- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.901
regl dönemini baz alınca burdaki hesap çıkıyor. tam oluşum süresi 5 haftaymış
bende sata 11 temmuz yaptım böyle çıktı. aman bebişlerimiz gelsinde bikaç günün lafı olmaz
bende sata 11 temmuz yaptım böyle çıktı. aman bebişlerimiz gelsinde bikaç günün lafı olmaz
Bende hiç bulantı yok ama bugün ilk defa sabahtan beri mide yanması yaşıyorumFolikasitten mi bilmiyorum, yarın daha geç içip durumuma bakayım bi.
tatlım ben bu saate kadar içmedim ve gayet iyiyim. dün ve önceki gün ağlayarak geçti. birde eczaneden gaviscon şurup aldım doktoruna danışıp kullan istersen zaten hamileler için iyi geldi bana. ayrıca ben bugün mutsuz oldum kızlar iş görüşmesine gittim çok önnemli bir işti benim için büyük fırsat ancak bebek düşünmeyeceğimi belirttiler bende yok dedim ve çok kötüyüm işe girsem bile 3 ay içince anlaşılcak ve başım çok ağrıyacak off yaaa onca sınav mülakat
erkek görünüyor rabbim sağlıklı versin
kızlar bende doktora gittim karından baktı bana biraz kan toplamıs dedi beynimden vurulmusa döndüm tabikide canlı dedi sonra cok gaz var iyi göremiyorum alttan bakıcam dedi.evet gelişim iyi biraz sıvı toplamıs ama olabilir normal kafana takma dedi gelde takma ya bari söyleme sus dimi.ben tatile cıkıyorum 15 gün yokum dedim tamam gelince yeniden bakarız dedi denize gir ilişkide serbest dedi.ben kafama taktım ama bişey olmaz inş yyaaa
işe girsen daha hamilelik yeni bir ay sonra söylersin belki memnun kalırlar insaf ederler bişi demezler niye agrısın basın oldu dersin yapacağım bişi yok bosuna mutsuz olma
bugün kü mülakatta daire başkanı çalışacağım yöneticiler vardı ve 1 yıllık evli old. için ısrarla sordular bebek düşünmediğimi söylemek bebeğim varken zoruma gitti sankş duydu ve üzüldü ama bir o kadar da bebeğim için ihtiyacım var bu işe Allahım senyardım et.
Ben de 1 kilo aldım canım. Doktora gitmiştim dün spor konusunu sordum. Sadece yürüyüş ve kondisyon bisikleti önerdi. Yani normal bisiklet de yok. Risk almayalım 3 ay yok Ekim ayında pilatese başlarsın dedi. Ama benim pilatese geçmişim var belki daha önce pilatese yapmayan kisiye onu da önermiyordur . Bu 3 ay ideali kilo almamak ama en fazla 2 kilo diyorlar. Bizim 1 gitti(
iki ara bidere senin durumun ve durumunda olanlar suan Allah yardımcın olsun ..Bir kapı kapanır biri açılır bebeğinde seni yanlıs neye anlasınki onun için değilmi?çalırken hamile kalmak sartları daha esnek ama hamileyken iş bakmak sartlar zor..İşveren hemen gözünde 9 ay sonrasını canlandırıyor seni o halinle göüryor.
Amin canım malesef Türkiye gerçeği neyse ben birşey daha soracağım ben diğer arkadaşlar kadar takmıyorum bende sadece gebelik kesesini alttan muayene ile gördüm doktor kalp atışlarını duymadan birşey diyemem dedi ama ben hiç burdaki arkadaşlar kadar takılmadım hep diyorum kş o zaten tutunur sorun yoktur sonra sşzleri okuyuncada acaba bende sorun mu var ben neden bu kadar ilgisizim diyorum kendi kendime birde ben planlamamıştım bu gebeliği yani tesadüf oldu
kızlar crinone jel kullanan var mı aranızda???
bide ben bu hamilelik takvimini beceremedimbende istiyooommm nasıl yaptınız anlatırmısınız???
kızlar crinone jel kullanan var mı aranızda???
bide ben bu hamilelik takvimini beceremedimbende istiyooommm nasıl yaptınız anlatırmısınız???
bidaki kont kalp atıslarını duyarsın suan gitsen bile duyarsın yani bende 7 haftada duyuldu bazıları 6 haftada duymus burdakiler.ilgisizlikten değilde bende üsteleiyorum sen gibi zaten Allaha şükür suan hamilelik belirtileri ve komplikasyonları gibi durumumda yok denecek kadar az oyüzden rahatım.gündelik yasantım herzamanki gib.kont aksatmıyorum.güzel bir tesadüff diyeceksin:)Rabbim yazdıysa olur sonucta.
bende kullanıyorum crinone jeli. 2 kutu bitti, 3. ye başladım. bebeğin kalp atışları duyulana kadar kullanmaya devam edeceğiz.
jeli kullandıktan sonra tam dağılması için mutlaka yürüyüş yapmak lazım.
kızlarrr bulantılar başladımı ben bugun hiç bişey yiyemedim çok midem bulanıyor solugu banyoda alıyorummbirde tatlı bişey görünce ayrıyetten midem kalkıyor. sizlerde neler var
Bende hiç bulantı yok ama bugün ilk defa sabahtan beri mide yanması yaşıyorumFolikasitten mi bilmiyorum, yarın daha geç içip durumuma bakayım bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?