Nisan 2013 Anneleri

Bu arada nisan anneleri ve hamişliğini yeni öğrenenler hepinizi tebrik ediyorum..
Bu heyecanlı ve uzun yolda bilgi ve tecrübelerimizi paylaşarak oluşabilecek tehlikelere karşı tedbirli olalım..Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alabilmemizi nasip eder inşşş....

Son düzenleme:

Canim açıkcası yastık bile kaldırma abartı olmuş)))ben cuma gunüne randevu aldım doktorumu hamile oldugumu öğrendiğimde telefonla haberdar ettim 10 gun sonra gel dedi..cumaya gittiğimde 4+7 olucak...bakalım...söyle bende mthfr 677 pihtilasma var aspirin kullanıyorum...daha önce 2 bebeğimi kaybettim..bu durumun farkına varılamadigi icin...bu 3. Bebeğim ama daha sağlıklı ilerliyoruz ...beta hcg 1000 olunca çalınalım ultrasonda 5000 civarında abdominal ultrasonda görülüyor diye biliyorum...haberdar et durumundan doktora gidince....

Allah gönlüne göre versin inşallah dahil olursun :)Bu arada evde neden test yapmıyorsun?

Son düzenleme:
Allah gönlüne göre versin inşallah dahil olursun :)Bu arada evde neden test yapmıyorsun?

Sağol canım, ya ne bileyim o ne çıkarsa çıksın güvenmeyeceğim çünkü illa kan testini görmek isteyeceğim :) bugün nöbetçi eczane bulup alayım dedim ama ev işlerinden fırsat bulup çıkamadım dışarı, yarın belli olur artık.

kızlar birde okudugum mesajlarda folik asitten bahsetmişler bana dr vermedi zaten 1 kez gittim dr a. ilaç iğne neler yapılacak ilk haftalarda en ufak bilgim yok.

birde yüz kremi olarak ne kullanıyorsunuz doktor hiç birşey sürme dedi ama benim cildim çok kuru kremsiz tüm yüzüm pul pul döküldü ve dökülen yerler kızardı çirkin bişey oldum konuda açtım ama daha cevap yazan olmadı bildiklerinizi yazarmısınız kızlar çok yardımı olur bana

Kızlar başım ağrıyor bir tane Parol içsem ne olur ki....

Geçmiş olsun cnm ama parol ztn hafif bi ilaç dr lar hamilelere veriyor diye biliyorum ama gene de druna sormak daha garanti olur cnm..ve şimdi araştırdımda netten ilk 3 ayda tavsiye etmiyolar..ilerde de çok nadir durumda örneğin migren gibi baş ağrısı olursa dr a danışarak göbek bağından bebeğe geçmeyen ağrı kesicileri vermesi gerekiyomuş..

Son düzenleme:

evet canım bencede abartı bende güldüm zaten yazdıgın değerleri hiç bilmiyorum ama öğrenicem zamanla sanırım :)dr un bilgisayarına geliyor sonuçlar ayrıntılıda bakmadı zaten. haftaya gittikten sonra yazarım. inşlh sağlıkla kucagımıza alırız.allah bu defa yüzüne bakmış evladınızı size bağışlasın canım inşlh

cnm limon suyu sürsen belki işe yarar? limon suyu nemlendirir diye biliyodum ama....

friendly_84 sağol cnmm alayım bir tane...

cnm limon suyu sürsen belki işe yarar? limon suyu nemlendirir diye biliyodum ama....

friendly_84 sağol cnmm alayım bir tane...

canım limon ellere iyi geliyor ama yüzüm pul pul dökülünce su ile yıkayınca bile yanıyor limon cossss diye yakar sanırım :)

Umarım güzel haberlerle gelirsin ben geçen ay resmen psikolojik hamilelik yaşadım kendimi hamile zannetiğim için 10 gun geçti reglim ardından kan testi yaptırdım sonucu öğrendim ve regl oldum şaka gibiydi :))

Ben ilk hamileliğimde günde bir tane Folic plus içiyordum bu defa gunde 3 dedi sanırım hal emzirdiğim için ama etrafımda doktorun folic vermediği hamile hiç yok keşke arayıp sorsan bebek için öçok önemli..

Cnm folik asit gebelikte çok önemli hemen almaya başlamalısın..Normalde gebelik planlayanlara 3 ay önceden bu ilacı içmesi öneriliyor ama bende hamile olduğumu öğrendiğimde içmeye başladım bebeğin kemik gelişimi için önemliymiş.. Cnm benim dr keseyi ve bebeği gördükten sonra birsürü tahliller istedi yani 6 hafta 3 günlükken benden tahlilleri istedi yaptırdım geçen gün tahlillerimi.. 5 tüp kan aldılar benden 2 tane de idrar tasti istedi..toplamda 16 tane sonuç bekliyorum salı günü sonuçlarım çıkınca dr göstericem inş herşey normaldir..
Kremlerle ilgili hiç bir bilgim yok cnm ben de sorarım dr a gittiğimde merak ettim...

Aminın...haberlerimizi verelim birbirimize...sevgiyle

Cnm benim de içtiğim folik plus kendim almıştım dra sormadan..Sonra drum dediki bu ilaç günde 3 tane içiliyor bunu bitir sana günde 1 tane içilen ilaçtan yazayım dedi..Ben onu alıcam çünkü hiç 3 e tamamlıyamıyorum nedense..O bir tane içilen ilacın adı falbiol diye biliyorum ama gene de sorucam tabi dr.a..

kızlar iyi akşamlar. bende 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu. testte çift çizgiyi görmek heyecanlıydı. ogün kan testi yaptırdım 478 çıktı ve hamilieğim kesinleşti. pazartesi doktora gittim ama cok yeni olduğu için göremedik. hamile olduğumu öğrenmeden 6 gün önce kalça röntgeni çekilmiştim oyüzden çok tedirginim. salı günü tekrar gidicem ve çok heyecanlı ve tedirginim. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bende içmeyi unutunca doktorum üçünü aynı anda içebilirsin dedi haplardan nefret ederim 3 tane içmek çok zorluyor 2 hafta sonra gittiğimde bende sorayım değiştirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…