Nisan 2013 Anneleri

aslında birisi tablo hazırlasa güzel olur
ben bilmiyorum
bilen biri hazırlsın bence
muhtemel doğum tarihi, cinsiyeti, annenin yaşı felan

tablo yapmıştı sevgili tuncss,
ama kanaması olduğu için dinlenme wermiş doktor, bi kaç gün uzak kalacak buralardan, gelince devam eder sanırım
burada dualarımızı eksik etmeyelim tuncss'dan...

kızlar bende bugün ikinci kont. gideceğim.sanırım bugün kalp atışlarını duyabileceğiz.insallah.sonucu paylasırım. bide kızlar kabızlık için etkili bir çözüme sahip olanlar varmı ?

kabızlık yükselen progesteron hormonundan kaynaklanıyor, 10. haftadan sonra bu hormon yavaş yavaş düşer
kabızlık da azalır
ama ben genelde kabızlık çeken birisi olarak henüz çözüm bulamadım
yediğim meyvenin kayısın haddi hesabı yok
ama bağırsaklrım çok yavaş çalışıyor

yapcak bişi yok ozaman bol bol su kaysı lifli meyve sbzeye devam.belki biraz rahatlatır:)sağolun.

Tünaydın nisan ayının en güzel anneleri.....

Dün gece aniden çıkış yapmak zorunda kaldım elektrikler kesildi devam edemedim gittim yattım ben de...Sayfaları ancak okuyabildim çok hızlı ilerliyosunuz maşallahh Allah muhabbetimizi artırsın

odyo inşallah güzel sonuçlarla dönersinnn
kızlar oruç tutan var mı ben hala bırakmadım orucumu endişe etmelimiyim acaba

ben tutmuyorum öğrendigim günden beri..çok üzülüyorum ama mide bulantılarım var..bişi içmeyince geçmiyo..doktorlarda önermiyo diye biliyorum.
ama tutabiliyosan ne mutlu sana..

insallah cümlemizin ii sonuçlarını duyarız.sağolasın.valla oruç konusunda bende tutuyordum.ama ozaman hamile olduğumu bilmiyordum.dr.sormadım.ama tutmadım.halsizliliğim.cok oldu.sen dr.danıs istersen.sonucta orucunda kazası var.sen bilirsin.

Ben 21 gün tuttum sonra dr izin vermedi 9 gün borç yapıcam mecburen..Halbuki şikayetimde yoktu tamamlamak istiydrum ama olmadı neyseki tuttuklarım yanıma kar kaldı..İki tane dr a sordum hatta tutmaya devam etmek istiyorum diye ama gebelerde kan şekeri ani yükselip inebiliyomuş oyüzden uzun süre de aç kalınacağı için ikisi de izin vermedi..Ama gerçekten şu bikaç gün de oruçlu olmamama rağmen kendimi sürekli aç hissediyorum sanki midem kazınıyor gibi yani çabuk acıkıyorum..Bebişim yemek istiyor heralde obur bişey olucak sanırım

Son düzenleme:

canım ben 1 haftadır tutamıyorum ama çok baş dönmesi ve mide bulantım olduğundan tedirgin oldum ve bıraktım ayrıca iltihap olduğundan doktor bol su iç dedi oruçluyken içemiyordum rahatsız olmuyorsan ve iftar sahur arası yemen gereken herşeyi yiyebiliyorsan devam edebilirsin bence

ayyyyyyyyy çok uykum var benim yaaa.gözümü açamıyorummm.evime gidip horul horul yatmak istiyorummm.öğlen yemeğinden sonra karnım daha çok şiştiiiii

sadece 1 hafta tuttum oruç
doktorum tutma önermiyorum dedi
ben erken öğrendiğim için doktora da erken gittim
progesteronum düşük oluyor çünkü
iyiki de gitmişim ilaç kullanıyorum

kalp atışını duyan var mı aramızda varsa kaç hafta kaç günlükken duydu acaba benim cuma randevum var 6+5 olacak o gün duyar mıyım acaba diye merak ettim de

kalp atışını duyan var mı aramızda varsa kaç hafta kaç günlükken duydu acaba benim cuma randevum var 6+5 olacak o gün duyar mıyım acaba diye merak ettim de

denissahh bugün duymayı ümit ediyorum.arkadasım 6 hafta içinde duydu.duyabilirsin bence.dr. sorarım bugün kacınca haftada belli olur diye yazarım dönüşte.ok.

denissahh bugün duymayı ümit ediyorum.arkadasım 6 hafta içinde duydu.duyabilirsin bence.dr. sorarım bugün kacınca haftada belli olur diye yazarım dönüşte.ok.

teşekkür ederim sen bugün duyarsan benimde cuma duyma ihtimalim var demektir gerçi bebekten bebeğe değişir ama olsun merak işte

Herkese merhaba :))

Bende nisan ayında anne olacağım inşallah :) Cumartesi günü ilk kontrolümüze gittik ve keseyi gördük. Çok garip bir duyguydu:) Bayramdan sonra da kalp atışlarını duyacağız :)

Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum :)

Kızlar şimdi tahlil sonucumu aldım 7 gün geçti adetim ve beta hcg degerim 15.000 çıktı :S sizce fazla değil mi?? ikiz falan olmasın :S yada mol gebelik :S perşembe günü doktora gidicem çatlarım keseyi görene kadar :S 5-6 haftalık hamileliğe normal mi sizce????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…