- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.681
canım çin takvimine göre erkek bebeğin.umarım hakkına hayırlısı olurkızlar çin takvimi için banada bakın hiç bişe anlamadım :)
doğum tarihim 16 aralık 1980 :) temmuzda hamile kaldım bulun benimkinidee :) kaç yaşındayım ben yaa :) 30 dan sonrasıni hesaplamıyorum ben artk
banada bakarmısın canım en son 2 temmuzda adet gördüm yaşım 29
canım verdiğin bilgiler için ve zaman harcayıp bilgi topladığın için gerçekten çok çok çok teşekkürederim.ya ben elbetteki isterim 2.çocuğumda olsun diye ben kendimden vazgeçtim sadece kucağımdaki bebeği düşünüyorum.kocam daha eve gelmedi çatlıcam meraktan.ama benim içimi gerçekten çok ferahlattın.şu mübarek ramazan gününde rabbim bütün dularını kabul etsin inşcanım benim bak netten baktım hamileyken bebeğini emzirebilecek misin diye..Arkadaşımın eşi kadın doğumcu ona da sordum iyi bir beslenmeyle bebeğini emzirebilirsin diyorlar.. ayrıca internette birsürü senin gb 3-5 aylık bebeğini sezeryanla doğurup hemen ardından hamile kalanlar da var :))
-------- ''''merhaba edanur hnm sorunuzu soralı epey olmuş ama cvplamak istiyorum kızım 3 aylıkkken tekrar hamile kaldım ve sezeryan la doğum yaptım şu an 9. ayımdayım daha çok yeni olmasına rağmen bi sorun yaşamadım umarım doğumdan sonrada yaşamam dikiş yerlerimde hiç bi sorun yok'''
...
senin için hayırlısı neyse o olur inşallah.. haberlerini bekliyoruzzz
sezeeeeen ben 15 aylıkkızıma bakamam bunu nasıldogururm dıye dusunurken senın bebegın dort aylıkmıs aaaaaaaaaaaa şoktayım kız..
sezennnnnn test yaptın mııı??
canım verdiğin bilgiler için ve zaman harcayıp bilgi topladığın için gerçekten çok çok çok teşekkürederim.ya ben elbetteki isterim 2.çocuğumda olsun diye ben kendimden vazgeçtim sadece kucağımdaki bebeği düşünüyorum.kocam daha eve gelmedi çatlıcam meraktan.ama benim içimi gerçekten çok ferahlattın.şu mübarek ramazan gününde rabbim bütün dularını kabul etsin inş
yapamadım canım ya daha eşimin işi uzamış iftarı bile işte açtı.geç gelecekmiş.tlfnda boğacaktım nerdeyse:)şimdi saatler geçmez yaaa.dedim o testi alıp gelme seni evden içeri sokmam dedim.yaa eşim nerdeyse çok emin kendinden ya ben çok kafaya takmım diye öyle söylüyor bilmiyorum.biz eski usül korunuyoduk anlarsınız işte:44:yani kazaya kurban gitme ihtimalim çok yüksek.zaten testi yapım hemen ilk işim size yazmak olacak.olsun yada olmasın diye dua edemiyorum.rabbim hakkıma hayırlısını nasip etsin inş.bir yandan 2.bebeğim olsun die çok istiyorum diğer yandan daha çok erken kucağındaki bebeğe yazık diyorum poffffff
yapamadım canım ya daha eşimin işi uzamış iftarı bile işte açtı.geç gelecekmiş.tlfnda boğacaktım nerdeyse:)şimdi saatler geçmez yaaa.dedim o testi alıp gelme seni evden içeri sokmam dedim.yaa eşim nerdeyse çok emin kendinden ya ben çok kafaya takmım diye öyle söylüyor bilmiyorum.biz eski usül korunuyoduk anlarsınız işte:44:yani kazaya kurban gitme ihtimalim çok yüksek.zaten testi yapım hemen ilk işim size yazmak olacak.olsun yada olmasın diye dua edemiyorum.rabbim hakkıma hayırlısını nasip etsin inş.bir yandan 2.bebeğim olsun die çok istiyorum diğer yandan daha çok erken kucağındaki bebeğe yazık diyorum poffffff
bizim topiğmizde de br arkadaşımız var,2011 ekim annesi ve 2012 ekimde 2.kez anne olacak.doktoru ona 7.aya kadar emzir dedi..ama tabi bizden daha sıkıntılı oluyor herşeyi,biz dinlenebilirken o bebeğiyle ilgilenmek zorunda. gerçi 2.ye hamile herkes için geçerli..sezeryandı 1. doğumu da,bu da öyle olacak mecbur. hakkında hayırlısı olsun..
