- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.701
canım seninkide erkek.bu sene erkek senesi mi ne?kime baksam erkek:)bende ogrenmek istiyorummm dogum tarihim 05.10.1978, sat 07.07.2012, cok tesekkurler sezensezen:)
Evet bugün çok yorucu ve yogun gecen bı gündü..sizi gelişmelerden haberdar etmeliyim...cuma yani adet günümde beta hcg baktirmistim biliyorsunuz.. 656 çıkmıştı öncekilerinde yazmistim size...bugun sabah hemen tekrar beta hcg verdim cuma gunu doktora gidene kadar sıkıntımı alsın diye..1000 çıktı yani açıkcası gecen hafta pztesi 72 Çarşamba 233 cuma 656( adet gunu) gun asırı 3 katı kadar artarken cmtesi pazar pztesi sabahı yani bu sabah 1000 sanki yeteri kadar artmamıştı...artmıştı evet ama ben 2 düşükten sonra bu durum beni rahatsız etti dayanamadım bu aksam doktorumdan randevu aldım ve esimle koşa koşa gittik..bı kere doktorum bilinçli olup aralikla betahcg baktirdigim icin aferin dedi...bana beta hcgni söylemesen hersey yolunda derdim ultrasona gore dedi ...ve alttan ultrasonla keseyi gördük...ama beta hcgnin heyecanı durumun vehametinden keseyi gördüğümüze şevinemedik bile...hemen bana clexan basladi(0,6 lik)ben tam 80 kg yum ama kiloya göre filan bahsetmeden direk yazdı...ve progestan 200mg sabah aksam tablet basladi..eve gelir gelmez 2 tane birden ictim..ilk iğnemizde orda göbeğimden yaptı...hergün aspirine devam gun aşırıda folik ve benexol alacaksın..ama en önemlisi su iki gun dedi..Çarşamba sabah betahcg bak ve beni hemen ara en az 1600 olmalı dedi...durum icin geç kalınmış bişeyler yok ama sizin durumunuzdaki bayanlar icin % 50 % 50 şans veriyorum dedi...evet bugün beta hcgm arttı ama tatminkar degildi..tam zamanında müdahale ettik bence...ama Çarşamba hersey belli olucak..tabi bugün 17:30 da muayeneye gidince orucunda bıraktım mecburen...şimdilik öncelik bebek..bol sıvı ilaçlarım...yarın Kadir gecesi bana bize dua edin lütfen..halden yaşayanlar anlar...şimdi kelânı sabah yapayım aspirini aksam iceyim diyorum...progestan sabah aksam zaten durumuma yorumunuz nedir kızlar toparlarmiyim sizce....ne dersiniz bebis benimle bizimle kalırmı????
canım teşekkür ederim peki doğruluğu nedir bunun gerçekten tutuyor mu? ben kız gibi hissediyorum nedense :) bulantılarım çok canım hep tuzlu ekşi şeyler yemek istiyo
kızlar buarada test yaptım çok şükür tek çizgiydiyani hamiş değilim
sabah kontrol için doktora gidecem inşallah sorun olmaz .
31 temmuzda kan degerim :16
7 ağustosta : 212
yarın kaç olacak bakalım benimkisi ilk tüp bebek ve çok heycanlığım .şu kese ne zaman görülecek ve kalp atışını duymak istiyorum
hayırlı sabahlar arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin.sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olsun bizleride bi avazda kurtarsın Rabbim inşallah amin.
Gözün aydın diyelim o zaman :)))
Kızlar benim acayip bulantılarım var yaa zor ayakta duruyorum iş yerinde utanmasam masanın üstüne yatıcam.. Her an çıkarttım çıkartıcam bulantılarım çok fenaa(
kadir geceniz mubarek olsun kızlar.hamile arkadaşlardan ricam var lütfen birar tane ayetul kürsi okurmusuz.lutfen bu gece ruyamda toplamağmı istediler.hamilelerin okuması önemli okrsunuzsa yazın.41 tamamlamam lazım.şimdiden allah razı olsun evletlarnızı size bağışlasın...her hamıle birer tane okumalı lutfen kızlar yardım edin
ben okudum....................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?