Nisan 2013 Anneleri

slm arkadaşlar. bugün bişey öğrendim çok canım sıkıldı.
bir hamilenin günde 400-800 mg arasında folik asit alması gerekiyormuş.
ben gyno-tardyferon diye bi ilaç kullanıyorum. içinde demir ve folik asit var. ama içindeki folik asit 0.35 mg mış.
yani ben 1 aydır eksik folik asit mi alıyormuşum. zaten önemli olan bu 1 aymış. bundan sonrası omasada olurmuş.
doktorada sinirlendim. ya ben demesem ne demir ilacı veriyo ne B12 veriyo. gözün körmü baksana tahlillere.

size sorum acaba şu 0.35 mg , 350 demek olabilir mi. tek tesellim bu.

canım iyice bak üstüne 0.35 gr 350 mg yapar belkide 0.35 gr'dır?

canım folik asit sadece ilk 1 ay için değil 3 ay için önemli.3.ayda folik asiti bırakıp vitamin haplarına geçeceksin.demir ilacaıda aynı keza 3.aydan sonra başlanıyor.panik yapma canım.çok fazla bi kaybın yok.

arkadaşlar daha önce bir düşük 2 kimyasal yaşadım şimdi de sat 19 temmuz 13.08.2012 de tahsil yaptırdım 53 çıktı 15.08.2012 de yeniledim 83 olmuş. sizce nasıl iyi bir oranmı ?

arkadaşlar daha önce bir düşük 2 kimyasal yaşadım şimdi de sat 19 temmuz 13.08.2012 de tahsil yaptırdım 53 çıktı 15.08.2012 de yeniledim 83 olmuş. sizce nasıl iyi bir oranmı ?

canım normalde yükselmesi gerekiyor yükselmişte ama sen bir uzaman doktora göster çünkü iki katı olması gerekiyor diye biliyorum

Merhaba kızlar ben 1buçuk hafta önce öğrendim kanda beta hcg 350 idi ayın 6 sında 8 inde ise 1012 idi doktor 24 ağustosta gel dedi ama ben 11 eylülde kendi doktoruma gideceğim inş bir aksilik olmadan kalp atışlarını duyarımç Ayrıca ben şok oldum ilk duyduğumda bende pko vardı ve korunmayı bıraktığım ay kalmışım çok garip Rabbim isteyen herkese nasip etsin

nageisa sat ne zamandi senin? benim 2 temmuz'du.ve 7 ağustosta 334 çıktı.doktor düşük riski var dedi...

canım yine kimyasal gibi görünüyor ama inş değildir.çünkü ben 3 defa yaşadım ve bilirim nekadar kötü olduğunu.benim doktorum 100den aşağısını normal gebelik kabul etmiyoruz demişti.moralini bozmak istemem ama durum böyle.umarım geç döllenme felan olmuştur.dua edicem senin için

nageisa sat ne zamandi senin? benim 2 temmuz'du.ve 7 ağustosta 334 çıktı.doktor düşük riski var dedi...

Ben 30temmuzda adet oldum 5 inde bitti sat hangisi oluyor bilmiyorum yalnız. Ayrıca 6 ağustosta 350 idi hcg 8 ağustosta ise 1012 hcg çıktı. alttan ultrasonla gebelik kesesi ayın 9unda göründü. 7 sinde görünmemişti. Ayrıca ben 2 gündür feci bir mide yanması yaşıyorum varmı yaşayan neler yapıyorsunuz?

sat tarihi ilk oldugun gündür yani 30 temmuz.genelde mide bulantısı olur bu aylarda eger feci bir mide yanman varsa daha önceden de sorunlu olabilir miden.ayrıca daha sonralarında daha mide yanmasını gör sen.ben gecen hamileligimde 1 şise gaviscon diye mide yanması surubu var onu kafama dikiyordum.yani tamamen bitkisel cok rahatlatıcı.sende doktoruna sor kullan canım.bende cok işe yaramıstı.3 günde 1 şise bitiyordu:)

benim de ağrıyor canım, hatta belim de kopucak gibi ağrıyor bazen ama normal herhalde

biraz ilerledikten sonra 1 hafta sonra mesela bu agrılar bıcak saplanmaları falan geçiyor kızlar.adett döneminizde sanki adet oluyormuş gibi hissediyorsunuz beliniz kopuyor falan ama gün geçtikten 10 gün sonra bişeycik kalmıyor ama bu seferde mide sorunları yaşamayabaşlanıyor

teşekkür ederim öncelikle. benim midemde gastrit vardı ülser başlangıcı vardı zaten gaviscon ve rennie duo vs. en yakın arkadaşımdır ama gel gör ki bebeğime birşey olacak diye içemiyorum. ben ölüyorum sanki şu an ilk haftalar belimin kırılcak gibi ağrısı vardı o geçti derken 2 gündür midem beni öldürüyor

kızlar gittim dr.a hala kalp atıış yok ama normal dedi dr. çünkü 5hafta 3günlükmüş henüz.sadece kesenin içinde bi nokta var yani daha:) şuan için normal herşey dedi. 10gün sonra tekrar gidicem. inş . ozaman görürmüşüz kalp atışını. bekle bi 10gün daha bekleyebilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…