Nisan 2013 Anneleri

herkese merhaba...uzun zamandır yazamadım.ramazan telaşı misafirler filan...ama bugün yine güzel haberlerle geldim. ilk ultrasonuma girdim bugün. 6 hafta 1 günlük 4.7 mm daha minnacık bebiş :)

Merhaba ben de nisan annesiyim bir kaç gün önce öğrendim aranıza katılmak istedim ... Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Sevgimelegim ben de okudum canım, hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun inşallah. Birbirimize de dua edelim.

şimdi okudum gece de okurum.

kızlar bende belirtinin b'si kalmadı...
ne bulantı ne kusma (ki zaten çok az yaşadım) ne ağrı ne kanama vs hiçbişey yok...
noldu bu bebeğe? keyfi yerinde takılıyor mu,yoksa beni bırakıp gitti mi?

ay ne güzel işte yaaaaa ağzını hayıra aç :)) benim ablam da hiiiiç bulantı vs bişey olmadan o kdr rahat geçirdi ki.. hatta üstüne görmüş öğrendiğinde 8-9 haftalıktı çocuk.. bende de 4,5 haftalıkken başladı şimdi 5,5 fln zirvelerdeyim yerlerde sürünüyorum herşey kokuyoo eşim banyodan çıkıp yatağa giriyo yine de kokuyor gb oluyor :S yazık şimdiden şutladım yataktan.. buz dolabı kokuyor bulaşıklar yıkanıyor makinayı açıyorum ki garip bir koku :S
Şanslısın..

Amin canim muhtesem bir duygu insallah sen de gorursun bebegini ve kalp atislarini duyarsin

canım bana da bakabilir misin 30.03.1985/sat 06.07.2012
sende kız görünüyor canım
Canim banada bakarmisin yas 32 sat temmuz 13
seninkide kız canım
Merhaba,

doğum tarihim 10.01.1984. hamile kaldığım ay ocak.erkek görünüyor sanırım.birde siz bakabilirmisiniz?

seninkide erkek canım rabbim hakkınıza hayırlısını ve gönlünüzdekini versin inş:)

canım benimkinede bakabilir misin ben farklı farklı yerlerden baktım hep başka başka çıkıyo 14.11.1987 doğum tarihim sat 1-8 haziran arası tabi bende adet düzensizliği var oda ayrı bi mesele.öptüm canım şimdiden tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…