- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.801
canım yaaa banada bakarmısınnn.yaşım 23 sat:27 hazirannn.AMA BBEK BENCE TEMMUZDA OLDU .bakalım benim neyim olucak.
Merhaba arkadaşlar,
öncelikle Allah hepimize sağlıkla ve huzurla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Ben kısaca kendimden bahsediyim. Dün öğrendim hamile olduğumu, önce sabah idrar sonra da kan testi yaptırdım 686 çıktı beta değerim.son adet tarihim de 14 temmuz. Doktor göremedi, çünkü dolu olduğu için en erken 30 Ağustosa randevu alabildim, dün akşam başka bi hastaneye gidiyim de belki bakar bişe görür die gittim, yanlış randevu vermişler, kimsecikler yoktu, ordaki nönetçi doktor, bekleyin, kötü bişe olucaksa zaten olur ama bebeğin de durucağı varsa mutlaka durur dedi,ben de kendi doktoruma mail attım, daha önce gelmem gerekiyor mu die, cevap bekliyorum şimdi. Olmazsa en yakın tarih 30 Ağustos zaten.Hayırlısı Allahtan, henüz zaten ultrasonda bişe görmediğim ve doğru dürüst bi doktor evet bebek geliyo :) demediği için hala inanamıyorum:)ve hissedemiyorum:)
Hissettiklerime gelirseeeekkk;
Bel ve kasık ağrısı, 2 gündür midemde yanma, göğüs uçlarındaki sızı ve hep uyuma isteği:)
yaklaşık 4 aydır da folik asit kullanıyorum, doktorum 3 ay önce başlattığı ve geçen ay da çocuk denememiz olduğu için, bu ay tuttu galiba:)Hala galiba diorum, çünkü diorum ya inanamıyorum
arkadaşlar geçen sene buzamanlar bende hamile olduğumu öğrenmiştim.dünyalar benim olmuştu.çünkü 3 düşük öyküm vardı ve bu hamileliğim tedaviyle olmuştu.dktrumu arayıp hamile olduğumu söylediğimde benden çok sevinmişti:)hemen yanına gelmemi söyledi.hemen gittim.ultrosanda baktığında keseyi gördüm gözün aydın dedi.dünyalar benim olmuştu.çünkü diğer 3 düşüğümde henüz keseyi göremeden gerçekleşmişti.kan pıhtılaşması sorunum olduğu için hemen günde 2 tane kan sulandırıcı iğneye başlamıştık.olsun dedim ben razıyım kendimi delik deşik etmeye yeterki bebeğim sağlıklı olsun dedim.haftaya gel tekrar bakıcam dedi.1 hafta geçmez oldu.buarada bulantılarımda iyce artmıştı.1 haftayı bebeğimin kalp atışlarını duymayı bekleyerek geçirdim.gittiğimde doktor herşey yolunda kese büyümüş dedi.ama ne bebeğimi görebildim nede kalp atışını.bayramdan sonra tekrar gel dedi.allahım 15 gün vardı.1 haftayı zor geçirdim 15 günü nasıl geçiricem diye düşünmeye başladım.ve içimi boş gebelik korkusu kapladı.dedim kesin bi sorun var doktorumm ben üzülmeyeyim diye söylemedi diye 15 günü geçirdim.tabii bayramım ziyan oldu.çünkü bulantılarım hayatımı felç etmeye başlamıştı.hızla kilo veriyordum.bayram sonu geldi çattı.doktora gittim.hemen ultrosona girdim.doktorum sadece yüzüme baktı güldü dudağını ısırdı sus dedi:)o an kelimelerin bittiği andı.eişimi çağırdı dışardan ve kalp atışlarını dinletti bize.yaşadığım duyduğum en güzel sesti o.bulantılarım için nerdeyse hergün serum yedim.