- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.621
Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum.
Hamileliğimin 6. haftasındayım. Cumartesi günü doktora gittik ve keseyi gördü, şimdilik herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Ama bende göğüslerimdeki dolgunluk dışında hiç bir belirti yok. Ne mide bulantısı, ne tiksinme, ne de başka bir şikayetim yok. Doktor normal olduğunu her hamilenin aynı şeyleri yaşamadığını söyledi. Bunu bende biliyorum ama şikayetlerim olmadığı için henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum :) Aranızda benim gibi olan var mı acaba?
Endiselenme canım. Ben de aynı sekildeyim sadece ekstradan siskinimmmm .
canım dua et belirtin olmasın.mide bulantısı varya insanı yerden yere vuruyor.ben 3 ay serumla gezdim düşün.gören halime acımıştı.3 ayda ben 6 kilo verdim.ve hergün serumla gezdim.rabbim öle bulantıyı düşmanımın bile başına vermesin.sezeryanla doğum yaptım onun acısı bile o mide bulantısının yanında devede kulaktı.o mide bulantılarının yüzünden hamileliğimin sevincini bile yaşayamamıştım.şükret ve dua et sorunsuz bi gebeliğin olması için.
Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum.
Hamileliğimin 6. haftasındayım. Cumartesi günü doktora gittik ve keseyi gördü, şimdilik herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Ama bende göğüslerimdeki dolgunluk dışında hiç bir belirti yok. Ne mide bulantısı, ne tiksinme, ne de başka bir şikayetim yok. Doktor normal olduğunu her hamilenin aynı şeyleri yaşamadığını söyledi. Bunu bende biliyorum ama şikayetlerim olmadığı için henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum :) Aranızda benim gibi olan var mı acaba?
Bende aynı durumdayım.bana net bi açıklamada yapmadı dr. Bende korkuyorum normal bir durum mu bu diye
benimde saedece halsizlik onun dısında cok nadirdir hatırlaıyorum bile.bence sanslıyız olanlar etrafımda cok zor bir durum ne yiyebiliyor ne içebilir arkadasım.bence dua edelim :)
Bir rivayete göre mide bulantısı çeken annelerin kız bebekleri, bulantısı olmayanların erkek bebekleri olurmuş diye okudum. Hamile kalmadan önce böyle söylentilere hiç inanmasamda şimdi ister istemez acaba doğruluk payı var mıdır diye düşünüyorum.
Aramızda daha önce de anne olanlar vardır. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bir rivayete göre mide bulantısı çeken annelerin kız bebekleri, bulantısı olmayanların erkek bebekleri olurmuş diye okudum. Hamile kalmadan önce böyle söylentilere hiç inanmasamda şimdi ister istemez acaba doğruluk payı var mıdır diye düşünüyorum.
Aramızda daha önce de anne olanlar vardır. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
benim bi sorum olacak sorudan ziyade deneyimlerinize danışmak istiyorum.benim adet tarihim dün geçti.bizde eşimle merak edip gebelik testi yaptık.(bi kaç kere:)her defasında çift çizgi çıktı ama ikincisi çok silikti.her defasında da bu böle oldu.bugün kan verdim.hemşire bana değerlerimin düşük olduğunu bişi diyemiceni perşembe günü tekrar kana bakmamız gerektiğini söledi.umutlansam mı yoksa ....
bunun yanında göğüslerde şişlik ve bel ağrım var.bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum.
ben bulantının rekorunu kırdım.3 ayda 6 kilo verecek kadar hemde.ama oğlum oldu.inanmayın.ama benimki çin takvimine göre doğru çıkmıştı.yalnız çin takviminde yaş hesabı farklıdır ocak ve şubatta doğduysanız yaşınıza 2 ekliceksiniz diğer aylarda doğduysanız 1 ekleyip hamile kaldığınız aya bakacaksınız.kime baktıysak doğru çıkmıştı.ama yaş eklemeyi unutmayın.
kızlar eşim dayanamamış dr dan sıra almış dr a gittim kesemiz oluşmuş yolk keseside mevcut herşey çok güzel dedi dr daha kalp atışı için çok erken dedi 2 hafta sonrasına gün verdi beslenmemi söyledi elevit ve folbiol verdi ağrı kesci içinde minoset günde 3 tane içebilirsin dedi ilk resmimizi alıp geldik bakalım 2 hafta sonra neler olucak
2. gebeliğim ilki o kadar kötü geçtiki 1 hafta hastanede yattım 21 şişe serum yedim 8 kilo vermiştim dünyalar güzeli prensesim oldu şimdi hiçbir şey hissetmiyorum belki kalp atışı başlayınca başlayabilir ama inşallah hiç başlamaz
bel ve karın ağrısı hamile oluncada oluyo belirteyim dedimm
Ben de ilk testimi gecikmeden bir gün sonra yapmıştım ve negatif çıkmıştı. Ama içimde bir şeyler olduğunu hissediyordum ve bir kaç gün sabredip yeniden yaptım, bu sefer ikinci çizgi silik olarak çıkmıştı ama vardı, görebiliyordum :) Son olarak gecikmemden 5 gün sonra test yaptım ve iki çizgiyi de gayet net gördüm :)
Eğer gecikmenin ilk gününde ikinci çizgiyi silik olarak bile görebildiysen, benim deneyimime göre hamilesin demektir :))
Tabi bir kaç gün sabredip yeniden test yapmanda fayda var.
benim bi sorum olacak sorudan ziyade deneyimlerinize danışmak istiyorum.benim adet tarihim dün geçti.bizde eşimle merak edip gebelik testi yaptık.(bi kaç kere:)her defasında çift çizgi çıktı ama ikincisi çok silikti.her defasında da bu böle oldu.bugün kan verdim.hemşire bana değerlerimin düşük olduğunu bişi diyemiceni perşembe günü tekrar kana bakmamız gerektiğini söledi.umutlansam mı yoksa ....
bunun yanında göğüslerde şişlik ve bel ağrım var.bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum.
Böylece doğru olmadığı kanıtlanmış oldu :)))) Çin takvimi ablamda yanlış çıktı. Dediğin gibi yaşı doğru hesaplayıp baktığımızda kız çıkıyordu ama ablamın oğlu olmuştu. Benimkinde kız çıkıyor, bakalım ne olacak :)
teşekkür ederim whitesheep:)içime biraz su serptin.ay ne zor şeymiş böle beklemek.sürekli yüreğim ağzımda bişi olcak mı diye.kan testi neden düşük olabiilir acaba whitesheep:?
Kızlar şimdi tahlil sonucumu aldım 7 gün geçti adetim ve beta hcg degerim 15.000 çıktı :S sizce fazla değil mi?? ikiz falan olmasın :S yada mol gebelik :S perşembe günü doktora gidicem çatlarım keseyi görene kadar :S 5-6 haftalık hamileliğe normal mi sizce????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?