Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılama olan arkadaşlar. test tarihiniz nedir? ben 23 nisan gibi yapmayı düşünüyorum. o gün tatil ama acilde gebelik testi yapıyorlar mı?

Ayni gun olmusuz asilamamizi :) insallah tutar hepimizinki. Benim de belim biraz agriyo ama onun disinda agrim yok

cnm hayırlı olsun. benim bugün 4. günüm hala ağrım var. hapşırmak falan işkence. ilk üç gün berbattı. şimdi biraz daha iyiyim. çok şişkinlik ve dokununca falan sancı var.

hımm ağrı değil ama şişkinlik ve gerginlik bende de var.hatta otururken yavaş davranıyorum.ama genel anlamda rahatım.

sağol canım inşallah sağlıklı bi şekilde tutar.benim göğüslerim genelde hamile kaldığımda şişer.yumurtlama döneminde şişmezlerve acı olmaz zaten.bu ağrılar yumurtalar uyarıldığı için oluyor.tüp bebekte ohss olmuştum.nası bi işkence çok iyi bilirim.şu anda şişlik ve gerginlik var.akıntımda iki parmak arasında uzayan şeklindeydi.:))çok ayrıntı olduuuu :)bu sabah itibariyle crinone jel kullanmaya başladım.ve daha önceki gebeliklerden dolayı cleaxen kullanmaya başladım.size de verdiler mi??tabi günlük folik asit.

Ayni gun olmusuz asilamamizi :) insallah tutar hepimizinki. Benim de belim biraz agriyo ama onun disinda agrim yok

amanınnnn :) ya ben dün çokk kastım kendimi.tüpte bile bu kadar heyecan olmamıştı.Allah hayırlısıyla nasip etsin.inşallah sağlıklı bi şekilde tutar.sizde sorun neydi.bizim morfoloji sınırda.aslında neyimiz olduğu net değil aşılama doktoruna göre :)benim 3 tane boş gebeliğim oldu malesef.oyuzden artık her şey Alllah ın izniyle normal olsun diye duam.eşinin sperm değerleri neydi?bu arada test günümüz 27 nisan tabi tutarsa önceden de hissedebiliriz:)

Ben ayın 10unda oldum cnm. tatilde kan testi yaparlar mı ki

canım bizim tüpte bayram tatilindeydi test günümüz.labaratuarlar varya sadece kan testi ya da ultrason yapan yerler.işte böyle bi yerde yarım saatte almıştık sonucu.

Bizde esimin sperm sayisi 28 milyon ve hareketlilik %40. Yikandiktan sonra 18 milyon %60 hareketlilik cikti. Doktorumuz morfolojiye cok onem vermememiz gerektigini soyledi cunku bir arkadasimizin morfolojisi 1 iken esi hamile kaldi. Ben strese bagliyorum aslinda ne kadar cok dusunursen olmuyo. Bu arada doktor bize morfoloji ve sayi icin bitkisel bir hap vermisti adi Menol tablet. İns gerek kalmaz ama aklinizda bulunsun :)

canım bizim tüpte bayram tatilindeydi test günümüz.labaratuarlar varya sadece kan testi ya da ultrason yapan yerler.işte böyle bi yerde yarım saatte almıştık sonucu.

ya benim yaşadığım yerde öyle yerler yok maalesef. ancak hastaneye gidebilirim. ama ben önce idrar testi yapmak istiyorum. sevinsem de üzülsem de ilk şoku evde atlatmak istiyorum. ben ovitrelleyi ayın 9unda vurmuştum. acaba ayın 19unda etkisi geçmiş olur mu

hımm dün 10 gün etkisi var diye okumuştum.test sonucunu mu etkiliyor yoksaa?benim hemşire üstüne basa basa ken testi yaptıracaksın dedi.ama ben de 3 4 gün kala idrar testi yaparım duramam ki :)

Bana progestan 200 mg verdi günde iki tane. O çok dokununca crinone kullandım ben de. Ama doktor gene progestana dön dedi. Şimdi onu kullanıyorum + östrojen+ folikasit

aa biliyorum bana niye vermedi acaba.tüpte kullandım hatta evde de var.şimdi kafama göre içemem ya.sen kan testi yapmıştın di mi?4 haftalık yazıyor.

ya kimisinde 3 haftalık yazıyor hayret ediyorum. ne çabuk öğreniyorlar. ben çatlayacağım meraktan

ya kimisinde 3 haftalık yazıyor hayret ediyorum. ne çabuk öğreniyorlar. ben çatlayacağım meraktan

kaçıncı günün canım?unutuyorum bi tablomuz olsa ne güzel olur.aslında yapsak mı kii?herkes yazarsa aşılama günü ve test tarihi takip etmiş oluruz ben bir araya getitirim zevkle.:)benim daha 2 .günümmm iş yapınca belim ağrıyo.estrofem kullanıyo musun sendee

Son düzenleme:
nick------------aşılama günü--------------test tarihi

adenozin---------------------------------hamilee
biricikoo----------3.04-------------------18.04
matildaa----------5.04-------------------20.04
sevilay48100------6.04-------------------21.04
fato45------------07.04------------------21.04
mavisebildik-------08.04------------------22.04
pink_diamond74---08.04------------------22.04
jasminumm---------09.04-----------------23.04
ıwanttobaby-------10.04-----------------25.04
ALTIN86-----------10.04-----------------25.04
gelsene----------13.04-------------------27.04
nurecrin----------13.04------------------27.04

merhaba kizlar 2. tup bebek denememde suanda 8. gunum lekem basladi kan testi yaprirdim negatif cikti.yine de persembeye kadar beklicem.simdi kizlar diyorum ki bi kez de asilamami denesem?ama oncesinde sorulqrim var yardimci olursaniz sevinirim1.asilama icin kac milyon sperm gerekli2.ozelde asilama fiyatlari ne kadar?

Sperm sayısı hakkında bilgim yok ama ben özelde 500 e yaptırdım. İlaçlar hariç. Bence de bekle canım daha erken belli olması için . Yerleşme lekelenmesi olabilir

Kizlaar beni de eklermisiniiz? Ben de 13.04 de oldum yani dun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…