Nisan 2013 Anneleri

kızlar ben eşimin işi gereği hakkaride yaşıyorum merkezdeyim. ama burda sağlık konularında çok korkuyorum. birde bunları duydum iyice tedirginleştim. ben 2 tüp kan ve idrar testi oldum hamilesin dedi ama degerlerimin iyi yada düşük oldugunu söylemedi zaten 3-5 kişiyi aynı anda alıyorlar. bende acemiyim ilk gebeliğim ve plansız geldi yavrucum. ben olmazsa yarın ya da salı gideyim hemen. başka ne sormam lazım doktora hepsini öğrenmem lazım :2: allah razı olsun kızlar siz bilgi vermeseniz hiç bişey bilmiyordum ya

Çok tebrik ederim cnm..Allah sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..Röntgen olayında drun bişey söylemedi mi ya da sormadın mı?

Umarım güzel haberlerle gelirsin ben geçen ay resmen psikolojik hamilelik yaşadım kendimi hamile zannetiğim için 10 gun geçti reglim ardından kan testi yaptırdım sonucu öğrendim ve regl oldum şaka gibiydi :))

o olay benimde başıma geldi 5-6 ay önce nerdeyse 1 ay gecikmiştim, hamile olduğumu düşünmüyordum zaten ama doktor ilk test yapıyor ya ne olur ne olmaz diye, test sonucumu bile almadan doktordan cıktığım gibi başlamıştı, çok saçma sinir bozucu bir durum :) Valla pozitif çıkmazsa da çok üzülmem aslında olursa olur modundayız zaten yeni yeni düşünmeye başladık bebek işini :) acelem yok şimdilik :) Sen umarım sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına :)

Çok tebrik ederim cnm..Allah sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..Röntgen olayında drun bişey söylemedi mi ya da sormadın mı?

dr. bebeklerin ya hep ya hiç kuralı vardır zarar görmüşse düşer görmemişse devam eder dedi. o tedirginlikten dolayı bir haftadır eşimle kimseye söyleyemedik hamilelği dr da salı günü kontrole gel ondan sonra soylersiniz dedi. heyecanla salı gününü bekliyoruz.

Aminnnnnnn :) Allah herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin ilk hamileliğimde çok sıkıntı yaşadım çok korktum bu defa herşey güzel olsun benim ve mercimeğim için :)

Cnm seni anlıyorum ama bence okdr tedirgin olma çünkü aslında drlar çok gerekli olmayan bazı testleri de veriyolar özellikle özel hastaneler..Bence gerekli gördükleri tahlilleri yapmışlardır sana ama tabi sen gene de sorarsın druna..Değerlerin hakkında isr bi eksiklik görseydi söylerdi diye düşünüyorum demek herşeyini normal gördü..Ztn şu drlar sen sormadıkça bi bilgi vermiyolarki..Dr unu bulmak çok önemli gerçekten ben de bu konuda çok zorlanmıştım Allahtan buldum bitane ben bişey sormadan baştan herşeyi kendi anlatıyor bana sıra gelmiyor yanii o konuda memnunum..

Aslında drun bi bakıma doğru sölemiş ben de bi yerde okuduğumda sağlıksız gebelikler ztn 6. haftaya kdr kendiliğinden düşüyo diye okudum tabi ne kdr doğru bilemem çünkü 6-7 aylık olup durduk yere bebeğin kalbide durabiliyor tabi Allah korusun.. Allah yaşatocaksa hertürlü yaşatır ztn bizim için en hayırlısını bilir oyüzden tevekkül etmekten ve dua etmekten başka çaremiz yok cnm..Allah hepimizin yüzünü güldürür inş..

Kızlar bende bir parfüm var..
İsmi nina ricci 1 haftadır o kokuya sardım,ekşi-tatlı elma kokulu her gece sıkmadan duramiyorumm
parfümü sıkıp gohlaya gohlaya uyuyorum resmen parfüme aşerdim.. :) ilk aşerdiğim şey: parfüm (nina ricci)

Bu da güzelmiş ilk defa duydum valla Dur bakalım daha neler duyucazz:))

ahah nerde sormadan anlatan dr nerdeee.... allah yardım etsin hepimize canım. yarın için randevu aldım hemen gidicem sorularımı sıralıcam hayırlısı inşlh

ayyyy burası daha aktifmiş yaaaa, iyi buraya takılalım madem,
ben de nisan annesi olacağım, 2. bebiş inşalah,
aşırı bulantım ve mide ekşimem var
ama bulantılarım 24 saat sürüyor, yediklerimi çıkarmıyorum ama bu bulantı çok kötü
ilk hamileliğimde bu kadar olmamıştı

Hoşgeldin cnm... Senin 2. bebiş demek tecrübelisin yani sen..Bizim ilk bebiş oyüzden bilgi açlığı var bizde cnm

tecrubeli bir annesin demekki hayırlı olsun canım bebişin :)

Hoşgeldin cnm... Senin 2. bebiş demek tecrübelisin yani sen..Bizim ilk bebiş oyüzden bilgi açlığı var bizde cnm

tecrubeli bir annesin demekki hayırlı olsun canım bebişin :)

öyle tecrübem var çok şükür,yaradanımız önce sağlıklı eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin
gerisine de alışıyor insan bir şekilde
bebek doğınca ilk zamanlar zor oluyor ama sonra yavaş yavaş düzene giriyor her şey

ben hamileliğimi erken öğrendiğim için oruç 1 hafta ancak tuttum
doktor tutma dedi
progestan kullanıyorum
beni mahvetti
oğlumda da kullanmıştım
düşük çıkıyor nedense

Ben çok yaşadım çünkü oyüzden..:)) Ben 20 gün tuttum oruç sonra druma gidince izin vermedi son 10 günü borç yapıcam yani..Neyse çoğunu tutmuştum ztn:))

ben ilk dr a gittigim gun tutmadım alttan bakar diye bir de bugun eşim ağrım olunca tutturmadı. yarın dr a bir sorayımda ona göre tamamlamak istiyorum orucumu adet olmadıgımız için ilk defa tüm tutmuş olacaktım kısmet olmadı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…