Nisan 2013 Anneleri

kızlar benim 8.günüm geçiyor.korkumdan gidip test yaptıramıyorum pozitif çıkar diye.inş hamile değilimdir.korkudan gözlerime uyku girmiyor.rabbim olmayanlara nasip etsin.çünkü eğer hamileysemm kürtaj bana göre yanlış bişey doğurmak zorunda kalırım:Syakınımda da ne eczane var nede bi sağlık kuruluşu elim deyipte gidemiyorum.nolur beni ferahlatın kızlar yaa hamile olmum.yaa tabi rabbim hakkıma hayırlısını nasip etsin ondan gelene boynumuz kıldan incedir.ama çok zamansız olur eğer hamileysem:S

Kızlar ben cok korkuyorum bisey olucak diye bastan 1-2 gun kahverengi akıntım oldu 1haftadir yatıyorum doktorum dusuk tehlikesi oldugundan yatmamı istedi.halen cok korkuyorum

Doğurmak zorunda kalırım demişsin başka bebeğin mi var yeni doğum mu yaptın?

Kızlar şimdi tahlil sonucumu aldım 7 gün geçti adetim ve beta hcg degerim 15.000 çıktı :S sizce fazla değil mi?? ikiz falan olmasın :S yada mol gebelik :S perşembe günü doktora gidicem çatlarım keseyi görene kadar :S 5-6 haftalık hamileliğe normal mi sizce????

canım hakkına hayırlısı olsun ama biz seni nasıl rahatlatalım hamile degilsin desek olmaz hamilesin desek olmaz belirtiler varmı sen onu söyle

benim 10 gün geçtiğinde 11570 çıkmıştı bence normal 30000 lere kadar o haftalar için normal diye biliyorum

Doğurmak zorunda kalırım demişsin başka bebeğin mi var yeni doğum mu yaptın?
evet canım yeni doğum yaptım.10 nisanda.oğlum daha 5 ayın içinde.ve de sezeryanlıyım ben.
canım hakkına hayırlısı olsun ama biz seni nasıl rahatlatalım hamile degilsin desek olmaz hamilesin desek olmaz belirtiler varmı sen onu söyle

belki psikolojiktir ama belirtiler var gibi.sabah hafif bulantım oluıyor.iştahsızım.diğer hamileliğimde olduğu gibi beyaz kesik peynir gibi akıntım var.çok uykum geliyor.yani diğer hamileliğimden tek farkı aşırı mide bulantım yok.diğerinde adet günüm gelmeden bulantılarım başlamıştı ve ben 3 ay serumla gezdim okadar kötüydü yani midem

üvvvv yeniymiş hakketten ama sen doğurana kadar bir yıl geçeçek 14 ay olacak araları.. bence kısa zamanda doktora git içini rahatlat.. belki de yeni doğum yaptığın için henüz adetin düzensiz... geceleri uykusuz kalmaya değer mi canım yaa git öğren rahatla.. bize de haber ver..

yok canım araları tam 1 yaş olacak.çünkü oğlumdada son adet tarihim temmuzdu ve nisanda doğum yaptım.ya sezeryanlı olmasam vede oğlum emiyor olmasa bukadar takmam kafaya ikiz gibi büyür giderler ben nasıl olsa herşeyden elimi eteğimi çektim.ikisi bir büyür o sorun değil yani.doğumdan sonra 2 yada 3 defa adet gördüm 3 üde çok düzenliydi.aynı doğumdan önceki gibi 25 günde bir adet oluyordum.işin enteresan tarafı oğlumdada son adet tarihim 11 temmuz bundada 11 temmuz:Seşim akşam test alıp gelecek yazarım muhakkak sonucunu

kızlar yeni kont. geldim. hersey yolunda Allaha şükür.7 haftalık kalp atışlarını duyduk.güm güm güm cok hızlı:)7 haftada beklenende buymus yoksa baska seylerden süpheleniyorlarmıs.6 haftadan itibaren bi sorun olmazsa kalp atışlarını net olarak duyabiliyorlarmıs denissah bilgin olsun muhtemel seninde duyulacak kont:)insallah.bu arada bi alerji gecirmemişim.oda kedilerden uzak dur.cok ii pişmiş et ye dedi.tehlikeliymiş.hamileliğim için.2 hafta sonra tekrar kont.şimdilik bu kadar.:)) mutluyum kulaklarımda kalp sesi bebişimin..

canım hayırlı uğurlu olsu.rabbim sağsalim kucağınada olmayı nasip etsin inş.yalnız benim oğlumda 8.haftasında duyduk kalp atışlarını.7. haftasında duyamayanlar olur endişelendirmeyelim.

teşekkür ederim canım ayrıca gözün aydın bende biran önce duymak istiyorum şuanda hamileliğim şaka gibi geliyor kalp atışını duyarsam varlığına daha çok inanırım sanırım

canım hayırlı uğurlu olsu.rabbim sağsalim kucağınada olmayı nasip etsin inş.yalnız benim oğlumda 8.haftasında duyduk kalp atışlarını.7. haftasında duyamayanlar olur endişelendirmeyelim.

aman ha benim anlatmak istediğim 7 haftada duyulan kalp atısının gücünü kast ettim yoksa o durumdan duruma değişir.yanlıs anlasılmak istemem dediğin gibi, sağolasın bu arada cümlemizin.

Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum.
Hamileliğimin 6. haftasındayım. Cumartesi günü doktora gittik ve keseyi gördü, şimdilik herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Ama bende göğüslerimdeki dolgunluk dışında hiç bir belirti yok. Ne mide bulantısı, ne tiksinme, ne de başka bir şikayetim yok. Doktor normal olduğunu her hamilenin aynı şeyleri yaşamadığını söyledi. Bunu bende biliyorum ama şikayetlerim olmadığı için henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum :) Aranızda benim gibi olan var mı acaba?

Endiselenme canım. Ben de aynı sekildeyim sadece ekstradan siskinimmmm .

canım dua et belirtin olmasın.mide bulantısı varya insanı yerden yere vuruyor.ben 3 ay serumla gezdim düşün.gören halime acımıştı.3 ayda ben 6 kilo verdim.ve hergün serumla gezdim.rabbim öle bulantıyı düşmanımın bile başına vermesin.sezeryanla doğum yaptım onun acısı bile o mide bulantısının yanında devede kulaktı.o mide bulantılarının yüzünden hamileliğimin sevincini bile yaşayamamıştım.şükret ve dua et sorunsuz bi gebeliğin olması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…