Nisan 2013 Anneleri

ben zaten salata hastasıydım haylada öyleyim meyve falanda istiyo canım bazen ham elmayla şeftali özelliklede allaha şükür bulantı yemeklerden tiksinme falan yok bende rahatça yiom istediğimi bi dene bakalım canım bi zararı olmaz nasılsa

ben memleketteyim canım,daha yeni gördüm yazını
hala bişe yok bulantı olarak,başka bi belirti de yok:)
şimdi durup, okul açılınca başlamaz inşallah
belirti olmaması da tuhaf,unutuyorum hamile olduğumu
bu bulantıları arkadaşlarımdan biliyorum,çok kötü gerçekten
inşallah seninde hafif geçer hamileliğin:))

canım sendede mi kimyasal gebelik vardı?benimkide ilk 3ü kimyasal gebelikti.en fazla kan değerim 50di.ama oğlumda kan değerim adet gecikmemden 7 gün sonra baktırdığımda 3472 çıkmıştı.dktra hemen gittiğimde keseyi gördü.bebeğimide ancak 8.haftada görebilmişti.canım benimle aynı şeyleri yaşamışsın her ne sormak istiyorsan seve seve cvp veririm.

kızlar benim 8.günüm geçiyor.korkumdan gidip test yaptıramıyorum pozitif çıkar diye.inş hamile değilimdir.korkudan gözlerime uyku girmiyor.rabbim olmayanlara nasip etsin.çünkü eğer hamileysemm kürtaj bana göre yanlış bişey doğurmak zorunda kalırım:Syakınımda da ne eczane var nede bi sağlık kuruluşu elim deyipte gidemiyorum.nolur beni ferahlatın kızlar yaa hamile olmum.yaa tabi rabbim hakkıma hayırlısını nasip etsin ondan gelene boynumuz kıldan incedir.ama çok zamansız olur eğer hamileysem:S

Ya sürekli gazı olur mü bı insanın dicektim ama oluyo iste:)

canım bende de hem gaz hemde kabızlık problemi var.
ben hayatım boyunca hiç iyi beslenemedim zaten. bari bebişimle iyi besleneyim.
sebze, meyve, baklagil, süt ürünleri,kuruyemiş, bunların hiç biri yok hayatımda.
yarın diyetisyene gidip onun verdiği listeyi uygulayacam inşaallah.
size yazarım verdiği listeyi.

Canım ben daha önce tedavilerin etkisiyle cok kilo almıştım diyestisyenle 15 kilo verdim.sonr tedavime başlarken yani 1 ay önce bıraktım diyetisyeni.1ay daha atlatim iyic netleşsin bende tekrar başlıcam.diyetisyenin 10 kiloyla tamamlanırım sana hamileliği demişti.

kızlar yaaaaa bende çok ciddi kabızlık var hatta yaparken popom kanıyor okadar çok canım açıyyor.karnım sürekli şiş 5 aylık hamile gibi görünüyorum.arada sırada bgulantılarım oluyor.onun dışında pek bi bulantım olmuyor.neden benim miğdem bulanmıyor bir sıkıntımmı var acaba.korkmaya başladımmmmm.kızlar dün akşam canım bir turşu çekti görmeniz lazımmmm

Canım bulantı herkeste olmaz merak etme.

cumartesi günü genital bölgede aşırı yanma ve kaşıntı şikayetiyle doktora tekrar gittim bu arada da kasık ağrılarımın çok olduğunu söyledim ve ultrasonda baktı 4 mm lik minicik bir kese gördük çok şükür. 10 gün sonra kontrolümüz var bakalım hayırlısı olur inşallah. ilgin için teşekkür ederim cnm

günaydın kızlar..cumartesi doktora gittim..karından baktı bebişimiz gözüktü..hatta kalp atısları bile belli belirsiz gözüktü..ama cuma günü gene çağırdı net bi görelim dedi..tarih olarak da aynı tarihi söyledi..bazı tahliller verdi onları yaptırıp gitmemi söyledi..off işyerinden gene izin almakk zorundayım..nefret ediyorum iizn almaktan..hee kızlar birde midemi sordu..dönüyo ama hiç istifra noktasına gelmedim dedim..bi ilaç yazdı yemeklerden yarım saat önce iç dedi..kaç mm oldugunu söylemedi kesenin ama ultrason kağıdında 16,66 mm yazıyo..sanırım buydu kesenin boyutu..
hepimize sağlıklı bir 9 ay diliyorum kızlar :))

Günaydın kızlar, bugün nasiliz bakım?
Bulantılar ne alemde? Haftasonu boyunca yoktum, epey yeni arkadas eklenmiş, öncelikle hamiş olduğunu öğrenen bütün müstakbel anneleri tebrik ediyorum. İki gün sonra kontrole gideceğim ama zaman geçmiyor ki...

Ne guzel canım görmüşsün Allah hayirlisiyla tamamına erdirmek nasip etsin...darısı bizlere?

günaydın herkese ..benim bulantılar akşam çok şiddetleniyor hayatımı zehrediyo...sabahları daha iyiyim sanki.. ay bide biz göreydik bebeği çok korkuyorum görünmedi dedi dr ,sürekli aklımda ya boş gebelikse diye pooofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…