- 9 Nisan 2013
- 3.343
- 7
- 158
tebrik ederim hayırlı olsun canım darsı isteyen tüm arkadaşalra.
arkadaşlar ben mart ayında aşılma yaptırdım tutumadı. önümüzdeki perşembe çikolata dkisti ameliyatı olacağım ondan sonra tekrar aşılama yaptıracağım. ben hemen yapılsın istiyorum ama aşılamam mayısa sarkar heralde ameliyat sonrası biraz ilaç kullanam gerek sanırım tekrar kist oluşmaması için. bakalım hayırlsı ben kistim alındıktan sonra hamile kalacağıma inanıyorum inşallah rabiim hepimizn gönlüne göre verir
tebrik ederiiiiim. darısı bizlerin başına inşallah
slmlar bugun sabah 10 itibariyle aşılama gercekleşti eşimin sperm hareketliliği %6 iken yıkama sonrası %88 çıktı ii değilmi kızlar bide çarsamba gel dedi ama ne için olduğunu söylemedi ne için olabılır
Slm kızlar. Kusura bakamayın biraz ihmal ettim(. Tek tek cevap yazamıyorum hafta sonuda misafirim var ama soranlar olmuş sağolsunlar. Test yaptırdım. Hamileyim kızlar :))))
Sizler için de dua edicem . Ümidinizi kaybetmeyin, benim de ümidim yoktu. Hatta eşime biliyorum tutmadı içime öyle doğuyor diyordum . Ama bakın daha ilk aşılamam da tuttu. Darısı hepinizin başına inş
arkadaşlar ben mart ayında aşılma yaptırdım tutumadı. önümüzdeki perşembe çikolata dkisti ameliyatı olacağım ondan sonra tekrar aşılama yaptıracağım. ben hemen yapılsın istiyorum ama aşılamam mayısa sarkar heralde ameliyat sonrası biraz ilaç kullanam gerek sanırım tekrar kist oluşmaması için. bakalım hayırlsı ben kistim alındıktan sonra hamile kalacağıma inanıyorum inşallah rabiim hepimizn gönlüne göre verir
cnm hayırlı uğurlu olsun aşılaman.
cnm öncelıkle geçmiş olsun bendede çikolata kisti wardı laparoskopi oldum alındıktan sonra 3 ay korunma werdıler çnku ilk aylarda düşük tehlikesi cok fazla oluo die yinede her doktorun dediği farklı oluo belkı 1 ay derler sana ilk önce sağlık cnm bende aldırdım ama bu öle bişeki tekrarlıomuş allaha şükürler olsun 1 sene oldu dıkkat edıorum hep cok dıkkat et kendıne senın nasıl amelyat kapalımı acıkmı ? inanmak cok önemli cnm inanıosan olur tabıkıde hepimizin duası bu :)
Canim kistinin boyutu ne kadar?Allah gonlune gore versin
slmlar bugun sabah 10 itibariyle aşılama gercekleşti eşimin sperm hareketliliği %6 iken yıkama sonrası %88 çıktı ii değilmi kızlar bide çarsamba gel dedi ama ne için olduğunu söylemedi ne için olabılır
Hayırlı uğurlu olsun. Bence çok iyi bir artış. İlk aşılaman mı bilmiyorum ama tutma olasığın yüksek :))
kızlar birşey soracam, aşılamaya kadar ilişki yasak mış,sizede böyle söylediler mi
çok teşekkür ederim canım. 3 ayda çokmuş ya hiç beklemeye sabrım yok hemen olsa keşke ama banada 1ay dedi sanki yanlış hatırlamıyorsam inşallah bir dahah tekraralamaz canım ya sanada geçmiş olsun canıum rabbim cümlemixze şifa versin. laparoskopi yapacak canım kapalı yani ama kisitm biraz büyük olduğu için ameliyat esnasında gerekirse ufak bir kesi atabilirim dedi bakksa çok bakalım hayırlıs.. nedense kist engelmiş gbi geliyor bana o yüzden hamile kalamıyorum yoksa öle çok ciddi bir engel yok. öle inanadırdım kendimi psiklojik sanırım ama inşilalhh olur hepimizin
canim gozun aydin allah dogurup saglikli sihatli kucagina almayida nasip etsin insallah. nisan ayinin ilk hamisi sen ciktin inan cok sevindim. allah bizede nasip etsin insallah gerci benim hiiiiiiccc umidim yok ama hayirlisi olsun :)
kıslarr dün aşılamamı oldum.hayırlısıyla.aşılamadan sonra siz de herhangi bi ağrı sızı oldu mu?bende hafif bi bel ağrısı var.başka da bişe yok.:)) tamam erken ama ne bilim yumurtlamamı kaçırdım mı diye korkuyorummmm
kıslarr dün aşılamamı oldum.hayırlısıyla.aşılamadan sonra siz de herhangi bi ağrı sızı oldu mu?bende hafif bi bel ağrısı var.başka da bişe yok.:)) tamam erken ama ne bilim yumurtlamamı kaçırdım mı diye korkuyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?