- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.541
cumartesi günü genital bölgede aşırı yanma ve kaşıntı şikayetiyle doktora tekrar gittim bu arada da kasık ağrılarımın çok olduğunu söyledim ve ultrasonda baktı 4 mm lik minicik bir kese gördük çok şükür. 10 gün sonra kontrolümüz var bakalım hayırlısı olur inşallah. ilgin için teşekkür ederim cnm
Ne Guzel haber bu dmt:) minikinin daha Guzel ve sağlıklı haberlerini alırsın inşallah canım.
günaydın herkese ..benim bulantılar akşam çok şiddetleniyor hayatımı zehrediyo...sabahları daha iyiyim sanki.. ay bide biz göreydik bebeği çok korkuyorum görünmedi dedi dr ,sürekli aklımda ya boş gebelikse diye pooofff
çok sağol canım inşallah hepimiz güzel haberlerini alırız. benimki plansız bir gebelikti istenmeyen değil ama vakitsiz oldu bir seferlik bir dikkatsizlik sonucu :))
o yüzden allah biliyor ya pek sevinçli değildim ama keseyi görünce sevgisi kalbimi ısıtıverdi bebeğimin inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz....
kızlar doktor kontrolüm vardı ve bugün alttan muayene etti ve hamile olduğumu söyledi.ama ben idrar testi yaptığımda negatif çıktı.ama doktor kan testi istedi 1 saat sonra alıcam.ama ben umutlu değilim çünkü hiç bir belirti yok nasıl olur bu böyle...kızlar yardımmmmmm???????
Kızlar başım ağrıyor bir tane Parol içsem ne olur ki....
Onun da pastada payı varmış, gelivermis minik:) böyle tombaladan çıkan bebek çok sevilirmiş, anne de "iyiki doğurdum" dermiş dmt.
Ne bulantı var
Ne koku hassasiyeti var
Ne öğürme var
Ne iştahsızlık var
Ne ağızda metal tadı var
Ben gerçekten hamilemiyim?????
Ne bulantı var
Ne koku hassasiyeti var
Ne öğürme var
Ne iştahsızlık var
Ne ağızda metal tadı var
Ben gerçekten hamilemiyim?????
Kızlar sağlıklı olsun akıllı uslu olsun. dimi....
Ama kız mı olsun isterdiniz yoksa erkek mi?
Ben bazen kız istiyorum bazen erkek...
hadi yaa bende şimdilik bişey yok yüzümede gül suyu aldım her sabah buz kalıpları halinde sürersen gül suyunu 15 günde cilt harika oluyomuş denemek lazım bi aslında doğal şeyler en iyisi bu arada bende yüzüme excipal hidronun liposunu kullanıyodum çok güzel bi krem tavsiye ederim
kızlar yaaaaabende çok ciddi kabızlık var hatta yaparken popom kanıyor okadar çok canım açıyyor.karnım sürekli şiş 5 aylık hamile gibi görünüyorum.arada sırada bgulantılarım oluyor.onun dışında pek bi bulantım olmuyor.neden benim miğdem bulanmıyor bir sıkıntımmı var acaba.korkmaya başladımmmmm .kızlar dün akşam canım bir turşu çekti görmeniz lazımmmm
benimde 2 gündür migren rahat bırakmıyor düm 1 tane minoset içti ama pekfayda etmedi yatıyorum kalkıyorum geçmiyor .umarım böyle devam etmez.başım ağrıyınca midemde normalden daha fazla bulanıyorSelam arkadaşlar, 8. haftadayım. Geçen haftaya kadar hiç bir belirtim yoktu ne bulantı ne kusma ne başdönmesi sadece ilk dönemlerde biraz kasımlarıma ağrı giriyordu o kadar, geçen hafta ise hormonların artışı ile varolan migrenim tekrar portladı 3-5 yıldır hiç atağım yokken hormonların artışı ile geçen hafta 3 kez oldu. Öldüm öldüm dirildim. Çalıştığım için durum daha da kötü oluyor tabi9. haftada en üst seviyeye çıkıyormuş hormon sonra da inişe geçiyormuş öyle diyorlar umarım azalır ve olmaz
Sizde var mı bu tarz durum? Migreni olan?
canım bende de çok fazla kabızlık var. butün gün bununla mücadele ediyorum. sabah kalkınca aç karnına 2 bardak ılık su içiyorum. o zaman wc gidebiliyorum. ama hamilelerde ılık su zararı olurmu onu bilmiyorum. internetten araştırdım bulamadım. normal insan için çok faydalıymış.
bide doktorum bana kuru kayısıdan hoşaf yap ılık iç dedi. üşendiğim için hala yapmadım. kuru kayısıyı öyle yiyorum faydası oluyo.
bide kuru siyah erik var. tadım markadan aldım. oda iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?