Nisan 2013 Anneleri

Ne Guzel haber bu dmt:) minikinin daha Guzel ve sağlıklı haberlerini alırsın inşallah canım.

Ne Guzel haber bu dmt:) minikinin daha Guzel ve sağlıklı haberlerini alırsın inşallah canım.

çok sağol canım inşallah hepimiz güzel haberlerini alırız. benimki plansız bir gebelikti istenmeyen değil ama vakitsiz oldu bir seferlik bir dikkatsizlik sonucu :))
o yüzden allah biliyor ya pek sevinçli değildim ama keseyi görünce sevgisi kalbimi ısıtıverdi bebeğimin inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz....

Bazılarımız görüyor bazılarımız görmüyor. Stres yapıyoruz görmeyince. Sanki aynı zamanda dollenme gerçekleşmiş gibi. Halbuki miniklerimizi uzuyoruz kendimizi yıpratıyoruz biz sabırsız anneler:) sakın ve sabırlı olmalıyız (diyene bak! Ben de daha görmedim)
Korkma pembetual hersey yolundadir.

Onun da pastada payı varmış, gelivermis minik:) böyle tombaladan çıkan bebek çok sevilirmiş, anne de "iyiki doğurdum" dermiş dmt.

kızlar doktor kontrolüm vardı ve bugün alttan muayene etti ve hamile olduğumu söyledi.ama ben idrar testi yaptığımda negatif çıktı.ama doktor kan testi istedi 1 saat sonra alıcam.ama ben umutlu değilim çünkü hiç bir belirti yok nasıl olur bu böyle...kızlar yardımmmmmm???????

Son adet tarihin nedir?

Ne bulantı var
Ne koku hassasiyeti var
Ne öğürme var
Ne iştahsızlık var
Ne ağızda metal tadı var
Ben gerçekten hamilemiyim?????

Kızlar sağlıklı olsun akıllı uslu olsun. dimi....
Ama kız mı olsun isterdiniz yoksa erkek mi?
Ben bazen kız istiyorum bazen erkek...

Selam arkadaşlar, 8. haftadayım. Geçen haftaya kadar hiç bir belirtim yoktu ne bulantı ne kusma ne başdönmesi sadece ilk dönemlerde biraz kasımlarıma ağrı giriyordu o kadar, geçen hafta ise hormonların artışı ile varolan migrenim tekrar portladı 3-5 yıldır hiç atağım yokken hormonların artışı ile geçen hafta 3 kez oldu. Öldüm öldüm dirildim. Çalıştığım için durum daha da kötü oluyor tabi 9. haftada en üst seviyeye çıkıyormuş hormon sonra da inişe geçiyormuş öyle diyorlar umarım azalır ve olmaz

Sizde var mı bu tarz durum? Migreni olan?

Kızlar sağlıklı olsun akıllı uslu olsun. dimi....
Ama kız mı olsun isterdiniz yoksa erkek mi?
Ben bazen kız istiyorum bazen erkek...

aynen bencede sağlıklı hayırlı bir evlat olsunda en önemlisi o ama bazen hayallere dalıyoruz

eşim kız olsun istiyor bende erkek :) alem vaziyetteyiz hep kız bebek odalarını gösteriyor yok bal kabağı karyola yok peri kızı takımı falan :))))))

canım şu markette satılan pembe gül sularından mı. bide gül suyunu buz kalıbı haline nasıl getirsin.
benim cildim çok kuru nemlendirici lazım banada.

canım bende de çok fazla kabızlık var. butün gün bununla mücadele ediyorum. sabah kalkınca aç karnına 2 bardak ılık su içiyorum. o zaman wc gidebiliyorum. ama hamilelerde ılık su zararı olurmu onu bilmiyorum. internetten araştırdım bulamadım. normal insan için çok faydalıymış.
bide doktorum bana kuru kayısıdan hoşaf yap ılık iç dedi. üşendiğim için hala yapmadım. kuru kayısıyı öyle yiyorum faydası oluyo.
bide kuru siyah erik var. tadım markadan aldım. oda iyi geldi.

benimde 2 gündür migren rahat bırakmıyor düm 1 tane minoset içti ama pekfayda etmedi yatıyorum kalkıyorum geçmiyor .umarım böyle devam etmez.başım ağrıyınca midemde normalden daha fazla bulanıyor

kızlar maşaallah ne kadar artmış sayımız. tüm annelerimizi tebrik ediyorum.allah tamamına erdirsin.
inşallah muhteşem bi hamilelik geçiririz.
aranızda tablo yapmayı bilen varsa bende içini doldurabilirim.
yada hamilelerin ismini listeleyip özele atabilirim.
şubat hamilelerinden kopyalayayım dedim ama olmadı.

bende kayısı erik üzüm armut aklına gelebilicek herşeyi yiyorum günlük 3 lt su içiyorum banamısın demiyor.akşam tuvalete girdim rahat yaptım eşimle ikimiz bi mutlu oldu eşim başladfı öpmeye beniç.artık ayıptır söylemesi ota b-ka seviniyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…