- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.721
kadir geceniz mubarek olsun kızlar.hamile arkadaşlardan ricam var lütfen birar tane ayetul kürsi okurmusuz.lutfen bu gece ruyamda toplamağmı istediler.hamilelerin okuması önemli okrsunuzsa yazın.41 tamamlamam lazım.şimdiden Allah razı olsun evletlarnızı size bağışlasın...her hamıle birer tane okumalı lutfen kızlar yardım edin
kadir geceniz mubarek olsun kızlar.hamile arkadaşlardan ricam var lütfen birar tane ayetul kürsi okurmusuz.lutfen bu gece ruyamda toplamağmı istediler.hamilelerin okuması önemli okrsunuzsa yazın.41 tamamlamam lazım.şimdiden Allah razı olsun evletlarnızı size bağışlasın...her hamıle birer tane okumalı lutfen kızlar yardım edin
odyo inşallah güzel sonuçlarla dönersinnn
kızlar oruç tutan var mı ben hala bırakmadım orucumu endişe etmelimiyim acaba
teşekkur ederim kızlar iyiki varsız 38 oldu..3 tane hamiş bulmam lazım.çok sevindimmmmmmm
teşekkur bacılr allah razı olsun
selam canım bende 22 gün oruç tuttuktan sonra öğrendim hamiş oldugumu. dün aile hekimime sordum ilk aylarda çok sorun değil 5. aya kadar tutan var ama sen yinede tutma dedi. bugun kadir gecesi diye niyet ettim kabul olur inşlh. ama çok midem bulanıyor çok kazınma var.akşama doğru bulantım artarsa belki kazaya bırakırım. allah kabul etsin orucunuda canım sağlıklı doğumlar diliyorum
Aminın...haberlerimizi verelim birbirimize...sevgiyle
kizlar kahverengi akintim geldigi icin 11 gundur hic kalkmadan yatiyorum bir belirsizlik icerisinde, bugun aksamustu doktor randevum var ve bebegim saglikli mi kese var mi belli olacak, hep hayirlisi ne ise o olsun diye dua ettim. sizde bana dua edinn cok heyecanliyim aksam nasil gelecek bilmiyorum.
Kizlaaaar,kadir geceniz mubarek olsun,bugun ultrasona girdim bebegimizi gorduk kalp atislarini duyduk
muhtesemdi,tek bebek allah sizlere de nasip etsin.6+3 gunluk boyu daaa 6 mm masallah barekallah cok mutluyum.
teşekkur ederim kızlar iyiki varsız 38 oldu..3 tane hamiş bulmam lazım.çok sevindimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?