Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Teşekkür ederim cnm. Sana da çok geçmiş olsun. İnş ikincisi tutar

slmlar bugun sabah 10 itibariyle aşılama gercekleşti eşimin sperm hareketliliği %6 iken yıkama sonrası %88 çıktı ii değilmi kızlar bide çarsamba gel dedi ama ne için olduğunu söylemedi ne için olabılır

Hayırlı uğurlu olsun. Bence çok iyi bir artış. İlk aşılaman mı bilmiyorum ama tutma olasığın yüksek :))

Canim hayirli olsun. dünden beri senin sonucunu merak ediyordum. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir sekilde bebeğini kucağına almayı da nasip etsin, insallah guzel bir hamilelik geçirip kolayca dogum yaparsın. Sevincinin üzerine bunu sormak ne kadar dogru bilmiyorum ama sizin bebek olmamasının nedeni neydi.ben de asilama yaptırdım 3 Nisan'da ama sanki tutmadı gibi hissediyorum cunku doktor da pek umutlu degildi sanırım.esimin sperm sayısı 17 milyon ileri hareketli %30 morfoloji de %1 yikandiktan sonra 3 milyon kaldi.bu durumda tutar mı sence?

cnm öncelıkle geçmiş olsun bendede çikolata kisti wardı laparoskopi oldum alındıktan sonra 3 ay korunma werdıler çnku ilk aylarda düşük tehlikesi cok fazla oluo die yinede her doktorun dediği farklı oluo belkı 1 ay derler sana ilk önce sağlık cnm bende aldırdım ama bu öle bişeki tekrarlıomuş allaha şükürler olsun 1 sene oldu dıkkat edıorum hep cok dıkkat et kendıne senın nasıl amelyat kapalımı acıkmı ? inanmak cok önemli cnm inanıosan olur tabıkıde hepimizin duası bu :)

Canim kistinin boyutu ne kadar?Allah gonlune gore versin

cnm hayırlı uğurlu olsun aşılaman.

Sagol canim asilandim geldim:) kasiklarimda acayip baski oldu hic akmadi desem yeridir.20_25dk dinlendim catalda.jel verdi.insallah olur :)yikandiktam sonra 22milyon ileri 75 yavas25 toplamda%100 hareket

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım. 3 ayda çokmuş ya hiç beklemeye sabrım yok hemen olsa keşke ama banada 1ay dedi sanki yanlış hatırlamıyorsam inşallah bir dahah tekraralamaz canım ya sanada geçmiş olsun canıum rabbim cümlemixze şifa versin. laparoskopi yapacak canım kapalı yani ama kisitm biraz büyük olduğu için ameliyat esnasında gerekirse ufak bir kesi atabilirim dedi bakksa çok bakalım hayırlıs.. nedense kist engelmiş gbi geliyor bana o yüzden hamile kalamıyorum yoksa öle çok ciddi bir engel yok. öle inanadırdım kendimi psiklojik sanırım ama inşilalhh olur hepimizin

hadi inşallaah canım inşallah tuttar çok iyii iyi kafanı rahat tut canım

kızlar birşey soracam, aşılamaya kadar ilişki yasak mış,sizede böyle söylediler mi

cinsel perhız verıyolar canım ona göre benım 4 gundu sende asılamandan 3 4 gun önce ilişki olabılır zaten çatlamadan gebe kalamazsın çatlatma iğpnesi verıp ertesı gun aşılama oluyor ama cınsel perhıze dıkkat et

benımde kist 7 cm di tabı amelyat esnasında gerekebilio ama sen stres yapma kist engellio cnm oyusden bende hamıle kalamamıştım gerçi kimilerı engellemıo dio ama bılmıorum ertesı gun hemen kalkıosun zaten yataktan kapalı amelyatta iyi haberlerını beklıorus cnm

kıslarr dün aşılamamı oldum.hayırlısıyla.aşılamadan sonra siz de herhangi bi ağrı sızı oldu mu?bende hafif bi bel ağrısı var.başka da bişe yok.:)) tamam erken ama ne bilim yumurtlamamı kaçırdım mı diye korkuyorummmm

canim gozun aydin allah dogurup saglikli sihatli kucagina almayida nasip etsin insallah. nisan ayinin ilk hamisi sen ciktin inan cok sevindim. allah bizede nasip etsin insallah gerci benim hiiiiiiccc umidim yok ama hayirlisi olsun :)

Sağol canım darısı hepinizin başına. Dua ediyorum hep sizler içinde

cnm hayırlı olsun. benim bugün 4. günüm hala ağrım var. hapşırmak falan işkence. ilk üç gün berbattı. şimdi biraz daha iyiyim. çok şişkinlik ve dokununca falan sancı var.

Öncelikle aşılaman hayırlı olsun canım . İnş tutar aşılaman. Benim karnım çok şişmişti. Kasıklarımda ağrım vardı. Ayrıca şişlikten dolayı 2 gün boyunca çok kötü bir gaz sancısı çektim. Sonra ara ara sol kasığımda ağrı oldu hafiften. Göğüslerim şişti bir de . Başka bi ağrım olmadı hatırladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…