- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.521
gül suyu doğal bulursam bende deneyeyim belki iyi gelir. benim dr öyle bir korkuttu ki sakın bişey sürme diye kuru soğan gibi geziyorum 3-4 gündür. mide bulantılarım başladı yaglı kokular salça filan dokunuyor. yemek istemiyorum salata meyve en sevdiğim şeyler bu gunlerde
ben gebzedeyim canım.ama kaynarcada medicine hospital de neslihan şekere gidiyorum.
annen ve ablanda olmamışsa inşallah sende de olmaz.benim başladı mide bulantılarım.kusmak istemesemde oturduğum yerde geliyor.dün gece ve bu gün sabah kustum(( ilaç kullandığım halde.
geçen gebeliğimde günde 4 kez çıkarıyordum.(( inşallah bu öyle olmaz. ((
Canım çok sagollll ama bişeyler sorucam...diğer bebeklerimden farkı betahcgm normal artıyor..doktorumu hemen aradım adet olmadan öğrendiğim icin...10 gun sonra yani adet olmam gereken günden 8 gun sonra bana gel bu arada aspirinine ve ilaçlara devam et panik olma dedi....17 Ağustos'ta randevum var dua edin lütfen aynı acıları yaşamısiz nede olsa...ben Dr a gidene kadar 2 günde 1 beta hcg baktiriyorum ağzım yandı...sizi haberdar edicim...
bende nisan annesi olucam inşallah.yuppii:)daha çok yeni,4 haftalık.
Ya sürekli gazı olur mü bı insanın dicektim ama oluyo iste:)
canım bende de hem gaz hemde kabızlık problemi var.
ben hayatım boyunca hiç iyi beslenemedim zaten. bari bebişimle iyi besleneyim.
sebze, meyve, baklagil, süt ürünleri,kuruyemiş, bunların hiç biri yok hayatımda.
yarın diyetisyene gidip onun verdiği listeyi uygulayacam inşaallah.
size yazarım verdiği listeyi.
kızlar yaaaaabende çok ciddi kabızlık var hatta yaparken popom kanıyor okadar çok canım açıyyor.karnım sürekli şiş 5 aylık hamile gibi görünüyorum.arada sırada bgulantılarım oluyor.onun dışında pek bi bulantım olmuyor.neden benim miğdem bulanmıyor bir sıkıntımmı var acaba.korkmaya başladımmmmm .kızlar dün akşam canım bir turşu çekti görmeniz lazımmmm
Merhaba dmt. Sat 10 Temmuz ve 3 Ağustos'ta (gecen cuma demişsiniz) adet olman gerekiyordu, o halde adet döngün 25gun. Belki dollenme yeni gerçekleştiği için degerlerin bu sekilde çıktı ve beklemek gerektiği için yeniden çağırdı doktor. Pozitif duşun canım, bebek rahat olsun sen de tabi :)
Canım bulantı herkeste olmaz merak etme.
inşallah öyledir canım arad sırada miğdem bulanıyor biraz rahatlıyorum.demekki bebeğim içimde falan diyoprum.ne saçma düşünceler
günaydın kızlar..cumartesi doktora gittim..karından baktı bebişimiz gözüktü..hatta kalp atısları bile belli belirsiz gözüktü..ama cuma günü gene çağırdı net bi görelim dedi..tarih olarak da aynı tarihi söyledi..bazı tahliller verdi onları yaptırıp gitmemi söyledi..off işyerinden gene izin almakk zorundayım..nefret ediyorum iizn almaktan..hee kızlar birde midemi sordu..dönüyo ama hiç istifra noktasına gelmedim dedim..bi ilaç yazdı yemeklerden yarım saat önce iç dedi..kaç mm oldugunu söylemedi kesenin ama ultrason kağıdında 16,66 mm yazıyo..sanırım buydu kesenin boyutu..
hepimize sağlıklı bir 9 ay diliyorum kızlar :))
Benimde arada yediklerim ağzıma geliyo ama cok sürekli bulantı yok cok sukur.
Ne guzel canım görmüşsün Allah hayirlisiyla tamamına erdirmek nasip etsin...darısı bizlere?
amin canım ALlah razı olsun..ilk kez doktora gittim öğrendikten sonra 2 hafta bekledim..ama tekrar gel muhabbetinden kurtulamadım..
darısı sizlere ne zaman gideceksin doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?