çünkü içtiğim suyu bile kusuyordum.hamileliğimin sevincini bile yaşayamamıştım.derken 3.ayımızı doldurduk.bulantılarım bitti.her kontrole gidişimimde kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyordu korkudan.bebeğim henüz oynamaya başlamadığı için bebeğimin orda nasıl olduğunu hala kalp atışlarının olup olmadığını bilemiyordum çünkü.sonra 4 ayımız doldu.ve birgece uzanırken bebeğim hareket etti.allahım delirecektim sevinçten.bekledim acaba oynadımı ben mi hissettim diye.tekrarı gelmedi.1 gün sonra tekrar oynadı.ve hergün biraz daha hareketleri çoğaldı.hatta artık yerinde duramaz oldu:)artık kafaya takacak yeni bi sorunum vardı.bebeğimin hareketi durdukça kafaya takmaya başladım.bişey mi oldu oynamadı diye.9 ayı böyle geçirdim.ben hep normal doğumu hayal etmiştim.ama doktorum sezeryan dedi.bundada bunu takmaya başladım.sezeryandan çok korkuyordum çünkü.zaman artık yaklaşmaya başladı.9.ayıma girmiştim doktorum hala bekletiyordu beni.çünkü bebeğimin gelişimi 8.aydan sonra durmuştuçok az kilo alıyordu.40.haftama girdim bebeğimin daha 2.5 kilo olduğunu söyledi doktorum.rahimimin dar olduğunu söyledi.artık tahammülüm kalmamıştı bebeğimi kucağıma almak istiyordum.ve doktoruma dedim ki bebeğim artık oynamyıyor halbu ki yalan:)hemen sabahına ameliyat gününü ayarladı.o gece sabaha kadar uyuyamadım.ve inanın o heyecanla aklıma ne korku geldi nede başka bişey.sadece bebeğimi kucağıma alacağımı hayalettim.ameliyata girdim.hiçbi acı yada başka bişi hissetmedim.bi süre sonra doktor perdenin arkasından kafasını uzatıp bebeğine az kaldı dedi.şaşırdım çünkü ameliyatın başladığının bile farkında değildim.konuşa konuşa kesmişler beni:)sonra acayip bir mide bulantısı ve üzerimde bi ağırlık hissettim.noluyo dedim bebeğini çıkarıyoruz dediler.hjeycandan ölecektim.sonra bi ağlama sesi.amannn allahım bebeğimin sesi o.hemen doktor bana gösterdi.oda neee mosmor bi bebek:Skordon dolanmış gerisini hatırlamıyorum bayılmışım.10 nisan 2012 de3 kilo doğdu bebeğim.haa doğum olunca sıkıntı bitiyor mu asllaa.bebeğim 4.ayını bitirdi.burnu aksa doktordayım.velhasıl uzun lafın kısası bu bayaaa uzun oldu tabiki bebeğiniz rahminize düştüğü andan itibaren sıkıntılar başlıyo ve bitmiyor..buarada zayıf doğan bebeğim maşallah diyeyim şuan 6 aylık bebekle uyumluymuş doktorumuz öyle dedi.yani kafaya takmayın hiçbişeyi hamileliğin tadını çıkarın veeee bol bolll uyuyun birdaha elinize geçmezz
Darısı basımıza canım :))
kıslarr bişi dicem vala bebeklerinizin cinsiyetini hepinizden daha çok merak ediyorum özellikle çin takvimine baktığım arkadaşlar özellikle siz lütfen cinsiyetini öğrendiğinizde yazın
kaç haftalıksın sen canım benim kıpırdamasını gördüğüne göre
Tebrik ederim :) ayyy negüzel yaaaaaaa maşallah. Darısı başımıza. Beta hcg değeri bile bizi eşimle duydulandırmaya yetti kafayı yiyecek gibi olduk bi de kalp atışı falan duyunca napıcaz bilemiyorum artık :) inşallah.
canım şuan gitsende keseyi zaten göremezsin.çünkü yanılmıyorsam kese kan değeri 2000 olunca görülüyor
şimdi okudum gece de okurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?