Nisan 2013 Anneleri

Bende aynı durumdayım.bana net bi açıklamada yapmadı dr. Bende korkuyorum normal bir durum mu bu diye

Aman aman çok şükür tabi. Cevabın için teşekkürler :)

hiçbirbelirtisi olmayan arkadaşlar lütfen korkmayın benim arkadaşımda şuan 2 aylık hamile ve şuana kadar hamilelikle ilgili hiçbir belirtisi olmadı.normal yaşantısında devam ediyor.hatta oda dedi kalp atışlarını duymasam hamilelğimden şüphe edicem diye.inş hep böyle sorunsuz devam eder hamileliğiniz.çünkü ben hayatımdan bezmiştim.mide bulantısı iyi bişey sanmayın.o bulantıyı yaşadığınızda hamile olduğumu hissedeceğimde demeyin yaşadığınız an hayattan hatta herkesten bile nefret edeceksiniz.emin olun hamileliğin tadını asla ve asla alamayacaksınız.

benimde saedece halsizlik onun dısında cok nadirdir hatırlaıyorum bile.bence sanslıyız olanlar etrafımda cok zor bir durum ne yiyebiliyor ne içebilir arkadasım.bence dua edelim :)

Bende aynı durumdayım.bana net bi açıklamada yapmadı dr. Bende korkuyorum normal bir durum mu bu diye

Ben doktora sorum gayet normal dedi. Hatta şikayetin olmadığı için çok şanslısın dedi. Bence hiç korkma :) Ben benim gibi olan var mı acaba diye öğrenmek istemiştim. Ham 7. veya 8. haftadan sonra da başlayabiliyormuş mide bulantıları. Ama yorumlara bakacak olursak başlamasa daha iyi gibi :)

benimde saedece halsizlik onun dısında cok nadirdir hatırlaıyorum bile.bence sanslıyız olanlar etrafımda cok zor bir durum ne yiyebiliyor ne içebilir arkadasım.bence dua edelim :)

Benim eski iş arkadaşımda yanımda aylarca mide bulantısı çekmişti. Bende O nun gibi olacağımı sandım heralde, gözümü korkutmuş :) Ama böyle normal hayata devam ederken de hiç hamile gibi hissetmiyorum işte kendimi :)) Gerçi bir kaç aya kalmadan göbüş şişince ister istemez hissedeceğim :)

Bir rivayete göre mide bulantısı çeken annelerin kız bebekleri, bulantısı olmayanların erkek bebekleri olurmuş diye okudum. Hamile kalmadan önce böyle söylentilere hiç inanmasamda şimdi ister istemez acaba doğruluk payı var mıdır diye düşünüyorum.
Aramızda daha önce de anne olanlar vardır. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

walla bende aynı şeyleri duydum hatta hamilelik zor olunca kız kolay olunca erkek benim 2.hamileliğim bende kızımda kusmaktan geberdim walla bunda bişey yok

benim bi sorum olacak sorudan ziyade deneyimlerinize danışmak istiyorum.benim adet tarihim dün geçti.bizde eşimle merak edip gebelik testi yaptık.(bi kaç kere:)her defasında çift çizgi çıktı ama ikincisi çok silikti.her defasında da bu böle oldu.bugün kan verdim.hemşire bana değerlerimin düşük olduğunu bişi diyemiceni perşembe günü tekrar kana bakmamız gerektiğini söledi.umutlansam mı yoksa ....
bunun yanında göğüslerde şişlik ve bel ağrım var.bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum.

ben bulantının rekorunu kırdım.3 ayda 6 kilo verecek kadar hemde.ama oğlum oldu.inanmayın.ama benimki çin takvimine göre doğru çıkmıştı.yalnız çin takviminde yaş hesabı farklıdır ocak ve şubatta doğduysanız yaşınıza 2 ekliceksiniz diğer aylarda doğduysanız 1 ekleyip hamile kaldığınız aya bakacaksınız.kime baktıysak doğru çıkmıştı.ama yaş eklemeyi unutmayın.

Ben de ilk testimi gecikmeden bir gün sonra yapmıştım ve negatif çıkmıştı. Ama içimde bir şeyler olduğunu hissediyordum ve bir kaç gün sabredip yeniden yaptım, bu sefer ikinci çizgi silik olarak çıkmıştı ama vardı, görebiliyordum :) Son olarak gecikmemden 5 gün sonra test yaptım ve iki çizgiyi de gayet net gördüm :)

Eğer gecikmenin ilk gününde ikinci çizgiyi silik olarak bile görebildiysen, benim deneyimime göre hamilesin demektir :))

Tabi bir kaç gün sabredip yeniden test yapmanda fayda var.

kızlar eşim dayanamamış dr dan sıra almış dr a gittim kesemiz oluşmuş yolk keseside mevcut herşey çok güzel dedi dr daha kalp atışı için çok erken dedi 2 hafta sonrasına gün verdi beslenmemi söyledi elevit ve folbiol verdi ağrı kesci içinde minoset günde 3 tane içebilirsin dedi ilk resmimizi alıp geldik bakalım 2 hafta sonra neler olucak
2. gebeliğim ilki o kadar kötü geçtiki 1 hafta hastanede yattım 21 şişe serum yedim 8 kilo vermiştim dünyalar güzeli prensesim oldu şimdi hiçbir şey hissetmiyorum belki kalp atışı başlayınca başlayabilir ama inşallah hiç başlamaz
bel ve karın ağrısı hamile oluncada oluyo belirteyim dedimm

Böylece doğru olmadığı kanıtlanmış oldu :)))) Çin takvimi ablamda yanlış çıktı. Dediğin gibi yaşı doğru hesaplayıp baktığımızda kız çıkıyordu ama ablamın oğlu olmuştu. Benimkinde kız çıkıyor, bakalım ne olacak :)

Hayırlı olsun çok sevindim senin adına :))))
Benim doktorum folikasit dışında herhangi bir ilaç vermedi. 10. haftada vereceğini söyledi. Benim de karın ağrım oluyor ama dediğin gibi normalmiş.

teşekkür ederim whitesheep:)içime biraz su serptin.ay ne zor şeymiş böle beklemek.sürekli yüreğim ağzımda bişi olcak mı diye.kan testi neden düşük olabiilir acaba whitesheep:?

canım kan değerin kaç çıktı bu çok önemli.ayrıca yolunda giden bi gebelikse 48 saatte bir 2 katına çıkması lazım.tekrar kan tahlili yapıp katlanmaya bak canım.ben 3 senesi testlerle geçmiş biri olarak doktora yaptım resmen bu konularda

canım yüzde doksan doğru çıkıyor ama.nerdeyse 20 kişiye baktık 20side doğru tuttu.tabi herşeyi rabbim bilir.

teşekkür ederim whitesheep:)içime biraz su serptin.ay ne zor şeymiş böle beklemek.sürekli yüreğim ağzımda bişi olcak mı diye.kan testi neden düşük olabiilir acaba whitesheep:?

Ben kan testi yaptırmadım hiç. Evde test yaptıktan sonra doktordan randevu aldım ve ultrasonda gebelik kesesini gördük. Kan testi yaptırmaya ihtiyaç duymadım. Bu yüzden bu konuda hiç bir fikrim yok malesef Ama deneyimli olanlar vardır mutlaka

canım hayırlı uğurlu olsun. endişelenme. benim adetim daha hiç gecikmeden değerim 2300 çıktı. bide senin 7 gün geçmiş. her 2 güne bir iki kat artığını hesaplasak normal bence. perşembeye ne kaldı şurda öğrenir rahatlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…