- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.861
kızlar gittim dr.a hala kalp atıış yok ama normal dedi dr. çünkü 5hafta 3günlükmüş henüz.sadece kesenin içinde bi nokta var yani daha:) şuan için normal herşey dedi. 10gün sonra tekrar gidicem. inş . ozaman görürmüşüz kalp atışını. bekle bi 10gün daha bekleyebilirsen
canım eğer ocak yada şubat doğumlu değilsen bebeğin erkek:)
slm arkadaşlar. bugün bişey öğrendim çok canım sıkıldı.
bir hamilenin günde 400-800 mg arasında folik asit alması gerekiyormuş.
ben gyno-tardyferon diye bi ilaç kullanıyorum. içinde demir ve folik asit var. ama içindeki folik asit 0.35 mg mış.
yani ben 1 aydır eksik folik asit mi alıyormuşum. zaten önemli olan bu 1 aymış. bundan sonrası omasada olurmuş.
doktorada sinirlendim. ya ben demesem ne demir ilacı veriyo ne B12 veriyo. gözün körmü baksana tahlillere.
size sorum acaba şu 0.35 mg , 350 demek olabilir mi. tek tesellim bu.
Biz de bugün bebeğimizin kalp atışlarını duyduk çok şükür. Rabbim dileyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Gerçekten de bambaşka hissediyor insan. Bebeğimiz sata göre bir gün farklıymış. Normalde 7+3 günlüktü ölçüme göre 7+2 çıktı:)).İnşallah sonuna kadar böyle sorunsuz, sağlıklı gebelik geçirmek nasip olur hepimize:))
kızlar cuma günü yani hamile olduğumu öğrendiğim gün beta hcg 216 idi. salı günü tekrar kan vermiştim bugün sonucu gelmiş 1000 olmuş. ilerleme normal mi ne dersiniz?
arkadaşlar daha önce bir düşük 2 kimyasal yaşadım şimdi de sat 19 temmuz 13.08.2012 de tahsil yaptırdım 53 çıktı 15.08.2012 de yeniledim 83 olmuş. sizce nasıl iyi bir oranmı ?
nageisa sat ne zamandi senin? benim 2 temmuz'du.ve 7 ağustosta 334 çıktı.doktor düşük riski var dedi...
suudenaz tatlım sende de mi risk var? bana duphaston isimli ilaç verdi sabah-akşam kullanıyorum.
senin değerin kaçtı canım?
kızlar sağlık ocağına kayıt oldunuz mu. sanırım 3. ve 6. ayda aşı olmamız gerekiyormuş. bende 2 hafta sonra inşallah kalp atışını duyunca kayıt olayım diyom.
Sezensezen ben de ben de :) doum tarihi Mart 1982 hamilelik Temmuz. Teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?