Nisan 2013 Anneleri

Allahtan hayırlısı inşallah bu yola girmişiz artık burda anne adayı olarak bulunuyoruz yazışıyoruz ya keselerimizi de görücez kalp atışlarını da duyucaz allahın izni ile benim daha çok yeni ben temmuz sonunda yakalamışım bebeği de sizler başında ne güzel. Ama allah kısmet ederse ben de nisan 2013 te doğum yapcam hem de 23 nisana denk geliyor :)

bende çok stresliyim keseyi görmeden önce acaba dış gebelikmidir diye stres ediyodum sonra çok şükür cuma günü gittiğimizde kesesini gördüm rahim içi gebelik boş gebelik değil dedi doktor. 6 haftalık olduğunu söyledi kalp atışlarını duyamadık 10 gün sonra gel bakalım dedi şimdi bunu düşünüp strese giriyorum inşallah tez zamanda sağlıklı bi şekilde duyarız bebişlerimizin kalp atışlarını.dediğiniz gibi bu stresler hiç bitmicek... Allah kolaylık versin hepimize sağlıklı hayırlı bi şekilde gelsin bebişler.:)

Nisan anneleri doktora gittim keseyi gördüm içeride kıpırdaşan o minicik bebeğimi gördüm ve dahası kalp atışlarınıda duydum çok güzel bir duygu allah herkese yaşatmayı nasip etsin şu an çook mutluyum

Tebrikler canım, kucağına almak nasip olsun evladını, bundan sonra güzellikleri de şüpheleri de paylaşacağız burdan, tabi kuruntu yapmadan. Ne de olsa ayni gunlerde dogum yapsak da hepimiz farklı günlerde dollendik. Stressiz bir hamilelik olmasını temenni ederim. Bu arada Facebook sayfan var ise "2013nisan anneleri" grubuna gelebilirsin. Yazışmalar gizli tutuluyor. Sevgiler

Ohhh yaaaa çok şükür ne güzel haberler bunlar tebrik ederim bu topiğe bayıldım ben allah gülen yüzünüzü soldurmasın inşallah doktorların dudaklarının arasından hep güzel şeyler dökülsün hepimiz için her gidişimizde ağzımız kulaklarımızda çıkalım hastaneden :)

Tebrik ederim :) ayyy negüzel yaaaaaaa maşallah. Darısı başımıza. Beta hcg değeri bile bizi eşimle duydulandırmaya yetti kafayı yiyecek gibi olduk bi de kalp atışı falan duyunca napıcaz bilemiyorum artık :) inşallah.

Malesef bende aynı stres içindeyim :s İlk kontrolde doktor keseyi gördü ama çok küçük olduğu için bebeği göremedi Bayramdan sonraki perşembe gününe kadar sabretmem gerekiyor ama günler geçmek bilmiyor ki.. Kesenin içinde bebeğimi görüp kalbinin attığını duyunca nasıl rahatlayacağımı tahmin ediyorsunuzur..

ay yaşasın sonunda kalp atışları almaya başladık demek darısı başıma bende bayramdan sonra ayın 22 sinde gideceğim kalp atışları için daha ne bebeğimi görebildim ne kalp atışlarını duyabildim. ödüm kopuyor ya duyamazsam diye

Ay böyle beklemek çok fena herşeyi tek tek anaların kaderi işte ne yaparsın 3 gün 3 yıl gibi geliyor insanın daha yüzünü görmediği sesini duymadığı oluşmakta olan yavrumuza bile ne kadar bağlıyız artık doğunca hayırlısı ile gerisini sen düşün aman ne titreriz üzerlerine yaaaaa allah bize o günleri göstersin.

Rahat ol inşallah duyacaksın. Dün ınternette gezinirken doktor demiş ki anneler haklı olarak kafalarına takıyorlar öyle mi böyle mi şöyle mi diye ama bebek etkilenir rahat olun diyor. Herşey olacağına varacak allah bize şuanda bunları yazdırıyorsa yani bu aşamaya gelebildiysek diğer badireleri de atlatıcaz demektir. Benim içime öyle doğuyor. Hiçbirimizi boşu boşuna sevindirmez allahım bakın görün. Zaten okadar şanslıyız ki milyonlarca insan var sadece beta hcg yi bizim değerlerimizde görebilmek için düşünsenize. Geçen gün bir belgesel seyrettik spermin öyle uzun bir yolculuğu varmış ki anlatamam nerdeyse havlu atıp vazgeçecektik yani okadar. Vallahi bak. Hani amaaan birsürü insan uğraşıyo okadar bize mi denk gelecek dersin ya öyle dedik seyredince. Ama allah isteyince oluyor. Bu bir şans. çok şanslıyız devamı da gelecek.

Ay pardon buraların yabancısı olduğum ne akadar belli oldu ha aha aha ah:) tabak gibi çıkmış orda daha hala soruyorum :) maşallah çok güzelmiş :) benim çok yeni işte dün kan testi yapıldı sonuç çıktı okadarcık :) ultrasonla bakılacak iyi bir doktor bulmam lazım.

facebook yoksa sorun degil burdan da takılırız. Benim son durum altta çıkıyor canım. 6 haftalık. Ya sen?

ay doğru diyorsun canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Dün kadir gecesiydi ya dün baktırmışız iyi ki kan değerine çok güzel oldu öyle bir gecede böyle güzel birşeyden haberdar olmak anlatamam size.

Gozunaydin insallah kalp atisini da duyarsin.lekelenme olduysa kullan bence.

Hayirli olsun canim tebrikler.

arkadaslarr dun doktordaydim, bu haftada olmasi gerektigi gibi hersey dedi, kese var, dis veya bos gebelik yok. daha kalp atislarini duyamadik ama erken dedi, bayramdan sonra insallah, akinti olsa da yatmak zorunda degilsin artik surekli dedi, bebek rahime yerlesirken bazen daha fazla tahris edermis o bolgeyi ve kanama uzun olabilirmis bendeki de oyle gorunuyormus. dikkatli olma sartiyla normal hayatima basladimm, insallah saglikla hepimiz kavusuruz bebislerimize.

İki haftadir mide bulantisindan mahvoldum.doktora gidip ilac kullananlar var mi?

benimde basladi mide bulantilarim, bu konuda tecrubeli olan arkadaslar deneyimlerini paylasirlarsa sevinirim. saniyorum daha once tarhana corbasinin iyi geldigini yazmislardi. gece uyandiriyor bulantilarim gun icerisinde de oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…