- Konu Sahibi miraclegirl
-
- #1.921
kızlar bende doktora gittim karından baktı bana biraz kan toplamıs dedi beynimden vurulmusa döndüm tabikide canlı dedi sonra cok gaz var iyi göremiyorum alttan bakıcam dedi.evet gelişim iyi biraz sıvı toplamıs ama olabilir normal kafana takma dedi gelde takma ya bari söyleme sus dimi.ben tatile cıkıyorum 15 gün yokum dedim tamam gelince yeniden bakarız dedi denize gir ilişkide serbest dedi.ben kafama taktım ama bişey olmaz inş yyaaa
bahsettiğiniz bu jel nedir arkadaşlar ne için kullanıyorsunuz birde forumda bir yerde okudum şimdi bulamıyorum göğüs ucu için ileride çatlak yara olmasın diye kreme başlayanlar var mıdır zamanı ne zamandır?
canım bende hiç bulantı yok. sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
yemeğini sık sık ve az az yersen mide bulantın daha az oluyormuş canım.
bendekini anlatayım canım zaten normalde reflü var birde hamile reflüsü oluyormuş gebeyken. mideden yemek borusuna doğru yanma hissi oluyor ara ara asit gibi yakıp agıza geliyor.bu şekilde işte ay her şikayet bende mi var ne :18:kızlar mide yanması dediğiniz şey nasıl bişey?
benim bağırsaklarım çok gürültülü çalışıyor. bazen korkuyorum bişey mi oluyo acaba diye.
bide hergün kabızım.
kızlar mide yanması dediğiniz şey nasıl bişey?
benim bağırsaklarım çok gürültülü çalışıyor. bazen korkuyorum bişey mi oluyo acaba diye.
bide hergün kabızım.
canım geçmiş olsun. üzme kendini bişey olmaz inşallah. çok ciddi bişey değil demek ki. doktor müdahale etmemiş. demekki kendisi düzene girecek. zaten öyle olmasa denize, ilişkiye girmek serbest olurmu. bak bizde yüzme, ilişki, hatta bayramda gezmek bile yasak.
bende kullanıyorum crinone jeli. 2 kutu bitti, 3. ye başladım. bebeğin kalp atışları duyulana kadar kullanmaya devam edeceğiz.
jeli kullandıktan sonra tam dağılması için mutlaka yürüyüş yapmak lazım.
canım ben kullanıyorum crinone jelden. ne oldu ki bi problem mi var canım.
ama ben bayağı 15 gündür kullanıyorum günde bi kaşık aylık hamile olsam yine de etkisi olmazmı ki, Alalhım inşallh olmmaıştır ,
saol canım ya:)
canım geçmiş olsun. üzme kendini bişey olmaz inşallah. çok ciddi bişey değil demek ki. doktor müdahale etmemiş. demekki kendisi düzene girecek. zaten öyle olmasa denize, ilişkiye girmek serbest olurmu. bak bizde yüzme, ilişki, hatta bayramda gezmek bile yasak.
günaydın kızlar.bende inşallah nisan annesi olucam.öğreneli 3 4 gün oldu keseyide gördük çok şükür
şimdi 6.haftadayım ama benim hiç belirtim yok korkuyorumda
Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğin bebeğin bende 2 hafta önce öğrendim sanırım aynı haftalardayız keseyi gördük ve kalp atışlarını bekliyoruz. zor karışık ama bi o kadar da güzel bi süreç korkma bende ancak 3 4 gündür alıştım ve rahatım daha az korkuyorum
dogru söylüyorsun canım ya napım tırstım doktorun agzından bişey cıkmıyorki neyse internetten araştırdım bişey olmazmış hani hamile iken rahime yapışınca kanlanma oluyor ya onun kanı imiş cok şükür adam bunu böle acıklasa neyse canlı bebek diyor yani kalbi atıyor mu diyorum canlı dedim ya diyor öldürecektim adamı yaa
içerde birikme yapıyo jel. sizde de yapıyo mu??? evet bende yürüyüş yapıyorum kullandıktan sonra.
Hayirli olsun canim ben de 2 kg aldim hem cok sik acikiyorum hem de ara ara bulantilarim oluyor yani bazi yemekleri canim cekerken bazilarindan tiksiniyorum.internette ilk 3 ay kilo kaybinin bile bebege zarar vermeyecegi bebegin depodan beslendigi yaziyor ama bazi yerlerde ilk 3 ay bebegin onemli organlari gelismeye basladifi icin beslenme onemli diyor.bence beslenmene dikkat et kalsiyum protein agirlikli olsun cok onemliselam bayanlar, ben de nisan annesi oluyorum (kısmetse) şuan bulantım falan hiç bi sıkıntım yok karın ağrım dışında. o da yerleşme ağrısıymış. benim iştahım çok açık şimdiden 1-2 kilo aldım ve göbeğim var :26: bi kaç mmesaj önce okumuştum sanırım. şimdi ben bukadar yiyorum bu yediklerimin bebeğe hiç bi faydası yok mu
kızlar ya bir arkadaş sormuş ama kimse cevap yazmamış ne jeli kullanıyorsunuz siz? niye kullanıyorsunuz daha doğrusu?? bizim doktorların atladığı bir şey olabilir mi diye merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?