Nisan 2013 Anneleri

Arkadaşlar sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı bir evlat için,

ÂLİ İMRÂN-38: Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).

Zekeriyya (A.S), işte orada Rabbine dua etti: "Rabbim, bana Senin katından temiz bir nesil bağışla, muhakkak ki sen duayı en iyi işitensin" dedi.

SAFFAT-100: Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).

Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.

ARAF-189: Huvellezî halakakum min nefsin vâhıdetin ve ceale minhâ zevcehâ li yeskune ileyhâ, fe lemmâ tegaşşâhâ hamelet hamlen hafîfen fe merret bihî, fe lemmâ eskalet deavâllâhe rabbehumâ lein âteytenâ sâlihan le nekûnenne mineş şâkirîn.

Allah, sizi bir tek nefisten yaratan ve kendisi ile huzur bulsun diye eşini de ondan var edendir. (İnsan) eşiyle birleşince eşi hafif bir yük yüklenir (gebe kalır) ve (bir müddet) onu taşır. Gebeliği ağırlaşınca her ikisi de Rableri Allah’a, “Eğer bize iyi ve sağlıklı bir çocuk verirsen, elbette şükredenlerden olacağız” diye dua ederler.

sabah kontrol için doktora gidecem inşallah sorun olmaz .
31 temmuzda kan degerim :16
7 ağustosta : 212
yarın kaç olacak bakalım benimkisi ilk tüp bebek ve çok heycanlığım .şu kese ne zaman görülecek ve kalp atışını duymak istiyorum

bende ogrenmek istiyorummm dogum tarihim 05.10.1978, sat 07.07.2012, cok tesekkurler sezensezen:)
canım seninkide erkek.bu sene erkek senesi mi ne?kime baksam erkek:)

canım aynı iğneyi ben 9 ay kullandım

Allah yardımcın olsun canımen inşaalah sorun olmaz güzel düşün bu kadar olmuşya pozitiftir.benim sıfır çıkmıştı ilk tüp bebekte (

hayırlı sabahlar arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin.sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olsun bizleride bi avazda kurtarsın Rabbim inşallah amin.

Allah yardımcın olsun canım..ben bugun bi cengaverlik yapıp oruç tuttum..akşam iftarı görürüm umarım mide bulantılarıyla

arkadaşlar bende çin takvimine göre bebeğimin cinsiyetini öğrenmek istiyorum.24 kasım 1988 doğumluyum son adet tarihim 29 haziran 2012.

kadir geceniz mubarek olsun kızlar.hamile arkadaşlardan ricam var lütfen birar tane ayetul kürsi okurmusuz.lutfen bu gece ruyamda toplamağmı istediler.hamilelerin okuması önemli okrsunuzsa yazın.41 tamamlamam lazım.şimdiden Allah razı olsun evletlarnızı size bağışlasın...her hamıle birer tane okumalı lutfen kızlar yardım edin

kadir geceniz mubarek olsun kızlar.hamile arkadaşlardan ricam var lütfen birar tane ayetul kürsi okurmusuz.lutfen bu gece ruyamda toplamağmı istediler.hamilelerin okuması önemli okrsunuzsa yazın.41 tamamlamam lazım.şimdiden Allah razı olsun evletlarnızı size bağışlasın...her hamıle birer tane okumalı lutfen kızlar yardım edin

ben okudum....................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…