uykularım kaçıyor kötü kötü rüylar görüyrum .daha önce bi kaybım oldu ve bu bebek için 2 senedir uğraşıyoruz.eşim varikosel ameliyatı oldu 3. ayda kendilğinden hamile kaldım rabbim daim etsin... yoksa bizde tüp bebek düşünüyorduk şubat tatilinde gitmeyi planlıyorduk..çok şükür kendi geldi bebeğimin .ama dediğin gibi vakit geçmiyor..bende daha ultrasonda görmedm haftaya gel dedi dr um.riskli gebelik olduğndan her hafta gidicem,inşalah sorunsuz geçiririz 9 ayı..bu ay çift yumurtlamıştım benmde ikiz olma durumum var..rabbim sağlıklısını versin ,bir an önce kallp atılarını büyüdüğünü görelim inşallah şu 3 ayı bi atlatalım biraz daha rahatlarız sanki..rabbim 9 . aya sağlıcakla gelmeyi nasip etsin
ay canım sorma bende ilk gittiğim doktordan memnun kalmadım sadece bebek var dedi 2 tane ilaç yazdı biri vitanim biri kan hapı bende dedim ki ben folik asit kullanıyorum çok güzel dedi bir ay sonraya ultrason günü al dedi ve gönderdi beni çok sinir oldum son adet tarihimi bile sormadı bebeğin ne kadarlık olduğunu bile söylemedi şimdi doktor bulma telaşındayım küçük bir ilçede yaşıyorum 2 tane kadın doğumcu var yaşadığım yerde biri ilk gittiğim zaten olmadı yakın ilçelerdeki doktorları araştıracağım artık 7 haftalık falan olduğunda kalp atışlarını duymak için doktora gitmem lazım zaten.kızlar bende 5haftalık hamileyim gün itibariyle..şuan tek derdim 9ayımı geçirebileceğim bir doktor bulmak.şuan gittiğim doktor pek içime sinmedi.bilmiyorum benmi çok şey bekliyorum.sizden doktora ilk gittiğiniz muayenede yaşadıklarınızı öğrenmek istiyorum,neler yaptı neler söyledi doktorunuz..şimdiden teşekkürler..
ay canım sorma bende ilk gittiğim doktordan memnun kalmadım sadece bebek var dedi 2 tane ilaç yazdı biri vitanim biri kan hapı bende dedim ki ben folik asit kullanıyorum çok güzel dedi bir ay sonraya ultrason günü al dedi ve gönderdi beni çok sinir oldum son adet tarihimi bile sormadı bebeğin ne kadarlık olduğunu bile söylemedi şimdi doktor bulma telaşındayım küçük bir ilçede yaşıyorum 2 tane kadın doğumcu var yaşadığım yerde biri ilk gittiğim zaten olmadı yakın ilçelerdeki doktorları araştıracağım artık 7 haftalık falan olduğunda kalp atışlarını duymak için doktora gitmem lazım zaten.
canım bende aynıyım, dr a perşembe gidecektim evhamdan p.tesi gittim kan testlerimi yaptırdım..kanım bi tık düşük çıktı b.hcg değerim 224 ten 1568 e çıkmış ..maşallah barekallah...ama stresten uykularım kaçıyor kötü kötü rüylar görüyrum .daha önce bi kaybım oldu ve bu bebek için 2 senedir uğraşıyoruz.eşim varikosel ameliyatı oldu 3. ayda kendilğinden hamile kaldım rabbim daim etsin... yoksa bizde tüp bebek düşünüyorduk şubat tatilinde gitmeyi planlıyorduk..çok şükür kendi geldi bebeğimin .ama dediğin gibi vakit geçmiyor..bende daha ultrasonda görmedm haftaya gel dedi dr um.riskli gebelik olduğndan her hafta gidicem,inşalah sorunsuz geçiririz 9 ayı..bu ay çift yumurtlamıştım benmde ikiz olma durumum var..rabbim sağlıklısını versin ,bir an önce kallp atılarını büyüdüğünü görelim inşallah şu 3 ayı bi atlatalım biraz daha rahatlarız sanki..rabbim 9 . aya sağlıcakla gelmeyi nasip etsin
evet canım gittim dün dr çok küçük olmasına rağmen keseyi gördük kan verdim kan değerim 4980 çıktııı 2 hafta sonra tekrar gidicem kalp atışlarını duymaya
Mrb arkadşlar bende mide bulantısı,koku hassasiyeti yok. Sadece göğüslerimde şişlik ve kasıklarda ağrı var biraz ve uykuda oluyor bol bol. Sizler ne alemdesiniz?
