- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.561
bende kayısı erik üzüm armut aklına gelebilicek herşeyi yiyorum günlük 3 lt su içiyorum banamısın demiyor.akşam tuvalete girdim rahat yaptım eşimle ikimiz bi mutlu oldu eşim başladfı öpmeye beniç.artık ayıptır söylemesi ota b-ka seviniyoruzzz
ay çok güldüm ya. çok yaşa sen. benimkide her akşam yapıp yapmadığımı soruyo. yaptıysam seviniyo.
yarın randevum var. 5+0. acaba keseyemi bakacakki doktor.
valla şu 1 hafya 1 sene gibi geldi. yarın bi olsa.
inşallah herşey yolundadır. dualarınızı eksik etmeyin.
ikiz olup olmadığı belli olurmuki.
canım sen test sonuclarına bak doktor hamilesin dediyse neden panik yapıyosun sen sanslılardansın yani:))
bence kız bebek hamileligi cok zor oluyor erkek bebek kolay oluyor gibi
bana da aynen böyle söylediler canım,
kız bebek hamileliği bulantılı, erkek bebek de daha sakin geçermiş.
bakalım doğru mu? bir kaç ay içinde buradan anlarız inşAllah
aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hastaneyi aradım.yarın kan verecekmiyim.erkenmi geleyim diye. sekreter kan vermiyeceksiniz. kese ve kalp atışına bakılacak dedi.
yav kalp atışı bu kadar erken görülürmü.
merhaba kzılarKızlar sağlıklı olsun akıllı uslu olsun. dimi....
Ama kız mı olsun isterdiniz yoksa erkek mi?
Ben bazen kız istiyorum bazen erkek...
Selam arkadaşlar, 8. haftadayım. Geçen haftaya kadar hiç bir belirtim yoktu ne bulantı ne kusma ne başdönmesi sadece ilk dönemlerde biraz kasımlarıma ağrı giriyordu o kadar, geçen hafta ise hormonların artışı ile varolan migrenim tekrar portladı 3-5 yıldır hiç atağım yokken hormonların artışı ile geçen hafta 3 kez oldu. Öldüm öldüm dirildim. Çalıştığım için durum daha da kötü oluyor tabi9. haftada en üst seviyeye çıkıyormuş hormon sonra da inişe geçiyormuş öyle diyorlar umarım azalır ve olmaz
Sizde var mı bu tarz durum? Migreni olan?
canım bende de çok fazla kabızlık var. butün gün bununla mücadele ediyorum. sabah kalkınca aç karnına 2 bardak ılık su içiyorum. o zaman wc gidebiliyorum. ama hamilelerde ılık su zararı olurmu onu bilmiyorum. internetten araştırdım bulamadım. normal insan için çok faydalıymış.
bide doktorum bana kuru kayısıdan hoşaf yap ılık iç dedi. üşendiğim için hala yapmadım. kuru kayısıyı öyle yiyorum faydası oluyo.
bide kuru siyah erik var. tadım markadan aldım. oda iyi geldi.
aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hastaneyi aradım.yarın kan verecekmiyim.erkenmi geleyim diye. sekreter kan vermiyeceksiniz. kese ve kalp atışına bakılacak dedi.
yav kalp atışı bu kadar erken görülürmü.
kese görülür canım
keseyi görünce ikiz olup olmadığını anlayabilir, (benim olmadığını anlamıştı)
ama pıt pıtlarını duymak için daha erken sanki? ben 6+1de gittiğimde görmüştü kalp atışlarını ama duyamadık, genelde 7.haftadan snra duyulurmuş...
ben de kalp atışı için bu perşembe gideceğim
insan sabırsızlanıyor
aklına neler gelmiyor ki
aynen öyle canım, aklına türlü türlü şeyler geliyor, bir de bende kabus görme olayı başlamıştı, o kadar tedirgindim ki...
ama keseyi bile görmek çok rahatlatmıştı beni, doktorum bebeğin evini kurmuş yerleşmiş gözünaydın diyince, dünyalar benim oldu
bende 6+0 da keseyi gördüm, kenarda yapışık bişe vardı sürekli kasılıyor kalp atışı gibi ama dr bebek görmedim dedi...bende anlamadm neden öyle dedi, su gebeliği olabilir dedi..kaç gündür bende kabuslar içindeyim..
Kızlar sanki bende hiç belirti kalmadı gibi...sanki bebek beni bıraktı gibi hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?