- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.641
canım yüzde doksan doğru çıkıyor ama.nerdeyse 20 kişiye baktık 20side doğru tuttu.tabi herşeyi rabbim bilir.
canım kan değerin kaç çıktı bu çok önemli.ayrıca yolunda giden bi gebelikse 48 saatte bir 2 katına çıkması lazım.tekrar kan tahlili yapıp katlanmaya bak canım.ben 3 senesi testlerle geçmiş biri olarak doktora yaptım resmen bu konularda[/QUOTE
kan testini sabah yaptırdım .''var da diyemem yok da diyemem değerin biraz düşük çıkmış dediler.yarın test sonçları tam olarak eline geçince sölicekler.yarın öğrendiğimde sölerim.kafamı karıştıran o oldu aslında ne demek yani var da diemem yok da diemem
Bende mide bulantısıyla cinsiyet ilişkisinin doğru olmadığı kanıtlandı demek istemiştim :) Çin takviminde belki de biz bir yanlışlık yapmışızdır. Hani şu otomatik olarak hesaplama yapan çin takvimi programları var ya, onlarda doğru mu çıkıyor acaba yoksa tablodan mı bakmak lazım? Denedin mi hiç?
kızlar yaa moralim çok bozuk bugün kan tahlili yaptırdım değerim 1000 çıktı bana düşük geldi bu değer herkes çok yüksek rakamlardan bahsediyor.nete göre 7 haftalık hamileyim ve değer 1000.bundan önceki hamileliğimde 6+5 günlük hamileyken yaptırmıştım yine 1000di benim değerim hiç 1 sayı bile mi oynamıyor hep aynı değer çıkıyor(
canıım değerin gayet normal.hiçendişelenme.adetinden kaç gün geçti?
sat 25 haziran canım yaa(
sat 25 haziran canım yaa(
eğer bi problem olsaydı değerin 300lerin altında çıkardı.benim arkadaşım da adet olması gereken tarihten 15 gün sonra tahlil yaptırdı 2000 çıkmıştı ve gayet normaldi herşey.eğer için rahat etmicekse ilk tahlilinden 48 saat sonra tekrar yaptır muhtemelen 2000 civarında olmuştur.eminimki geç döllenme vardır
biz otomatik yapmadık canım tablodan yaptık.ben aralık doğumlu olduğum için yaşıma 1 ekleyip bakmıştım.bende yine gecen sene temmuzda hamile kalmıştım oğlan çıktı oğlum oldu:)
Bende mide bulantısıyla cinsiyet ilişkisinin doğru olmadığı kanıtlandı demek istemiştim :) Çin takviminde belki de biz bir yanlışlık yapmışızdır. Hani şu otomatik olarak hesaplama yapan çin takvimi programları var ya, onlarda doğru mu çıkıyor acaba yoksa tablodan mı bakmak lazım? Denedin mi hiç?
hiçbirbelirtisi olmayan arkadaşlar lütfen korkmayın benim arkadaşımda şuan 2 aylık hamile ve şuana kadar hamilelikle ilgili hiçbir belirtisi olmadı.normal yaşantısında devam ediyor.hatta oda dedi kalp atışlarını duymasam hamilelğimden şüphe edicem diye.inş hep böyle sorunsuz devam eder hamileliğiniz.çünkü ben hayatımdan bezmiştim.mide bulantısı iyi bişey sanmayın.o bulantıyı yaşadığınızda hamile olduğumu hissedeceğimde demeyin yaşadığınız an hayattan hatta herkesten bile nefret edeceksiniz.emin olun hamileliğin tadını asla ve asla alamayacaksınız.
mıde bulantısı cok olunca kızmı oluyormus peki.
mıde bulantısı cok olunca kızmı oluyormus peki.
yok canım araları tam 1 yaş olacak.çünkü oğlumdada son adet tarihim temmuzdu ve nisanda doğum yaptım.ya sezeryanlı olmasam vede oğlum emiyor olmasa bukadar takmam kafaya ikiz gibi büyür giderler ben nasıl olsa herşeyden elimi eteğimi çektim.ikisi bir büyür o sorun değil yani.doğumdan sonra 2 yada 3 defa adet gördüm 3 üde çok düzenliydi.aynı doğumdan önceki gibi 25 günde bir adet oluyordum.işin enteresan tarafı oğlumdada son adet tarihim 11 temmuz bundada 11 temmuz:Seşim akşam test alıp gelecek yazarım muhakkak sonucunu
banada bakarmısın canım bende merak ettım.dogum tarıhım 23 eylul 1976 yanı 36 yasındayım
kızlar bende çok soru soruyorum ama napiim ya içim içimi yiyorşimdi adetin üstünden 3 gün geçimişsse değer kaç çııkmalı?
arkadasınızın neyı olacakmıs kızmı erkekmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?