- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.501
kızlar birde okudugum mesajlarda folik asitten bahsetmişler bana dr vermedi zaten 1 kez gittim dr a. ilaç iğne neler yapılacak ilk haftalarda en ufak bilgim yok.
birde yüz kremi olarak ne kullanıyorsunuz doktor hiç birşey sürme dedi ama benim cildim çok kuru kremsiz tüm yüzüm pul pul döküldü ve dökülen yerler kızardı çirkin bişey oldum konuda açtım ama daha cevap yazan olmadı bildiklerinizi yazarmısınız kızlar çok yardımı olur bana
ben ilk dr a gittigim gun tutmadım alttan bakar diye bir de bugun eşim ağrım olunca tutturmadı. yarın dr a bir sorayımda ona göre tamamlamak istiyorum orucumu adet olmadıgımız için ilk defa tüm tutmuş olacaktım kısmet olmadı :)))
İlk haftalar iğne ilaç vs. kullanmamlisin canım. Sadece ve sadece doktorun verdigi ilaçlar kullanılabilir. Ama senin doktorun neden folklor asit önermemiş anlamadım. Benim doktorum daha hamile kalmadan başlattı. İnternetten araştır istersen folklor asitin hamilelik icin önemini.
Bunun dısında kozmetik ürün kullanmıyorum ben, krem tanık vs. Onları alırken hamile olduğunu söyletmelisin ki ona göre satış yapsınlar. Tabi bu benim fikrim, sen yine de araştır. Sevgiler
Sen sor tabi ama bence dr izin vermiyecek ben de tam tutmak istiyorum rahattım çünkü garanti olsun diye başka dr a daha sordum o da aynı şeyi söyleyince vardır bi bildikleri diyerek tutmadım..Ztn gerçekten de şu bikaçgündür mide kazınmaları oluyor az kalıncada içim bi tuhaf oluyor hayırlısı buymuş demekki ne bilimm..:18:
kızlar bugün aksam üzeri kasığımın sağ tarafında bir ağrı oluştu ara ara bıçak saplanıyor gibi oluyor. sizede oldumu ya da oluyormu ?
ayyyy burası daha aktifmiş yaaaa, iyi buraya takılalım madem,
ben de nisan annesi olacağım, 2. bebiş inşalah,
aşırı bulantım ve mide ekşimem var
ama bulantılarım 24 saat sürüyor, yediklerimi çıkarmıyorum ama bu bulantı çok kötü
ilk hamileliğimde bu kadar olmamıştı
ben pek makyaj yapmam canım anca rimel kalem.. ilaç değilde yüzüm için bir krem istedim hiç birşey sürme leke olur dedi ama yüzüm dalmaçyalı gibi oldu şimdiden benek benek kırmızılıklar kuruluklar filan. yarın bir gideyimde dr a özellikle bunuda sorucam sormadan kullanmam tabi bebegimden önemli değil hiç birşey
Kizlarrr. Bellim agriyoo cildiricammm yaaaa:-( cokta soguktu bugun ondan mi yuruyusumu abarttim ki acaba???
Kızlar,
bende bugun hamıle oldugumu ogrendım.ustelık bebegın tahmını dogum tarıhı benım dogumgunum,yanı 21 Nısan:)
hadi yaa bende şimdilik bişey yok yüzümede gül suyu aldım her sabah buz kalıpları halinde sürersen gül suyunu 15 günde cilt harika oluyomuş denemek lazım bi aslında doğal şeyler en iyisi bu arada bende yüzüme excipal hidronun liposunu kullanıyodum çok güzel bi krem tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?