canım çin takvimine göre erkek bebeğin.umarım hakkına hayırlısı olur
canım net olarak doğum tarihini yazarsan daha sağlıklı bilgi verebilirim sana.ben internetten bakmıyorum elimde çin takvimi var ondan bakıyorum
başka çin takvimine bakıp cinsiyet öğrenmek isteyen varsa yazsın.cinsiyete bakılır:))
aynen ben varim canim,unutuyorum hatta hamile oldugumu,etrafimdakiler uyariyo:))Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum.
Hamileliğimin 6. haftasındayım. Cumartesi günü doktora gittik ve keseyi gördü, şimdilik herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Ama bende göğüslerimdeki dolgunluk dışında hiç bir belirti yok. Ne mide bulantısı, ne tiksinme, ne de başka bir şikayetim yok. Doktor normal olduğunu her hamilenin aynı şeyleri yaşamadığını söyledi. Bunu bende biliyorum ama şikayetlerim olmadığı için henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum :) Aranızda benim gibi olan var mı acaba?
bence kalicakEvet bugün çok yorucu ve yogun gecen bı gündü..sizi gelişmelerden haberdar etmeliyim...cuma yani adet günümde beta hcg baktirmistim biliyorsunuz.. 656 çıkmıştı öncekilerinde yazmistim size...bugun sabah hemen tekrar beta hcg verdim cuma gunu doktora gidene kadar sıkıntımı alsın diye..1000 çıktı yani açıkcası gecen hafta pztesi 72 Çarşamba 233 cuma 656( adet gunu) gun asırı 3 katı kadar artarken cmtesi pazar pztesi sabahı yani bu sabah 1000 sanki yeteri kadar artmamıştı...artmıştı evet ama ben 2 düşükten sonra bu durum beni rahatsız etti dayanamadım bu aksam doktorumdan randevu aldım ve esimle koşa koşa gittik..bı kere doktorum bilinçli olup aralikla betahcg baktirdigim icin aferin dedi...bana beta hcgni söylemesen hersey yolunda derdim ultrasona gore dedi ...ve alttan ultrasonla keseyi gördük...ama beta hcgnin heyecanı durumun vehametinden keseyi gördüğümüze şevinemedik bile...hemen bana clexan basladi(0,6 lik)ben tam 80 kg yum ama kiloya göre filan bahsetmeden direk yazdı...ve progestan 200mg sabah aksam tablet basladi..eve gelir gelmez 2 tane birden ictim..ilk iğnemizde orda göbeğimden yaptı...hergün aspirine devam gun aşırıda folik ve benexol alacaksın..ama en önemlisi su iki gun dedi..Çarşamba sabah betahcg bak ve beni hemen ara en az 1600 olmalı dedi...durum icin geç kalınmış bişeyler yok ama sizin durumunuzdaki bayanlar icin % 50 % 50 şans veriyorum dedi...evet bugün beta hcgm arttı ama tatminkar degildi..tam zamanında müdahale ettik bence...ama Çarşamba hersey belli olucak..tabi bugün 17:30 da muayeneye gidince orucunda bıraktım mecburen...şimdilik öncelik bebek..bol sıvı ilaçlarım...yarın Kadir gecesi bana bize dua edin lütfen..halden yaşayanlar anlar...şimdi kelânı sabah yapayım aspirini aksam iceyim diyorum...progestan sabah aksam zaten durumuma yorumunuz nedir kızlar toparlarmiyim sizce....ne dersiniz bebis benimle bizimle kalırmı????
@o
bence kalicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?