Nisan 2013 Anneleri

bende kilo almaya başladım 2 kilo:))

Hedefim ilk üç ayda hiç kilo almamaktı ama mide bulantısı olanlar kilo almıyor. Benm mide bulantısı yok normal yiyebiliyorum ama yiyeceğim şeyleri azaltmama rağmen,abur cubur yemememe rağmen aldım kiloyu vermeside çok zor.Çünkü neolur neolmaz diye uzanıyorum çoğunlukla. Bakalım ekmeğide hayatımdan çıkartsam ahh ahhh

ben abur cubur çikolata tatlı şeyler çok yiyorum midem bulanıyor ama çıkaramıyorum yemek kokusundan etkileniyorum ama zorlada olsa yiyorum sabahları çubuk kraker ye dediler bulantıyı bastırsın diye ben onun yerine tatlı şeyler yemek istiyorum :) o yüzden kilo alıyorum eşime söylüyorum zaten ben 80-85 kiloyla doğuma girerim diye:)çalışıyorum dinlenemiyorum uzanamıyorum malesef

yani hep bişe hep bişe:)

Kızlar kilo alanınız var mı? Ben 1 kilo almışım malum sporda yapamıyorum hamilelikten dolayı

Ben de 1 kilo aldım canım. Doktora gitmiştim dün spor konusunu sordum. Sadece yürüyüş ve kondisyon bisikleti önerdi. Yani normal bisiklet de yok. Risk almayalım 3 ay yok Ekim ayında pilatese başlarsın dedi. Ama benim pilatese geçmişim var belki daha önce pilatese yapmayan kisiye onu da önermiyordur . Bu 3 ay ideali kilo almamak ama en fazla 2 kilo diyorlar. Bizim 1 gitti (

canım imkanın varsa bi kan verip değerine baktırsan keşke. bende merak ettim. dr gidince mutlaka bizede haber ver. inşallah çok güzel haberler alırsın canım.

kızlar benim sat 11 temmuz. doğum tarihimizde 16 nisan görünüyo internette.
ama internete göre 5 haftalıkken doktor 4 haftalık dedi.
bu farklar niye oluyo acaba.:44::44:

canım benimde sat 11 temmuz ama bak seninle muhtemel doğum tarihlerimiz bile farklı görünüyo. var bi karışıklık....

kızlar crinone jel kullanan var mı aranızda???

bide ben bu hamilelik takvimini beceremedim bende istiyooommm nasıl yaptınız anlatırmısınız???

kızlar crinone jel kullanan var mı aranızda???

bide ben bu hamilelik takvimini beceremedim bende istiyooommm nasıl yaptınız anlatırmısınız???

Tatlım benim gebelik takviminin altında ''Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın'' yazan yeri tıkla.Muhtemel doğum tarihin gir ve oluştur imzanı :)

muhteme doğum tarihini girdim. ama olmadı başka bişey yapmam gerekiyo mu ki kaç gündür arıyorum bulamadımm

Kızlar kilo alanınız var mı? Ben 1 kilo almışım malum sporda yapamıyorum hamilelikten dolayı

Doktorum ilk 3 ay kilo almazsan sonra çok rahat edersin dedi. şimdiye kadar bir şey yok ama iştahım açılmaya başladı gibi :s Zaten zayıf biri olmadığım için çok kilo almaktan korkuyorum İnşallah öyle olmaz.

kızlarrr bulantılar başladımı ben bugun hiç bişey yiyemedim çok midem bulanıyor solugu banyoda alıyorumm birde tatlı bişey görünce ayrıyetten midem kalkıyor. sizlerde neler var

Kızlar ben çok dikkat ettim folik asiti içtikten hemen sonra bulantı ve mide yanması başlıyor. içmediğim zaman iyiyim var mı benim gibi olan?

bendede aynı .dr 5hafta 3günlük dedi. ama burda 7.hafta içindeyim. burdaki yazan sat a göre kaçıncı haftada olduğumuz. dr un söylediği sanırım döllenme sonucu oluşan tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…