Nisan 2013 Anneleri

ay çok güldüm ya. çok yaşa sen. benimkide her akşam yapıp yapmadığımı soruyo. yaptıysam seviniyo.

yarın randevum var. 5+0. acaba keseyemi bakacakki doktor.
valla şu 1 hafya 1 sene gibi geldi. yarın bi olsa.
inşallah herşey yolundadır. dualarınızı eksik etmeyin.

ikiz olup olmadığı belli olurmuki.

aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hastaneyi aradım.yarın kan verecekmiyim.erkenmi geleyim diye. sekreter kan vermiyeceksiniz. kese ve kalp atışına bakılacak dedi.
yav kalp atışı bu kadar erken görülürmü.

canım sen test sonuclarına bak doktor hamilesin dediyse neden panik yapıyosun sen sanslılardansın yani:))
bence kız bebek hamileligi cok zor oluyor erkek bebek kolay oluyor gibi

bana da aynen böyle söylediler canım,
kız bebek hamileliği bulantılı, erkek bebek de daha sakin geçermiş.
bakalım doğru mu? bir kaç ay içinde buradan anlarız inşAllah

bana da aynen böyle söylediler canım,
kız bebek hamileliği bulantılı, erkek bebek de daha sakin geçermiş.
bakalım doğru mu? bir kaç ay içinde buradan anlarız inşAllah

bulantı işi kişinin vücuduyla ve direnciyle alakalı cnm ben kızıma hamileliğimde hiç bulantım olmadı desem yeridir. allah gönlünüze göre versin

hastaneyi aradım.yarın kan verecekmiyim.erkenmi geleyim diye. sekreter kan vermiyeceksiniz. kese ve kalp atışına bakılacak dedi.

Geç dollenme olmadıysa görülür. Ama ideali 7.hafta ve sonrasında karından ultrasonlar bakılması. Ama doktorlar risk olmasın diye daha erkenden çalınalım ultrasonlar bakabiliyor. Eğer Tık tıklari dinlenmezse sabirsizlanma canım, hersey bebeğin saglıgı icin. Zaten en yakın zamanda tekrar çağırır Guzel haberleri bizimle de paylaşım.

meraba arkadaşlar.ben cuma günü sabah doktora gittim ultrasonda baktık bebişime kesesini gördük kalp atışlarını duyamadık doktorum bi sorun olduğundan değil daha çok erken 10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi.6 haftalık ilk ultrason fotorafını aldım albümüne koydum bebeğimin kalp atışlarınıda hemen duyarız inşallah .Allahım tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın sonuna kadar sağlıklı hayırlı etsin inşallah.amin.

Kızlar sağlıklı olsun akıllı uslu olsun. dimi....
Ama kız mı olsun isterdiniz yoksa erkek mi?
Ben bazen kız istiyorum bazen erkek...
merhaba kzılar
ilk çocuğum oğlan olduğu için kız gönlümden geçiyor
şu mübarek günlerde Allah gönlümüze göre versin
tabi önce sağlıklı olması dileğimiz var

canım benim de var migrenim
ama oğluma hamileyken ilk üç aydan sonra hiç başım ağrımadı hatta emzirirken de ağrımadı
son zamanlarda yine başlamıştı ki yeniden hamile kaldım
hamilelik bana iyi geliyor:)))

canım suyun ne zararı olacak
çok evhamlı olmayın
şu yenir mi bu yenir mi diye
ama maydanoz, nane, hurma, nar, manda yoğurdu gibi besinler özellikle ilk üç ay düşük yaratbiliyor
bunlarda uzak durun
3 aydan sonra hurmaya başlayacağım
hem bebeğe hem doğuma çok iyi oluyor
oğlumu rahat doğurmuştum

kese görülür canım
keseyi görünce ikiz olup olmadığını anlayabilir, (benim olmadığını anlamıştı )
ama pıt pıtlarını duymak için daha erken sanki? ben 6+1de gittiğimde görmüştü kalp atışlarını ama duyamadık, genelde 7.haftadan snra duyulurmuş...

ben de kalp atışı için bu perşembe gideceğim
insan sabırsızlanıyor
aklına neler gelmiyor ki

ben de kalp atışı için bu perşembe gideceğim
insan sabırsızlanıyor
aklına neler gelmiyor ki

aynen öyle canım, aklına türlü türlü şeyler geliyor, bir de bende kabus görme olayı başlamıştı, o kadar tedirgindim ki...
ama keseyi bile görmek çok rahatlatmıştı beni, doktorum bebeğin evini kurmuş yerleşmiş gözünaydın diyince, dünyalar benim oldu

bende 6+0 da keseyi gördüm, kenarda yapışık bişe vardı sürekli kasılıyor kalp atışı gibi ama dr bebek görmedim dedi... bende anlamadm neden öyle dedi, su gebeliği olabilir dedi..kaç gündür bende kabuslar içindeyim..

benim de 6+1 de gördü canım, bir gün minikler için çok büyük vakit biliyorsun, bir daha ki kontrolüne rahatlıkla görünür inşAllah da kabusların biter, yaşadığımdan biliyorum kabus görmek anneyi çok yoruyor...
benimki de kenara yapışık bi haldeydi canım, tutunmak dedikleri şey kenara yapışık olmaları mı acaba? orada yapışmış yıldız gibi yanıp sönüyordu

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım hepinizin gebeliği hayırlı olsun.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi, ben ikinci bebeğime hamileyim,5+5 günlük henüz dr a gitmedim ilkinden deneyimli olduğum için biraz vakit geçsin istedim perşembe günü gidicem,ilkinde feci bulantılarım oldu bunda hiçbir belirti olmadığı için bende şaşkınım bazılarınız gibi inşşallah hep böle berlitisizz geçer dua ediyorum
hepinizi yakından takip edicem iyiki burdasınız,henüz kimseye söylemedik sadece eşim ve ben biliyoruz:))
inş perşembe günü kalp atışlarını duyarız muhtemel doğum tarihim 10 nisan 2013

kizlar sürekli giremiyorum. okumaya calistim biraz. hepinizi öpüyorum.

bende bir kac sabahtir hafif bulantimsi bisi oluyo ama hemen cubuk kraker yiyiorum geciyor.

kabizlik fena. neyseki dün kayisi yedim iki tane. sabahda siz de soda olan mineralli su ictim hemen gittim de hallettim neyseki

esimin gönlünden gecen kiz. insallah allah esimin gönlüne göre verir. benim icin farketmez.

daha simdiden etraftan isim yagiyor. biz hic düsünmemistik.

carsamba günü Tr ye gidicem. birde orda görürüm bebisimi tekrar. aslinda esimi birakip gitmek istemiyorum ama ailemi de görmek istiyorum daha fazla agirlasmadan. insallah doguma gelir onlarda.

iki hafta kadar kalip dönücem.

gögüslerim fena agirlasti. uclari hala hassass. ama neyseki bulantim tam olarak baslamadi. insallah da baslamaz. böle gider. tarhana aklimda.

bunun disinda da sürekli ac im dünyalari yiyorum ama bir saat sonra hemen acikiyorum.,

Allah hepimize kolayliklar verisn bebeklerimize saglikla kavusalim insallah

aslında birisi tablo hazırlasa güzel olur
ben bilmiyorum
bilen biri hazırlsın bence
muhtemel doğum tarihi, cinsiyeti, annenin yaşı felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…