Nisan 2013 Anneleri

önemli olan son adet tarihin değil canım hamile kaldığın ay.eğer haziranda hamile kaldıysan erkek temmuzda hamile kaldıysann kız oluyor canım

Çin takviminde kız çıkıyordu oğlum olduu sol tarafta hissedersen kız dediler oğlum soldaydı güvenmiyorum ben zaten %50 ihtimal var tutanlar ay bu doğru çıkıyor diyor tutmayanlarda benim gibi guvenmiyor bu defa bakmadım bile

sezensezen çok teşekkür ederim.Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize.

Henüz bebeği görmediğim için tek ben stres yapıyorum sanıyodum yalnız değilmişim ... Demekki annelik böyle birşey , keseyi bi görsem çok rahatlıcam

henüz bebeği görmediğim için tek ben stres yapıyorum sanıyodum yalnız değilmişim ... Demekki annelik böyle birşey , keseyi bi görsem çok rahatlıcam

canım yaaa inşallah görürsün biz heralde 9 ay boytunca stres yapıcaz.aman kesxyi göreyim,bebeği göreyim, kalp atışlarını duyarmıyım,tarama testleri nasıl olcak ,cinsiyeti ne olucak derken 8-9 ay sonra ddoğum nasıl olucak stresiii..ooo bu 9 ay bitmaz hele bu stresle hiç bitmez

Günaydınlar durumuma en uygun bu topik vardı hepinize sağlıklı güzel bir hamilelik ve nurtopu gibi tatlı bebekler nasip etsin inşallah. Bana da :) ben daha 24 saat olmadı öğreneli şaşkınım çok :)

Mrb arkadaşlar dün doktora gidenleryazsın bakiim. Ben randevudan 2 gün önce gitmiş oldum meraktan ve kahverengi bi leke gelmişti ondan. Dr progestan verdi ama ne bilyim kullanmasammı diye düşünmeye başladım çünkü çok minikti ve 1 kez geldi. Zaten gebeliğimn başından beri çok ilaç kullandım.offff
Dr baktı karnımdan ultrasonla ve bebeği gördü (çok şükür boş gebelik değilmiş) ama kalp atışını duymadı daha. Cumaya randevu verdi umarım duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…