- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.781
Allahtan hayırlısı inşallah bu yola girmişiz artık burda anne adayı olarak bulunuyoruz yazışıyoruz ya keselerimizi de görücez kalp atışlarını da duyucaz allahın izni ile benim daha çok yeni ben temmuz sonunda yakalamışım bebeği de sizler başında ne güzel. Ama allah kısmet ederse ben de nisan 2013 te doğum yapcam hem de 23 nisana denk geliyor :)
Nisan anneleri doktora gittim keseyi gördüm içeride kıpırdaşan o minicik bebeğimi gördüm ve dahası kalp atışlarınıda duydum çok güzel bir duygu allah herkese yaşatmayı nasip etsin şu an çook mutluyum
Nisan anneleri doktora gittim keseyi gördüm içeride kıpırdaşan o minicik bebeğimi gördüm ve dahası kalp atışlarınıda duydum çok güzel bir duygu allah herkese yaşatmayı nasip etsin şu an çook mutluyum
bende çok stresliyim keseyi görmeden önce acaba dış gebelikmidir diye stres ediyodum sonra çok şükür cuma günü gittiğimizde kesesini gördüm rahim içi gebelik boş gebelik değil dedi doktor. 6 haftalık olduğunu söyledi kalp atışlarını duyamadık 10 gün sonra gel bakalım dedi şimdi bunu düşünüp strese giriyorum inşallah tez zamanda sağlıklı bi şekilde duyarız bebişlerimizin kalp atışlarını.dediğiniz gibi bu stresler hiç bitmicek... Allah kolaylık versin hepimize sağlıklı hayırlı bi şekilde gelsin bebişler.:)
nisan anneleri doktora gittim keseyi gördüm içeride kıpırdaşan o minicik bebeğimi gördüm ve dahası kalp atışlarınıda duydum çok güzel bir duygu allah herkese yaşatmayı nasip etsin şu an çook mutluyum
malesef bende aynı stres içindeyim :s ilk kontrolde doktor keseyi gördü ama çok küçük olduğu için bebeği göremedibayramdan sonraki perşembe gününe kadar sabretmem gerekiyor ama günler geçmek bilmiyor ki.. Kesenin içinde bebeğimi görüp kalbinin attığını duyunca nasıl rahatlayacağımı tahmin ediyorsunuzur..
ay yaşasın sonunda kalp atışları almaya başladık demek darısı başımaBende bayramdan sonra ayın 22 sinde gideceğim kalp atışları için daha ne bebeğimi görebildim ne kalp atışlarını duyabildim. ödüm kopuyor ya duyamazsam diye
facebook yoksa sorun degil burdan da takılırız. Benim son durum altta çıkıyor canım. 6 haftalık. Ya sen?
Rahat ol inşallah duyacaksın. Dün ınternette gezinirken doktor demiş ki anneler haklı olarak kafalarına takıyorlar öyle mi böyle mi şöyle mi diye ama bebek etkilenir rahat olun diyor. Herşey olacağına varacak allah bize şuanda bunları yazdırıyorsa yani bu aşamaya gelebildiysek diğer badireleri de atlatıcaz demektir. Benim içime öyle doğuyor. Hiçbirimizi boşu boşuna sevindirmez allahım bakın görün. Zaten okadar şanslıyız ki milyonlarca insan var sadece beta hcg yi bizim değerlerimizde görebilmek için düşünsenize. Geçen gün bir belgesel seyrettik spermin öyle uzun bir yolculuğu varmış ki anlatamam nerdeyse havlu atıp vazgeçecektik yani okadar. Vallahi bak. Hani amaaan birsürü insan uğraşıyo okadar bize mi denk gelecek dersin ya öyle dedik seyredince. Ama allah isteyince oluyor. Bu bir şans. çok şanslıyız devamı da gelecek.
ay doğru diyorsun canımAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
amin insallah sorunsuz ve sağlıklı bir gebelik geciririz bebişleri kucağımıza alırız insallah.kuruntu yapmamak lazım fazlaca yoksa sıkıntıya sokuyor hem anneyi hem bebeğiyi.rabbim hepiizin yardımcısı olsun..
Gozunaydin insallah kalp atisini da duyarsin.lekelenme olduysa kullan bence.Mrb arkadaşlar dün doktora gidenleryazsın bakiim. Ben randevudan 2 gün önce gitmiş oldum meraktan ve kahverengi bi leke gelmişti ondan. Dr progestan verdi ama ne bilyim kullanmasammı diye düşünmeye başladım çünkü çok minikti ve 1 kez geldi. Zaten gebeliğimn başından beri çok ilaç kullandım.offff
Dr baktı karnımdan ultrasonla ve bebeği gördü (çok şükür boş gebelik değilmiş) ama kalp atışını duymadı daha. Cumaya randevu verdi umarım duyarız
kizlar kahverengi akintim geldigi icin 11 gundur hic kalkmadan yatiyorum bir belirsizlik icerisinde, bugun aksamustu doktor randevum var ve bebegim saglikli mi kese var mi belli olacak, hep hayirlisi ne ise o olsun diye dua ettim. sizde bana dua edinn cok heyecanliyim aksam nasil gelecek bilmiyorum.
İki haftadir mide bulantisindan mahvoldum.doktora gidip ilac kullananlar var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?