- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.841
canım normaldir adet ağrısı gibi bacak kasık karın ağrıları gayet normal hiç korkma[/Q
saol canım yarın doktora gidicem cuma günü gel ultrasyondan bakalım dedi bebeğimin kalp atışlarını en erken ne zaman duyabiliriz
6.-7. haftalarda tama olarak duyulabiliyomuş. ama kimi bayanların hamileliklerinde 5. haftada da duyulabiliryormuş. ama en kesin 6.-7. hafta diyebilirz.
canım normaldir adet ağrısı gibi bacak kasık karın ağrıları gayet normal hiç korkma[/Q
saol canım yarın doktora gidicem cuma günü gel ultrasyondan bakalım dedi bebeğimin kalp atışlarını en erken ne zaman duyabiliriz
6.-7. haftalarda tama olarak duyulabiliyomuş. ama kimi bayanların hamileliklerinde 5. haftada da duyulabiliryormuş. ama en kesin 6.-7. hafta diyebilirz.
benim de ağrıyor canım, hatta belim de kopucak gibi ağrıyor bazen ama normal herhalde[/QU
benim bel ağrım pek yok ama kasıklarıma bazen kramp şeklinde ağrı giriyor bir de ben çalışıyorum çok dinlenemiyorum evde de pek dinlenme şansım yok
yarın doktora gidicem inşallah duyarız çok heyecanlıyım
inşallah duyarsınız canım. bende daha göremedim kesemi bekliyorum 1 hafta 10gün sonra inşallah duyarım :) işi garantiye almaya çalışıorum
slm arkadaşlar. bugün bişey öğrendim çok canım sıkıldı.
bir hamilenin günde 400-800 mg arasında folik asit alması gerekiyormuş.
ben gyno-tardyferon diye bi ilaç kullanıyorum. içinde demir ve folik asit var. ama içindeki folik asit 0.35 mg mış.
yani ben 1 aydır eksik folik asit mi alıyormuşum. zaten önemli olan bu 1 aymış. bundan sonrası omasada olurmuş.
doktorada sinirlendim. ya ben demesem ne demir ilacı veriyo ne B12 veriyo. gözün körmü baksana tahlillere.
size sorum acaba şu 0.35 mg , 350 demek olabilir mi. tek tesellim bu.
bizde Cumhartesi gideceğiz inşallah bizde duyacağız bebişimizin kalp atışını
slm arkadaşlar. bugün bişey öğrendim çok canım sıkıldı.
bir hamilenin günde 400-800 mg arasında folik asit alması gerekiyormuş.
ben gyno-tardyferon diye bi ilaç kullanıyorum. içinde demir ve folik asit var. ama içindeki folik asit 0.35 mg mış.
yani ben 1 aydır eksik folik asit mi alıyormuşum. zaten önemli olan bu 1 aymış. bundan sonrası omasada olurmuş.
doktorada sinirlendim. ya ben demesem ne demir ilacı veriyo ne B12 veriyo. gözün körmü baksana tahlillere.
size sorum acaba şu 0.35 mg , 350 demek olabilir mi. tek tesellim bu.
arkadaşlar daha önce bir düşük 2 kimyasal yaşadım şimdi de sat 19 temmuz 13.08.2012 de tahsil yaptırdım 53 çıktı 15.08.2012 de yeniledim 83 olmuş. Sizce nasıl iyi bir oranmı ?
arkadaşlar daha önce bir düşük 2 kimyasal yaşadım şimdi de sat 19 temmuz 13.08.2012 de tahsil yaptırdım 53 çıktı 15.08.2012 de yeniledim 83 olmuş. sizce nasıl iyi bir oranmı ?
arkadaşlar daha önce bir düşük 2 kimyasal yaşadım şimdi de sat 19 temmuz 13.08.2012 de tahsil yaptırdım 53 çıktı 15.08.2012 de yeniledim 83 olmuş. sizce nasıl iyi bir oranmı ?
nageisa sat ne zamandi senin? benim 2 temmuz'du.ve 7 ağustosta 334 çıktı.doktor düşük riski var dedi...
Ben 30temmuzda adet oldum 5 inde bitti sat hangisi oluyor bilmiyorum yalnız. Ayrıca 6 ağustosta 350 idi hcg 8 ağustosta ise 1012 hcg çıktı. alttan ultrasonla gebelik kesesi ayın 9unda göründü. 7 sinde görünmemişti. Ayrıca ben 2 gündür feci bir mide yanması yaşıyorum varmı yaşayan neler yapıyorsunuz?
benim de ağrıyor canım, hatta belim de kopucak gibi ağrıyor bazen ama normal herhalde
sat tarihi ilk oldugun gündür yani 30 temmuz.genelde mide bulantısı olur bu aylarda eger feci bir mide yanman varsa daha önceden de sorunlu olabilir miden.ayrıca daha sonralarında daha mide yanmasını gör sen.ben gecen hamileligimde 1 şise gaviscon diye mide yanması surubu var onu kafama dikiyordum.yani tamamen bitkisel cok rahatlatıcı.sende doktoruna sor kullan canım.bende cok işe yaramıstı.3 günde 1 şise bitiyordu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?