Nisan 2013 Anneleri

merhaba kızlar bende yeni hamişim adetimden 4 gün önce yani çarşamba günü öğrendim idrarda perşembe günü kan testi yaptırdım 26 ctesi(dün) yaptırdım 75 sanırım artık sorunsuzca devam eder gebeliğim bugün adet günüydü yarında dr a gideceğim bakalım ne diyecek nasıl yönlendirecek

kızlar bugün aksam üzeri kasığımın sağ tarafında bir ağrı oluştu ara ara bıçak saplanıyor gibi oluyor. sizede oldumu ya da oluyormu ?

İlk haftalar iğne ilaç vs. kullanmamlisin canım. Sadece ve sadece doktorun verdigi ilaçlar kullanılabilir. Ama senin doktorun neden folklor asit önermemiş anlamadım. Benim doktorum daha hamile kalmadan başlattı. İnternetten araştır istersen folklor asitin hamilelik icin önemini.
Bunun dısında kozmetik ürün kullanmıyorum ben, krem tanık vs. Onları alırken hamile olduğunu söyletmelisin ki ona göre satış yapsınlar. Tabi bu benim fikrim, sen yine de araştır. Sevgiler

Sen sor tabi ama bence dr izin vermiyecek ben de tam tutmak istiyorum rahattım çünkü garanti olsun diye başka dr a daha sordum o da aynı şeyi söyleyince vardır bi bildikleri diyerek tutmadım..Ztn gerçekten de şu bikaçgündür mide kazınmaları oluyor az kalıncada içim bi tuhaf oluyor hayırlısı buymuş demekki ne bilimm..:18:

ben pek makyaj yapmam canım anca rimel kalem.. ilaç değilde yüzüm için bir krem istedim hiç birşey sürme leke olur dedi ama yüzüm dalmaçyalı gibi oldu şimdiden benek benek kırmızılıklar kuruluklar filan. yarın bir gideyimde dr a özellikle bunuda sorucam sormadan kullanmam tabi bebegimden önemli değil hiç birşey

bende öyleyim suçlu gibi hissediyor insan oysa herşey bebişler içide bakalım.. benim hiç iştahım yok oruç tutsam da iftarda 1 kepçe çorba yetip artıyor bile. bir de kilo fazlam var zaten çok almam ilerleyen aylarda inşlh

kızlar bugün aksam üzeri kasığımın sağ tarafında bir ağrı oluştu ara ara bıçak saplanıyor gibi oluyor. sizede oldumu ya da oluyormu ?

canım korkma bu ilk haftalarda oluyor bende de bugun vardı öğleden sonra başladı ara ara artıp azalmalar oluyor. artı gaz var bol bol :) gögüslerde hassasiyet genital bölgede de sarı akıntı artışı bunların hepsi minik yaramazlar sayesinde oluyor :)

ılk bebegın cınsıyetı ne canım

meraba arkadaşlar bişey soracaktım bu hamilelik takvimini nasıl yapıyoduk? :26: bide benim satım 18 hazirandı 20.günümde yumurtladım o yüzden bebeğim 1 hafta falan geriden geliyor ben şimdi satıma hangi tarihi yazıcam 24 yada 25 haziranmı yazayımda gebelik zamanım tam olarak çıksın bana yardımcı olursanız çok sevinirim bide mart sonundamı doğacak acaba nisan başımı olurki takvimi yapayımda çıkar inşallah oda :26:

hadi yaa bende şimdilik bişey yok yüzümede gül suyu aldım her sabah buz kalıpları halinde sürersen gül suyunu 15 günde cilt harika oluyomuş denemek lazım bi aslında doğal şeyler en iyisi bu arada bende yüzüme excipal hidronun liposunu kullanıyodum çok güzel bi krem tavsiye ederim

gül suyu doğal bulursam bende deneyeyim belki iyi gelir. benim dr öyle bir korkuttu ki sakın bişey sürme diye kuru soğan gibi geziyorum 3-4 gündür. mide bulantılarım başladı yaglı kokular salça filan dokunuyor. yemek istemiyorum salata meyve en sevdiğim şeyler bu gunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…