Nisan 2013 Anneleri

canım geçmiş olsun. üzme kendini bişey olmaz inşallah. çok ciddi bişey değil demek ki. doktor müdahale etmemiş. demekki kendisi düzene girecek. zaten öyle olmasa denize, ilişkiye girmek serbest olurmu. bak bizde yüzme, ilişki, hatta bayramda gezmek bile yasak.

canım ilk defa senden duydum. eğer öyle bişey varsa öğrenince bizede söyle. kullanalım.

canım bende hiç bulantı yok. sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
yemeğini sık sık ve az az yersen mide bulantın daha az oluyormuş canım.

bugun 2ye kadar yemek yiyemedim canım düşününce bile ögürmeler vardı bövvv bövvv 2 gibi çorba içtim şimdide canım bişey istemiyor. kimisinde hiç bi değişiklik olmadan geçiyor gebelik sevin canım hamişiz ya hassasız işte takmamak lazım

kızlar mide yanması dediğiniz şey nasıl bişey?
benim bağırsaklarım çok gürültülü çalışıyor. bazen korkuyorum bişey mi oluyo acaba diye.
bide hergün kabızım.
bendekini anlatayım canım zaten normalde reflü var birde hamile reflüsü oluyormuş gebeyken. mideden yemek borusuna doğru yanma hissi oluyor ara ara asit gibi yakıp agıza geliyor.bu şekilde işte ay her şikayet bende mi var ne :18:

kızlar mide yanması dediğiniz şey nasıl bişey?
benim bağırsaklarım çok gürültülü çalışıyor. bazen korkuyorum bişey mi oluyo acaba diye.
bide hergün kabızım.

midene pul biber boşaltmışlar gibi bi yanma oluyo, miden yansa bilirsin nasıl bişey olduğunu, inşallah olmaz, bende de son bir haftadır var mide yanması ve bağırsaklardaki aşırı gürültü, aynı korkuları yaşıyoruz

dogru söylüyorsun canım ya napım tırstım doktorun agzından bişey cıkmıyorki neyse internetten araştırdım bişey olmazmış hani hamile iken rahime yapışınca kanlanma oluyor ya onun kanı imiş cok şükür adam bunu böle acıklasa neyse canlı bebek diyor yani kalbi atıyor mu diyorum canlı dedim ya diyor öldürecektim adamı yaa

canım ben kullanıyorum crinone jelden. ne oldu ki bi problem mi var canım.

içerde birikme yapıyo jel. sizde de yapıyo mu??? evet bende yürüyüş yapıyorum kullandıktan sonra.

ama ben bayağı 15 gündür kullanıyorum günde bi kaşık aylık hamile olsam yine de etkisi olmazmı ki, Alalhım inşallh olmmaıştır ,

saol canım ya:)

Doktorum bana dediki bebegin şuan senin yediğin hiç bir şeyden etkilenmiyor.o yüzden ye bunu yeme de demiyorum.bunları 3 aydan sonra konusucaz dedi.bu sözlere bakarak bencede bisey olmaz

Benim doktorumda denize girebilirsin ilişkide serbest dedi

günaydın kızlar.bende inşallah nisan annesi olucam.öğreneli 3 4 gün oldu keseyide gördük çok şükür
şimdi 6.haftadayım ama benim hiç belirtim yok korkuyorumda

günaydın kızlar.bende inşallah nisan annesi olucam.öğreneli 3 4 gün oldu keseyide gördük çok şükür
şimdi 6.haftadayım ama benim hiç belirtim yok korkuyorumda

Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğin bebeğin bende 2 hafta önce öğrendim sanırım aynı haftalardayız keseyi gördük ve kalp atışlarını bekliyoruz. zor karışık ama bi o kadar da güzel bi süreç korkma bende ancak 3 4 gündür alıştım ve rahatım daha az korkuyorum

sağol canım ben 6.haftadayım.ayın 30da gel dedi doktor.
sadece kesesini görebildik kalp atışını ozaman duycam sanırım.
ama böyle bir şey yokmuş giibiyim yani hiç belirtim yok buda beni endişelendiriyor.
ben 2sene sonra kavuştum o yüzden çok korkuyorum bişey olcak diye.
dualarınızı istiyorum inşallah hepimiz sorunsuz geçiririz.

Son düzenleme:
selam kızlar nsıl gidiyo gebelik
orucumu bırakmamıştım duyduğumdan beri ancak dün kötü oldum bırakmak zorunda kaldım ALLAH affetsin,dünde oruç olmadığım için biraz bayram temizliği yapayım dedim ancak yoruldum sanırım sabah kalktığımda peçeteye biraz kahverengi leke bulaştı korktum,,, sizlerde durum nedir var mı benim gibi olan ,araştırınca bebeğin tutunmasında böle durumlar olabiliyo deniyo inşALLAH öledir dualarınızı eksit etmeyin kızlarrrrr

canım böyle doktorları hemen değiştirmek en iyisi. benimki de hiç konuşmuyor. ağzından lafı cımbızla alıyorum. ya tahlilimde demir eksikliği, b 12 eksikliği, hatta eksik denmez, b12 nerdeyse hiç yok. ve dr bana ilaç vermiyor. ben hatırlatıyorum. o zaman şunu iç diyo. ya ben bunları bilmek ve hatırlatmak zorunda değilim, hadi biliyordumda söyledim. peki bilmeyenler ne yapacak. valla tüp bebek olmasın hemen değiştirecem doktorumu.

selam bayanlar, ben de nisan annesi oluyorum (kısmetse) şuan bulantım falan hiç bi sıkıntım yok karın ağrım dışında. o da yerleşme ağrısıymış. benim iştahım çok açık şimdiden 1-2 kilo aldım ve göbeğim var :26: bi kaç mmesaj önce okumuştum sanırım. şimdi ben bukadar yiyorum bu yediklerimin bebeğe hiç bi faydası yok mu

kızlar ya bir arkadaş sormuş ama kimse cevap yazmamış ne jeli kullanıyorsunuz siz? niye kullanıyorsunuz daha doğrusu?? bizim doktorların atladığı bir şey olabilir mi diye merak ettim şimdi

Hayirli olsun canim ben de 2 kg aldim hem cok sik acikiyorum hem de ara ara bulantilarim oluyor yani bazi yemekleri canim cekerken bazilarindan tiksiniyorum.internette ilk 3 ay kilo kaybinin bile bebege zarar vermeyecegi bebegin depodan beslendigi yaziyor ama bazi yerlerde ilk 3 ay bebegin onemli organlari gelismeye basladifi icin beslenme onemli diyor.bence beslenmene dikkat et kalsiyum protein agirlikli olsun cok onemli
kızlar ya bir arkadaş sormuş ama kimse cevap yazmamış ne jeli kullanıyorsunuz siz? niye kullanıyorsunuz daha doğrusu?? bizim doktorların atladığı bir şey olabilir mi diye merak ettim şimdi

Canim crinone jel tup bebekle hamile kalanlar icin ilk uc ay vajinal yoldan uygulaniyor.sonra jelin emilmesi dagilmasi icin hareket yuruyus gerekiyor yarim saat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…