Nisan 2013 Anneleri

bende nisan annesi olucam inşallah.yuppii:)daha çok yeni,4 haftalık.

selam kızlar bende nisan annesiyim hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin allah yaklaşık 4-5 haftalık hamileyim 1 haftadır adet sancısı gibi hafif hafif ağrım oluyor dr a söyledim bişey demedi sizlerde de oluyor mu. gebeliğin başından beri oruçluydum bundan mı oldu bilemiyorum

Canım bende de oldu normalmiş bı cok kiside böyle ağrılar olmuş:)

Burayada yazayımm 5 haftalık hamileymişim kesemizi gördükk 2 hafta sonrada kalp atışları için gidecez

Benim kasık ağrım gecen haftaya kadar devam ediyordu şimdi sadece ara ara kasılmalar var. Sanırım normal bunlar

Canım bende basından beri orucluydum...hatta suan hala orucluyum son 5 gun yinede tutuyorum...;//biliyorum biliyorum...ama hamileyken tutan pek çok arkadasımda vardı açıkcası....ağrılara gelince senle zamanlarımız çok yakın...aynı ağrılar bendede var..hangi hareketleri gun icinde yapmamalı nelere dikkat etmeli insan bilemiyor...rutin ama biraz daha hafif hareket ediyorum açıkcası..bugün çamaşır yıkadım esim ipleri aşağı çekti bende astım mesela...biraz ütü yaptın..aralardada yattım..)Bu arada sen doktora gittinmi...durum nedir?

Kızlar bana da cevap verin kese tam olarak kaçıncı haftada görünüyor bilen yokmu
4-5. haftada görünüyor cevap yazan hanımlardan gördügüme göre. benim bebiş toplu igne başı kadarmış dr göstermiş eşime ben göremedim zaten ultrasonda hiç bişey görünmüyor ama genede duvara astık :)))))))))))

aminnn.benim ara ara oluyor.bu hafta oruç tutamadım ama.

canım bende senin gibiyim gunde 1 kez bulaşık filan yıkıyorum belim agrıyor. eşim yardım ediyor evdeyken. komşularım yastık bile kaldırma diyorlar abarttık baya ilk bebiş olunca ben dr a gittim tes yaptı birde ultrasona girdim ama nokta kadar bişeymiş ben göremedim eşim görmüş dr göstermiş üstünü çizip daha 1 kere gittim haftaya yeniden gel dedi tan göremeyince hafta içi bir gün gidicem inşlh. sen gittin mi dr a görebildin mi

Kızlar bana da cevap verin kese tam olarak kaçıncı haftada görünüyor bilen yokmu

Cnm ben de 7 haftalık hamileyim ben çok erken öğrendim hamileliğimi oyüzden zaman hiç geçmek bilmiyor yaa..Benim 4 haftalıkken görünmüştü kese ama karnımdan görünmedi oyüzden alttan bakmıştı o şekilde gördü..

Merhaba, ben henuz doktora gitmedim yarın gideceğim, adetim 4-5 gün gecikti ama zaten çok da düzenli değildi.. Beni düşündüren son 1 haftadır benim de adet olucakmışım gibi ağrılarım oldu kasıklarımda belimde ara ara geçti, özellikle 1-2 sabah bu sancı rahtsız etti. Çok hafif bulantım var, hamilelik belirtisi midir değil midir bilemiyorum 3-4 gündür içim içimi yedi. Varsa tahminim ve hesaplarımca 3 haftalık falan oluyor. Yarın öğrenirim inşallah :) Eğer testim pozitif çıkarsa ben de sizin gruba dahil olucam sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…