- 12 Mart 2012
- 337
- 29
- 118
- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.741
başka çin takvimine bakıp cinsiyet öğrenmek isteyen varsa yazsın.cinsiyete bakılır:))
başka çin takvimine bakıp cinsiyet öğrenmek isteyen varsa yazsın.cinsiyete bakılır:))
kadir geceniz mubarek olsun kızlar.hamile arkadaşlardan ricam var lütfen birar tane ayetul kürsi okurmusuz.lutfen bu gece ruyamda toplamağmı istediler.hamilelerin okuması önemli okrsunuzsa yazın.41 tamamlamam lazım.şimdiden Allah razı olsun evletlarnızı size bağışlasın...her hamıle birer tane okumalı lutfen kızlar yardım edin
Allah yardımcın olsun canım..ben bugun bi cengaverlik yapıp oruç tuttum..akşam iftarı görürüm umarım mide bulantılarıyla
kızlar bende belirtinin b'si kalmadı...
ne bulantı ne kusma (ki zaten çok az yaşadım) ne ağrı ne kanama vs hiçbişey yok...
noldu bu bebeğe? keyfi yerinde takılıyor mu,yoksa beni bırakıp gitti mi?
teşekkur ederim kızlar iyiki varsız 38 oldu..3 tane hamiş bulmam lazım.çok sevindimmmmmmm
ayyyy ne güzel benim de eğer sağlıkla tamamlanırsa gebeliğim senden bir hafta sonra oluyor doğum ben de bayramdan hemen sonra doktora gitcem inşallah benimki de gözükür o zaman Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah
arkadaşlar bende çin takvimine göre bebeğimin cinsiyetini öğrenmek istiyorum.24 kasım 1988 doğumluyum son adet tarihim 29 haziran 2012.
sende kız görünüyor canımcanım bana da bakabilir misin 30.03.1985/sat 06.07.2012
seninkide kız canımCanim banada bakarmisin yas 32 sat temmuz 13
Merhaba,
doğum tarihim 10.01.1984. hamile kaldığım ay ocak.erkek görünüyor sanırım.birde siz bakabilirmisiniz?
Cin takviminde benimki erkek gosteriyo sen hangi takvime bakiyosun acaba.
Cin takviminde benimki erkek gosteriyo sen hangi takvime bakiyosun acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?