Nisan 2013 Anneleri

ben varımm:)arkadaşlar sanırım ben doğuma kadar çok kilo alıcam 62 kiloyla hamile kaldım şuan 64 oldum, göbeğim farkediliyo yediğimden içtiğimden hemen şişiyor, pantolonlarımın beli sıkıyor düğmelerini açıp üzerime uzun bişey giyip öyle geziyorum.hamile pantolonu giymeye henüz erken olduğu için böyle yapıyorum.:))sizler nasılsınız

önceden bebek olsun diye bekliyoduk. şimdi bebekler geldi karnımız şişsin diye bekliyoruz :))) ne güzel yaaa

Son düzenleme:
Günaydınlar herkese,,

kızlar hiç iyi diilim, hamile olduğumu bilmeden organik bal arısütü polen ve ginseng karışımı vardı bizde, ben de güç verir die günde bi tatlı kaşığı yedim 15 gün boyunca sabahları, şimdi okuduğuma göre ginseng doğum anormalerilerine sebep oluyomuş, napıcam ben şimdi, çok kötüyüm, bilmiyodum, kendimi çok kötü hissediyorum, içinde hangi oranda vardır o da yazmıyoki zaten, tek umudum ginseng pahalı bişe olduğu için az olması, çünkü aldığım karışım 125 gr ( zaten an fazla o kadar yemişimdir) 11 TLdi.Çok kötüyüm çok,
bi de gazdan mı kabızlıktan mı bilmiyorum,, sağ kasığıma ara ara bıçak saplanıyo

merhaba kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu. Sat 20 temmuz. erken öğrendim çünkü tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. BHCG 372.
Hayirli ugurlu olsun canim ben de tupbebekle hamileyim.

Canim hayirli olsun.hamile oldugunu bilmeden tabi erken donemde kullanilan ilaclar ve antibiyotiklerin de
zarari olmuyor diye biliyorum.hemen telas etme bence.dr una sor ve rahatla moralini hemen bozma lutfen.

Ben de 44 ile tup bebege basladim simdi 46 yim karnim sis farkediliyor hemen yarin 7.haftamiz bitecek insallah
artik ilaclardan mi hamilelikten mi sistim bilmiyorum.bebegim iyi olsun da raziyim.
arkadaşlar,aranızda bebişinin kalp atışlarını duyan var mı?

Canim ben bu hafta 6+3 gunlukken duydum cok sukur cok guzeldi
insallah sen de duyacaksin kac haftaliksin?

canını sıkma arkadasım dr. görüşürsün.arkadasında dediği gibi ilk baslarında bebiş daha olusmamıs oluyor.sen haberin olduktan sonra bırakmıssın zaten,Allahın izniyle hiç bişeycikler olmaz bozma morelini,benide sol tarafımda oluyor bahsettiğin agrı ama bende solda kistte var.oda hamilelikte gidecek zaten o sebeb olur dedi dr.kabızlık ve gaz sorun evet bendede o yaparmı bilmem..dr. kont detaylı sorarsın sıkma canını yaaa..

ay canım inşallah bişe olmaz , iki hafta sonra randevum 30una alabildim, sorucam olmazsa kavanozu bile götürücem yani, Allahım yardım etsin nolur

ama ben bayağı 15 gündür kullanıyorum günde bi kaşık aylık hamile olsam yine de etkisi olmazmı ki, Alalhım inşallh olmmaıştır ,

saol canım ya:)

slm arkadaşlar. bugün bişey öğrendim çok canım sıkıldı.
bir hamilenin günde 400-800 mg arasında folik asit alması gerekiyormuş.
ben gyno-tardyferon diye bi ilaç kullanıyorum. içinde demir ve folik asit var. ama içindeki folik asit 0.35 mg mış.
yani ben 1 aydır eksik folik asit mi alıyormuşum. zaten önemli olan bu 1 aymış. bundan sonrası omasada olurmuş.
doktorada sinirlendim. ya ben demesem ne demir ilacı veriyo ne B12 veriyo. gözün körmü baksana tahlillere.

size sorum acaba şu 0.35 mg , 350 demek olabilir mi. tek tesellim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…