- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.661
başka çin takvimine bakıp cinsiyet öğrenmek isteyen varsa yazsın.cinsiyete bakılır:))
Benimkine de bakarsan sevinirim o zaman :))) temmuz 1983 doğumluyum ve temmuz ayında hamile kaldım. Ben baktığımda erkek çıkıyor, doğru mu bakmışım?
canım sat tarihini yazmamışsın ama eğer haziranda hamile kaldıysan kız temmuzda hamile kaldıysan erkek gözüküyor.hakkına hayırlısı tabiki
doğru bakmışsın canım erkek gözüküyor
ozaman yüzde doksan temmuzda hamile kalmışsındır.adet oldugun günleride hesaba katarsak:)son adet tarıhım 26 hazıran canım
muhakkak bildir canım çok merak ettim bende şimdi:)bugün test yapıcam bende hamileysem zaten buraya aboneyim yok değilsem bile girer bakarım.çünkü geçen sene aynı günler bende bu heycanları yaşıyordum sevincimi pekiştiriyorum sizleri gördükçe:)Hayırlısı neyse o olsun. Bakalım üç aya kadar gerçeği öğrenince bildiririm sana doğruluğunu
ozaman yüzde doksan temmuzda hamile kalmışsındır.adet oldugun günleride hesaba katarsak:)
muhakkak bildir canım çok merak ettim bende şimdi:)bugün test yapıcam bende hamileysem zaten buraya aboneyim yok değilsem bile girer bakarım.çünkü geçen sene aynı günler bende bu heycanları yaşıyordum sevincimi pekiştiriyorum sizleri gördükçe:)
canım o hiç belli olmaz 300 de çıkabilir 7000 de çıkabilir.onu bilemezsin[/QUOTEcanım değerimi öğrendim şimdi 56mış.adetimden 1 yada 3 gün geçmiş olabilir.son aylarda düzenli değildi.düşük dimi biraz?
ozaman yüzde doksan temmuzda hamile kalmışsındır.adet oldugun günleride hesaba katarsak:)
muhakkak bildir canım çok merak ettim bende şimdi:)bugün test yapıcam bende hamileysem zaten buraya aboneyim yok değilsem bile girer bakarım.çünkü geçen sene aynı günler bende bu heycanları yaşıyordum sevincimi pekiştiriyorum sizleri gördükçe:)
yanı ben hazırandamı temmuzdamı hamıle kalmıs oluyorum
ınsallah hamılesındır canım ılk bebekmı olacak senın
canım 26 haziranda adet olupta aynı gün bitmeyeceğine göre adetin muhtemelen bikaç gün sürüyordur zaten senin temizlenmen temmuzdadır.yani temmuzda hamiş kalmışsındır.başka çocuğun var mı?
kızmı cıkıyor orda
allah korusun canım ne ilki kucağımda 4 aylık oğlum var:)nisanda doğum yaptım.şimdide adetim 8 gün geçiyor
yok canım araları tam 1 yaş olacak.çünkü oğlumdada son adet tarihim temmuzdu ve nisanda doğum yaptım.ya sezeryanlı olmasam vede oğlum emiyor olmasa bukadar takmam kafaya ikiz gibi büyür giderler ben nasıl olsa herşeyden elimi eteğimi çektim.ikisi bir büyür o sorun değil yani.doğumdan sonra 2 yada 3 defa adet gördüm 3 üde çok düzenliydi.aynı doğumdan önceki gibi 25 günde bir adet oluyordum.işin enteresan tarafı oğlumdada son adet tarihim 11 temmuz bundada 11 temmuz:Seşim akşam test alıp gelecek yazarım muhakkak sonucunu
başka çin takvimine bakıp cinsiyet öğrenmek isteyen varsa yazsın.cinsiyete bakılır:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?