- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.441
Selam kızlar, 21 Temmuz'da 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) istiyorduk ama o alette çift çizgiyi görmemle birlikte korku, heyecan kapladı içimi... Cumartesi kanda test yaptırdım 3900 olduğunu öğrendim o da 3 haftalık yapıyormuş. İlk 3 ay önemli dediler. Bekleyişteyiz :)
arkadaşlar merhaba, ben de 2 gün önceöğrendim tam 5 haftalık hamileyim... ilk bebeğimiz... Allah hepimize sağlıkla nasip etsin..
hemde nasıl.karnım kocaman oldu şimdiden
selam kızlar bende nisan annesiyim hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin allahyaklaşık 4-5 haftalık hamileyim 1 haftadır adet sancısı gibi hafif hafif ağrım oluyor dr a söyledim bişey demedi sizlerde de oluyor mu. gebeliğin başından beri oruçluydum bundan mı oldu bilemiyorum
Allah kucağına almayı nasip etsin...hepimiizinkini yabii
Canım bende de oldu normalmiş bı cok kiside böyle ağrılar olmuş:)
Kızlar bana da cevap verin kese tam olarak kaçıncı haftada görünüyor bilen yokmu
selam kızlar bende nisan annesiyim hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin allahyaklaşık 4-5 haftalık hamileyim 1 haftadır adet sancısı gibi hafif hafif ağrım oluyor dr a söyledim bişey demedi sizlerde de oluyor mu. gebeliğin başından beri oruçluydum bundan mı oldu bilemiyorum
4-5. haftada görünüyor cevap yazan hanımlardan gördügüme göre. benim bebiş toplu igne başı kadarmış dr göstermiş eşime ben göremedim zaten ultrasonda hiç bişey görünmüyor ama genede duvara astık :)))))))))))Kızlar bana da cevap verin kese tam olarak kaçıncı haftada görünüyor bilen yokmu
Kızlar bana da cevap verin kese tam olarak kaçıncı haftada görünüyor bilen yokmu
Canım bende basından beri orucluydum...hatta suan hala orucluyum son 5 gun yinede tutuyorum...;//biliyorum biliyorum...ama hamileyken tutan pek çok arkadasımda vardı açıkcası....ağrılara gelince senle zamanlarımız çok yakın...aynı ağrılar bendede var..hangi hareketleri gun icinde yapmamalı nelere dikkat etmeli insan bilemiyor...rutin ama biraz daha hafif hareket ediyorum açıkcası..bugün çamaşır yıkadım esim ipleri aşağı çekti bende astım mesela...biraz ütü yaptın..aralardada yattım..)Bu arada sen doktora gittinmi...durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?