Nisan 2013 Anneleri

canım yüzde doksan doğru çıkıyor ama.nerdeyse 20 kişiye baktık 20side doğru tuttu.tabi herşeyi rabbim bilir.

Bende mide bulantısıyla cinsiyet ilişkisinin doğru olmadığı kanıtlandı demek istemiştim :) Çin takviminde belki de biz bir yanlışlık yapmışızdır. Hani şu otomatik olarak hesaplama yapan çin takvimi programları var ya, onlarda doğru mu çıkıyor acaba yoksa tablodan mı bakmak lazım? Denedin mi hiç?

kızlar yaa moralim çok bozuk bugün kan tahlili yaptırdım değerim 1000 çıktı bana düşük geldi bu değer herkes çok yüksek rakamlardan bahsediyor.nete göre 7 haftalık hamileyim ve değer 1000.bundan önceki hamileliğimde 6+5 günlük hamileyken yaptırmıştım yine 1000di benim değerim hiç 1 sayı bile mi oynamıyor hep aynı değer çıkıyor(

biz otomatik yapmadık canım tablodan yaptık.ben aralık doğumlu olduğum için yaşıma 1 ekleyip bakmıştım.bende yine gecen sene temmuzda hamile kalmıştım oğlan çıktı oğlum oldu:)

canıım değerin gayet normal.hiçendişelenme.adetinden kaç gün geçti?

sat 25 haziran canım yaa(

eğer bi problem olsaydı değerin 300lerin altında çıkardı.benim arkadaşım da adet olması gereken tarihten 15 gün sonra tahlil yaptırdı 2000 çıkmıştı ve gayet normaldi herşey.eğer için rahat etmicekse ilk tahlilinden 48 saat sonra tekrar yaptır muhtemelen 2000 civarında olmuştur.eminimki geç döllenme vardır

üff inşallah öyledir zaten ilk bebeğimi kaybettim 9 haftalıkken o yüzden çok korkuyorum canım inşallah sorun yoktur çarşamba doktora gideceğim ilk muayenem olacak inşallah güzel haberler alırım

biz otomatik yapmadık canım tablodan yaptık.ben aralık doğumlu olduğum için yaşıma 1 ekleyip bakmıştım.bende yine gecen sene temmuzda hamile kalmıştım oğlan çıktı oğlum oldu:)

banada bakarmısın canım bende merak ettım.dogum tarıhım 23 eylul 1976 yanı 36 yasındayım

mıde bulantısı cok olunca kızmı oluyormus peki.

arkadasınızın neyı olacakmıs kızmı erkekmı

bizim bir arkadaşta aynı durumdaydı hatta o adet görmemişti ve bebişi öğrendiğinde 21 haftalık olmuştu sezeryan oldu umarım allah gönlüne göre verir olursada artık birlikte büyürler.bende kızım doğduktan sonra 13 ay regl olmadım sürekli kendimi hamile zannediyordum keşke olsaymış şimdide olsun diye uğraşıyorum

kızlar bende çok soru soruyorum ama napiim ya içim içimi yiyorşimdi adetin üstünden 3 gün geçimişsse değer kaç çııkmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…