Nisan 2013 Anneleri

canım çin takvimine göre erkek bebeğin.umarım hakkına hayırlısı olur
banada bakarmısın canım en son 2 temmuzda adet gördüm yaşım 29

canım net olarak doğum tarihini yazarsan daha sağlıklı bilgi verebilirim sana.ben internetten bakmıyorum elimde çin takvimi var ondan bakıyorum

canım verdiğin bilgiler için ve zaman harcayıp bilgi topladığın için gerçekten çok çok çok teşekkürederim.ya ben elbetteki isterim 2.çocuğumda olsun diye ben kendimden vazgeçtim sadece kucağımdaki bebeği düşünüyorum.kocam daha eve gelmedi çatlıcam meraktan.ama benim içimi gerçekten çok ferahlattın.şu mübarek ramazan gününde rabbim bütün dularını kabul etsin inş
sezeeeeen ben 15 aylıkkızıma bakamam bunu nasıldogururm dıye dusunurken senın bebegın dort aylıkmıs aaaaaaaaaaaa şoktayım kız..

yaa canım benim deli gibi çırpınışım işte bu yüzden.ya hamilelik belirtilerim olmasa çok kafaya takmıcam ama oğlumda yaşadığım şeyleri yaşıyorum hemen hemen.umarım psikolojiktir

sezennnnnn test yaptın mııı??

yapamadım canım ya daha eşimin işi uzamış iftarı bile işte açtı.geç gelecekmiş.tlfnda boğacaktım nerdeyse:)şimdi saatler geçmez yaaa.dedim o testi alıp gelme seni evden içeri sokmam dedim.yaa eşim nerdeyse çok emin kendinden ya ben çok kafaya takmım diye öyle söylüyor bilmiyorum.biz eski usül korunuyoduk anlarsınız işte:44:yani kazaya kurban gitme ihtimalim çok yüksek.zaten testi yapım hemen ilk işim size yazmak olacak.olsun yada olmasın diye dua edemiyorum.rabbim hakkıma hayırlısını nasip etsin inş.bir yandan 2.bebeğim olsun die çok istiyorum diğer yandan daha çok erken kucağındaki bebeğe yazık diyorum poffffff

amiin hepimizinkini.. haber bekliyorum netteyim :))

bizim topiğmizde de br arkadaşımız var,2011 ekim annesi ve 2012 ekimde 2.kez anne olacak.doktoru ona 7.aya kadar emzir dedi..ama tabi bizden daha sıkıntılı oluyor herşeyi,biz dinlenebilirken o bebeğiyle ilgilenmek zorunda. gerçi 2.ye hamile herkes için geçerli..sezeryandı 1. doğumu da,bu da öyle olacak mecbur. hakkında hayırlısı olsun..

bekliyorum heycanlaaa valla stress oldum, hayırlısı olsun bakalım eger hamileysen de ilk kuzuya da hiiiç bişeyciklr olmaz
bekliyorum bekliyorum bekliyorum :18:

bir de sizlere bir eğlence olsun vakit geçsin diye b hesaplama yöntemi,çok ilginç ama baya tutan var.yıl hesabına göre yaşlarınızı çıkarıyorsunuz.mesela ben 83lüyüm 29 yaşındayım,aya bakmıyorum,eşim 80 li 32 yaşında. yaşlarımızı dörde bölüp çıkan sonuca değil de kalana bakıyoruz. 32 böl dörde kalan yok.29 böl dörde kalan 1. hanginizinki çoksa onun cinsiyetinden oluyormuş,bende tuttu..yaşlar aynıysa yapılacak birşey yok...bir de arada 4 yaş varsa,sanki 2.bebek ve 1.bebeğin cinsiyeti aynı oluyor..öylece bir yöntem işte..kolay gelsin

sezensezen ;canım annemde en küçük kardeşime böle hamile kalmıştı.biz üç kardeşiz.2 numarayı emziriyodu annem daha (ben tabi 6 yaşında falanım ama net hatırlıorum olanları)hem emziriyor hemde spirali var.buna rağmen hamile kaldı.çok düşündü doğurmakla doğurmamak arasında.ama şimdi iyiki olmuş diyoruz hepimiz:)onun sevgisi hepimiz için en farklısıdır.evin hiç büyümeyen bebeği:)Ama tabi ki Allah senin gönlüne göre versin canım.Hakkında hayırlısı olsun.

