Nisan 2013 Anneleri

kızlar cuma günü yani hamile olduğumu öğrendiğim gün beta hcg 216 idi. salı günü tekrar kan vermiştim bugün sonucu gelmiş 1000 olmuş. ilerleme normal mi ne dersiniz?

hamilelik takvimin niye böyle oldu canım tarihi yanlış gösteriyor.

Biz de bugün bebeğimizin kalp atışlarını duyduk çok şükür. Rabbim dileyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Gerçekten de bambaşka hissediyor insan. Bebeğimiz sata göre bir gün farklıymış. Normalde 7+3 günlüktü ölçüme göre 7+2 çıktı:)).İnşallah sonuna kadar böyle sorunsuz, sağlıklı gebelik geçirmek nasip olur hepimize:))

kızlar benim içim rahatladı. benim durumumda olan varsa aydınlatayım.
400 mcg= 0.4 mg miş.
yani ben 0.35 mg alıyorum buda 350 mcg yapıyomuş. bide ben günde 3 defa içiyorum. problem yok yani.

canım çok sevindim. allah kucağına almayıda nasip etsin.
bende 2 gün önce bebişimin kesesini gördüm. daha 4 haftalıkmış. 6 haftalık olunca tekrar gidecem. inşallah ozaman bizde duyarız pıt pıtları.

arkadaşlar daha önce bir düşük 2 kimyasal yaşadım şimdi de sat 19 temmuz 13.08.2012 de tahsil yaptırdım 53 çıktı 15.08.2012 de yeniledim 83 olmuş. sizce nasıl iyi bir oranmı ?

canım seninki tedavimi yoksa normalmiydi. değerlerini mutlaka doktora göster. hem içinde şüphe kalmaz hemde belki ilaç vermesi gerekir.
canım bide aşağıdaki topikte değerler paylaşılmış. burayı oku sana yardımcı olabilir. mesela bazı arkadaşların sonradan yükselmiş. inşallah bebişine en kısa zamanda kavuşursun.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-sonrasi-betahcg-degerlerimizi-yazalim-7.html

kızlar sağlık ocağına kayıt oldunuz mu. sanırım 3. ve 6. ayda aşı olmamız gerekiyormuş. bende 2 hafta sonra inşallah kalp atışını duyunca kayıt olayım diyom.

suudenaz tatlım sende de mi risk var? bana duphaston isimli ilaç verdi sabah-akşam kullanıyorum.
senin değerin kaçtı canım?

suudenaz tatlım sende de mi risk var? bana duphaston isimli ilaç verdi sabah-akşam kullanıyorum.
senin değerin kaçtı canım?

canım benim tüp bebek. risk varmı yok mu bilmiyorum ama tedavi olunca risk var demek ki. benim değerim transferin 13.günü 811, 15.günü 2292 idi.
ama benim ikiz olabilir canım. gerçi dr tek kese gördü ama. hayırlısı

suudenazcım bendeki gebelik takviminin altında kendi gebelik tarihinizi oluşturun tarzı bir yazi olmasi lazim orayi tiklarsan yaparsin.cepten girdigim icin tam tarif edemedim :))

Senin değerlerin güzelmiş canım ben 7 ağustostan bu yana hiç doktora gitmedimm bayrama istanbulda gidicem çok merak ediyorum son durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…