Nisan 2013 Anneleri

Selam Kızlar Cuma günü 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim BHGC 233,92 çıktı kese görünmediği için dış gebelik olma ihtimaline karşı doktorum pazar günü tekrar test yaptırmamı istedi Bugün takrar BHCG yaptırdım sonuç 651,32 olunca bende aranıza katılayım dedim :))Cuma günü kesemizi görücez inşallah :)

canım benimki tüp bebek. pazartesi doktor hamilesin dedi gönderdi. bana hiçbir bilgi vermedi. hiç bir yasak söylemedi. istediğini yiyebilirsin dedi okadar.
eşimde beni hiç kıpırdatmıyor. sürekli yatıyorum. sadece yemek ve wc kalkıyorum. benimde işime geliyo çünkü çok halsizlik var. bide kasıklarda batma ve ağrı var.
sen yasakların içine uzanmak ta yazmışsınya, uzanmak zararlı mı canım?

Lenacim merhaba... Anladigim kdrla benim giibi gec dollenme seninkide benimde oyle tarih ve degerlerimiz cok yakin tatlim. Sikayetinde yoksa gec dollenmedir o yukselmistir bu gune kdr. 1500 u gecmistir ve yarin dr gitsen kesin kese gorunur haftasini soyler dr.un. Bu arada gec dollenme yasayan anne adaylarinin genellikle kizi olurmus bakalim kismett;-)

En iyisini yapiyorsun cnm yat dinlen surekli. Bu arada uzanmak yatmak anlamida degil yuksekteki biseye uzanip almaya calismaktan bahsediyorum kesinlikle tehlikeli. Hic gerek yok oyle atraksiyonlara pasa pasa yatarim kolay gelmedi yavrum bana... Hele sen dahada dikkat et tup bebek ne kdr mesaggatlidir. Sonuna kdr kaprisimizi yapalim hak ediyoruzz...;-)

En iyisini yapiyorsun cnm yat dinlen surekli. Bu arada uzanmak yatmak anlamida degil yuksekteki biseye uzanip almaya calismaktan bahsediyorum kesinlikle tehlikeli. Hic gerek yok oyle atraksiyonlara pasa pasa yatarim kolay gelmedi yavrum bana... Hele sen dahada dikkat et tup bebek ne kdr mesaggatlidir. Sonuna kdr kaprisimizi yapalim hak ediyoruzz...;-)

canım hayırlı olsun biz seninle aynıyız. bende tüp bebek. salı gün randevum var. heralde kese görecez. bayramdan sonra çarşambada kalp atışı duyacaz inşallah.
benim değerimde yüksek 13. gün 811, 15 gün 2292. ama doktor bişey söylemedi. bakalım hayırlısı.
senin değerin kaçtı.
benimde hala kasık ağrı ve batmalar oluyor. bugün sabah ağrıdan erkenden uyandım.
benim sat 11 temmuz. transfer 24 temmuz.
seninki kaç.

mrb canım benim sat 30 haziran 29 temmuzda çok az kahfe gördüm 1 gün o kadar 5.5 haftalıbebeğim senin
ben yanlış anladım galiba canım benim sat 11 temmuzdu...

arkadaşlar merhaba, ben de 2 gün önceöğrendim tam 5 haftalık hamileyim... ilk bebeğimiz... Allah hepimize sağlıkla nasip etsin..
tebrik ederim aramıza hoşgeldin.

senide tebrik ederim canım... bende cuma günü öğrendim 4haftalık olduğunu hgc 216 idi. bende de kese görünmedi ama dış gebelik tehlikesinden söz etmedi doktor, daha doğrusu hiç bişeyden söz etmedi. cımbızla aldım lafları resmen 2 hafta sonra gel dedi.
zaten çok korkuyodum dış gebelik ya da boş kese olmasından iyice tedirgin oldum şimdi, bu kese tam olarak kaçıncı haftada görünüyo bilen var mı?

5haftalik tahmin ediyorum 10gun sonra gidicez doktora.benimki tup bebek olduğu icin ekstra hassas davranıyoruz tabi ama ilk 3ay riskli donem dikkat etmekte fayda var.yorma kendini fazla ayakta kalma,uzanma vs. Batmalarım benimde azaldı

ay arkadaşlar neden uzanma diyorsunuz. beni korkutmayın. ben 1 aydır uzanıyorum. iyi değilmiymiş. allah aşkına bişey söyleyin. oturayım mı?

canım çok teşekkür ederim. ben yanlış anlamışım.

ay arkadaşlar neden uzanma diyorsunuz. beni korkutmayın. ben 1 aydır uzanıyorum. iyi değilmiymiş. allah aşkına bişey söyleyin. oturayım mı?

Albilda arkadasımız "uzanma"yi bir seye uzanmak olarak kullanmış, yatıp uzanmak değil suudenaz. Korkma hemen öyle

Son düzenleme:
Albilda arkadasımız "uzanma"yi bir seye uzanmak olarak kullanmış, yatıp uzanmak değil suudenaz. Korkma hemen öyle

canım teşekkür ederim. yanlış anlamışım. 4 yıldır binbir zorlukla bulunca diken üzerindeyim. herşeyden korkuyorum.
eşim rahat ol diyo ama ben kalp atışını duyunca rahatlıycam heralde.
benim sat 11 temmuz. 22 ağustosta duyarmıyız ki.

Aman da aman sabırsız annemiz:) rahat ol suudenaz'cim. 22agustos erken gibi geldi bana âm bir sonraki randevuda muhakkak tık tık duyacaksın. Saglicakla kucağına almak da nasip olacak inşallah

kızlar ben hiç meyve yiyemiyorum. siz yiyormusunuz. yemesek ne olur ki?

bende yiyemiyorum öncedende yemezdim zaten hamiş oldum hiç yemiyom...

sudenaz arkadaşm Allah iyiliğini versin çok güldüm yaa.. oturayımmı demişsin çok hoşuma gitti... yanlış anlaşılma olmuş ama hoş olmuş bulantım vardı başım dönüyordu ilaç gibi geldi bana.. bende hep uzanıyorum valla yerimde kalkmıyorum

Canım benim sat 7tem. Transfer 28tem. 11.gun degerim 420 di.dondurulmus transferi yapıldı. 22agustosta kontrolum var.
Benim kasık ağrılarım azaldı ama mide yanması var 2gundur.
Allah emeklerimizin karşılığını verdi tamamına erdirmek nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…