aminnnncanım allah daim etsin bu mutluluğumuzu allah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgünevlatlar nasip etsin bizlere
canım sen ikin ci kanın kaç gün sonra verdinki.ilk bhcg den sonra
ne güzel görmüşsünüz miniğinizin kesesini ayşem, darısı kalp atışlarını da sağlıkla duymaya inşAllah
vee darısı başımıza, artık içimde olduğunu bi görsem
aynen aynen, bel ağrısı ve gögüs sızlaması olmsa hamile olduğumuzu anlamıcaz :44: doktor bana hcg seviyesi 10.000i geçtikten snra hamilelikten kaynaklanan mide bulantıları ve başdönmelerinin başlayabilceğini söyledi, bu da yaklaşık 6 haftaya denk geliyo, önceki bulantılar mide hassasiyetinden kaynaklanırmış, hamilelikle alakalı değilmiş, yaniii bizim gidişhatlar normalmiş naneli limon
kaç gün aralıkla test yaptırdın da 224ten 1568 çıkması düşük geldi canım, 6gün gibi bi zaman varsa eğer, gayet normal gibi.
kötü düşünmeyin arkadaşlarım, dünya dua üstüne, bol bol dua okuyalım bebişlerimize
ay canım sorma bende ilk gittiğim doktordan memnun kalmadım sadece bebek var dedi 2 tane ilaç yazdı biri vitanim biri kan hapı bende dedim ki ben folik asit kullanıyorum çok güzel dedi bir ay sonraya ultrason günü al dedi ve gönderdi beni çok sinir oldum son adet tarihimi bile sormadı bebeğin ne kadarlık olduğunu bile söylemedi şimdi doktor bulma telaşındayım küçük bir ilçede yaşıyorum 2 tane kadın doğumcu var yaşadığım yerde biri ilk gittiğim zaten olmadı yakın ilçelerdeki doktorları araştıracağım artık 7 haftalık falan olduğunda kalp atışlarını duymak için doktora gitmem lazım zaten.
aminnnn
17. gün 224 tü, 3 gün sonra 1568 çıkmış düşük mü?
yok yaaa normal gibi ama yinede çok bilemedim.benim mesela 273 tü 5-6 gün sonra 4980 çıktııı
canım ilk testi adetmden 1 gün önce yaptırdım 13. gün cuma günü 224 ,3 gün sonra yine gittim pazartesi günü 1568 çıktı dr çok iyi olduğunu çok yükseldiğini söyledi, çift yumurtladığım için ikiz olma durumu var ..seninkide çok yükselmiş maşallah..böyle devam etsin yaa kucağımıza alalım o günler gelsin
17. gün 224 tü, 3 gün sonra 1568 çıkmış düşük mü?
amin canım inşallah hayırlısıyla dünyaya getirmeyide nasip etsin bende adetimden 3 güğn önce kan verdim 273 çıktı.benim bebek biraz hızlı galibaa.aman ayyy şu bulantılarda başlasa keşke hamile olduğumuzu hissetsekkk.çok kötüymüş ama olsun yaaa bebeklerimizin cilvesi oda
yok canım düşük değil sanki, doktor 2 günde bir iki katına çıkması normal olan demişti bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?