Kızlar en erken isim atağını yapıyorum:
Kızım olursa ismini Zeynep Buket koymak isterim:)
Erkek olursa Onu bilmiyorum

canım teşekkür ederim peki doğruluğu nedir bunun gerçekten tutuyor mu? ben kız gibi hissediyorum nedense :) bulantılarım çok canım hep tuzlu ekşi şeyler yemek istiyo

Kızlar ben yurtdışındayım burda saat 00.38 canım çok fena gazoz çekti..sevgili kocacım bu saatte bana gazoz almaya gitti...
ay yerim ben onu yerim ya..aşkım benim

aynen ben varim canim,unutuyorum hatta hamile oldugumu,etrafimdakiler uyariyo:))
ama bugun tansiyonum dusmus,olcmesem anlamazdim,halsizim deyip yatiyodum ben

Evet bugün çok yorucu ve yogun gecen bı gündü..sizi gelişmelerden haberdar etmeliyim...cuma yani adet günümde beta hcg baktirmistim biliyorsunuz.. 656 çıkmıştı öncekilerinde yazmistim size...bugun sabah hemen tekrar beta hcg verdim cuma gunu doktora gidene kadar sıkıntımı alsın diye..1000 çıktı yani açıkcası gecen hafta pztesi 72 Çarşamba 233 cuma 656( adet gunu) gun asırı 3 katı kadar artarken cmtesi pazar pztesi sabahı yani bu sabah 1000 sanki yeteri kadar artmamıştı...artmıştı evet ama ben 2 düşükten sonra bu durum beni rahatsız etti dayanamadım bu aksam doktorumdan randevu aldım ve esimle koşa koşa gittik..bı kere doktorum bilinçli olup aralikla betahcg baktirdigim icin aferin dedi...bana beta hcgni söylemesen hersey yolunda derdim ultrasona gore dedi ...ve alttan ultrasonla keseyi gördük...ama beta hcgnin heyecanı durumun vehametinden keseyi gördüğümüze şevinemedik bile...hemen bana clexan basladi(0,6 lik)ben tam 80 kg yum ama kiloya göre filan bahsetmeden direk yazdı...ve progestan 200mg sabah aksam tablet basladi..eve gelir gelmez 2 tane birden ictim..ilk iğnemizde orda göbeğimden yaptı...hergün aspirine devam gun aşırıda folik ve benexol alacaksın..ama en önemlisi su iki gun dedi..Çarşamba sabah betahcg bak ve beni hemen ara en az 1600 olmalı dedi...durum icin geç kalınmış bişeyler yok ama sizin durumunuzdaki bayanlar icin % 50 % 50 şans veriyorum dedi...evet bugün beta hcgm arttı ama tatminkar degildi..tam zamanında müdahale ettik bence...ama Çarşamba hersey belli olucak..tabi bugün 17:30 da muayeneye gidince orucunda bıraktım mecburen...şimdilik öncelik bebek..bol sıvı ilaçlarım...yarın Kadir gecesi bana bize dua edin lütfen..halden yaşayanlar anlar...şimdi kelânı sabah yapayım aspirini aksam iceyim diyorum...progestan sabah aksam zaten durumuma yorumunuz nedir kızlar toparlarmiyim sizce....ne dersiniz bebis benimle bizimle kalırmı????

@o bence kalicak

Bende geçen hafta 4+4 de keseyi gördüm önümüzdeki hafta tekrar kontrolüm var, umarım herşey yolunda gider, bol bol dua etmeyi unutmayalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…