- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.881
bende kilo almaya başladım 2 kilo:))
Hedefim ilk üç ayda hiç kilo almamaktı ama mide bulantısı olanlar kilo almıyor. Benm mide bulantısı yok normal yiyebiliyorum ama yiyeceğim şeyleri azaltmama rağmen,abur cubur yemememe rağmen aldım kiloyuvermeside çok zor.Çünkü neolur neolmaz diye uzanıyorum çoğunlukla. Bakalım ekmeğide hayatımdan çıkartsam ahh ahhh
biraz ilerledikten sonra 1 hafta sonra mesela bu agrılar bıcak saplanmaları falan geçiyor kızlar.adett döneminizde sanki adet oluyormuş gibi hissediyorsunuz beliniz kopuyor falan ama gün geçtikten 10 gün sonra bişeycik kalmıyor ama bu seferde mide sorunları yaşamayabaşlanıyor
erkek görünüyor rabbim sağlıklı versin
Kızlar kilo alanınız var mı? Ben 1 kilo almışımmalum sporda yapamıyorum hamilelikten dolayı
suudenazcım bendeki gebelik takviminin altında kendi gebelik tarihinizi oluşturun tarzı bir yazi olmasi lazim orayi tiklarsan yaparsin.cepten girdigim icin tam tarif edemedim :))
Senin değerlerin güzelmiş canım ben 7 ağustostan bu yana hiç doktora gitmedimm bayrama istanbulda gidicem çok merak ediyorum son durumu.
Kızlar kilo alanınız var mı? Ben 1 kilo almışımmalum sporda yapamıyorum hamilelikten dolayı
kızlar benim sat 11 temmuz. doğum tarihimizde 16 nisan görünüyo internette.
ama internete göre 5 haftalıkken doktor 4 haftalık dedi.
bu farklar niye oluyo acaba.:44::44:
kızlar crinone jel kullanan var mı aranızda???
bide ben bu hamilelik takvimini beceremedimbende istiyooommm nasıl yaptınız anlatırmısınız???
Kızlar ben çok dikkat ettim folik asiti içtikten hemen sonra bulantı ve mide yanması başlıyor. içmediğim zaman iyiyim var mı benim gibi olan?
hamilelik takvimin niye böyle oldu canım tarihi yanlış gösteriyor.
kızlar benim sat 11 temmuz. doğum tarihimizde 16 nisan görünüyo internette.
ama internete göre 5 haftalıkken doktor 4 haftalık dedi.
bu farklar niye oluyo acaba.:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?