Nisan 2013 Anneleri

son adet tarıhım 26 hazıran canım
ozaman yüzde doksan temmuzda hamile kalmışsındır.adet oldugun günleride hesaba katarsak:)
Hayırlısı neyse o olsun. Bakalım üç aya kadar gerçeği öğrenince bildiririm sana doğruluğunu
muhakkak bildir canım çok merak ettim bende şimdi:)bugün test yapıcam bende hamileysem zaten buraya aboneyim yok değilsem bile girer bakarım.çünkü geçen sene aynı günler bende bu heycanları yaşıyordum sevincimi pekiştiriyorum sizleri gördükçe:)

kızmı cıkıyor orda

ınsallah hamılesındır canım ılk bebekmı olacak senın

canım 26 haziranda adet olupta aynı gün bitmeyeceğine göre adetin muhtemelen bikaç gün sürüyordur zaten senin temizlenmen temmuzdadır.yani temmuzda hamiş kalmışsındır.başka çocuğun var mı?

benım adetlerım altı yedı gun suruyordu.yok sezencım aslında ben cok karmasık duygular ıcındeyım.13 yasında oglum var ve 15 aylık kızım var.bu surprız ve şok oldu.ne yapacagımı sasırdım daha kızım cok kucuk.ne yapacagım bılmıyorum sezen.

sezeeeeen ben 15 aylıkkızıma bakamam bunu nasıldogururm dıye dusunurken senın bebegın dort aylıkmıs aaaaaaaaaaaa şoktayım kız..

hayırlı uğurlu olsun taze anne adayları..daha dün gibi öğrendiim gün,ve günler çabuk geçiyor..size tavsiyem hiçbirşeye acaba o normal mi bu normal mi diyerek stress yapmayın..mutlu bir hamilelik geçirin inşallah.. her anın güzelliğini yaşayın..herkesin belirtileri yaşadıkları farklı,hatta aynı annenin 2 hamileliği bile farklı..o yüzden kasmayın..kanama olmadıkça herşey yolundadır..

canım benim bak netten baktım hamileyken bebeğini emzirebilecek misin diye..Arkadaşımın eşi kadın doğumcu ona da sordum iyi bir beslenmeyle bebeğini emzirebilirsin diyorlar.. ayrıca internette birsürü senin gb 3-5 aylık bebeğini sezeryanla doğurup hemen ardından hamile kalanlar da var :))
-------- ''''merhaba edanur hnm sorunuzu soralı epey olmuş ama cvplamak istiyorum kızım 3 aylıkkken tekrar hamile kaldım ve sezeryan la doğum yaptım şu an 9. ayımdayım daha çok yeni olmasına rağmen bi sorun yaşamadım umarım doğumdan sonrada yaşamam dikiş yerlerimde hiç bi sorun yok'''

senin için hayırlısı neyse o olur inşallah.. haberlerini bekliyoruzzz

kızlar çin takvimi için banada bakın hiç bişe anlamadım :)

doğum tarihim 16 aralık 1980 :) temmuzda hamile kaldım bulun benimkinidee :) kaç yaşındayım ben yaa :) 30 dan sonrasıni hesaplamıyorum ben artk

Kızlar ya facebooktaki gruba bakabiliyormusunuz? Bir sorunmu var. Gruba katıldığım halde ekli olduğum halde görüntüleyemiyorum:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…