Nisan 2013 Anneleri

kızlar,sanırım grip oluyorum.Pazar günü serin havaya hazırlıksız yakalandım.Şuan hala yatıyorum,doktora gitmeye bile halim yok ama gidicem..acaba ilaç kullanablir miyim?

Allah kabul etsin insallah bende okudum canımm..

hemen okuyorum..

odyo inşallah güzel sonuçlarla dönersinnn
kızlar oruç tutan var mı ben hala bırakmadım orucumu endişe etmelimiyim acaba

selam canım bende 22 gün oruç tuttuktan sonra öğrendim hamiş oldugumu. dün aile hekimime sordum ilk aylarda çok sorun değil 5. aya kadar tutan var ama sen yinede tutma dedi. bugun kadir gecesi diye niyet ettim kabul olur inşlh. ama çok midem bulanıyor çok kazınma var.akşama doğru bulantım artarsa belki kazaya bırakırım. allah kabul etsin orucunuda canım sağlıklı doğumlar diliyorum

kizlar kahverengi akintim geldigi icin 11 gundur hic kalkmadan yatiyorum bir belirsizlik icerisinde, bugun aksamustu doktor randevum var ve bebegim saglikli mi kese var mi belli olacak, hep hayirlisi ne ise o olsun diye dua ettim. sizde bana dua edinn cok heyecanliyim aksam nasil gelecek bilmiyorum.

ben de okudum
ben de dua bekliyorum

Bende tutuyorum problem yok yani zaten kac gun kaldi surda.allahtan hepsini tutuyorum borcum kalmayacak.

Aminın...haberlerimizi verelim birbirimize...sevgiyle

canım dün aile hekimine gittim test sonuçlarımı da götürdüm. tüm degerler iyiymiş. çok iyi bakmışsınız böyle devam edin eşinize dedi doktor kocama bir de neti yasaklıyorum dedi heralde her gelen bişey öğrenip soruyor kadına.folic pls verdi dr belki 5. haftanda oldugun için vermemiştir çok da önemli değil değerlerin iyi dedi ne alakaysa değerlerle... günde 1 tane iç dedi. dün başladım. 1 ay daha iç dedi. ben genede dr a gidince sorarım. ayrıca bayramdan sonra cilt için de cildiyeye gidicm aile hekimi önerdi. son haberler böyle.. sevgiler

Canım benimde oldu 2 gun...sonra bende senin gibi yatıyorum ama sonra hiç gelmedi sonra stresi yetti tabi. Haftaya Çarşamba ultrason randevumuz var.zaman geçmiyor

kızlar bende belirtinin b'si kalmadı...
ne bulantı ne kusma (ki zaten çok az yaşadım) ne ağrı ne kanama vs hiçbişey yok...
noldu bu bebeğe? keyfi yerinde takılıyor mu,yoksa beni bırakıp gitti mi?

Kizlaaaar,kadir geceniz mubarek olsun,bugun ultrasona girdim bebegimizi gorduk kalp atislarini duyduk
muhtesemdi,tek bebek allah sizlere de nasip etsin.6+3 gunluk boyu daaa 6 mm masallah barekallah cok mutluyum.

Kizlaaaar,kadir geceniz mubarek olsun,bugun ultrasona girdim bebegimizi gorduk kalp atislarini duyduk
muhtesemdi,tek bebek allah sizlere de nasip etsin.6+3 gunluk boyu daaa 6 mm masallah barekallah cok mutluyum.

ayyyy ne güzel benim de eğer sağlıkla tamamlanırsa gebeliğim senden bir hafta sonra oluyor doğum ben de bayramdan hemen sonra doktora gitcem inşallah benimki de gözükür o zaman Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah

kızlar bende belirtinin b'si kalmadı...
ne bulantı ne kusma (ki zaten çok az yaşadım) ne ağrı ne kanama vs hiçbişey yok...
noldu bu bebeğe? keyfi yerinde takılıyor mu,yoksa beni bırakıp gitti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…